URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Septembrie 2013, 07:39

Paprika s-a predat! Interlopul Iuliu Kiss nu mai suporta să fie un fugar

Paprika s-a predat! Interlopul Iuliu Kiss nu mai suporta să fie un fugar LA LOC COMANDA. În ianuarie anul trecut, când a fost eliberat pe cauţiune după 6 luni petrecute în stare de arest preventiv în Penitenciarul Oradea, Iuliu Kiss (foto) spera că nu va mai ajunge după gratii. Acum s-a întors de bunăvoie acolo, pentru că nu mai suporta ideea de a fi urmărit...
Paprika s-a predat! Interlopul Iuliu Kiss nu mai suporta să fie un fugar GRABĂ CRIMINALĂ. Accidentul a avut loc în seara zilei de 11 iunie 2011, în jurul orei 20, la intersecţia străzilor Meşteşugarilor şi Barcăului din cartierul Ioşia. Aflat la volanul unui Mercedes, Iuliu Kiss se grăbea la nunta traficantului de droguri Pompiliu Marcu şi nu a acordat prioritate unui Tico în care se aflau două gemene de 24 de ani şi verişoara lor de 25 de ani. Expertiza criminalistă a stabilit că, în momentul premergător impactului, maşina condusă de Kiss a avut o viteză de 87 km/h iar două expertize medico-legale dispuse de instanţa de judecată au relevat că alcoolemia bărbatului, care băuse înainte de a se urca la volan, era sub 0,5 mg/l alcool în sânge. Asta după ce analizele făcute la o oră după accident au relevat o alcoolemie de 1,1 la mie grame alcool în sânge...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Accidentul petrecut acum doi ani la intersecţia străzilor Meşteşugarilor cu Barcăului, în urma căruia a murit o tânără de 24 de ani, iar sora ei geamănă şi verişoara lor au fost grav rănite, a şocat întreaga opinie publică. Băut, la volanul unui Mercedes de lux, Iuliu Kiss, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Paprika, nu a oprit la semnul "cedează trecerea" şi a intrat cu viteză în intersecţie, făcând ţăndări Tico-ul în care se aflau cele trei fete.

Pentru fapta sa, anul trecut, în vară, Paprika era condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Însă interlopul n-a mai aşteptat sentinţa, dispărând fără urmă chiar înainte de terminarea procesului. Până săptămâna trecută când, după mai bine de un an de fugă, şi-a făcut apariţia pe neaşteptate!

Fuga de gratii

03 adriana jurcan.jpgIuliu Kiss a fost arestat pe 14 iulie 2011, la o lună după ce a provocat teribilul accident rutier în urma căruia Adriana Jurcan (foto), o tânără de 24 de ani, a murit pe loc, sora ei geamănă, Anca, a ajuns în comă, iar verişoara lor, Mihaela, a fost transportată la Cluj, tot în stare gravă.

Pe 16 decembrie, în acelaşi an, Judecătoria Oradea dădea deja un prim verdict. Paprika a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare şi obligat, în solidar cu firma de asigurări, la plata unor daune morale de 360.000 euro către familiile victimelor. Însă atât interlopul, cât şi rudele victimelor au făcut recurs.

La Curtea de Apel Oradea, în ianuarie 2012, în timpul dezbaterilor, completul de judecată a admis cererea de eliberare făcută de Iuliu Kiss, contra unei cauţiuni record în România: 55.000 lei. Chiar şi aşa, măsura a nemulţumit familiile victimelor, care au cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie strămutarea procesului. Cererea a fost admisă, iar dezbaterile au fost preluate de Curtea de Apel Cluj, unde, pe 17 iunie 2012, s-a şi dat verdictul final.

Pedeapsa interlopului a fost majorată la 5 ani de închisoare. Despăgubirile morale pentru cele două supravieţuitoare şi familiile acestora au rămas aceleaşi, o parte fiind plătite de firma de asigurări chiar în timpul procesului. Între timp, şi cele două tinere supravieţuitoare au părăsit spitalul, iar în prezent starea lor de sănătate este ameliorată...

Prinde orbul, scoate-i ochii

Interlopul nu voia, însă, să se întoarcă după gratii. Două zile mai târziu, când poliţiştii au bătut la uşa locuinţei sale ca să-l ridice şi să-l ducă la Penitenciar, ia-l pe Paprika de unde nu-i.  Oamenii legii l-au căutat la vila din Paleu, la verişoara şi la sora sa, la prieteni din Oradea şi din Beiuş. Degeaba. În aceeaşi zi, l-au dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră, iar o zi mai târziu Judecătoria Oradea a emis pe numele lui un mandat european de arestare, din acel moment fiind practic urmărit internaţional.

Încă de atunci se bănuia că interlopul fugise din ţară. Unii susţineau că în Italia, unde avea o reţea de prostituate, alţii că în Ungaria, unde are rude şi amici. "Sperăm să-l localizăm şi să-l prindem cât de curând", spunea şeful Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa.

Urmărit, hărţuit

03 Paprika.jpgCăutările au fost fără succes, iar Iuliu Kiss (foto) a rămas de negăsit. Până săptămâna trecută când, la un an şi 2 luni de la dispariţia sa, a reapărut la fel de brusc cum plecase. "A fost identificat şi reţinut pe 18 septembrie, la Punctul de trecere a Frontierei Borş", specificau, sec, poliţiştii, într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

În realitate, după cum a aflat BIHOREANUL, Paprika nu a fost prins, ci s-a predat de bună voie. A fost adus de cineva cu maşina până în apropierea graniţei cu România, unde a coborât şi s-a prezentat pe jos, cu buletinul în mână, la ghereta unui poliţist de frontieră din Borş. Care, văzând cu cine are de-a face, a anunţat rapid Poliţia Bihor.

Ce l-a determinat pe interlop să revină în ţară? Surse judiciare spun că pur şi simplu obosise să fie fugar: "S-a săturat să se tot ascundă. A spus că se simţea hărţuit, că nu mai suporta ideea că era urmărit". Potrivit aceloraşi surse, Paprika a stat o vreme în Italia, dar autorităţile de acolo i-ar fi prins urma, motiv pentru care s-a văzut nevoit să-şi tot schimbe ascunzătoarea.

Acum, poate dormi liniştit. Doar că o va face în spatele gratiilor, unde va trebui să-şi ispăşească pedeapsa...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
pentru schiopul
bai schiopule de ce nui spui in fata daca te tine * sau esti vreun frustrat si invidios ca esti o saracie pai de unde sa ai tu bani lui paprika saracule care esti esti bun de comentari ascuns sa nu te vada nimeni alegesar praful de tine saraculeeeeeeeeeeeeeee
Postat 03 Octombrie 2013, 13:01 de silva_testa
GUNOIUL
UN GUNOI DROGAT,O SARACIE,O MARE ZDREANTA,UN JEG ORDINAR, CEEA CE AM SPUS DE EL CRED CA ESTE PREA PUTIN. AR TREBUII SA FACA CEL PUTIN 35 DE ANI FRAIERUL ASTA DE DOI LEI !!!!!! GUNOIULE CRIMINAL !!!! AI GRIJA DE BASANAU ACOLO.................CRED CA TE-OR F......E ASTIA IN GAOZ FRAIERE !!!!!!!!!!! BATA-TE DUMNIEZO DE GUNOI CE ESTI !!!! PRAFUL SA SE ALEAGA DE TINE !!!!!!!!!!!! AI VENIT ACASA CA NU MAI AVEAI BANI ?????????? ESTE GREU PE GOANA ??????????? AI NENOROCIT FETELE ALEA ZDREANTA PAMANTULUI
Postat 27 Septembrie 2013, 23:32 de SCHIOPUL
Excesiv de mult...
Porcusorii si jucatorii au zis \"bah interlop, toti pe el\" . L-au dat exemplu...de cat de bine isi fac eu treaba!
Postat 24 Septembrie 2013, 20:21 de B
Excesiv de mult...
O fi el interlop, poate ca a mai si gresit, dar oricum a primit excesiv de mult, pt. un acident auto. Altul ar fi scapa basma curata...dar l-au ajutat prietenii aia a lui care a luat la amenintari martorii in timp ce erau filmati de antena si rtv parca=))
Postat 24 Septembrie 2013, 20:19 de B
Legea nr.143 /2000 privind consumul de stupefiante.
aparate de depistare a stupefiantelor in saliva soferilor, «Saliva screen» despre efectele consumului de substanţe psihoactive denumite generic etnobotanice, droguri şi alcool primind totodată recomandări cu privire la consecinţele juridice cărora se expun în urma conducerii autovehiculului sub influenţa acestora. Alcoolul nu-ti da aripi! a fost depistat in Bucuresti, la un control de rutina, la un test rapid din saliva, pozitiv la THC (substanta activa din marijuana). I s-a retinut permisul, a fost condus la INML unde i s-au recoltat sange si urina. I s-a luat o declaratie, in care a recunoscut ca a inhalat in urma cu 48 de ore dintr-o tigara si ca nu stia ca substanta persista atat in organism. I s-a eliberat doar o hartie de catre politie in care spune ca i s-a retinut permisul. Niciun proces verbal sau altceva la el. Politistii i-au spus ca trebuie sa duca rezultatele la Udriste. Lururile astea s-au intamplat in noaptea de 13 spre 14 iunie, adica miercuri spre joi. Cei de la INML i-au spus ca o sa il sune vineri sau luni sa isi ia rezultatele. Nu l-au pus sa plateasca analizele. De la acestea au trecut aproape 10 zile si nu l-a sunat nimeni. De la INML avem doar informatii private, nimic oficial.Art. 27 (1) Consumul ilicit de droguri aflate sub control national, fara prescriptie medicala, este interzis pe teritoriul Romaniei. (2) Persoana care consuma ilicit droguri aflate sub control national este supusa, dupa caz, uneia dintre urmatoarele masuri: cura de dezintoxicare sau supravegherea medicala. (3) Masurile prevazute la alin. (2) sunt dispuse de una dintre unitatile medicale stabilite de Ministerul Sanatatii, pe baza unei expertize medico-legale. (4) Decizia unitatii medicale poate fi atacata cu plangere, in termen de 10 zile de la comunicare, la judecatoria in a carei raza teritoriala isi are sediul unitatea medicala. (5) Hotararea judecatoriei poate fi atacata cu recurs. Însă situaţia conducerii pe drumurile publice a unui autovrehicul de persoana care a consumat şi se află sub influenţa stupefiantelor , indiferent de cantitate, atrage răspunderea penală , fiind o faptă care prezintă un mai mare pericol social . Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani. (2) Cu pedeapsa prevăzută la alin.(1) se sancţionează şi persoana care conduce un autovehicul sau un tramvai şi care se află sub influenţa unor substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora. (3) Substanţele sau produsele stupefiante, precum şi medicamentele cu efecte similare acestora se stabilesc de către Ministerul Sănătăţii, iar lista acestora se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. (4) Dacă persoana aflată în una dintre situaţiile prevăzute la alin.(1) sau (2) efectuează transport public de persoane, transport de substanţe sau produse periculoase ori se află în procesul de instruire practică a unei persoane pentru obţinerea permisului de conducere sau în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, pedeapsa este închisoare de la 2 la 7 ani.
Postat 24 Septembrie 2013, 19:23 de LEGEA
prevenirea accidentelor care se produc pe fondul consumului de alcool şi droguri.
aparate de depistare a stupefiantelor in saliva soferilor, «Saliva screen» despre efectele consumului de substanţe psihoactive denumite generic etnobotanice, droguri şi alcool primind totodată recomandări cu privire la consecinţele juridice cărora se expun în urma conducerii autovehiculului sub influenţa acestora. Alcoolul nu-ti da aripi! Alcoolul provoaca mortalitate infantila Un nou studiu arata ca femeile care continua sa consume alcool dupa ce afla ca sunt insarcinate, in special in cantitati mari, cresc riscul de a naste un copil mort (moarte fetala), relateaza MedlinePlus. In comparatie cu nebautorii, riscul mortii fetale a fost de doua ori mai mare printre femeile care beau in medie 3 sau mai multe bauturi alcoolice pe saptamana si care s-au imbatat in primele 16 saptamani de sarcina. Echipa de cercetatori a definit termenul de betie drept consumul a 5 sau mai multe bauturi alcoolice intr-o singura zi.
Postat 24 Septembrie 2013, 19:11 de Alcoolul nu-ti da ar
INTENTIA e importanta.
nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat sub aspectul laturii subiective, în speţă fiind incidente disp. art. 178 alin. 1 şi 2 C.pen., respectiv ucidere din culpă. ASTA e nevinovat inchis :))). ORICARE conduce cu viteza dara daca nici indicatoare nu ai la vedere de unde sa stii ca este un loc expus accidentelor , trebuie sa ai simt telepatic sa prevezi viitorul dupa unii debili mintali ?!!
Postat 24 Septembrie 2013, 17:15 de INTENTIA , INTENTIA
INTENTIA e importanta.
nu mai amenintati si faceti presiuni asupra JUDECATORILOr in PUBLIC , fapta garava pedepsita de CODUL penal :)) nu i invatati pe ei ce ii invata o LICENTA, vreti sa salvati VIETI nu puteti daca ei singuri nu se salveaza , ai dreptul la VIATA atunci salveazo ce cauti in CIMITIR ?:))))) VOI aveti impresi ca toti staiu si va plang de MILA, NUUUU va iau gatul si va zdrobesc capul ca la SARPE, INTENTIA e importanta.
Postat 24 Septembrie 2013, 17:03 de INTENTIA , INTENTIA
cascati va ochii si nu jeliti ca babele ca de aia ii aveti.
neexistand o alta relatie si nefiind martori care sa probeze AMENINTAREA fizica sau verbala pe TRASEU intre SOFERI nu putem pune in practica INTENTIA DIRECTA , lipsind latura subiectivă a acestei infracţiuni şi anume vinovăţia sub forma intenţiei directe sau indirecte, că nu există nici un fel de indiciu că făptuitorul a produs accidentul de circulaţie cu intenţia de a suprima viaţa victimei ORICE JUDECATOR poate da NUP.
Postat 24 Septembrie 2013, 16:57 de jelem, jelem
:))))
CU suspendare va primi conform legii penalechiar daca a rezultat un DECES. pe civil familia poate cere ce daune doreste dar cu probe care duc la prejudicii inclusiv morale. NU a avut intentia sa UCIDA , nu accelerat sa intre in X , nu a premeditat fapta sa.
Postat 24 Septembrie 2013, 16:46 de :))))))
:))))
Intentie, Drept Penal Legea arata ca fapta este savarsita cu intentie cand infractorul: prevede rezultatul faptei sale, urmarind producerea lui prin savarsirea acelei fapte (intentie directa); prevede rezultatul faptei sale si, desi nu-l urmareste, accepta posibilitatea producerii lui (intentie indirecta).Intentia cunoaste mai multe modalitati, cum sunt: intentie directa cand infractorul prevede rezultatul faptei sale si urmareste producerea lui (ex. tradarea, actele de diversiune); intentia este indirecta (eventuala), cand infarctorul prevede rezultatul socialmente periculos al faptei sale, si , desi nu-l urmareste, accepta posibilitatea procedurii lui (ex. omor); intentia depasita )praeterintentie) este combinatia dintre intentie si culpa cand rezultatul care se produce este mai periculos decat cel asteptat in faza initiala, intentia initiala a faptuitorului a fost depasita.Cu alte cuvinte, praeterin tentia exista atunci cand fapta savarsita cu intentie de o persoana a produs si un alt rezultat pe care aceasta fie ca nu l-a prevazut, desi trebuia si putea sa-l prevada, fie l-a prevazut insa a socotit fara temei ca el nu se va produce (ex. loviturile sau vatamarile cauzatoare de moarte).Intentia spontana (dol spontan), cand infractorul prevede rezultatul faptei sale de la inceput, din momentul trecerii la savarsirea ei (ex. lovirea); intentia premeditata (dol premeditat) , cand hotararea de a savarsi infarctiunea a fost luata inainte de inceperea executarii si este concretizata in acte materiale de pregatire (ex. omor premeditat).In teoria si practica judiciara se mai face distinctie intre intentie simpla, intentia calificata, intentia initiala , intentia supravenita.
Postat 24 Septembrie 2013, 16:43 de :))))))
:))))
Faceti i diferenta intre accident si intentie, intre omor din culpa si tentativa de omor/ vatamare corporala. 1. Asigura-te - spate si fata 2. Adapteaza viteza - conditiilor de trafic 3. Semnalizeaza - pentru a se sti ce intentie ai 4. Pastreaza distanta - pana la limita franarii in siguranta, poti evita si gropile mai usor... 5. Cedeaza trecerea - acolo unde iti pierzi prioritatea 6. Pozitioneaza-te - pe banda ta si pe banda necesara schimbarii directiei. 7. Fa-te vizibil - echipament adecvat si pozitioneza-te in locul potrivit pentru a fi vazut. 8. Nu tasni la stop - arunca o privire stanga(un intarziat, poti sa stii... !?)si dreapta. 9. Nu depasi prin dreapta - poti fi acrosat. Spre semafor daca o faci, fa-o cu prudenta,incet, cu atentie marita la pietoni, portiere si parcari laterale. 10.Nu depasi cand ai Peco, parcare, strada laterala etc. pe stanga - cel depasit poate vira peste tine ! 11.Nu mari viteza cand esti depasit, mergi cat mai in dreapta benzii 12.Nu depasi la mustata - repliaza-te in lungul benzii, nu in scurt 13.Nu croseta printre masini in mers 14.Linia continua e sfanta, mai ales in curba ! 15.La stop daca e posibil, pozitioneaza-te in fata masinilor, astfel eviti sa fii transformat in sandwich sau sa vireze peste tine si esti vizibil. 16.Nu ma depasi pe banda mea, nu agreez, ma poti acrosa daca evit ceva de pe sosea. 17.Nu schimba banda in viraj, tine banda ta, o poti schimba dupa aceea. 18.Daca esti claxonat des, lung, ai o mare problema...Nu mai repeta greselile facute. 19.Nu risca inutil, nu te grabi.
Postat 24 Septembrie 2013, 16:39 de :))))))
@semianalfabeti !
Poti sa crezi linistit, faci parte din categorie. Vazandu-te cat esti de prost, ma-ntreb cum de respiri neasistat? Si cum "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul" mai postezi si cu alte nick-uri (de la acelasi IP) Uita-te bibol ce esti la definitia termenului "accident". Toti imbecilii cu kkt in loc de creier isi expun parerile pe forum. Prostia ucide, dar din pacate, in prea putine din cazuri pe posesor, dovada vie fiind acest imbecil.
Postat 24 Septembrie 2013, 14:13 de anticomunistul
URA si prostia ma lasa RECE ca OM .
noi platim MILIARDE de EURO anual ca sa EDUCAM CETATENI dar daca cei din sisitem iti intind capcane , care e VINOVATUL :)))))))))))))) URA si prostia ma lasa RECE ca OM . PROSTIA nu rezolva decat UCIDE si UCIDE :).
Postat 24 Septembrie 2013, 12:15 de PROSTIA nu rezolva
Cum sa REEDUC un CETATEAN care e obligat si fortat sa dea SPAGA ?!!!!!
el nu este VINOVAT ca sistemul l a invatat ca SPAGA ii pemite : consumul de DROGURI, viteza, alcolul, neprofesionalismul celor ce administreaza un DRUM PUBLIC, etc. INTOTdeauna platesc NEVINOVATII nu cei VINOVATI. Cum sa REEDUC un CETATEAN care e obligat si fortat sa dea SPAGA ?!!!!! CA si el sunt majoritatea , neprezatutul si superficialitatea profesionala e la orice pas !!!
Postat 24 Septembrie 2013, 12:13 de vai de voi !
ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha
nu l a provocat "s a intamplat " a fost un ACCIDENT :))))) una este CRIMA si alta accidentul neprevazut :))))))) nu mai POT DE RAS, eu nu pot sa cred ca exista semianalfabeti !!!!
Postat 24 Septembrie 2013, 12:10 de semianalfabeti !
vai de voi
halal "pedeapsa". casa si masa gratis 5 ani de zile, televizor, internet si tot ce vrei. toate din banii nostri. "pedeapsa" ha vai de voi
Postat 24 Septembrie 2013, 12:02 de eu
PAPRIKA a despagubit familia, dar dosarul a fost preluat de altii si singur a revenit, nu l au prins
PAPRIKA a despagubit familia, dar dosarul a fost preluat de altii si singur a revenit, nu l au prins
Postat 24 Septembrie 2013, 11:58 de :)
ar trebui sa i se dea pedeapsa in plus
Ar trebui sa i se mareasca pedeapsa pentru ca bautura nu e o scuza cand omori pe cineva iar aici a fost vorba de un omor nu de un omor din culpa! Cand s-a urcat la volan stia ca e beat si nu avea ce cauta in autoturism. Din cauza acestor dobitoci suferim toti,se schimba mereu codul rutier,daca cei ca el ar plati in fata justitiei mult mai drastic,sa zicem vreo 50 de ani de puscarie,nu cred ca s-ar mai risca cineva sa urce beat la volan sau celo putin nu asa multi si-ar permite acest lux!
Postat 24 Septembrie 2013, 10:26 de quitiman
saracu de el :))
Saracu Paprika:)))...nu cred ca o duce bine. in toate pozele apare cu aceeasi bluza de trening :)) S-or fi terminat banii, de aia s-a predat. Paprikaaaa.....sunt reduceri prin Lotus:)) Defapt nu o sa mai ai nevoie. O sa iti stea bine in dungi ;))
Postat 24 Septembrie 2013, 10:18 de eu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON