URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Februarie 2012, 09:54

Mort de frică: Un brancardier şi-a luat viaţa după ce a defectat un aparat

Mort de frică: Un brancardier şi-a luat viaţa după ce a defectat un aparat GRABĂ SPRE MOARTE. În ultima zi în care a venit la lucru, Augustin Gavriletea a crăpat un dispozitiv al aparatului de radiologie, în timp ce ajuta un pacient cu handicap locomotor să coboare de pe el, după analizele făcute de dr. Marin Barbu (foto), şeful secţiei de profil a Spitalului Municipal. Brancardierul n-a mai aşteptat să vadă dacă va fi pus la plată pentru greşeala sa şi s-a agăţat în ştreang...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Spitalul Municipal pare blestemat. La doar trei luni de când tânăra doctoriţă Liliana Heredea şi-a pus capăt zilelor, secţionându-şi artera femurală cu un cuţit, un alt angajat şi-a curmat viaţa la fel de brusc. Brancardierul Augustin Gavriletea, în vârstă de 53 de ani, s-a spânzurat de scara care ducea în podul casei sale de la ţară.

Ce l-a împins pe bărbatul cât un munte la un asemenea gest, nimeni nu ştie cu certitudine. Colegii lui sunt convinşi, însă, că omul a căzut în depresie după ce a stricat, într-un accident stupid, o componentă a unui aparat de radiologie, şi că-i era teamă să nu fie pus să plătească mii de euro pentru paguba făcută. Ironia sorţii e că a doua zi stricăciunea a fost reparată, iar colegii l-au căutat să-i dea vestea cea bună. Telefonul bărbatului a sunat, însă, în gol...

Ajutor cu ghinion

Pe 9 februarie, Gusti, cum îi spuneau colegii, un zdrahon de 1,90 şi puternic ca un taur, a mers la serviciu ca-n orice zi obişnuită. Din 2008 era brancardier la Spitalul Municipal Gavril Curteanu şi, de când cu tăierile salariale, lucra pentru o leafă de numai 600 de lei. În ultima zi de lucru, a dus la Radiologie un pacient bătrân imobilizat într-un scaun cu rotile. "Trebuia să-i fac o radiografie la genunchi şi o radioscopie pulmonară", explică dr. Marin Barbu, şeful secţiei de Radiologie a spitalului.

La terminarea investigaţiilor, bătrânul care abia stătea în picioare pe stativul aparatului, tremura din încheieturi. "I-am spus să se ţină de o parte din faţă a aparatului, iar lui Gusti, care stătea lângă mine, în încăperea protejată împotriva radiaţiilor, să intre repede în camera radiologică, să-l ajute. Mi-era frică să nu cadă", zice medicul.

Atunci s-a întâmplat nefericitul incident. "Eu eram îndărătul geamului despărţitor şi, cu o telecomandă, coboram atât stativul, cât şi aparatul propriu-zis. Nu am văzut că un mâner de la căruciorul cu rotile ajunsese sub o parte a aparatului, mai precis sub cea care ţine tastatura de comandă şi caseta pentru filmul radiologic. Apoi, aparatul s-a izbit de cărucior", spune doctorul Barbu.

Auzind o bubuitură, medicul a dat buzna în camera radiologică, speriat că a căzut bolnavul. "Gusti mi-a spus că o fi lovit din greşeală căruciorul cu piciorul şi l-a băgat prea aproape de aparat. Masca pe care era tastatura era crăpată de sus până jos şi se clătina", spune şeful de secţie.

"Roagă-te!"

Prin spital circulă zvonul că doctorul s-ar fi răstit la brancardier şi că l-ar fi ameninţat că trebuie să plătească stricăciunea. Medicul, însă, neagă: "I-am spus doar să ducă pacientul sus, la secţia de Interne, şi am sunat la firma din Cluj cu care avem contract de întreţinere a aparatului", spune Barbu.

Veştile primite de la tehnicieni au fost îngrijorătoare. "Mi-au spus că dacă trebuie înlocuită doar masca, piesa va costa cam 4.000 de euro, dar dacă va fi necesară şi înlocuirea sistemului care ţine casetele de film radiologic, reparaţia ar fi cam 12.000 de euro. Era mult prea scump, aşa că l-am rugat pe inginer să vină la spital şi să încerce să-l repare fără a înlocui piesa. Mi-a promis că vine a doua zi", îşi aminteşte doctorul.

Conform procedurii obligatorii de lucru a spitalului, medicul a raportat incidentul managerului Ovidiu Laurean Pop, care l-a chemat în biroul său pe brancardier. Îngrijorat, omul a mers însă, din nou, la doctorul Barbu. "De vreo două-trei ori m-a întrebat dacă am vorbit cu cei de la service şi dacă vor veni. L-am asigurat că urmau să vină chiar vineri", explică şeful de secţie, precizând că bărbatul părea foarte preocupat de urmările incidentului, dar nu era panicat nici pe departe.

03 Ovidiu Laurean Pop.jpgÎn biroul managerului, însă, omul a aflat cât de mari erau sumele care ar trebui plătite dacă nu se reuşea repararea aparatului fără înlocuirea piesei crăpate. "L-am întrebat pe brancardier dacă realizează valoarea pagubei şi i-am spus să se roage să putem repara piesa afectată", spune Ovidiu Laurean Pop (foto), care a reacţionat cum ar fi făcut, probabil, oricare alt manager în situaţia dată. Gusti, însă, n-a aşteptat verdictul final.

Casa fără fum

Joia aceea avea să fie ultima zi când colegii l-au văzut în viaţă. "N-a mai zis nimănui nimic şi a plecat acasă, iar a doua zi n-a mai venit la lucru", spune o infirmieră. Vineri, inginerii de la firma de service au reuşit să repare aparatul, fără să fie necesară schimbarea niciunei piese. Pentru brancardier, însă, era prea târziu să afle vestea ce l-ar fi uşurat.

Colegele infirmiere au încercat să-l sune pentru a-i zice că poate sta liniştit, dar apelurile şi mesajele trimise au rămas fără răspuns. Bărbatul, care locuia într-un apartament din Oradea împreună cu soţia şi fiica de 27 de ani, plecase în ajun la ţară, în Ceica, la casa care îi rămăsese după moartea părinţilor.

"Am aflat că, la ţară, Gusti a trecut pe la un vecin de peste drum, cu care se înţelegea bine. Omul ne-a povestit că a doua zi, vineri, nu a văzut fum ieşind din hornul casei, dar nu s-a gândit la nimic rău. Abia sâmbătă dimineaţa, fiindcă nu i-au văzut nicio mişcare, au intrat mai mulţi bărbaţi la el în ogradă. L-a găsit chiar vecinul pe care îl vizitase joi seară, în cămara care ducea spre pod, spânzurat de ultima treaptă a scării", povesteşte, încă şocată, o angajată a spitalului. Se pare că Gavriletea şi-ar fi luat viaţa chiar în noaptea de joi spre vineri...

"Doamne bate-l de aparat!"

Vestea sinuciderii i-a şocat pe toţi colegii brancardierului, care îl ştiau o fire optimistă şi veselă. "Gusti, săracul, vorbea mereu. De bani ne plângem toţi, dar nu am ştiut ca el să fi avut vreo problemă, nici în familie şi nici de alt fel. Doar ne-ar fi zis... Câteodată ne povestea numai cât era de necăjit că fata lui a terminat o facultate şi nu-şi găsea serviciu", povesteşte o infirmieră.

Negăsind o altă explicaţie pentru gestul bărbatului, colegii sunt convinşi că l-a împins la moarte teama că va fi pus la plata a mii de euro pentru repararea aparatului stricat. "Am auzit prin spital că şefii l-au ameninţat să nu vină la lucru până nu aduce banii", spune un alt brancardier, convins că Gusti n-a rezistat presiunii.

Atât managerul, cât şi doctorul Barbu resping, însă, categoric, asemenea supoziţie. "În orice instituţie publică, o pagubă e imputată, fireşte, persoanei care a provocat-o. Dar i-am explicat că nu va fi cazul să plătească nimic dacă aparatul va putea fi reparat", spune Laurean Pop. Directorul recunoaşte că e posibil ca incidentul să fi influenţat decizia subordonatului, dar crede că nu poate fi vorba doar de atât. "Nu a fost el primul într-o situaţie grea. Am avut oameni concediaţi, şi tot n-au reacţionat aşa. Decizia lui a fost luată, zic eu, pe fondul unor alte probleme, pe care nu avem de unde le cunoaşte", a adăugat Pop.

Mărturisită sau nu, convingerea că incidentul cu stricarea aparatului de radiologie l-a împins pe brancardier spre sinucidere a rămas totuşi în conştientul cunoscuţilor lui. "La înmormântarea lui Gusti babele ziceau: "Doamne bate-l de aparat, că uite că nu mai trebuie plătit!"", povesteşte o infirmieră, întărind ideea că supărarea asta, şi nu alta, l-a făcut pe bărbat să se spânzure.

Frica de singurătate

Lovită cel mai crunt de moartea bărbatului, nici măcar familia nu-şi explică gestul acestuia. "Nu mi-a spus nimic-nimic. A lăsat doar un bilet, care e la Poliţie", spune soţia, neputând sau nevrând să dea alte detalii.

Colegii lui Gusti au auzit că în biletul de adio, bărbatul s-ar fi plâns că nu poate plăti paguba făcută, dar surse din jurul anchetei susţin că, din contră, mesajul nu făcea absolut nicio referire la incidentul din spital. În schimb, potrivit anchetatorilor, "şi-a cerut scuze de la toţi pentru ce urma să facă şi a scris că se simţea singur, neglijat de familie şi temător că nu-l va îngriji nimeni la bătrâneţe". Ba chiar a avut grijă să lase vorbă că în casă sunt bani şi pălincă pentru propria-i înmormântare.

Or, dacă aşa stau lucrurile, pare mai degrabă că bărbatul acumulase nemulţumiri care îl măcinau mai demult, şi care erau de natură personală. Aşa că, dacă s-a speriat sau nu de urmările unei greşeli de la serviciu ce se putea întâmpla oricui, asta n-a fost decât picătura care, neauzită, i-a umplut paharul...


DIN DRAGOSTE?
Moarte de răsunet

Anul trecut, chiar de Ziua Morţilor, un alt angajat al Spitalului Municipal îşi punea capăt zilelor, într-un mod spectaculos. E drept, din cu totul alte motive decât cele bănuite în cazul brancardierului Augustin Gavriletea.

03 Liliana Heredea.jpgLa doar 35 de ani, cu o întreagă carieră în faţă, doctoriţa Liliana Heredea (foto) s-a sinucis în baia propriei locuinţe cu un sânge rece "profesional", înfigându-şi un cuţit în artera femurală, la coapsa dreaptă, astfel încât, după o sângerare abundentă, a murit în câteva minute.

Apropiaţii femeii spuneau că doctoriţa fusese afectată de decesul tatălui, dar şi de suferinţa pricinuită de un coleg mai în vârstă, cu care ar fi avut o relaţie de iubire şi care ar fi părăsit-o pentru o alta.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
la fel amandoi
Sunt la fel si managerul si seful sectiei,nu-i cu nimic mai bun unul sau altul,doar ca Burta e mult mai pervers decat managerul Pop si stie sa fie amabil! In rest aceasi stofa au,ca doar cine se aseamana se aduna(sunt nasul si cu finul)!
Postat 28 Februarie 2012, 23:10 de liana
gunoi
eu ii cunosc pe amandoi si seful de sectie e un dulce sifff de treaba si de cate ori am fost la el a fost mai mult decat amabil In schimb managerul e foarte schimbat de cand are functie de conducere cand era medic era mai normal acum e fffff increzut si cu nasul pe sus si se da prieten cu carp dar il sapa pe la spate desi Carp l-a invatat cum sa conduca spitalul ala mai ales ca toti angajatii stiu ca fara Carp spitalul ala era nimic Managerul e invidios pe Carp ca e mai destept decat el Sa mai stiti ca managerul e impreuna cu directoarea financiar contabila o curva notorie care il joaca pe degete cum vrea ea si isi bate joc de oameni isi aranjeaza treburile in pat cu el si nevasta lui se face ca nu vede Pacat ca a murit un om nevinovat Halal conducere mai bine ar veni Carp inapoi sau ar uni spitalele ca asa se duce totul de rapa
Postat 28 Februarie 2012, 20:44 de alina
penali
Chiar crede cineva ca celor doi(manager si sef sectiei)le pasa ca a murit bietul om? Nici vorba,isi vad de afacerile lor linistiti in continuare!
Postat 27 Februarie 2012, 15:15 de s.h.
infractori
managerul pop a fost instalat de mafia din primarie condusa de carp.
Postat 27 Februarie 2012, 12:40 de alin
...SA INCERCAM SA NU NE JUDECAM PREA DUR UNII PE ALTII...
Eu cred ca fiecare om are limitele lui...in ceea ce ma priveste nu cred ca managerul si seful de sectie au fost rau- intentionati fata de bietul om...lucrul asta e demosntrat prin insusi faptul ca au sunat la service si au incercat sa vada exact cum sta situatia...pur si simplu au fost putin agitati din cauza situatiei si nu stiau nici ei exact cum va fi rezolvata treaba asta. Nimeni nu e perfect, cred ca nici un om normal nu doreste moartea altui om, si in plus cu totii ne mai agitam din cand in cand...nu avem cum sa stim ce simt toti oamenii din jurul nostru, mai ales daca interactionam cu foarte multi oameni intr-o zi si daca problemele pe care le avem de rezolvat sunt multe. In plus, chiar si din punct de vedere religios( dar nu numai ), UN OM NU ARE DREPTUL SA-SI IA VIATA ...VIATA E UN DAR SI TREBUIE LUATA ASA CUM ESTE, SI PRETUITA. DUMNEZEU SA-L IERTE PE BIETUL OM !
Postat 25 Februarie 2012, 13:17 de cris
ALO
uitati-va ce jivina sint. am semnat mai jos ANKA. UITATI-VA CE TAMPENII POPATE SE IEASE DIN CREIERUL BOLNAV AL LUI gyorgy tozser (tembelu.incontinuu) asa cum pe drept ma caracterizaze postacii la comanda. io gyorgy tozser aka ANKA aka kaboom, sunt intrun SFERT DE URECHE. SISTEMUL MA DOBORAT. sunt pe URMELE LUI OTILA...duca io gyorgy tozser tembelu.incontinuu
Postat 22 Februarie 2012, 06:13 de gyorgy tozser
manager vinovat
Manager ala e vinovat de tot raul care s-a petrecut!pacat ca s-a sfarsit cu moartea unui om!Pana la urma aparatul s-a reparat fara costuri am inteles,dar prea tarziu pentru bietul om!Nenorocirea din familia managerului de o viata,ar fi trebuit sa-l faca poate mai bun si mai omenos,dar dimpotriva l-a transformat intr-o bestie!El nu se gandeste ca tot ce face rau azi se va intoarce candva impotriva lui!
Postat 21 Februarie 2012, 19:23 de viorica
asa sta treaba
CE morfina DATA LA BOLNAVI DE CANCER!!! SUNTETI distrusi MAI RAU CA pacala :)))))))) oameni CARE MAI CAUTA SI SECTE RELIGIOASE FALSE SI LE MESTECA CU POLITICA , romania E ter<minata.punct UITATI SI LIMBA ROMANA UITATI SI CE INSEAMNA roman:)))) am AVUT TRADATORI PLATITI LUNA DE LUNA SA DESTRAME TOATA CULTURA SI VIATA ROMANULUI.cand ATI STIUT VOI CA traian BASESCU VREA unirea statelor europarlamentare CAND L ATI VOTATA SAU ATI AFLAT ulterior, UN GEST DE tradare SI SARACIE A romaniei CA SI ALTE STATE.
Postat 21 Februarie 2012, 17:33 de ANKA
asa sta treaba
CATI AOMENII MOR IN SPITALE CA SA SE DEZZVVVOLTE evaziunea CRIMINALILORR? moooratea SA VA DUCA PE TOTI PE RAND IMPREUNA CU CEI CARE VA SUSTIN:prefectul de bihor, grup organizat criminal SI PLATITI CU BANII PUBLICIASA SE SPALA BANUL MUNCIT IN BUZUNARELE ANUMITOR viermi sociali. nu va duceti IN SPITALE CA NU I INTERESEAZA VIATA VOASTAR EVENTUAL morga SA SCAPE SISTEMUL DE PENSII.
Postat 21 Februarie 2012, 17:29 de ANKA
du-te incolo
Pentru retardatul mintal care a scris sub mine,are"dreptate"!nu 600 lei avea venit real nenorocit ala de brancardier ci de fapt lua 6000 lei pe luna cat nemernicul ala de manager pe care il aperi!astia cu salarii minime(brancardierii,infirmierele si portarii)fac evaziune fiscala!Pacat ca a murit un om nevinovat din cauza unui nemernic de manager,dar va da si el socoteala odata pentru faptele lui!
Postat 21 Februarie 2012, 09:29 de corina
de ANEMICI:)))) OBOSITI!
voi si credeti ca leafa de 600 lei reprezinta venitul REAL, uite o forma de EVAZIUNE! se poate ca un sistem medical sa intretina EVAZIUNEA ? MOOOOARTEA sa va ia pe totii cei care intretineti EVAZIUNE din cauza voastra moooor bolnavi si pensionarii, sa nu va ierte D-zeu "dati cezarului ce e al cezarului si lui D-zeu ce e a lui D-zeu " lua v ar moartea cat de repede EVAZIONISTI imputiti ! MINISTRU RITZLI trebuie sa raspunda de organizatia criminala care fura miliarde prin evaziune,asa trebuie sa gandim.
Postat 21 Februarie 2012, 09:12 de dai incolo
de ANEMICI:)))) OBOSITI!
ce legatura are cu managerrrrrrrul?aveti ceva de obiectat MURITI de BINE! voi ati votat nu managerul :)))))) daca lege impune recuperarea ce vreti sa platesca managerul!!! ce aveti se umffla rau prostia in capul vostru SEC:))))))) mai bine va faceti probleme de generatiile tinere ca in REST muriti in cativa ani ! vai de voi capuri SECIII va hraneste sistemul care va fura ora de oara secunda cu secunda.
Postat 21 Februarie 2012, 09:05 de dai incolo
amenintari...
managerul respectiv e un gunoi ! sa plateasca pt nemernicia lui!
Postat 21 Februarie 2012, 06:11 de bind
plata va veni
Cine-i managerul asta pop ovidiu?un individ care reflueaza de frustrari,marcat de viata avuta in familia lui si care ajuns printr-o conjunctura pe functia aia cu mare ajutor de la carp,isi bate joc de oameni!cum poti sa ameninti un om in halul asta,sa-l aduci in pragul disperarii?de unde stia el cat va costa piesa aia pana nu veneau cei de la service?nesansa acelui brancardier de a intalni un astfel de personaj,i-a fost fatala!
Postat 20 Februarie 2012, 23:43 de corina
pacat
Ce sa inteleaga manager ala din drama familiei lui?absolut nimic,decat ca trebuie sa faci cat mai mult rau unor oameni mai jos decat el pe scara sociala si fara aparare!isi va primi plata,mai repede sau mai tarziu,nu are cum sa scape!zdreanta de om!
Postat 20 Februarie 2012, 20:22 de vivi
@roxy
CORECT ! sa plateasca SI NU NUMAI PENTRU ASTA, CI SI PENTRU ALTE NEDREPTATI PE CARE LE-A FACUT.
Postat 20 Februarie 2012, 19:49 de partrik
carpe,nu oameni
Pacat ca managerul ala,ovidiu laurean pop nu a invatat nimic din drama de viata a familiei lui si face drame si in alte familii nevinovate!astia sunt carpe,nu se pot numi oameni!dar va plati si el si ceilalti care sunt implicati in moartea acelui om total nevinovat!
Postat 20 Februarie 2012, 18:27 de roxy
nu te juca cu CUVINTELE
mie imi pare rau ca exista carpe sociale ca ALIN care este fuuuuu in kuuu de sisitem, daca iti sapi groapa fa o singur nu i trage si pe altii in EA , MIZZZERABILESSS
Postat 20 Februarie 2012, 18:10 de @ALIN
nu te juca cu CUVINTELE
a scrie incorect -lipsa de PROBE , interpretarea nu este o proba, nu scrieti CORECT niciodata , lasati curvvvirule sa si castige banul MUNCIND cu sangele lor nu FURAND :))))
Postat 20 Februarie 2012, 18:07 de @ALIN
nu te juca cu CUVINTELE
s ar putea sa le pierzi ca orice retradat :))))) este o boala nu ti dori ce nu poti duce :))
Postat 20 Februarie 2012, 18:05 de @ALIN
Pentru retardatul care a cometat sub mine (Ce minciuni))
Inexplicabil cum a reusti sa scrie atatea cuvinte (chiar daca fara noima) un retardat mintal. E bine ca traim intr-o tara unde retardatii au drept de a scrie, pacat ca scriu pe seama tragediei unui om. Daca nu e retardat este sigur unul care a vrut sa-i impute la saracul om 4000-12000eur. Sa-ti ajunga bani lui Bill Gates pentru medicamete, operatii si proteze (dar numai banii lui Bill Gates).
Postat 20 Februarie 2012, 16:08 de Alin
OM prost
pe mine ma mira cum naiba ajung PROSSSSSSTI intodeauna la BAN :))))ha, ha, ha, ha, ha, ii atrag le zambesc :)))) are Moartea capcanele ei :)))) spoor si succes-uri la MORTI !
Postat 20 Februarie 2012, 13:53 de CE minciuni
OM prost
eu ma intreb cati oamenii a omorat asta :))) nu vreti sa stiti !daca ii era frica ca va fi prins e clar ca a facut DESTULE :))) e rationamentul care te ajuta sa FUGI cum fug MULTI :)))))) de ce credeti ca multi aleg Moartea ca o DIVINIZEAZA spiritual si duc multi la EA, dar lasa ca va desteptati si nu mai FUGITI , multi fug spre MOARTE de ce oare ?
Postat 20 Februarie 2012, 13:50 de CE minciuni
Ce naiba de preturi au la peise de schimb?
Eu am lucrat de 20 de ani cu aparate industriale si tehnice, este o aberatie din ca o carcasa (plastic sau metal) este 4000 euro (poate daca era din aur), sau un mecanism de coborare 12.000eur (cat o masina noua). Acolo este o teapa la bani publici, si un om necajit si speriat a murit din cauza tepelor si a gunoielor care se lafaie in bani publici. Nu le-ar ajunge de operatii si protezela toti hotii astia!
Postat 20 Februarie 2012, 13:46 de Roman Suparat
O sa platiti!
Bai managerașule, o sa platesti ceea ce ai facut la fel cum va plati si acel doctor, toata lumea stie ca voi sunteti vinovati si acum musamalizati tot. Dumnezeu nu o sa va scape de pedeapsa lui, nu veti mai avea voi somn linistit, caci sufletul acestui om va va bantuii neputand sa se odihneasca pana nu veti plati si voi! Aici se ajunge din cauza unor coministi, care cred si acum ca teroarea si bataia poate tine oamenii sub control! Sfatuiesc familia sa se lupte sa demonstreze ca acesti oameni au tinut omu sub teroare, sa-i dea in judeacat! Fapta de a teroriza psihologic un om ar trebuii sa fie pedepsita cu inchisoare cu program de teroare pe viata!
Postat 20 Februarie 2012, 12:18 de Plata
AVIZ AMATORILOR
DOAMNE FII INDURATOR! Oricum, prin ce trec angajatii acestui spital nu cred ca trece nimeni. eu sunt sotul unei angajate.Cei care conduc acest spital sunt niste tirani si dictatori. In acest spital nu se dau drepturile legale, nu se respecta legea, culmea, din acest spital se duc de sute de ori mai multi bani pe nimicuri si comisioane si s-a facut atata caz pentru repararea unui aparat care s-ar fi putut repara(inlocui) piesa din asigurarea de mall praxis a medicului sau a unei asistente. A trebuit sa fie moarte de om pentru o piesa care trebuia inlocuita. Managerul si medicul sef de sectie nu trebuia sa il cheme pe angajat sa-i spuna absolut nimic pana nu se facea o ancheta interna, se constata daca intradevar trebuia sa plateasca omul paguba, dar, asta e, cand nu se respecta legea. In acest spital teroare vis a vis de anumite persoane, care nu dau dreptul la sefi e pe toate culoarele. Sper ca dupa acest incident atat de nefericit, medicii si conducerea isi vor schimba comportamentul fata de angajati,
Postat 20 Februarie 2012, 11:19 de Suparat
vinovatii vor plati
Sigur ca toti acum ridica din umeri si n-au nicio vina pentru faptul ca nenorocitul ala s-a spanzurat!DE unde sa dea 12000 de euro,daca el avea un salar de 600 de lei?Oricum acelui manager care este vinovatul moral pentru gestul brancardierului,nu-i mai ramane nici macar rugaciunea!Justitia Divina este cea care va face dreptate!
Postat 20 Februarie 2012, 10:42 de o.h.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON