URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

L-au tocat pe Ciobanu'! Membrii clanului Neguş au dosar penal pentru tentativă de omor

L-au tocat pe Ciobanu'! Membrii clanului Neguş au dosar penal pentru tentativă de omor RĂFUIALĂ LA COMANDĂ. Înarmaţi cu bâte de baseball, îmbrăcaţi cu geci cu glugă pe care le-au tras peste cap, bătăuşii lui Romi Neguş (foto) şi-au atacat rivalul într-una din cele mai vizibile zone ale oraşului, la intrarea în complexul Lotus Center dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Maşina care îi aştepta în apropierea mall-ului a fost surprinsă de camerele de supraveghere din intersecţia aflată în apropiere
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atacul a fost fulgerător. Patru indivizi mascaţi au tăbărât peste victimă, izbind-o violent cu bâtele până când a căzut la pământ, după care au luat-o la goană. Agresiunea a avut loc joia trecută, în plină zi, în parcarea complexului Lotus Center, şi l-a vizat pe interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu', care a ajuns în stare gravă la spital.

Atacatorii au dispărut imediat, dar după câteva ore poliţiştii aveau deja suspecţi în ancheta pornită pentru tentativă de omor: liderul clanului ţigănesc Neguş, Romulus Markovics, şi patru gorile ale acestuia, puse să-i dea o lecţie lui Ciobanu', cu care e în duşmănie de mai bine de doi ani. Chiar dacă bătăuşii au încercat să-şi şteargă urmele, oamenii legii au fost de astă dată prompţi şi au găsit maşina, bâtele şi hainele despre care se presupune că au fost folosite în atac...

Bătăuş la comandă

Marius Lazăr, cunoscut după porecla Ciobanu', e un fost agent de pază implicat în trecut în mai multe altercaţii. În toamna lui 2010 l-a atacat pe Corso pe luptătorul Alexandru Lungu şi i-a dat cu spray lacrimogen în ochi. Câteva săptămâni mai târziu, la o nuntă, s-a luat la bătaie cu un alt interlop, Carmen Pandel, iar după alte câteva zile a fost pus sub învinuire de poliţiştii din Baia Mare pentru că, împreună cu un alt bătăuş orădean, ar fi distrus o maşină în trafic, au incendiat o alta şi au bătut un tânăr cu ranga, atacurile fiind executate la comanda unui interlop băimărean aflat în război cu o grupare rivală.

Scăpat de acuzaţii, Lazăr a stat apoi departe de scandaluri. "A mai avut câteva amenzi, de pe vremea când a lucrat ca agent de pază, şi s-a mai luat la bătaie cu unul sau altul. Dar nimic grav", a declarat BIHOREANULUI unul dintre poliţiştii care l-au cercetat.

Atâta doar că, după cum spun prietenii săi, printre adversarii din ultima perioadă s-au numărat şi câţiva membri ai clanului Neguş. Şi pentru că refuza să facă pace cu ei, ba chiar îi persifla, Markovics l-a luat la ochi şi a decis să-i dea o lecţie.

Atac la pont

Joia trecută, interlopul a fost la sala de sport din Lotus Center, unde a fost zărit de unul dintre prietenii lui Neguş, Alin Mărginean. Văzând că Ciobanu' era singur, acesta l-a sunat pe Markovics să-l anunţe. "Când Ciobanu' a ieşit din sala de sport, Mărginean probabil a dat semnalul, iar Romi şi-a trimis oamenii să-l întâmpine", a povestit BIHOREANULUI Aurel Gavriş, patron al firmei de pază Laguna Guard şi prieten cu Lazăr.

Bărbatul a fost atacat la ieşirea din complex, de faţă chiar cu prietena sa. "În zonă erau patru persoane. Fata a strigat, dar degeaba. Totul s-a întâmplat în mai puţin de două minute, după care atacatorii au dispărut. Nu i-a văzut exact cine sunt, erau îmbrăcaţi în geci şi aveau toţi glugile trase pe cap", a spus Gavriş.

Rănitul voia la război

Chemat de urgenţă, un echipaj SMURD l-a transportat imediat la spital pe tânărul de 33 ani. Era rănit grav, avea fracturat craniul în două locuri, plus o mână şi un picior rupt. Cu toate acestea, martorii spun că în spital Ciobanu' şi-ar fi smuls branulele din mână şi tubul prin care respira, cerând să fie lăsat să plece. "Zicea că trebuie să meargă la război", spune sursa BIHOREANULUI. Urmarea? A trebuit să-i fie indusă comă forţată pentru a fi liniştit.

Medicii pun agitaţia bărbatului pe seama hemoragiei intracraniene. "A fost într-adevăr agitat, cel mai probabil din cauza hemoragiei. De aceea s-a apelat la comă indusă. În acest timp, organismul şi creierul lui se pot odihni, iar hemoragia se opreşte", a explicat dr. Beres Zsolt, medic la SMURD.

Interlopi la Poliţie

În acest timp, la Poliţie era agitaţie. Oamenii legii au urmărit înregistrările de pe camerele de supraveghere puse în zonă de municipalitate, dar şi pe cele ale Lotus Center, şi au început audierile, purtând discuţii cu mai multe persoane care s-au nimerit în zonă în momentul scandalului şi care puteau ajuta cu informaţii despre incident. "Unii au vorbit, alţii au refuzat. E de înţeles, lumea se teme de ei pentru că sunt violenţi", spune purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, Cristian Ardelean.

În aceeaşi zi, cazul era înregistrat la Parchet, sub acuzaţia de tentativă de omor, pedepsită cu închisoare între 5 şi 10 ani. Joi seară, Romulus Markovics şi patru dintre locotenenţii săi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, dar - cum era de aşteptat - nici unul nu a recunoscut că ar fi participat la bătaie. În lipsa unor probe clare, în jurul orei 2 dimineaţa, toţi au fost trimişi acasă.

Vineri, poliţiştii au pus totuşi mâna pe prima probă: un VW Passat break a fost surprins de camerele de supraveghere ale oraşului chiar în momentul în care cei patru bătăuşi înarmaţi se urcau în maşină. Verificând numărul de înmatriculare, oamenii legii au aflat că-i aparţine lui Cristian Korodi, zis Americanu', motiv pentru care acesta a fost dus la Poliţie şi audiat, iar la plecare a fost anunţat că nu are voie să părăsească ţara, fiind suspect şi aflându-se sub control judiciar.

În aşteptare

Ancheta a continuat în forţă. Tot vineri, şeful secţiei Urmărire penală din Parchetul Bihor, Alin Leucea, cel care coordonează ancheta, a dispus efectuarea unor noi percheziţii. Prima în locuinţa lui Korodi, iar o alta într-un apartament deţinut de Neguş pe strada Grădinarilor din cartierul Velenţa. Aici, poliţiştii au găsit două bâte şi mai multe geci despre care au bănuit că au fost folosite în timpul atacului, însă pentru a fi siguri au chemat specialiştii Serviciului Criminalistic, care au periat întregul apartament, prelevând totodată amprente şi mostre din urmele de sânge găsite pe bâte şi pe haine.

Sigilate, probele au fost trimise pentru o analiză ADN la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice din Bucureşti. În cazul în care rezultatul va confirma că sângele este al victimei, anchetatorii vor avea o probă clară împotriva persoanelor pe care le au deja în vizor: David Bergher, hoţ de buzunare şi tâlhar, Remus Balogh, alias Nano junior, vărul lui Romulus Markovics, Cristian Korodi, zis şi Americanu', şi Cristian Filimon.

Război şi pe internet

Căutat de BIHOREANUL, Markovics s-a dat la fund, toate telefoanele fiindu-i închise. Pe pagina sa de Facebook, însă, a continuat să fie activ, postând inclusiv imagini cu el şi cu locotenenţii săi, plus un teanc de cel puţin 5.000 de euro, despre care a precizat că sunt "bani câştigaţi cu cap". Totodată, interlopii - atât cei din clanul Neguş, cât şi apropiaţii lui Ciobanu' - au distribuit către toţi cunoscuţii ştirea publicată despre incident pe www.ebihoreanul.ro şi s-au răfuit, desigur doar verbal, pe forumul site-ului.

Cât despre victimă, a avut noroc, zic medicii. Scăpat cu bine de hemoragia intracraniană, Marius Lazăr s-a trezit, e lucid şi se reface, dar va trece mult timp până când se va putea pune pe picioare. Deocamdată nu a putut fi audiat. "Urmează să se facă o constatare medico-legală, care până acum nu a fost posibilă. Va fi şi audiat când ne vor permite medicii. Trebuie să aşteptăm", explică procurorul Ardelean. De ce nu s-au luat măsuri radicale împotriva celor implicaţi într-un atac comis ziua în amiaza mare, într-un loc aglomerat, magistratul a refuzat să comenteze. "Pot spune că se fac cercetări, că se strâng probe. Probabil, săptămâna viitoare vă voi putea spune mai multe".

Până atunci, neavând nicio interdicţie, bandiţii ar putea s-o şteargă din ţară. Dar poate e bine şi aşa: măcar va fi linişte în oraş...


"PRINŢ" CU BELELE
Condamnat cu suspendare

În decembrie 2010, Romulus "Neguş" Markovics a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care era acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, după un scandal provocat în toamna aceluiaşi an în clubul Atti's, unde l-a atacat pe patronul localului, care refuzase să-i plătească taxă de protecţie.

Condamnarea nu l-a oprit, totuşi, ca în ianuarie 2011 să o comită din nou, Neguş jr atacându-l în plină stradă pe Dan Chiş, naşul recuperatorului Constantin Mărie, motiv pentru care, de teamă să nu fie din nou arestat, a părăsit ţara şi s-a refugiat în Italia. Ulterior, victima şi agresorul s-au împăcat, iar dosarul a fost clasat.

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul "Răfuială mafiotă la Lotus: Un interlop e în comă, Romi Neguş şi locotenenţii lui, ridicaţi pentru audieri"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
Interlop lachit
Romi negus chiar așa a făcut Grecu cu tine.?ha ha ha esti lachit ,mirosi a lache adică spurcat de romani ,a acuma antelege lumea de ce esti așa supărat ,si frustrat ....a deci zvonurile sunt adevărate ...romi este * ,te-au spurcat Grecu cu Aurel ,de-aia i-ai antorso lui pitbull ,sa te razbuni ca lor nu o sa poti niciodată ca esti prea slab pentru ei ,....
Postat 31 Mai 2014, 10:34 de Bogdi
La pușcărie
Poliția alo poliția ce faceți .!rusine
Postat 31 Mai 2014, 10:25 de Dincă
Utu praduitor internațional
Uitativa pe Facebook la ,,PRADUITORII ARADULUI,,si veți vedea utu de la Arad ce praduieli a facut acest interlop si oamenii lui...
Postat 31 Mai 2014, 09:06 de Gabi dinamita
Ciobanu alis Marius Lazar
Ciobanule iti pute gura a canal. Ti-ai furat-o de data asta. O meriti fraiere din plin. Esti o carpa de om!
Postat 21 Mai 2014, 22:43 de Oieru
taranu
Ma ciori analfabete, da chiar asa pe fata!!? mai dat-ii inca o tura...:carucior cu rotile,paralizie ,taiate degetele ,ceva ce merita ciobanu asta hidos... ,dar la umbra copacului,nu ca printul dobitoc...
Postat 21 Mai 2014, 22:15 de ciobi
pericolul
Imi spune si mie cineva de ce i se spune la Aurel mai nou "AURELIA GAVRISA" ?
Postat 21 Mai 2014, 21:49 de pendula
:)))
acuma stiu eu de ce a murit Mudura :)))
Postat 21 Mai 2014, 20:46 de hass
hahaha
Rang de interlop? Eventual ranga de la interlop, care plecare la razboi??? Au declarat martorii?Cum sa mergi mah cu,, chilotii plini de urina si cacao nu te-au vazut bine martorii sa te invete Aurel ca nu se merge cu bagaj maro la razboi?Rusine interlopule credeai ca o arzi ca si cu Sandu bagi coada intre picioare si fugi hmm ia uite ca na fost asa cum nu ai nici cum sai multumesti celui care tea dat exemplu pt tot orasul .Asta e bataie de la Dumnezeu kkaciosule hai dute la lotus si culegeti gradele de interlop.;) Sanatate si putere celui care tzia aratat unde iti este locul ,fortza Bihorului,
Postat 21 Mai 2014, 16:23 de ranga
costina bubulina
costina cu petrina si romina sa va dau la m..e de praduitori nenorociti costina te crezi tare dar esti o pi..a ai uitat cum tea batut francezu si tea alergat briciu de tiai cerut iertare de la grecu ce smecher esti mai.......
Postat 21 Mai 2014, 13:01 de costina
Mda
Bai,a facut si Negus asta multe porcarii la viatza lui,dar eu unul nu am auzit sa se fi legat de nevinovati pe strada,cum facea dealtfel Ciobanu ala cioban...Desi sunt roman,aici nu e vorba de o chestie xeneofoba,nu trebuie sa tii cu Ciobanu daca esti roman sau cu Negus daca esti tigan,ci doar cu cel care are coloana vertebrala.Si dupa parerea mea,in acest caz Negus e cel cu coloana vertebrala.Bai Romi,ai facut o treaba excelenta,singura problema e modul in care ai facut-o.Aici e problema!Nu trebuia sa-l executi in Lotus in mijlocul zilei,ci trebuia sa-l torni in oricare alt moment si in oricare alt loc...Nu de alta,dar ai revoltat opinia publica si deasta umbla garda ca nebuna.Eu unu,sper sa scapi cu bine si personal te-as felicita ca ai mai scapat orasul asta de un jegos.P.S:Bai Ciobanule,prostule,vezi ce ai facut?!Ai semanat vand si ai cules furtuna...Bravo tie,retardat mintal!
Postat 21 Mai 2014, 01:15 de UnOradean
va scapa
VA SCAPA NEPEDEPSIT FAPTASII SISTEMUL ESTE CORUPT FOAMEA II MARE TOT TIMPUL SCAPA ASA ZIS,, CLAN DE COLORATI ,,IN FRUNTE CU PRINTUL ...... SIGUR SCAPA ....bravoo lor pot spune ca sint baieti care si daca omoara omul tot SCAPA
Postat 20 Mai 2014, 22:09 de ioan
:)))
nu zic ca a facut bine negus dar din cate am auzit de ciobanu nu e omul ala bun asa ca fiecare primeste ce cauta!
Postat 20 Mai 2014, 21:05 de spaga
pt ciobenschi
TINEO TOT ASA CIOBENE:))))))
Postat 20 Mai 2014, 20:45 de petre
Inchina-ti-va ! A sosit vremea printului!
Uita-ti-va in preajma... violator arestat, politiciana arestata, preot arestat ... Au comis-o de o tentativa de omor dar cine are curaj, tupeu si putere in orasul asta se lege de PRINT? Nici procurorii , nici politia nu au tupeul sa ridice un deget! Inchina-ti-va ! A sosit vremea printului!
Postat 20 Mai 2014, 19:13 de Prietenii printului
Nu e coruptie
Nu e vroba de coruptie.... e vroba ca e printul ...
Postat 20 Mai 2014, 19:04 de ROCK
rglare
Sa-i fereasca Dumnezeu ca prin vreo nesansa a gainarilor astora sa am eu sau cercul meu de interes ceva de impartit cu ei. Io imi fac dreptate singur, bag picioarele in ea de lege si justitie, ii macelaresc pe toti. Astia ar trebui sa fie constienti ca printre oamenii de rand mai gasesti si niste unii pe care ii doare la basca de basinile lor, genul de oameni care la necaz pune mana pe o surubelnita si ii piseaza de-i ia dracu'. Urmariti filmul man on fire, pentru mine acest film descrie exact ceea ce trebuie sa faci cand ai de lucru cu cretineii astia care se cred interlopi... gainari retardati.
Postat 20 Mai 2014, 16:54 de un cetatean
Anti-Ciobanu
Ciobanu trebuie castrat. Sa nu transmita mai departe gena lui de gunoi ieftin.
Postat 20 Mai 2014, 16:44 de Anti-Ciobanu
@oradean
Probabil au luat exemplu din ungaria. Au vazut ca se poate. Si acolo, la unguri astfel de indivizi fac ce vor. executa marsuri de intimidare pe strazi sub privirile plecate ale politiei. Pe Marian Cozma l-au tracasat zeci de minute inainte sa-l omoare intr-un bar in care se aflau si politisti !!!!!!!!!
Postat 20 Mai 2014, 16:43 de JOS CORUPTIA !
Anti-Ciobanu
Doamna Gal...puneti o poza si cu Ciobanu. Sa stie lumea sa se fereasca din calea lui cand a iesi din spital. Se leaga de fetele cu parteneri in cluburi, apoi ii loveste pe prietenii acestora. Pt el asta reprezinta o distractie. Felicitari SMURD-ului, a mai salvat un animal de la moarte!
Postat 20 Mai 2014, 16:39 de Anti-Ciobanu
PUTE FOARTE TARE A CORUPTIE !!!!!!
De atatia ani de zile, aceleasi personaje, aceleasi scenarii grotesti !!!!!! Pt ce platim politie, procurori, judecatori ?
Postat 20 Mai 2014, 16:37 de JOS CORUPTIA !!!!!!!
super
super oras avem unde ciorile si interlopi de ultima speta se incoarda si se leaga de oameni normali si ne mai si laudam cu asta intr-o tara civilizata ar infunta puscariile cu scursurile astea a societatii de la tigani la altii gen ciobanu si multi altii care in afara sa fure nu stiu sa faca nimic dar aia e civilizatie si aici e epoca de piatra din pacate
Postat 20 Mai 2014, 15:39 de oradean
sluga
supune te tu ma sluga ieftina da sa te supui bine aplecat sa iti intre adanc sa simti tot palosul printului
Postat 20 Mai 2014, 15:24 de aurel
Ciobanica...
cine e Ciobanu asta fratilor? puneti o poza cu el sa-l vad si eu, sa vad cum arata..daca tot spuneti ca tot in scandaluri era si lovea lumea... mortii lui
Postat 20 Mai 2014, 15:20 de Belgia
Velenta peste totii !!!
ROMI NEGUS CEL MAI TARE !!!!!
Postat 20 Mai 2014, 15:04 de Velenta
Anti-Ciobanu
Acesti baieti nu au facut altceva decat au salvat viitoarele victime ale lui Ciobanu. Oricum Politia nu-i facea nimic. Ba mai mult il fac si sfant acuma. Politia e un jeg. Dosar penal sa-i faca la Ciobanu. Pe mine personal m-a batut in discoteca. Nu am mers la Politie de frica. Ciobanu e un criminal, un animal. Militia sa mai lase din elanul asta. Sa ingroape acest caz intr-un sertar. Eu nu vreau sa se faca dreptate in acest caz.
Postat 20 Mai 2014, 15:01 de Anti-Ciobanu
Pt. oradeni si nu numai
A venit vremea Printului. Tot ceea ce va cere este supunare. Plecati asadar capul... caci capul taiat sabia nu-l taie.
Postat 20 Mai 2014, 14:23 de Oradea
Anti-Ciobanu
De ce consuma Militia resursele materiale si financiare ale statului, sa adune probe? Ca sa-i faca dreptate la Ciobanu? Cate taxe si impozite a platit Ciobanu pana acuma? Cat a cotizat? De ce spitalul consuma banii publici sa-l trateze pe Ciobanu? Cat a cotizat la CAS? Pt mine nu sunt bani cand vreau sa fac vreo analiza, desi platesc CAS. Bine ca avem pt zdreanta de Ciobanu.
Postat 20 Mai 2014, 14:15 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
De fapt si Militenii sunt niste Ciobani. Normal ca-si apara fratele mai mic. Ciobanilor!!!! Hai Negus...hai Printu'.
Postat 20 Mai 2014, 13:52 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
Iar Militia e platita din banii publici. Cat a cotizat pana acum Ciobanu la bugetul de stat? Cat? De ce se ocupa Militia sa-i faca lui dreptate? De ce? Militia ar trebui sa fie in slujba cetateanului....acelui cetatean corect care lucreaza si plateste taxe. Acel cetatean care e agresat de un interlop din asta, si pt care Militia nu face nimic. Ciobanu e e cetatean. Pt el exista PROTECTIA ANIMALELOR sa-i faca dreptate. Jeguri de militieni....niste jeguri. Imi e scarba de tara asta, unde militienii sunt in slujba lui Ciobanu.
Postat 20 Mai 2014, 13:50 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
Credeti voi ca numai atatea are Ciobanu pe cap. Cati a mai batut el si la lume le era frica sa mearga la Politie. E incredibil cum acum Ciobanu apare ingeras. Nu aveti habar ce om e asta. De toti se leaga prin cluburi si-i loveste. Dar vad ca Militia e foarte eficienta, cand e vorba sa-i faca dreptate la Ciobanu. Rusine Militiei!!! Sunteti in slujba interlopilor. Cand un om cinstit ia bataie de la un interlop, Militia isi bate joc de el. Ii ia o plangere si apoi tot amana. Acuma se pare ca au eficienta maxima. Rusine Militia Romana!
Postat 20 Mai 2014, 13:42 de Anti-Ciobanu
Un glont pt fiecare interlop
N-am putea plati un lunetist rus su ucrainian sa ne scape de toti interlopii astia ?
Postat 20 Mai 2014, 13:37 de Sniper
ha ha
ce dobitoc si cretin ii si ciobanu asta...mereu a cautat numai scandat...acum a primit ce cauta...asa patesti cand ai gura mare si iti pui mintea cu persoane de care ar trebuii sa te feresti
Postat 20 Mai 2014, 12:38 de nna
sfat
Marele Aurel si Grecu faceti alergari ca sa aveti conditie fizica sa nu poate prinde Romi pe voi.
Postat 20 Mai 2014, 12:12 de anonim
mizerii
Nu ar fi mai bine sa se adune ei toti....interlopii astia imputitit...si sa se omoare intre ei, sa nu mai ramana nici unu. gunoaiele dracului. mizerii ordinare. eutanasiati toti
Postat 20 Mai 2014, 11:25 de tdi
hahahah
hahahaha la ce razboi vroiai sa mergi tu ciobanu poate la razboi din ala de cusut ca altfel cred ca din coma indusa te trezeai direct in coma permanenta de cateva luni taran retardat
Postat 20 Mai 2014, 10:47 de sultan
fdsafsadfsdfdsfdsa
si cu toate cele antecedentele de mai sus enumerate, toti sunt liberi.
Postat 20 Mai 2014, 09:59 de rrwerwqfdsfasdf
La puscarie..!
Legea sa-si spuna cuvintul!La puscarie cu banditii din Oradea!
Postat 20 Mai 2014, 09:57 de io
jkgfyu
tigane, ai dat-o in bara....asa e ...ca-n zerotehnie:,, calul buiac , ori orbeste ori schiopeaza".cam ce meriti vei primi..... ce fel de viata mai e si asta....cam tulbure...
Postat 20 Mai 2014, 09:51 de uguyf
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON