URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Septembrie 2011, 08:25

Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani

Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani POLITICIAN VERDE. Liderul PDL Bihor, Ştefan Seremi (foto dreapta), tată şi bunic fericit, simte din nou fiorii dragostei. Deputatul are o iubită cu 31 de ani mai tânără, Natalia (în foto, în rochie de mireasă), care, după ce a scăpat ea însăşi de "uniforma" de nevastă, l-a adus şi pe el la divorţ, iar acum vrea să-l facă din nou tătic
Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani ÎNTRE DOUĂ. În timp ce alţi bărbaţi de vârsta lui îşi plimbă nepoţii, liderul PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia, împreună cu care în 2007 l-a năşit pe colegul de partid, Traian Abrudan, directorul APIA, la căsătoria acestuia cu ziarista Vera Bursaşiu. Despărţit de nevastă, Seremi îşi trăieşte acum a doua tinereţe cu Natalia Baban (medalion), o tânără şi focoasă brunetă, proaspăt divorţată şi ea
Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani LA ÎMPĂRŢEALĂ. Deputatul Seremi n-ar renunţa la agoniseala din timpul căsniciei, printre bunurile râvnite la împărţirea averii fiind şi vila (foto) pe care a ridicat-o în Sânmartin, dar şi terenurile şi conturile bancare adunate în cariera publică începută după revoluţie
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

An nou, viaţă nouă. Aşa a hotărât deputatul Ştefan Seremi în luna ianuarie a acestui an, când şi-a făcut bagajele şi a părăsit vila conjugală. Preşedintele PDL Bihor vrea acum să-şi şi oficializeze despărţirea de soţie, înaintând, după patru decenii de căsnicie, o cerere de divorţ.

În documentul ajuns în posesia BIHOREANULUI motivul invocat de politician este gelozia excesivă a nevestei care, zice el, i-ar fi transformat ultimii ani într-un calvar. Adevărul este, însă, că nici el n-a fost uşă de biserică: după ce a fost bănuit de mai multe aventuri, deputatul îşi recunoaşte relaţia cu o jună, în braţele căreia s-a şi adăpostit imediat ce a plecat de acasă...

Fuga de acasă

În luna ianuarie, BIHOREANUL dezvăluia în premieră că deputatul Ştefan Seremi, preşedintele PDL Bihor, şi-a luat bagajele, părăsindu-şi soţia şi vila din fiţosul cartier Beverly Hills din Sânmartin, pentru a se muta cu o tânără colaboratoare de la partid.

În prima fază, parlamentarul, cunoscut până atunci ca familist convins, a încercat să stingă zvonurile privind adulterul său, negând vehement că ar avea probleme conjugale, iar apropiaţii săi au catalogat informaţia ca fiind răuvoitoare şi venită, cel mai probabil, dinspre duşmanii politici.

Acum, însă, a venit şi confirmarea. La sfârşitul lunii iulie, Seremi a depus la Judecătoria Oradea o cerere prin care solicită divorţul de soţia sa, Angela, fost cadru militar, în prezent pensionară, împreună cu care a convieţuit patru decenii şi cu care are două fiice, aflate la casele lor.

Căsătorie cu năbădăi

Cererea de divorţ e plină de reproşuri la adresa fostei consoarte, pe care deputatul o descrie ca pe o nevastă drăcoasă, mereu pusă pe scandal. Deşi solicită despărţirea din "culpa comună a părţilor", parlamentarul se plânge că de mai bine de 10 ani relaţiile cu "pârâta" s-au răcit din cauza geloziei excesive a acesteia, "gelozie care a degenerat în certuri şi neînţelegeri ce s-au acutizat, culminând cu separarea în fapt, petrecută în ianuarie 2011, când subsemnatul am părăsit domiciliul conjugal".

Seremi susţine, de asemenea, că a încercat în mai multe rânduri să-şi salveze căsnicia, dar în zadar. "Relaţiile dintre noi s-au răcit în aşa măsură încât de 10 ani nu mai avem o relaţie specifică soţ-soţie, din toate punctele de vedere. Singurul lucru de care am avut parte în sânul familiei au fost doar reproşuri neîntemeiate şi certuri. Consider că relaţiile noastre sunt grav şi iremediabil vătămate, incompatibile cu conceptul de căsnicie", se mai arată în cererea în care politicianul a ţinut să specifice şi faptul că, dacă va fi nevoit să-şi dovedească spusele, va aduce în instanţă martori, înscrisuri şi chiar pe fosta sa soţie, "pentru interogatoriu".

Iubire la secret

baban natalia.jpgDeşi pozează în victima unei "scorpii", lucrurile nu stau întocmai aşa, căci deputatul e şi el cu ditamai musca pe căciulă, după ce s-a amorezat de o alta: o brunetă focoasă care, colac peste pupăză, e cu 31 de ani mai tânără decât el. Se numeşte Natalia Baban (foto), este absolventă de sociologie şi studentă în anul II la Facultatea de Protecţia Mediului din Oradea, specializarea Ingineria Produselor Alimentare. E funcţionar la Direcţia pentru Protecţia Copilului Bihor, dar împreună cu sora sa Natalia deţine şi două mici buticuri cu haine, unul în Oradea şi un altul în Arad.

Cunoscuţii familiei Seremi spun că amorul dintre şeful PDL şi Natalia s-ar fi înfiripat la sediul PDL, unde tinerei i-ar fi picat cu tronc deputatul, şi la început s-a consumat discret. Nu doar din cauza diferenţei de vârstă şi de poziţie socială, ci şi pentru că Natalia avea la rându-i o mică "codiţă", fiind şi ea în plin proces de divorţ, după o căsnicie de patru ani.
Deşi rezervaţi de faţă cu lumea, încât nici chiar colegii de partid nu au mirosit amantlâcul care se petrecea sub nasul lor, iubăreţii au fost deconspiraţi în cele din urmă de soţia deputatului, la începutul acestui an. Geloasă, nevasta a explodat şi i-a cerut bărbatului să pună capăt relaţiei, mai ales că nu era la prima bănuială de acest gen.

Politicianul a zis, însă, pas! Şi-a făcut bagajele şi s-a mutat cu Natalia într-un apartament de bloc din Oradea. Potrivit cunoscuţilor, părăsirea domiciliului conjugal a fost furtunoasă căci, înainte să plece, Seremi a împachetat nu doar hainele, ci şi lucrurile de valoare şi banii din seif, iar ulterior ar fi blocat şi accesul soţiei la conturile bancare, fiind condamnat şi de fiicele lui.

Cu gândul la bebe

Odată scăpat de gura nevestei, liderul PDL a început să se afişeze cu amanta şi în public, luând-o la chermeze restrânse cu prietenii şi colegii de partid, ba de câteva ori şi la Bucureşti, unde ar fi stat până la sfârşitul sesiunii parlamentare la hotelul rezervat deputaţilor şi senatorilor. Cei doi locuiesc şi în prezent în acelaşi apartament de bloc, dar nu pentru mult timp căci, spun surse din anturajul cuplului, Seremi se grăbeşte să-i ridice iubitei o casă în apropiere de Oradea, mai ales că aceasta îşi doreşte un... copil.

Apropiaţii politicianului spun că liderul PDL a decis să-şi "legalizeze" libertatea la insistenţele tinerei. Dar, când informaţiile privind divorţul au ajuns în presă, temându-se de un eventual scandal care i-ar fi stricat la imagine, parlamentarul şi-a convins fosta soţie că ar fi mult mai bine să rezolve problema cu discreţie. Cei doi şi-au negociat partajul bunurilor la un notar, chiar săptămâna trecută, urmând ca săptămâna aceasta căsătoria să fie desfăcută în faţa unui mediator, fără "ţigănie"...

"Nu-i ea de vină"

Detaliile aranjamentului financiar nu se cunosc, fiindcă viitoarea ex-doamnă Seremi s-a izolat, iar deputatul nu vrea, evident, să le facă publice. "Am discutat cu ea şi am ajuns la o înţelegere în faţa notarului. Nu doresc să discut despre asta, dar pot spune că nu va mai exista niciun proces", a declarat Seremi pentru BIHOREANUL. Liderul PDL se fereşte să vorbească şi despre tânăra sa iubită, refuzând să spună cum, unde şi când a cunoscut-o. "Am o relaţie, într-adevăr, o relaţie mai recentă", atenuează Seremi "mărturisirea", adăugând totuşi, fără tragere de inimă, ci doar la insistenţele reporterului, că aşa-zisa "relaţie recentă" nu datează de o lună-două, ci de anul trecut, înainte ca el să fie obligat să-şi părăsească vila conjugală.

"E dinainte, într-adevăr, însă domnişoara nu are nicio vină pentru ce s-a întâmplat între mine şi soţia mea. Nu ea a pus paie pe scandal. Eu şi soţia mea am avut neînţelegeri vechi, o relaţie tulbure de mai bine de 10 ani, cu scandaluri şi certuri", îşi apără Seremi iubita, cavalereşte. Cât despre planurile de viitor, deşi tânăra are gânduri serioase, abia aşteptând să fie din nou soţie şi, mai ales, mamă, deputatul nu e pe aceeaşi lungime de undă. "Să termin cu divorţul şi apoi vom mai vedea. Oricum, nu va fi nicio nuntă în viitorul apropiat. Mi-e frică de divorţ", spune mucalit parlamentarul.

Dar, şi de-ar fi să se întâmple, ce mai poţi spune altceva decât "casă de piatră"?...


LUI DA, EI BA
Partaj cu condiţii

Odată cu acţiunea de divorţ, Ştefan Seremi ceruse ca judecătorul să dispună şi împărţirea bunurilor comune. Însă nu în mod egal, căci el a avut "o contribuţie de 80% la dobândirea acestora", beneficiind "în permanenţă de venituri mai mari decât ale pârâtei", lucru de înţeles de vreme ce după 1990 a fost deputat, preşedinte şi vicepreşedinte al CJ, din nou deputat şi, peste toate, şi om de afaceri. Politicianul ar vrea ca toate bunurile să fie ale lui şi să-şi despăgubească cu o sumă fosta soţie. Astfel, el ar rămâne, practic, cu vila şi terenul de 2.486 mp din Sânmartin (evaluate de Seremi la doar 80.000 euro), un teren în staţiunea Vârtop (preţăluit, tot de el, la numai 8.000 euro) şi încă unul, agricol, în Tărcaia (de 700 lei), plus un modest Audi A6 de 6.000 euro.

Culmea zgârceniei, deputatul a cerut să nu achite taxa de timbru judiciar în valoare de 10% din valoarea bunurilor supuse partajului, precizând că va cere un aşa-numit "ajutor public judiciar", acordat de stat persoanelor cu situaţie financiară precară sub forma scutirii totale, reducerii sau eşalonării plăţii respectivei taxe. Solicitarea e cu atât mai ciudată cu cât Seremi e departe de a fi sărac. Anul trecut, potrivit declaraţiei de avere, a avut un salariu de 61.453 lei, deci peste 5.000 lei pe lună, iar pe lângă vila, terenurile şi maşina declarate ca "bunuri comune" cu soţia, mai are 150 de oi, 60 de familii de albine, un cont de 51.656 lei plus acţiuni la cinci firme. "Mărunţişuri" pe care, voit sau nu, a uitat să le treacă în cererea de divorţ...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
51 Comentarii
Astia ne sunt politicienii.
Ma uit la Seremi si incerc sa imi imaginez cum un asemenea om de o moralitate dubioasa (asta cu parasitul nevestii e doar cireasa de pe tort) a reusit sa ajunga si sa se mentina in functia de Presedinte al Consiliului Judetean atatia ani si ulterior sa ajunga si parlamentar. Cu asemenea clasa politica e clar ca noi ca natiune batem pasul pe loc asa ca am ajuns sa regret ca nu am emigrat imediat dupa revolutie. Seremi ar trebui cercetat de DNA si de ANI pentru toate afacerile dubioase si conflictele de interese pe care le-a facut de cand este in functii de conducere. Una dintre cele mai usor de anchetat este cum de si-a inchiriat apartamentele pentru folosirea ca sediu unei instituii de stat fara licitatie???
Postat 14 Februarie 2014, 09:15 de Dorel.
CONDAMN.....continuare
....(continuare) ...... femeia care dupa o anumita varsta nu mai reprezinta o atractie fizica si cu care nu prea mai ai ce imparti si care in cel mai bun caz, devine o "menajera de lux", eventual o buna "dadaca" ptr nepotei, sau pur si simplu o "colega de apartament". In cazul in care "preamaiminunata sotie" nu accepta acest statut,dimpreuna cu statutul de "abandonata" apar neintelegerile, revolta si in final,un divort cu tam-tam sau poate ,dimpotriva,linistit si cu usile inchise si cu CONTURILE deschise......si cam injumatatite.Cu aceasta ocazie,reiterez necesitatea legalizarii prostitutiei care ar rezolva o sumedenie de cazuri de acest gen. In fond, fanteziile/perversiunile sexuale, frustrarile, defularile si altele asemenea, ar fi de dorit sa ramana la limita de proprietate a caminului conjugal.Doresc sa vad comment-uri si postari privind parerea voastra legata de aceasta tema
Postat 30 Septembrie 2011, 22:12 de Floriana Grozea
CONDAMN.....
1.Condamn vehement atitudinea colegilor de partid ai d-lui Seremi, care nu au avut o pozitie oficiala vis-a-vis de acest scandal mediatic. In alta ordine de idei, nu mi se pare normal ca aspectul ( I )moralitatii sa fie trecut pe un plan secund, in viata unei organizatii / comunitati / societati,deoarece imoralitatea aduce atingere si are repercursiuni si in celelealte componente sociale: creare si promovarea de modele - astfel, in cazul de fata, vom putea studia impactul acestui tip de comportament IMORAL asupra a cel putin 3 categorii de persoane, ai anume: a) fetele tinere-acestea vor considera ca \" un bun model \" , modelul tinerei Natalia Babanu(amanta), mai ales ca din informatii reiese ca a fost sustinuta financiar,plus alte avantaje materiale si morale,ca de ex. relatii si promovari in functii,etc.; b) barbatii, mai tineri sau poate nu,vor considera pe dl Seremi ca un \"bun model\" si care va promova ideea \"daca ai bani,poti avea parte de femei, de orice fel ; c). un alt \"model\" de asta data ,modelul nefiind avantajos , este cel al sotiei domnului Seremi, si anume: \"modelul\" femeii abandonate, umilite, al femeii \"decazuta\" din drepturile ei, femeia care dupa o anumita vars
Postat 30 Septembrie 2011, 12:23 de Floriana Grozea
Bomba medicala!
http://bihorstiri.ro/ucisa-de-o-infectie-luata-intr-un-spital-oradean-dar-in-care/
Postat 20 Septembrie 2011, 20:15 de observator
FRAIERE
de toata p-u-l.-a esti hodorogule!
Postat 15 Septembrie 2011, 00:26 de butoias
urita
A injosit-o primul sot, in asa masura sa se considere incompleta ca femeie si sa-si ia noul sot un bunic (indifernt ce usi ii deschide aceasta relatie,ea trebuie sa fie cu boshorogul intim... ihhh...si sigur ca vrea copii cu el,un baiat vrea sa-i faca sa se creada babalicul viril si-n putere...)!Daca el(Seremi) crede ca ea(aceasta adormita la bronzat cu sprincene tatuate), s-a incurcat cu el ptr vitalitatea sau frumusetea lui...lasa-l sa creada!
Postat 14 Septembrie 2011, 12:41 de lumi
mie imi bate a tigancusa
ia sapati sa vedem daca chiar nu are sange de RROM in ea:)) tulai, tulai tot taran ai ramas SEREMI:)) femeie te ridica , femeie te coboara:))
Postat 12 Septembrie 2011, 12:24 de casa de piatra!
ce fel de oameni ne conduc destinele
Acest asa zis <<domn>> macar daca isi gasea o femeie adevarata, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, la care sa zicem si noi ca de a vazut ceva mai bun ca la sotia sa, dar el a fost ghidat dupa alte cele, ca nu dupa minte, si a gasit o pitipoanca care nu este si nu va fi niciodata o doamna.
Postat 11 Septembrie 2011, 00:51 de tara
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu (59 de ani) este din nou un bărbat
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu (59 de ani) este din nou un bărbat liber. Chiar dacă termenul în procesul de divorţ de cea de-a patra nevastă, Ioana (34 de ani), fusese stabilit abia la sfârşitul lunii viitoare, politicianul şi soţia sa şi-au spus "adio" în mare secret zilele trecute, în faţa judecătorilor de la Sectorul 6. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: #ixzz1Xa2w5Pz9
Postat 10 Septembrie 2011, 22:42 de Fostul premier Călin
scarnavie
dar ar putea povesti si ce contributie a avut firma crisana proconstruct si primarul din ciumeghiu la construirea vilei fufei sale, de pe strada nojoridului. asta nu spune politicianul de cacao.
Postat 09 Septembrie 2011, 19:52 de vocea poporului
disperat
seremi baga la greu citate din scriitori ca sa nu poata lumea citi comentariile contra sa si a fufei sale...poate cei de la bihoreanul ar trebui sa le stearga...fiicele sale se rusineaza de el , si-a facut toata familia de rusine...
Postat 09 Septembrie 2011, 12:47 de seremi
cine a spus o?
"Uneori, platim cel mai mult pentru lucrurile care vin gratuit." :)))
Postat 08 Septembrie 2011, 17:41 de ha, ha, ha
citate celebre
Nu este nici o ruşine să te naşti prost, ruşine e să mori prost. Marin Sorescu
Postat 08 Septembrie 2011, 17:39 de Marin Sorescu
citate celebre
Proştii se însoară totdeauna, nebunii câteodată, înţeleptul nicicând. Mihai Eminescu
Postat 08 Septembrie 2011, 17:38 de Mihai Eminescu
prostia umană este infinita :))
Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urma sunt foarte sigur. Albert Einstein
Postat 08 Septembrie 2011, 17:09 de Albert Einstein
Este foarte periculos să fii sincer în condiţiile în care nu eşti şi prost.
Este foarte periculos să fii sincer în condiţiile în care nu eşti şi prost. George Bernard Shaw
Postat 08 Septembrie 2011, 17:07 de George Bernard Shaw
Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa, inteligenţa are limitele ei, prostia nu.
Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa, inteligenţa are limitele ei, prostia nu. Umberto Eco
Postat 08 Septembrie 2011, 17:06 de Umberto Eco
ca ne iubeste ce Om ne ofera-MODEL de tata :))
Un tip nimereste in rai. Cerul este albastru, soarele auriu, canta pasarile, gradinile sunt pline de flori. - Oh, sunt in Paradis! Dintr-o data aude sotia: - Ai fost!
Postat 08 Septembrie 2011, 11:47 de ii multumim Statului
PER ASPERA AD ASTRA
Ca cine seamana vant culege furtuna! Nu te mai necaji don* Seremi. O sai gaseasca ,,Branconierul\", pe toti cei caresi bat joc de tine. Si daca lor lasa, poate o sa le beleasca si stremeleagul. Sau poate geaca de piele. Mare bai tiai facut cu mana ta. si asta nui decat inceputul!
Postat 07 Septembrie 2011, 23:19 de Sf.ILIE
sa va ia dreakul
nu va trebuie prostitutie legalizata va trebuie gratis sa platim noi cetatenii din buzunar, rusinica SEREMI , chiar asa!
Postat 07 Septembrie 2011, 19:19 de @consytinta
esti si mic de stataura te pomini si BUTOIAS:)))
ce sa i faci prea multe prezevative duc la incalzire naturala:))) si inevitabil si pleznirea prezervativului :)))) ce ai breee cu pregatirea mea pe motivatie de sexxxx vrei servicii gratuite si tu te ai molipsit de la SEREMI platesc cetaenii salariul galetii sa se goleasca si el asta conteaza , altfel o ia razna :))))
Postat 07 Septembrie 2011, 19:16 de @ioan
dupa caz....
:))) la cata "samanta" a mai ramas in el, o poate folosi, dupa caz, ca si spalatoare sau pishatoare...
Postat 07 Septembrie 2011, 19:15 de Love
panarame
kurve, "PE INTERES", au fost sunt si vor mai fi o vreme.
Postat 07 Septembrie 2011, 19:08 de constiinta
cine va sa-l ajute
@ trabantu @ prezervativele cineva sa-l ajute pe individul asta ca sa se exprime, ca serios, eu nu inteleg ce vrea sa spuna. bine ca funeriu initiaza reforma ca azi maine unii ajung mai ceva ca si gorilele. ce e mai rau, ca imi inchipui cum un astfel de individ ocupa si vreo functie undeva. oricat de banala ar fi ea, la spalatoria de masini sa zicem, dar nu-mi dau seama cum se intelege cu luema. prin semne probabil.
Postat 07 Septembrie 2011, 18:18 de ioan
Iubirea mişcă soarele şi celelalte stele. – Dante
Spune-mi pe cine iubeşti să-ţi spun cine eşti.Acolo unde domneşte iubirea, şi imposibilul poate fi atins.Acela care iubeşte, crede în imposibil. – Elizabeth Barrett Browning,Oriunde te-ai afla, acolo sunt şi eu. – Ludwing van Beethoven Iubeste si vegheaza astazi, mâine, întotdeauna.citat de Buddha
Postat 07 Septembrie 2011, 18:13 de Iubirea este o pri
Iubirea mişcă soarele şi celelalte stele. – Dante
O mare durere să iubeşti, o mare nenorocire să scapi de aceasta durere – Ion Luca Caragiale
Postat 07 Septembrie 2011, 18:10 de Iubirea este o pri
Iubirea mişcă soarele şi celelalte stele. – Dante
Iubirea mişcă soarele şi celelalte stele. – Dante
Postat 07 Septembrie 2011, 18:09 de Iubirea este o pri
Iubirea este o prietenie care a luat foc.
În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naşte un colos. – Tudor Arghezi Adesea, oamenii uită că una din componentele importante ale dragostei este voinţa de a iubi. Iubirea este o prietenie care a luat foc. Iubirea este o stofa a naturii, brodată de imaginaţie. – Voltaire Iubirea este pentru oameni şi zei o măreaţă şi minunată divinitate. – Platon
Postat 07 Septembrie 2011, 18:08 de Iubirea este o pri
Fa ochii mari inainte de a te casatori si tine-i pe jumatate inchisi dupa casatorie. – Benjamin Fran
Fa ochii mari inainte de a te casatori si tine-i pe jumatate inchisi dupa casatorie. – Benjamin Franklin
Postat 07 Septembrie 2011, 18:07 de Familia este cea mai
Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza. – Joseph Barth
Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza. – Joseph Barth
Postat 07 Septembrie 2011, 18:06 de Familia este cea mai
Daca sotii ar fi trait separat, numarul casatoriilor care rezista ar fi fost mult mai mare. – Friedr
Daca sotii ar fi trait separat, numarul casatoriilor care rezista ar fi fost mult mai mare. – Friedrich Nietzsche
Postat 07 Septembrie 2011, 18:06 de Familia este cea mai
Familia este cea mai veche dintre toate societatile si singuara naturala.- J. J. Rousseau
Familia este cea mai veche dintre toate societatile si singura naturala.- J. J. Rousseau
Postat 07 Septembrie 2011, 18:05 de Familia este cea mai
D-zeu, nu bate cu bota niciodata
Sunt foarte convins ca-l iubeste pe bosorog. Din suflet il iubeste, saracuta. Are bunicul pungi la ochi, par imbarligat in urechi, burtica dolofana, muschii atrofiati , pielea scofalcita, obraji cazuti, fata pigmentata , incheieturile oxidate, dar in rest e aproape de perfectiune. Este idolul femeilor. Vreau sa il vad curand tatic, cu copiii mai tineri decat nepotii. Va resuscita cresterea demografica in judet.
Postat 07 Septembrie 2011, 17:40 de Agamita Dandanache
dar certificat de handicap nu ai reusit sa ti scoti
"Culmea zgârceniei, deputatul a cerut să nu achite taxa de timbru judiciar în valoare de 10% din valoarea bunurilor supuse partajului, precizând că va cere un aşa-numit "ajutor public judiciar", acordat de stat persoanelor cu situaţie financiară precară sub forma scutirii totale, reducerii sau eşalonării plăţii respectivei taxe. Solicitarea e cu atât mai ciudată cu cât Seremi e departe de a fi sărac. Anul trecut, potrivit declaraţiei de avere, a avut un salariu de 61.453 lei, deci peste 5.000 lei pe lună, iar pe lângă vila, terenurile şi maşina declarate ca "bunuri comune" cu soţia, mai are 150 de oi, 60 de familii de albine, un cont de 51.656 lei plus acţiuni la cinci firme. "Mărunţişuri" pe care, voit sau nu, a uitat să le treacă în cererea de divorţ..." IMPOZIT PE MASINA asta PLATESTE?
Postat 07 Septembrie 2011, 17:32 de ha, ha, ha, ha
dar cati din partid nu au avut o :)))
sa fim seriosi e marfa fata casa o sa vada ea la sfantul astepata asta e un clic isi manca si cacaooo din fund :))) dar gratis merita avuta
Postat 07 Septembrie 2011, 16:33 de intrebare de viitor
asteptam cu entuziasm sa o prindeti
in public facandu o felatie ca dehhh la ce sunt bune cele tinere , exerseaza iubita exerseaza macar sa devi profesionista ca poate poate se legalizeaza si prostutitia si scapi de babacu
Postat 07 Septembrie 2011, 16:23 de radu
mai exista trabant dar in muzeuuu
asa ca incet sa o iei pe mata in brate ca se sparge toata e in lipsa de calciu , mosule si nu uita prezervativele
Postat 07 Septembrie 2011, 16:04 de @ioan
SUNT SFANT
SA STITI CA DE LA PRIMARIA UNDE SUNT PRIMAR N-A EXISTAT NICIO HEMORAGIE DE MATERIALE SAU FORTA DE MUNCA, INSPRE CASELE PE CARE LE CONSTRUIESC UNII SAU ALTII. EU NU AM CONSTRUIT DECAT SEDIUL PRIMARIEI, UN DISPENSAR POLICLINIC, VESTIARE LA STADION, AM RENOVAT O SCOALA, ETC. VA ROG SA TINETI CONT DE ASTA, CEI DE LA DNA. CU UNGUR NU JUCAM DECAT CRUCEAS, LA MOTELUL SAU, IN FIECARE SEARA, DUPA CE-I RAPORTAM CE AM FACUT IN ZIUA RESPECTIVA SI PRIMEAM INSTRUCTIUNI PENTRU A DOUA ZI.
Postat 07 Septembrie 2011, 15:31 de BOCIOC
basarabeanca?
Ce mutra de moldoveanca are? E cumva din Basarabia?
Postat 07 Septembrie 2011, 14:09 de Laura
?????????
@ iaon tu esti aceal.... imi cer scuze, puteti repeta ce ati vrut sa ziceti, mai incet, mai rar ca nu am inteles nimic din acel galimatias. sa tineti cont ca scrieti si nu vorbiti, asa cum ati facut la bac in vara si in toamna si unde din pacate evaluatorii "este prosti" si nu v-au recunoscut valoarea.
Postat 07 Septembrie 2011, 14:03 de ioan
60 de ani
si nu stie el ca FEMEIA care isi iubeste barbatul NU L RANESTE nu face din el o carpa sociala:)))) impusca te in cap asa baliga nu am mai intalnit dar in Oradea zi de zi se demonstreaza cuibul decazutilor :)) pentru cativa ani te ai facut pres :)))) ce decazut social.
Postat 07 Septembrie 2011, 14:02 de Seremi are peste
DN 79
Ehe! Daca era vorba despre altcineva, sa vedeti ce pozitie oficiala lua tatucul! Uitati-va la el. Nu-i asa ca-i macio? Parca-i don Huan, scos de la naftalina!!! Si se mai crede si viril, frumos si destept! Ne reprezinta! APROPOS, TATAIE... CAT AI PRIMIT PANA ACUM DE LA DOREL, DIN AFACEREA CU DRUMURILE? Ca mai nou va intalniti pe sest. Pe campuri, prin paduri s-au prin statii de carburanti. Ha! Ha! Ha! Fiecare primeste sau va primi, exact ceea ce merita! La revedere, tataie!
Postat 07 Septembrie 2011, 13:55 de Cap Mare
tu decontezi prezervative pe firma)))
oamenii marunti vorbesc despre alti oamen.i DE CE Spui ca suntem marunti, in halul asta te desconsideri UMAN:)) scuza ma numai prosty nu au capacitate sa si exprie opinia, e de toata jeana si tinerii trebuie sa intelega ca parintii ii iubesc si nimeni nu i dresparte NICIMACAR o capra nu le va distruge viitorul ce placere pe nepotii lui SEREMI sa aiba doua BUNICUTE sa fim seriosi nici chiar nebuni, apreciati sunt cei care isi IBESC familia si sunt un model pentru familie , nu cei care promoveasza desfraul, imoralitatea trebuie huliti , sa vad pe cei care au fost in casa fostei neveste stand la masa cu naspalita asta ca altul nu e de EA , numai SEREMI e barbatul vietii ei, sa fim seriosi, puneti pozitia femeii intro situatie penibila idem Tariceanu, Idem ROMAN niste mizerii umane, nici la mormant nu merita sa i insotiti, dar nu avem caracter nu stim sa ne respectam, pentru ca SEREMI nu si nerespecat foasta ci si pe a voastra rade de voi ce fraierii sunteti ca mai stati langa ele, uite ce are el, cine e ca el :))) nu merita nici macar salutata va umileste pe totii la propriu.Hai sa fim seriosi amante a avaut cate a avrut dar chiar si sotii e prea multttttta UMILINTA de indurat.
Postat 07 Septembrie 2011, 13:29 de @ioan tu esti acela
educatie?
@ioan...cliseul...este acest fapt, relatat de presa. amorul trecator de la varsta a doua sau chiar a treia. sincer, le dau dreptate celor care spun ca e anormala aceasta relatie. uitati-va ce potrivire exista intre un tip de 70 de ani {cu bani!!!} si o tanara {pitzipoanca!} intr-un mertz sau jipan, cum stau pe bancheta din spate hlizindu-se la trecatori. practic, barbatul nu mai este in starea fizica sa duca o femeie tanara la satisfactie sexuala, parerea mea, ca un cuplu trebuie sa-si continue viata impreuna, ptr ca asa au hotarat la casatorie. exista intotdeauna o cale de compromis.in relatiile dintre oamenii de varste cu diferente mari, exista un singur concept : MATERIAL!!! P.S. Domnule Seremi, reparati ce puteti, pana nu e prea tarziu.
Postat 07 Septembrie 2011, 11:32 de romanul complicat
deci sa va zic un cliseu
cliseul e urmatorul: oamenii mari vorbesc despre idei, oamenii simpli vorbesc despre lucruri iar oamenii marunti vorbesc despre alti oamen.i
Postat 07 Septembrie 2011, 11:09 de ioan
va mirati ca exista incestul
cand in public defileaza in fata ochilor tatal si femeia care iti poate fi fiica, sincer mai rau ca nebunii am ajuns dar noi trebuie public sa suporta aceste sicane, suntem obligati sa ne contrazicem credinte suntem obligatii sa traim ca ateii au gija senatori si politica sa ne distruga simtul moral. Am sa ies in public cu unul de 80 de ani ce sarutari patimase o sa ne dam ca sa vi se intoarca stomacul mai ales la pranzzz:)))) ca sa vedeti ce promovati social
Postat 07 Septembrie 2011, 11:03 de ha, ha, ha, ha
senatorul a devenit un model de bac
de ce sa se strseze tinerii sa invete ca invata de la senatorii nu pot duce greul familiei divorteaza e mai simplu, ce e casatoria de fapt ? uite cum dam nastere la microbi sociali oricata educatie le am dat tinerilor ce sa invete ca scola e asa aiurea, casatoria aiurea cum sa mai controlezi microbul social,nicicum am devenit dobitoace zi de zi sunt promovati oamenii fara caracter si cei acre au familie si gruri de hranit nu merita aia trebuie sa fure, fiti cu ochii pe el ca oricum in bine nu va merge macar sa nu ne faca de ras cu spaga, ce sa inteleaga un tanar de 20 de ani sa si aleaga o minora ca a ta e cu 31 de ani mai tanara? ce se intampla de fapt la scoala ne invata ca trebuie sa fim din aceiasi generatie ca sa avem subiecte de discutie, idealuri ca viata nu se rezuma la sex ce responsabilitati si hooopa mitica vine unul si da ca Borcea alt model viata tinerilor peste cap.
Postat 07 Septembrie 2011, 10:13 de un model de bac
in ce situatie penibila si a pus fiicele dar nepotii
acum sa suporte fiicele lui de la barbati lor "esti ca taica tu o ...... " trebuia nene sa gandesti ca nu e a gluma ce faci te manaca rau asta e , sa te manace ca oricum o sa te parasesca.
Postat 07 Septembrie 2011, 09:58 de SeremI e un prost
tinerii din Pdl
pentru barbat exista a doua sanasa dupa decesul sotiei, pana atunci respecta ti juramantul fara da i poate daa ai caracter nu se poate ca sa manipulezi femeia sa urci si pe urma sa inventezi pretexte de gelozie , trebuia sa fie barbat asa cum cere o casnicie , vai si amar ce am sustinut SEREMI un ratat social sustinut probabil tot de ratati sociali, ce facem atunci ne batem joc de casatorie , a devenit casatoria o afacere sa raspunda PENAL conform legii.CASATORIA nu este fratilor o afacere, nu ai voie sa te joci cu familia .O ai pastrez o si lupta pentru ea, RUSINE mizerie umana ce esti, rusine sa ti fie.
Postat 07 Septembrie 2011, 09:47 de andreea
tinerii din Pdl
sa faca ca si el simplu e un model itio bagi piciorul in juramantul de la biserica si te lasi condus de capra simplu ca buna ziua, nu e greu deloc , cand ai banii uiti de unde ai plecat ai impresia ca poti cumpara totul dar nu e asa este cine este prin nevasta lui nu prin ceea ce va urma.Timpul ne va demonstra a fost ales, a fost sustinut pentru ca era un model, acum sa te vedem ce balamuc vei trai ! Imagianea oricum e distrusa daca un juramant religios nu are valoarea cum sa aiba unul politic, nici borba asteptam mai mult nu sunteti simpli golani, vagabonzi de pe strada , nu aveti caracter, nu aveti onoare sunteti la nivelul manelistilor sa traiasca incultura, orgiile sexuale si alcoolul .
Postat 07 Septembrie 2011, 09:42 de andreea
bravoo lui
ce vina are barbatul ca e iubit , o femeie mai nou nu cere dragoste ea este cea care ofera dovezi de dragoste, eeee si daca e copilul la mijloc ce sa i faci e rolul barbatului daca nu e el va fi altul oricum, bine ca nu si naruie viata ca altele cu posibilitati materiale dar nu sunt in stare sa cresca pentru societate macar un copil se FUFU a paguba :))) , nu mai colectam taxe :))) Felicitari ca tot greul ea o sa l traga nu el, el va pescui alta naiva de fire .El mai are de trait foarte mult dar foarte putin in viata reala:))
Postat 07 Septembrie 2011, 09:26 de ankaa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON