URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Octombrie 2010, 08:05

Interlopii: toţi contra tuturor!

Interlopii: toţi contra tuturor! NUNTĂ CU SÂNGE. Ultima răfuială dintre interlopii orădeni s-a consumat la nunta unui spărgător, în noaptea de 16 octombrie, la restaurantul Castello din Felix, şi s-a soldat cu spargerea unei vechi prietenii dintre Romi Neguş, "Prinţul" ţiganilor, şi bătăuşul Mihai Pandel (foto), zis "Spartanul", care a refuzat să se bage în conflict cu Grecu, patronul Super Security. De atunci, foştii asociaţi formează trei grupări rivale, fiecare pe cont propriu şi ameninţându-se reciproc
Interlopii: toţi contra tuturor! CA-NTRE POLITICIENI. Cunoscut scandalagiu până în urmă cu doi ani, când a fost ales consilier local în Sântandrei pe lista Partidului Noua Generaţie, Mihai Gabor, zis Grecu, părea că s-a liniştit odată cu însurătoarea, la care l-a avut ca naş pe însuşi fiul senatorului PNL Cornel Popa. N-a fost să fie, căci în lumea interlopă e mult de lucru...
Interlopii: toţi contra tuturor! SINGUR PE LUME. După ce şi-a scos sabia în slujba aliatului Grecu în confruntarea cu trupa Liberty, "Prinţul" Romi Neguş (foto) a cam rămas de căruţă. Pentru cât timp, nu se ştie. Pentru că, slăbit şi izolat, a trimis deja emisari pentru negocieri de împăcare...
Interlopii: toţi contra tuturor! NOI VREM RESPECT! Mihai Carmen Pandel (foto) se plânge că s-a lăsat târât de Neguş şi de amicii lui Grecu în diverse combinaţii, însă acum, se jură el, nu se mai "bagă" pentru nimeni. Şi nu mai e omul nimănui. "Dau respect, vreau respect!", pretinde "Spartanul"
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Raporturile de forţă între găştile din oraş - Super Security, Liberty, clanul Neguş şi "Spartani" - sunt în permanentă schimbare, după cum o demonstrează şi evenimentele ultimelor săptămâni. După ce au ieşit la o plimbare cu sabia în centrul oraşului ca să-l pună la respect pe un rival, Mihai Gabor, zis Grecu, a rupt mai nou alianţa ce-l lega de Markovics Romeo, alias "Prinţul" Romi Neguş, pe motiv că soldaţii ţiganului i-au altoit un băiat suspectat de trădare.

Nici auto-intitulaţii "Spartani", o grupare de recuperatori aliată de ani de zile cu clanul Neguş, nu mai vor să aibă de-a face cu "Prinţul" ţiganilor. Săptămâna trecută, "Spartanul" Mihai Carmen Pandel a fost prins la înghesuială de trupeţii lui Neguş, supăraţi că, în loc să le ţină spatele, bărbatul le-a şifonat amicii într-o încăierare provocată de un interlop din gaşca lui Grecu, la nunta unui borfaş. Ca să scape, Pandel a scos pistolul şi a tras. Evident, ca de obicei, nimeni nu a văzut nimic, iar Poliţia - tot ca de obicei - nu ştie nimic...

Aliaţi...

04 Costi Marie.jpgBIHOREANUL a relatat în urmă cu două săptămâni ecourile scandalului provocat de celebrii Grecu şi Neguş junior, care au ieşit cu sabia în buricul târgului, ziua în amiaza mare, pentru a tăbărî asupra lui Costi Mărie (foto) şi a prietenului acestuia, luptătorul Alexandru Lungu.

Drogaţi fiind, Grecu şi Neguş voiau să răzbune bătaia trasă de trupa lui Mărie unui tânăr de la Super Security, Petru Maliţa, suspectat că furase un Mercedes de la Cornel Hoble, patronul clubului Heat, plus un microbus de la Adrian Preda, patronul unei firme rent-a-car.

Altercaţia s-a terminat atunci fără violenţe, doar cu o reclamaţie depusă la Poliţie de Costi Mărie, pentru ameninţare, încă nesoluţionată. Dar incidentele au continuat. Nepotoliţi, interlopii se provoacă unii pe alţii peste tot unde se întâlnesc prin oraş.

Foc la senior

În urmă cu două săptămâni, de pildă, Alexandru Lungu senior, tatăl sportivului, celebru pe vremuri datorită scandalurilor pe care le provoca, s-a înarmat cu o canistră de benzină şi s-a înfiinţat la uşa casei lui Neguş senior - Markovics Sandor, tatăl lui Sanyi şi al lui Romi. Gestul bătrânului, zic poliţiştii, era determinat de atacurile ţiganului împotriva băiatului său şi a prietenilor acestuia.

Incendiul provocat de Lungu senior a fost stins de pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului, iar bătrânul a fost dus la sediul Poliţiei. Însă, cum de multă vreme este declarat iresponsabil din cauza problemelor psihice de care suferă, poliţiştii nu pot să-i facă aproape nimic.

Între timp, deşi oamenii lui Grecu i-au propus o împăcare, Costi Mărie a refuzat categoric. "Îmi retrag plângerea numai dacă mor", a declarat el BIHOREANULUI pe un ton belicos.

Nici rahat pentru analize nu rămâne...

Vehemenţa cu care Mărie a promis că-şi va face singur dreptate dacă Poliţia nu va lua măsuri împotriva ţiganilor lui Neguş l-a scos din pepeni pe "Prinţ". Aşa că acesta a lansat o nouă provocare.

04 Negus.jpg"Mărie ne ameninţă şi ne aduce acuzaţii asupra mea şi a lui Grecu. Eu n-am nicio alianţă cu Grecu şi nici n-o să am niciodată. Nu am atacat pe nimeni împreună cu el. Suntem prieteni, salut-salut, şi atât. Dar Mărie, dacă are ceva de rezolvat cu mine, să mă sune, să-şi aleagă o pădure unde vrea el şi toţi fricoşii lui să ne adunăm, ca să ne rezolvăm problemele. Ăsta-i mesajul meu pentru toţi. Să mă sune şi ne vedem în pădurea care vrea ei! Şi nici căcat de analize nu rămâne din ei!", a transmis Neguş (foto) duşmanilor săi, prin intermediul unui SMS transmis BIHOREANULUI.

În război

Iar "păcătosul" adevăr a grăit. Căci la scurt timp după scandalul din centru, cel cu săbiile, marea prietenie dintre Grecu şi Neguş s-a rupt pe bune. Motivul despărţirii ar fi că ţiganul l-a bătut crunt pe Claudiu Otvos (zis Cicatrice, după tăietura cu care s-a ales deasupra ochiului stâng în urma unei încăierări). În plus, l-ar fi înjosit sexual de faţă cu celelalte gorile pe care le comandă, ceea ce - în lumea interlopă - este suprema umilire.

Cicatrice era unul din băieţii pe care Neguş îi trimitea periodic să "repatrieze" banii strânşi de prostituatele expediate la produs în Olanda. Numai că, fiind apropiat şi de trupa lui Grecu, pe care îl tot lăuda, Otvos a fost suspectat de "Prinţ" că poartă vorbe dintr-o tabără în alta, motiv pentru care i s-a aplicat corecţia cea mai umilitoare.

Atât doar că, odată episodul ajuns la cunoştinţa lui Grecu, acesta a anunţat că întrerupe orice colaborare cu clanul ţigănesc, în ciuda mesagerilor de pace trimişi de "Prinţ" să-l înduplece.

Oameni de onoare

Cât va dura cearta între Grecu şi Neguş, nu se ştie. Cert e că după scena cu Cicatrice, "Prinţului" i s-a întins o cursă: a fost atras într-un bar păzit de Super Security şi provocat la bătaie. Două prostituate tocmite s-au prefăcut că-l agaţă doar pentru a-l putea da apoi pe mâna Poliţiei. "A fost o manevră ca să fie agăţat de «Gardă»", zic oamenii lui Neguş.

Ghinionul ţiganului e însă că, în acelaşi timp, a mai rămas fără un alt prieten - Mihai Carmen Pandel, unul din auto-intitulaţii "Spartani", o grupare care până acum s-a ţinut deoparte de scandaluri, dar care este destul de periculoasă, după cum spun şi poliţiştii. Motivul? Câţiva exponenţi ai ei, precum Ionel Bocşan, zis Sami, şi Călin Iovan, au relaţii cimentate printre borfaşii din întreg judeţul.

Interlopii îşi spun "spartani", pentru că, zic ei, se conduc după principiul războinicilor din Sparta antică: "Suntem oameni de onoare. Dăm respect, vrem respect!", proclamă Mihai Pandel.

Nuntă cu scântei...

Până acum două săptămâni, Pandel i-a servit ca mercenar lui Neguş în tot felul de bătăi, recuperări ori răzbunări. Bătăuşul care înainte îi "ţinea spatele" a ajuns însă pe lista neagră a "Prinţului" după ce i-a şifonat trei amici: pe Marcel Todoran, pe fiul acestuia, Marci, şi pe Dan Budău, primii doi rude cu ţiganul, iar al treilea prieten cu o verişoară de-a lui Romi.

Bătaia s-a consumat pe 17 octombrie la restaurantul Castello din Băile Felix, unde avea loc nunta lui Ciprian Porumb, zis Porumbelu', un interlop specializat în spargerea de apartamente, cu condamnare la activ. În urma altercaţiei, izbucnite pe la 4 dimineaţa, două victime au ajuns direct la spital: Dan Budău înjunghiat, iar Todoran senior cu capul spart.

... şi cu mascaţi

grecu.jpgInterpelat de BIHOREANUL imediat după incident, Budău a declarat că scandalul fusese provocat de Marius Lazăr, zis Ciobanu, un interlop din gaşca lui Grecu (foto). "Ciobanu s-a luat de mine şi m-a înjurat. Eu i-am dat pace, dar când m-am dus la baie m-a lovit pe nepregătite. Am reuşit să-l trântesc la pământ, apoi m-am ridicat, şi au venit alţii să ne despartă. În momentul ăla a scos un cuţit şi m-a înjunghiat în spate", a povestit Budău.

În timpul încăierării, Lazăr a mai rănit încă un nuntaş, pe Marcel Todoran, lovit cu o scaun în cap de s-a ales cu arcada spartă.

Scandalul s-a terminat abia la sosirea mascaţilor, care au blocat intrările în local, i-au ridicat pe bătăuşi şi au solicitat, pentru răniţi, un echipaj al SMURD. "Pe noi ne-au dus la spital, nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe. Dar o să pun plângere împotriva lui Ciobanu", promitea Budău, care s-a ales cu 15 zile de îngrijiri medicale din partea medicului legist.

Variante, după interes

La Poliţie, însă, Budău şi Todoran s-au sucit, prezentând o cu totul altă poveste. Şi anume că agresor ar fi fost Mihai Pandel, fostul asociat al lui Neguş. Aşa că "Spartanul" a încasat 1.000 lei amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie cercetat penal în eventualitatea în care cele două victime vor depune plângere împotriva sa. Ceea ce, deocamdată, nu s-a întâmplat.

Pandel susţine că totul e o "manevră", pentru că a refuzat să le ia partea celor doi în scandalul cu Ciobanu. "Todoran şi Budău vor să se răzbune fiindcă nu m-am băgat pentru ei, dar şi pentru că nu am stat la aceeaşi masă şi nu le-am făcut dedicaţii la muzicanţii lui Adi de la Vâlcea. Eu le-am zis că nu mă mai bag pentru că m-au tot vârât în diverse ecuaţii şi de fiecare dată am ieşit prost. Aşa că nu m-am mai băgat. Am încercat numai să-i despart de Ciobanu. Budău a vrut să mă lovească, iar eu m-am tras şi l-a nimerit pe Todoran. Apoi i-am lovit şi eu, pe Todoran şi pe fiul lui, Marţi, dar numai afară, în parcare, când au început să mă ia la rost că nu i-am ajutat. Trebuia să mă apăr, că au sărit la mine. Dar atât. Mai târziu m-a sunat Neguş. Degeaba am încercat să-i explic ce s-a întâmplat. Nu m-a ascultat", spune Pandel, refuzând să dezvăluie urmarea poveştii.

Împuşcături în stradă

Ceea ce Pandel s-a codit să spună e că, după audierile de la Poliţie, a fost aşteptat în faţa casei de o bandă trimisă de ţigan, scăpând de bătaie doar după ce a scos pistolul şi a tras în direcţia bătăuşilor. Chestionat despre faza cu arma, "Spartanul" a refuzat orice discuţie. "Nu comentez", a declarat el, atitudine perfect de înţeles mai ales că nu deţine permis pentru niciun fel de armă.

Pandel se fereşte să arate şi care a fost rolul lui în afacerile cu clanul Neguş. "Fiecare îşi face un ban cum poate", a răspuns el, misterios, recunoscând în schimb că şi cu Budău o lăsase moale după ce s-a lămurit că e papagal şi îl amăgeşte, fiindcă lui nu îi ieşea nimic din nicio combinaţie. "Este o vorbă: dacă tu faci de-o pâine, dă-mi şi mie o coajă!", a închis el discuţia cu înţelepciune.

Pandel a ţinut să precizeze, însă, pentru toată lumea, că nu este omul nimănui, chiar dacă a fost zărit în diverse anturaje. Sunt nişte solitari, el cu prietenii lui, care pretind să fie respectaţi, şi respectă pe toată lumea.

Poliţist spectator

Una peste alta, devine tot mai clar că frământările din lumea interlopă sunt departe de a lua sfârşit. Şi, deşi ţiganii şi-au pierdut aliaţii pe moment, legăturile se pot reface la fel de uşor precum s-au şi rupt. Pentru că, după cum zice chiar Pandel, "totul se rezumă la interese şi combinaţii". Nimic nu e personal...

La fel de cert mai rămâne, însă, un alt aspect. Şi anume că, deşi reglările de conturi s-au intensificat, scoţându-i din pepeni până şi pe şefii Poliţiei, oamenii legii se lamentează că nu pot face mai nimic pentru a-i pune cu botul pe labe, sau măcar pentru a-i linişti. Martori la scandaluri nu găsesc niciodată, iar protagoniştii, în loc să-şi rezolve totdeauna problemele faţă în faţă, preferă uneori să se reclame la Poliţie doar pentru a face mişto pe seama instituţiei. Pentru că, în final, se împacă şi îşi retrag plângerile, iar dacă, rareori, nu o fac, oricum acestea sunt date uitării.

Ca urmare, poliţiştii nu pot decât să-i aştepte la cotitură. Mai rămâne doar ca interlopii să se prezinte punctuali, iar ceilalţi să nu închidă ochii. Fie de emoţie, fie din greşeală...


BĂTĂUŞ CU GREUTATE
Din scandal în scandal

În ultimii ani, Mihai Carmen Pandel a fost implicat în numeroase scandaluri, de tot felul. Judecat într-un dosar pentru înşelăciuni imobiliare, a fost reţinut în 2008, după ce l-a atacat cu sabia pe Răzvan Parfene, membru al clanului Neguş, într-un magazin din bulevardul Decebal. "Sabia nici măcar nu era a mea, ci a lui Parfene, era una artizanală, şi ne-am bătut doar pentru că am încercat să o iau de la el, nu de altceva", susţine acum Pandel.

"Spartanul" a mai fost amendat în 2008 şi pentru că, împreună cu alţi doi tovarăşi, s-au luat la bătaie chiar sub cupola Lotus Center, tot cu membrii clanului Neguş, printre care acelaşi Răzvan Parfene, dar şi Alexandru Balogh, cumnatul "Prinţului". "Atunci a fost o manevră a familiei Neguş", spune Pandel, refuzând să explice detaliile afacerii.

Bărbatul a mai fost suspectat, în ianuarie 2010, că a făcut parte din grupul care a atacat maşina unui lider al ţiganilor, Ioan Gyongyosi, zis "Robi". Întrebat despre incident, Pandel a preferat tăcerea. "Nu comentez incidentul ăla. Eu şi cu cumnatul lui Robi, Adi Stan, suntem în duşmănie pentru că mi-a fabricat un dosar de înşelăciune. Da' la bătaia aia n-am fost", se jură Pandel.

Dosarul despre care afirmă că i-a fost aranjat i-a fost făcut de procurori pentru că, împreună cu alte trei persoane, ar fi falsificat cărţile de identitate ale unor proprietari de apartamente şi le-ar fi vândut locuinţele fără ştirea lor. De altfel, dosarul se află în prezent pe rolul Judecătoriei Oradea, iar "duşmanul" Adi Stan este folosit de procurori ca martor al acuzării. Pandel susţine, însă, că Stan îi era dator cu bani şi, ca să se achite de datorie, i-a oferit spre intermediere nişte locuinţe la preţuri de chilipir, fără ca el să ştie că ele făcuseră obiectul unor înşelăciuni şi falsuri.


"SPARTAN" ÎNGHESUIT
Atac în scara blocului

Un alt "Spartan" din anturajul lui Mihai Pandel, Ionel Bocşan, zis Sami, a fost victima unui atac mafiot deosebit de dur înregistrat la începutul lunii martie. Bărbatul a fost aşteptat într-o seară în scara blocului unde locuia, de către mai multe persoane, care l-au atacat cu bâte de baseball şi cuţite. După ce l-au "prelucrat", l-au abandonat în stradă.

Bocşan a fost transportat la Spitalul Judeţean de un echipaj SMURD, chemat de martorii care au surprins scena, şi a rămas internat mai bine de două săptămâni la secţia de Neurochirurgie, după care s-a externat pe propria răspundere, refuzând operaţia. În urma incidentului, a rămas cu sechele la un ochi.

Ancheta deschisă în acest caz nu a fost finalizat nici în prezent, pentru că poliţiştii n-au reuşit să identifice atacatorii, iar victima declară că nu i-a văzut.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
40 Comentarii
hmmm
Ma, tigan, nu tigan...e respectat omu\\\' oriunde merge in tara..chiar si afara...si poate omu n-are nevoie de PRADA prin preajma.Cu oameni imbracati de la PRADA cazi usor la puscarie.. Doamna/Domnisoara Laura Gal de tine n-am ce zice...doar de tigani te iei, restu sunt oameni cinstiti pentru tine...pai daca tot faci o ancheta de-asta de jurnalist fa-o cum trebuie nu deforma informatia ca te trimit in mortii ma-tii cu bilet LOW COST
Postat 26 Mai 2012, 06:59 de Brigada Neagra
la sapa cu voi, putorilor
Auzi leprele, vor sa se adune in padure si sa de incaiere. Fir-ar mama voastra care v-a facut, de putori si de lepre, aveti energie sa va bateti, da sa dati cu sapa nu aveti? Canalul o sa va manance, o sa faceti zeci de ani de munca silnica, pana cand o sa va iasa pe nas. Vine ea vremea normalizarii situatii din Romania si nu o sa va mai scape nimeni de pedeapsa!
Postat 01 Noiembrie 2010, 00:59 de b
NEGUS
PT.LEO STI CUM ZICE PROVERBUL?NU TE BUCURA DE BAIUL ALTUIA CA NU STI CAND AJUNGI TU ACOLO.VOI CARE COMENTATI SI VORBITI URAT DE ROMI SA NU VA BUCURATI PREA MULT .VINE PRINTUL STATI LINISTITI CA NU STA FRAIERILOR.
Postat 29 Octombrie 2010, 23:20 de negus
ptr .LEO
Nu te bucura cacatule de raul patit de altu manca-te-ar canceru cand vei fi mai fericit,gunoiule.
Postat 29 Octombrie 2010, 22:44 de sa mi-o sugi
SMARDOI DE 2 LEI LA BULAU !
PRINTISORUL ROMINA NEGUTOI PUTOI ESTE ARESTAT SI ACUMA ISI PETRECE NOPTILE CU ALTI BULANGI,ACLO ESTE LOCUL LUI DE BULAU,SMARDOIU DE DOI LEI.
Postat 29 Octombrie 2010, 19:33 de LEO
Pentru un jurnalist
Îmi pare rău că v-am provocat o senzaţie de greaţă. Poate aveţi o intoleranţă alimentară şi ar trebui să vă luaţi o lămâie ca să vă trataţi. Ceea ce pot să vă spun este că personajele acestui articol, ale căror fapte, reprobabile de altfel, v-au provocat dezgustul, sunt parte a vieţii citadine, fie că ne place sau nu. Ieşirile lor nu sunt cu nimic mai dezagreabile decât, de pildă, cea a unui contemporan de-al lor, mai şcolit de felul lui, care pretinde că îşi tratează semenii cu "maxim respect", vorba lui Pandel, iar după aceea îi pălmuieşte sau îi "complimentează" cu apelative de genul \"ţigancă împuţită\". Pe de altă parte, apreciem grija pe care o purtaţi tirajului ziarului nostru şi vă aducem la cunoştinţă că stăm foarte bine la acest capitol. Cu stimă.
Postat 29 Octombrie 2010, 12:06 de Laura Gal
PT STX PROSTU
Uitate orbule mai joc ce a zis ala , io am vb despre comnetariu lasa de cel mai jos cu numele hahahaha , apropo ii tucudeanu nu tugudeanu
Postat 29 Octombrie 2010, 10:13 de rad
ptr.stx
sa-i manci * la tzugudeanu,citeste mai jos la comentarii,nu in articol,handi.
Postat 29 Octombrie 2010, 00:05 de wow
Pt "Rad"
Ma idiotule unde mortzi mati vezi tu ca scrie de Tzugudeanu aici ?
Postat 28 Octombrie 2010, 22:15 de stx
acum
Concluzia care este: aceşti Spartani,Ciobani,Ţigani sunt interlopi sau bulangii ? dumincă se bat cu săbii, iar la două zile îşi fac felatie unu la altu? Mie-mi plac cei care îi susţin,admiră adică halul de exprimare "ARE COPII EI LANGA IA " ş.a.m.d eeeee dacă mai trăia Antonescu puţin !!!! Mareşalul, nu bulevardul !!
Postat 28 Octombrie 2010, 21:03 de GicaBorduraSabiePate
NEGUS
PT.MELI.draga in primul rand ati transmit sa nu mai scrii de IULI mama lui ROMI niMic fiindca este o femeie de invidiat.SI-A CRESCUT SINGURA COPII FARA AJUTORUL LUI negus batranu .stiu cine esti esti o femeie care a fost prostiuata de la 14 ani si sa culcat cu 43 de oameni antro seara.PE CARE A MAI VIOALATO SI TAICASAU.STAI LINISTIT CA LA IULI AI MERGE BINE .ARE COPII EI LANGA IA LA BATRANETE
Postat 28 Octombrie 2010, 19:17 de negus
laso sa publice
cum publica despre alceva asha publica si despre scandaluri macar ne tine la curent si duap cum vad , sunt cele mai vitite articole asha ca oricum o sa publice ;)
Postat 28 Octombrie 2010, 14:08 de rad
pt Laura Gal
Acest articol este o rusine pt toti jurnalistii si nu este primul articol scris de aceasta Laura Gal, pe care il citesc cu greata. Nu inteleg cum accepta conducerea ziarului sa publice asemenea articole. Daca aceasta doamna, "scriitoreasa" doreste sa ridice in slavi o anumita categorie sociala, ar fi mai indicat sa-si fabrice o revista de scandal si sa nu mai publice asemenea articole intr-un ziar care, deocamdata, mai este citit de oameni normali. Sau poate bihoreanul are un tiraj prea mare si doreste sa-i scada vanzarile, altfel nu ar provoca atata dezgust cititorilor.
Postat 28 Octombrie 2010, 14:02 de Un jurnalist
:)
la batut tucudeanu pe pandel :) nici nam stiut , ii adevarat ca tucudeanu mircea are o firma de paza numita spartan oricum nu e slab nici fratesau, nam stiut ca la batut pe pandel , bn mircea
Postat 28 Octombrie 2010, 11:25 de rad
unde esti tu Tepes
Acest Carmen Pandel este profesorul lui RADEANU,l-a invatat pe acesta la toate infractiunile posibile si imposibile pentru a face bani cit de multi,cum nu sintem pe timpul lui Vlad Tepes si cum avem si un Mirel la politia rutiera mai nou fabricam permise de conducere,carduri, asa-i Radeanu ? La Budapesta nu exista magazin nevizitat de tine .Fraierii de unguri si italieni unde "lucrati" nu vaq cunosc INCA. Dar o sa luati o TEAPA foarte mare de la curve,in curind.
Postat 28 Octombrie 2010, 10:12 de vlad tepes
ptr.redactie
doamna laura gal,pe asta din poza il cheama PANDEL CARMEN MIHAI asa scrie in C.I..nu mihai spartanul sau pandel spartanul,deci inca o data PANDEL CARMEN MIHAI.Nu dezinformati.multumim.
Postat 28 Octombrie 2010, 02:47 de un gazetar
carmen
nu vedeti ce fata de homosexual are pandel asta?cred ca asta il sugea pina acuma pe romi negus.si numele ii de sugaci carmen ,asta da nume de smecher>>.
Postat 28 Octombrie 2010, 02:35 de hotu
TIC TAK TIC,V-A SUNAT CEASU !
FRAIERILOR DE CLAN TIGANESC ,SUNTETI NISTE CACACIOSI SI FRICOSI,ATI UITAT CAND LA PUS IN GENUNCHI PE SOANI NEGUS IN CLUB,TREI BAIETI DIN UNGARIA DE LA BAGAT IN SPITAL PE CICO ,O SA VINA VREMEA CAND AM SA VA SCOT LA PASCUT IN PADURE PRINTISOR VIERMISOR !
Postat 28 Octombrie 2010, 01:40 de FANTOMA
PT.PRINTU PULI!
INFECTILOR DA CIORI INPUTITI TOT COMENTATI DE BULANGERELA,DAR DACA AI DAT-O SA TI-O SUGA ESTI UN HOMO SEXUAL SI ASTA E PUR ADEVAR CA VI-O TRAGETI INTRE VOI !
Postat 28 Octombrie 2010, 01:10 de MARKO
ziaristi de 2 bani
ziaristule,citi bani ai luat de la fraierii ce-i tot pomenesti ca sa-i faci asa de faimosi, cu astfel de articole te poti lauda? ziarist de kk - si inca mai si ntri in detalii - mai mult ii pupi tu in fund decit oricine altul - pentru articole ca si asta ai facut tu scoala?RUSINE EBIHOREANUL - mai bine ati publica asa ceva la revistele de scandal iresponsabililor , ca ne-am saturat de atita taratura
Postat 28 Octombrie 2010, 00:28 de nnc
SPART ......
ma da pandel asta so facut spartan dupa ce lo batut tucudeanu de so pisat pe el .firma SPARTAN ii a lu tucudeanu,poate dupa ce lo rupt pe gisca asta de mihai io fi zis DE AZI ESTI SPARTTOT si ala o inteles spartan
Postat 28 Octombrie 2010, 00:19 de hahahaha
Il bate dmz
E prost negus asta batal dmz cum plm sa faca asha ceva cu omu ala ,merita batut ,oricum il bate dmz , faza asta nu o so vedeti la grecu in veac , asha ca nu mai tineti cu tigani astia
Postat 27 Octombrie 2010, 21:58 de rad
adevarat
ai adevarat oameni buni ai adevarat acuma am sunat pe un amik din trupa lui greku si azis ca afost si el akolo ai adevarat ca asupto cikatrice asa ceva eu nu facema si da ma omorea * teparule
Postat 27 Octombrie 2010, 21:14 de grasu
vai vai
ASA CEVA sa dea * ...ala tot se dadea smekher prin oras si antepa pe prunci de prafuri din ala etno botanik
Postat 27 Octombrie 2010, 21:11 de adi
mihai carmen pandel spartancur
am vorbit cu printu romi negus si mia zis ca dupa claudiu cicatrice urmeaza mihai pandel la supt d-aia ca ii mare sifon in garda(da el ii smecher cu garda inversa)
Postat 27 Octombrie 2010, 20:39 de tropaila
auleu
cum cikatrice aluat an gura trancanului printu???? vai vai saracu makar a terminat an gura lui????......:)))))) trebuia sa muste !!!!!
Postat 27 Octombrie 2010, 20:09 de janika
iute
frtilor ati auzit ca cicatrice sluga tiganilor aluat an gura PRINTU adat prin gura ....cicatrice ce ai fost si ce ai ajuns,,,* cikatrice
Postat 27 Octombrie 2010, 20:06 de piperul
un vecin
cachatu asta de pandel a vandut apartamentul vecinului de vizavi.halal vecin
Postat 27 Octombrie 2010, 19:38 de alt vecin
garantat
io cred ca si pandel ii spart la rozeta ca doar fratesau o fost fetita la puscarie
Postat 27 Octombrie 2010, 19:31 de marcu
SPART ANUS
cine-i si boschetaru asta de carmen mihai spart in cur sau anus?
Postat 27 Octombrie 2010, 18:58 de Cezar
pentru cameleon
Bai cameleon esti prost informat.Radeanu nu a fost tovaras si nu a facut cu pandele nici macar un franc,deci ai informatii grasite sau se lauda pandel ca a facut bani cu el?
Postat 27 Octombrie 2010, 16:58 de kkk
sandu tradator
voi stiti ca muntele bihorului alias sandu lungu sa impacat cu cacatu ala de romi negus.fricosu de lungu sa cacat pe el de frica si sa impacat cu tiganii.
Postat 27 Octombrie 2010, 16:56 de calin
bravo
iese Dinamita,si face un pic curat
Postat 27 Octombrie 2010, 15:31 de hulb..
tigani
OK;; RAD da ar merita si el umilire ca e fraer si atuncea ai tare dac are 10 anspate adika toti smecheri astea asa sant ...de ce nu se termina odata cu asta orasu ai destul de mare petru toti..si tigani si unguri si romanni sa traiasca an pace fara scandal ...FARA RASISM..PACE FRATE
Postat 27 Octombrie 2010, 14:03 de druis
baiat ori fata
Pandel Carmen Mihai este fetita sau baiat?lamuriti lumea.Eu stiu ca este profesorul lui RADEANU l-a invatat smecheriile pe Radeanu...au facut bani frumosi impreuna ,dar acum Radeanu l-a indepartat ca-i indragostit lulea
Postat 27 Octombrie 2010, 13:01 de Cameleon
tigani
dileri de etno botanice bucurativa ca nu mai va terorizeaza CIKATRICE muistu ca omului romi ...ai curva lui romi a facut sex oral ha ha ha mare smeker ,drogat ,**** merita sluga sa suga si sa nu mai traga pe nas mai bine suge de la totii...nume nou **** CICATRICE
Postat 27 Octombrie 2010, 11:54 de druis
...
Mai druis grecu nu are caracter deala de prost crescut cum il are negus de tigan , nu o sa fac lucru ala cu ciobanu in veci ,romanu nu e tigan
Postat 27 Octombrie 2010, 11:32 de rad
tigani
ce prostii se mai aude ...cikatrice a fost si este sluga si bine afacut tiganu ce afacut cu e....l un tepar ,jegos fara caracteri,ameritat ia da * la frae r:)))) merita sluga ....cikatrice muiistule merita bine afacut ...mai trebe grecu sa dea la ciobanu ca si ala ai sluga merita si ala o pu.... an gura sa suga de la greku
Postat 27 Octombrie 2010, 11:26 de druis
tiganiada
Am impresia ca se doreste din tot dinadinsul sa fim condusi de tiganii din VOLTAIRE.Acest Markovics este un puradel care-si vinde nevasta sa aiba bani de buzunar ca mama lui IULI nu-i mai da iar tatal sau nici asa Batrinu Negus se bucura ca a scapat de Iuli si copii ei.Acesti tigani sint lasi, numai gura-i de ei,le place sa ameninte, striga si atit.Politia fiind cumparata de ei tace milc ,nu incearca nici macar sa aplaneze lucrurile.Ce faci dle Bucur? Dormi linistit iar in orasul tau lumea se bate pe strazi cu sabiile?
Postat 27 Octombrie 2010, 08:59 de meli
politica cu interlopi
Ce cauta Mihai Gabor in politica?A Partidul Noua Generatie nu are carpe printre ei ci ciobani ,iar fiul domnului POPA este o pramatie ( are un tupeu,golan,lelentar) toata ziua in cluburile de sub pasaj Nu va suparati dra Laura cine este printu fiul unui borfas ?Super security este o firma de tot rahatul condusa din umbra de Emilia G.in prezent avocat fosta directoare la Liberty Bingo Stim trecutul doamnei il vom publica, sa-si tempereze sotul (asociatul )
Postat 27 Octombrie 2010, 08:51 de lila
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON