URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iunie 2012, 18:21

Ilie Bolojan: Nu există soluţii magice!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Înscris în cursa pentru al doilea mandat de primar, Ilie Bolojan intenţionează - în premieră - ca, dacă USL va câştiga alegerile cu peste 51%, Oradea să nu mai aibă viceprimar UDMR, ci ambii "secunzi" să fie de la PNL şi PSD.

El mizează pe finalizarea proiectelor începute şi demararea altora noi: în paralel cu implementarea proiectului CET-ului pe gaz, reabilitarea clădirilor monument şi asfaltarea tuturor străzilor din oraş, Bolojan îşi propune crearea unui drum rapid între cartierele Dragoş Vodă şi Oncea, amenajarea de parcuri şi construirea de locuinţe ieftine în parteneriat public-privat.

- Care va fi primul lucru pe care îl veţi face după ce veţi fi ales primar?

- Trebuie să urgentăm contractarea lucrărilor din bani europeni: reabilitarea reţelelor de termie şi achiziţia centralei, reabilitarea Pieţei Unirii şi continuarea lucrărilor la Cetate. Vom contracta şi alte lucrări din banii economisiţi în urma licitaţiilor, la pasajele peste şoseaua de centură, şi vom face reabilitarea Pieţei Ferdinand.

- Cine sunt cei doi viceprimari cu care aţi dori să lucraţi?

- Aceştia vor rezulta din alegeri, deci din opţiunea cetăţenilor. Dacă USL va obţine peste 51%, nu vom mai fi în situaţia de a ne mai alia cu alţii, deci cei doi viceprimari vor fi propuşi de USL.

Facilităţi celor harnici, taxe celor leneşi

- Ce măsuri preconizaţi pentru încurajarea dezvoltării economice? Cum veţi încuraja crearea a noi locuri de muncă? Ce politică fiscală intenţionaţi să adoptaţi?

- Am redus impozitele pentru firme şi am eliminat obstacolele care au întârziat dezvoltarea economică a oraşului. Parcul Industrial s-a dovedit viabil, generând deja peste 1.200 de noi locuri de muncă. Voi continua această politică. Forţa de muncă va trebui pregătită pe baza cererii firmelor din Oradea. Vom transforma unele licee în şcoli profesionale. Clasele vor fi arondate pe lângă companii, absolvenţii şcolilor urmând să fie preluaţi de aceste firme.

- Ce schimbări intenţionaţi să faceţi la societăţile din subordinea Primăriei?

- Cele două companii mari, Electrocentrale în primul rând, dar şi Compania de Apă, care au reţele importante de administrat, trebuie să-şi îmbunătăţească activitatea. În noul mandat aceasta va fi o prioritate.

- Cum veţi stimula reabilitarea faţadelor?

- Există două posibilităţi: pe de o parte, o modificare a legii în vigoare, astfel ca ea să se aplice şi în centrele istorice. Vom căuta sprijin la toate grupurile parlamentare, prin Asociaţia Municipiilor din România, pentru a modifica legea. În paralel, vom iniţia o nouă hotărâre de Consiliu, care să ofere posibilitatea celor care doresc să-şi reabiliteze faţadele să acceseze credite fără dobândă, acordate de Primărie, să putem întocmi proiecte tehnice gratuit şi, bineînţeles, să impunem costuri suplimentare celor care nu fac nimic.

- Ce veţi face pentru a scoate oraşul din apatia duminicală? Cum gândiţi stimularea turismului? Are nevoie oraşul de un brand şi care ar fi acela?

- Pe de o parte, vom pune în valoare atracţiile oraşului (reabilitarea clădirilor şi organizarea zonei centrale astfel încât să atragă oamenii în centru, de exemplu prin extinderea zonei pietonale), iar pe de altă parte vom crea evenimente (festivaluri, concerte etc., în special la sfârşit de săptămână). Sunt unii care spun: de ce nu s-a făcut acest lucru până acum? Pentru că există o logică: dacă faci reclamă unui loc şi oamenii se aşteaptă la ceva plăcut, dar ei vin şi văd un oraş plin de plase pe clădiri, dezamăgirea va fi mare şi scopul nu va fi atins. Trebuie întâi făcut curat şi abia apoi create evenimente!

Preţ acceptabil la gigacalorie

- Ce politică veţi aplica pentru rezolvarea problemei termoficării şi cum vedeţi problema utilizării celorlalte resurse: cărbune, apă geotermală?

- Pentru termoficare nu există soluţii magice. Există o soluţie integrată: CET-ul propriu-zis (înlocuirea lui), reţelele (înlocuirea magistralelor, pentru reducerea pierderilor), continuarea izolării termice a blocurilor şi creşterea ponderii energiei geotermale de la 5%, cât este astăzi, până la 20%, cât e maximum posibil. Primele două proiecte, CET-ul şi reţelele, plus un proiect de exploatare suplimentară a apei geotermale, sunt finanţate deja din fonduri europene. Contractele se derulează şi peste trei ierni vom avea o centrală nouă şi peste 40 kilometri de magistrale reabilitate, iar preţul gigacaloriei va fi acceptabil. Un cazan pe cărbune va rămâne în rezervă.

- Ce măsuri veţi lua pentru îmbunătăţirea serviciilor de salubritate şi apariţia de noi zone verzi?

- Este nevoie ca operatorul de salubritate să-şi facă datoria permanent şi să îmbunătăţim colectarea deşeurilor din cartierele de blocuri. În 4 ani am montat peste 250 de incinte pentru gunoi menajer. Vom spăla containerele vara, astfel ca ele să nu genereze mirosuri, vom aplica sancţiuni celor care murdăresc oraşul şi vom face campanii de educare a populaţiei. Vom extinde zonele verzi, prin punerea în valoare a malurilor Crişului Repede şi ale Peţei, dar şi prin amenajarea în fiecare cartier a câte unui parc, ca până acum.

- Care sunt soluţiile dvs pentru împuţinarea câinilor comunitari?

- Câinii fără stăpân vor fi ridicaţi de pe stradă. Soluţia pe termen lung pentru împuţinarea câinilor comunitari este sterilizarea.

- Ce veţi face pentru a reduce fenomenul vandalizării mobilierului urban?

- E nevoie ca Poliţia naţională să asigure noaptea o supraveghere mai bună în oraş. Pe timpul nopţii, când doar Poliţia naţională patrulează şi menţine ordinea publică, au loc cele mai multe distrugeri. Nu sunt adeptul angajării de noi poliţişti locali, care să se ocupe de această problemă, pentru că asta înseamnă bani din bugetele locale.

Oradea, asfaltată integral!

- Aveţi soluţii pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere şi fluidizarea traficului? Dar pentru transportul în comun şi încurajarea utilizării mersului pe bicicletă?

- O prioritate rămâne scoaterea tranzitului din oraş. Centura a preluat parţial traficul, dar prin realizarea pasajelor peste drumurile naţionale spre Arad şi spre Deva şi a celui peste calea ferată către Oşorhei, cea mai mare parte a tranzitului se va derula pe centură, reducându-se aglomeraţia din oraş. Trebuie să facem ca accesul între cartiere să fie mai bun; drumurile noi (cum e cel dintre Universitate şi Nufărul) şi podurile noi peste Criş şi peste Peţa au decongestionat mult circulaţia. Trebuie să rezolvăm şi legătura mai bună între Oncea şi Nufărul-Velenţa, prin finalizarea podului din Dragoş Vodă-Făcliei şi prin execuţia drumului de legătură, paralel cu calea ferată, cu pasaje peste drumurile pe care le intersectează. Mai sunt străzile neasfaltate din cartierele vechi (Ioşia, Episcopia, Oncea) care toate vor fi asfaltate până în 2016. Pentru îmbunătăţirea transportului în comun am luat şi în cei 4 ani măsuri importante, prin achiziţia de autobuze noi, extinderea liniilor de transport, încurajarea mersului pe bicicletă (cele două piste care vor fi realizate pe malul Crişului Repede, până în Ungaria, şi pe malul Peţei). Nu sunt adeptul liniilor desenate pe asfalt, întrerupte de maşinile parcate în calea bicicliştilor.

- Cum veţi gestiona problema parcărilor publice şi a celor la domiciliu?

- Gestionarea parcărilor din centru se bazează pe favorizarea folosirii locurilor de parcare de pe carosabil de către cei care au probleme de rezolvat în centru (parcările galbene), dar şi pe amenajarea de parcări subterane şi supraterane pentru cei care lucrează în această zonă. Vom finaliza parcarea supraterană din spatele Tribunalului, aflată deja în lucru, şi cea de pe Independenţei. Parcările de domiciliu dintre blocuri vor fi gestionate ca până acum, de asociaţiile de proprietari. Dacă asociaţiile doresc ca aceste locuri să rămână fără plată, este opţiunea lor, ca până acum.

- Cum puteţi contribui la modernizarea Aeroportului şi punerea lui în circuitul internaţional?

- Un oraş dezvoltat este unul la care poţi să ajungi cu avionul din Europa, direct. Astăzi nu poţi ajunge la Oradea decât prin Budapesta, Cluj sau Timişoara. De aceea, problema principală este operarea Aeroportului. Trebuie să oferim condiţii cel puţin la fel de bune ca aeroporturile cu care suntem în competiţie, fiindcă altfel companiile aeriene nu vor veni aici. Acest lucru nu s-a inţeles niciodată la Consiliul Judeţean, care este gestionarul Aeroportului.

Locuinţe pentru cei săraci

- Ce relaţie vedeţi între municipalitate şi Universitate? Ce politică aveţi pentru îmbunătăţirea condiţiilor din grădiniţe şi şcoli?

- Cea care a fost şi până acum: parteneriat. Un oraş fără o universitate puternică nu poate fi un oraş de linia întâi. Creşterea calităţii absolvenţilor şi adaptarea ofertei universitare la cererea de pe piaţa locală a forţei de muncă poate închega şi dezvolta parteneriatul. În privinţa îmbunătăţirii condiţiilor din grădiniţe şi şcoli, amintesc doar că în mandatul meu s-a construit prima şcoală nouă din Oradea (Colegiul Partenie Cosma) şi prima grădiniţă (pe strada Liszt Ferenc, în Nufărul).

- Ce credeţi că mai aveţi de făcut în ce priveşte administrarea spitalelor?

- Trebuie să concentrăm activitatea în clădirile reabilitate, pe sistem monobloc, pentru a fi mai eficienţi şi a oferi condiţii mai bune, să continuăm reabilitarea clădirilor şi dotările, şi să colaborăm cu medicii pentru îmbunătăţirea actului medical prin creşterea competenţelor acestora şi atragerea de medici în domeniile deficitare.

- Ce aţi schimba în felul în care este condus oraşul acum?

- Voi menţine ce am pus în practică: eliminarea risipei, contractarea transparentă a lucrărilor (care a făcut să scadă costurile cu 40%), aceleaşi reguli pentru toţi orădenii, indiferent de cartierul în care locuiesc, etnia sau confesiunea lor. Într-un cuvânt, trebuie să continuăm buna guvernare.

- Cum veţi trata problema persoanelor fără locuinţe şi a cerşetoriei?

- Vom încerca să găsim o formă de parteneriat pentru construcţia de locuinţe ieftine şi vom convinge actualul Guvern că şi în Oradea trebuie construite blocuri ANL, nu doar la Şimian şi Mişca. Cerşetoria nu poate fi tratată exclusiv la nivelul Oradiei, pentru că cea mai mare parte a cerşetorilor nu sunt orădeni. Sper să pot convinge primarii localităţilor de unde vin aceşti oameni că trebuie să ia măsuri identice cu cele pe care le-am luat noi.

- Cum veţi rezolva problema mirosurilor pestilenţiale din cartierul Ioşia?

- Problema ţine de Garda de Mediu şi sper că, în această vară, noua conducere a acestei instituţii să nu mai aibă "nasul înfundat", ca înainte, ci să ia măsuri pentru a schimba situaţia.

- Poate fi mărită transparenţa structurilor municipale şi, dacă da, în ce fel?

- Suntem singurul municipiu din România care a fost dat ca exemplu, de către Institutul pentru Politici Publice, pentru transparenţa achiziţiilor publice, noi publicând toate actele acestor achiziţii. Vom păstra aceeaşi politică.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
40 Comentarii
primar
Tuturor celor ce il ponegriti pe Bolojan UITATI-VA IN OGLINDA SI SCUIPATI SA VA FIE RUSINE NESIMTITILOR, ziceti ca nu a facut nimic?Atunci cum de orasul a primit titlul de CEL MAI CURAT,VERDE ORAS? Se vede ca hotii care va conduc pe voi, hotii portocalii nu mai au sanse .Nu mai postati minciuni ca va bate cel de sus.
Postat 09 Iunie 2012, 08:54 de unul din iosia
primar
AVETI VOTUL MEU SI A FAMILIEI MELE DL BOLOJAN,SINTETI CEL MAI COMPETENT
Postat 09 Iunie 2012, 08:47 de trifa
vot
voi care nu prea aveti ce face ,numai sda comentati si sa bagati bete in roate mai bine va duceti la culcare,tot spuneti de filip care a facut proiecte in 15 ani ,dar nu s-a vazut nimic dupa urma lui,adica a facut pt el si-a terminat vila si 8 apartamkente in centru,sunteti niste pampalai cei care comentati inutil,problema la voi e ca si daca s-a facut multe lucruri bune nu e bine;)cred ca voi sunteti de lui vuscan jos talhari,toata stima bolojan:)
Postat 08 Iunie 2012, 16:58 de Andrei
Hai Bolo
Ideile lui mi se par foarte bune si realizabile.Bolojan este un om capabil care se tine de cuvant.Pdlistii nu au cum castiga cu campania lor murdara....Faptele sunt cele care raman marturie.
Postat 08 Iunie 2012, 15:27 de radu_i
.....
Mai latra si pedelistii acum cat mai pot, ca alegerile le pierd oricum.
Postat 08 Iunie 2012, 09:56 de Mihai
@liberal
Tu confunzi termenii. Din comentariile stupide de mai jos, trag concluzia ca O parte dintre oradeni au nevoie de promisiuni idioate care n-au nici o baza, nu de fapte. Asa sunt romanii... prosti si usor de dus cu zaharelul... in cazul de fata, de Groza
Postat 07 Iunie 2012, 17:51 de Marius
Furt pe fata
Cum se poate sa trebuiasca sa platesc parcarea la mine in fata blocului, unde nu am avut niciodata probleme cu parcatul masinii, dar acum sa platesc pe toate stradutele din oras deja este revoltator-ce fac daca merg in vizita la cineva sau daca ma viziteaza cineva cu masina? Daca este toto din Oradea vine cu taxiul? (campanie pentru taximetristi) Sau daca merg cu masina in oras de acum platesc taxi? Dar daca este un musafir din alt oras? Dar de ce nu se scrie pe aici si despre marea GAZARE semnata tot de bolo...anul trecut? Era vorba ca din primavara acestui an (care s-a transformat deja in vara) se vor incepe lucrarile la introducerea a 13 km de conducte pentru gaze, pe care le vom plati de iarna viitoare (2012-2013) Am impresia ca acesta este motivul pentru care s-a oprit apa calda in multe zone din oras si asta e doar inceputul, dar se incearca o trecere cat mai mascata a orasului pe gaz. O sa va vad pe voi cei care il votati pe actualul primar cat de bine veti trai dupa aceste alegeri daca acesta isi va continua mandatul!
Postat 07 Iunie 2012, 15:30 de Cristi
gibonul nu are magie ...
bolovan ... du-te pe dealuri in jos pana de unde vii, manjit in zeci de interese si monopoluri logic ca vrea sa fie singur la putere sa faca marsavia in continuare, fraierii sunt de acord, vedeti si mai profund nu numai la nivelul proiectelor facute de altii si realizate in aceste mandate, mai vedeti ca suntem si datori vanduti pe la banci, etc. Fiecare face ce vrea si stie, asfaltul turnat vau luat mintea, fascismul este in floare.
Postat 07 Iunie 2012, 14:29 de sime
pam pam
Planurile lui Bolojan par si sunt destul de realizabile.Macar el incearca sa fie cat se poate de realist.Nu se va rezolva nimic magic, cea mai buna varianta ramane cea cu incalzirea pe gaz.Vom vedea ce va urma oricum eu am toata increderea in ceea ce va face Domnul Bolojan.
Postat 07 Iunie 2012, 12:16 de popadriana
jos pedistii de pe aici!
Pai ce sa faca si pedistii, vai de dosul lor! Posteaza minciuni in draci, ca-s platiti serios pentru asta. Sper sa ajungeti sa traiti si voi cu lefurile noastre de mizerie, pedisti nemernici care ne-ati furat la drumul mare! Rusine sa va fie ca ati saracit de tot poporul asta, leprelor! Ineca-v-ati cu tot ce ati furat de la noi!!!
Postat 07 Iunie 2012, 09:23 de sergiu
BO-LO-JAN!
Postati, postati ca Baconschi la 2 secunde, cu asta o sa ramaneti! Dupa 10 vi se ia jucaria! Hai Bolo! Suntem alaturi de tine!
Postat 07 Iunie 2012, 06:11 de Cetatea Oradei
lol
@daisycutter: lol. yeah, cam așa e cu ei.
Postat 07 Iunie 2012, 00:15 de Doru
10.06
Pedelistii sfideaza pana si matematica:)))))) Pi net posteaza "multi" ...la urne le da cu virgula :)))) Baietii, numai sa nu sfidati si gravitatia :)))))) Pe 10 Iunie o luati in plex....cu sete!
Postat 06 Iunie 2012, 23:57 de daisycutter
ilie (ramane) la primarie
ce a facut ma bolojan? parcari, poduri ? de asta are nevoie oradea? ce masinile nu se pot parca pe pamant? aveam 3 poduri? era de ajuns... te si minuni de ce pot scoate postacii
Postat 06 Iunie 2012, 23:11 de cityzen badea
WSM
Exista solutii doar ca Bolojan nu e in stare sa faca nimic!!! Jos USL si tot ce tine de ei!
Postat 06 Iunie 2012, 22:47 de Ana
pleaca din oras
nu v-ati saturat de minciunile lui bolojan cum va tot zica ca a fuct si adres cand mai mult de jumate din proiecte au fast incepute de filip.
Postat 06 Iunie 2012, 22:44 de george
un mincinos
Daca Bolojan va lua din nou alegrile va pleca ca si secretar general in guvern iar locul lui il va lua viceprimarul, viceprimar pe care inca nu il stim!
Postat 06 Iunie 2012, 22:42 de suciu
JOS BOLOJAN
VI SE PARE O MAGIE CA SA II AJUTATI PE STUDENTII ORADENI CA SA NU MAI PLATEASCA LOCURILE DE PARCARE? FACETI CEVA SI PT STUDENTI ,DEOARECE IN 4 ANI NU ATI FACUT NIMIC PT EI.
Postat 06 Iunie 2012, 22:20 de JOS BOLOJAN
VA MAI CREDE PROSTIMEA/
MAJORITATEA TINERILOR NU IL VOR, IAR CEI CARE IL VOR STIU PREA PUTINE!
Postat 06 Iunie 2012, 22:18 de DACI
ce?
ce ati facut? ati trasat cateva parcari, ati pus niste flori, ati desenat sensuri giratorii si ati dat afata oameni din primarie. altceva? altceva? altceva? altceva/ altceva?
Postat 06 Iunie 2012, 22:16 de ce
ORADENII NU TE VOR SI DOAR SLUGILE PNL, PSD SI PC
CICA vom incerca.. DUTE TARE SPRE BUCURESTI!
Postat 06 Iunie 2012, 22:16 de DINU
LASANEEE LASANEEEE
NU VA MAI SATURATI SA NE MINTITI, SA NE PROSTITI? IN 10 IUNIE DRAGI ORADENI VETTI FI DOAR VOI SI CONSTIINTA VOASTRA IN SECTIA DE VOT! VA DORESC SA NU DORMITI BINE PE VECI DACA MAI FACETI ACEEASI GRESEALA CA ACUS 4 ANI!
Postat 06 Iunie 2012, 22:13 de LOLE
.....
EU UNU M-AM SATURAT DE PROMISIUNI! NU A-TI FACUT NIMIC PENTRU TINERET
Postat 06 Iunie 2012, 22:09 de JORJ
JOS BOLOJAN
BOLOJAN..LASA-NE,TOTI TINERII DIN ORADEA!!!!
Postat 06 Iunie 2012, 22:09 de JOS BOLOJAN
PLEACA DIN ORAS
DESCHIDETIVA OCHII PENTRA CA ORASUL NU SE INDREAPTA INTR-O DIRECTIE BUNA! TINERII DUPA 4 ANI DE MANDAT LUI BOLOJAN NU AU PERSPECTIVE SI SANSE DE A FACE SI A FI CINE IN ACES ORAS
Postat 06 Iunie 2012, 22:07 de RADUCU
bye
by, bye. goodbye, my love, good bye. be magic! be magic leaving our city. ciao, bolojane, du-te cu solutiile tale magice in alta parte
Postat 06 Iunie 2012, 22:04 de bye
minuni!
stai linistit, bolojane, ca nu ne aSTEPTAM din partea ta la nimic magic din partea ta. tu nici lucruri simple nu stii sa faci pt oradea decat ca la alesd cel mult, ca sa nu pomenesc alt sat.
Postat 06 Iunie 2012, 22:00 de daaaaaaaa
alt primar
mai vinde gogosi si altora domnule ! noua ni le-ai bagat pe gat cam scump.
Postat 06 Iunie 2012, 21:58 de Emma
NU BOLOJAN
nu mai avem incredere in Bolojan... ne-a umplut de sensuri giratorii si acum vrea sa ne umple de taxe si amenzi.... ar fi bine sa isi faca bagajele si sa nu se astepte sa ramana pe scaunul de primar, oradenii s-au saturat de el.
Postat 06 Iunie 2012, 21:49 de octavia
hocus pocus
stati linistit domnule bolojan ca ne-am asteptat la minuni doar acus 4 ani ca acum pre putini mai cred in dumneavoastra doar ca din fericire pentru dumneavoastra aveti sprijinul a 3 partide politice, si nu ca var dori si ar crede in dumneavoastra ci ca asa au hotarat MAFIOTII DIN BUCURESTI!
Postat 06 Iunie 2012, 21:42 de paul
NOI,TOTI MEMBRII PDL,PSD,PNL,UNPR,PPDD SI 75%DIN UDMR, VOM VOTA CU U.S.L
BOLOJAN ESTE VOTUL NOSTRU CASTIGATOR! IMPREUNA CU EL ORASUL NOSTRU VA MERGE IN DIRECTIA BUNA! AVETI INCREDERE SI NU VA LASATI IMBATATI CU APA RECE DE UN GROZAV CARE A SARIT CA IEPURELE DIN TUFIS , DE TARAILA SARAC CU DUHUL CARE VORBESTE IN LIMBI SI DE ATILLA FALANGA ROZICII SLUGA GROFULUI SANIKA! POSTACI OFTICOSI , TOT ROMANUL VA IESI LA VOT SI SA STITI CA OAMENII VOSTRI SUNT PRIMII CARE-L VOR VOTA PE BOLOJAN, PENTRU CA SI EI S-AU SATURAT DE VOI SI DE VORBELE VOASTRE GOALE!
Postat 06 Iunie 2012, 21:31 de CETATENII RATIONALI
Afara cu voi din tara asta!
Si ne mai miram de ce merge tara cum merge???? Oameni buni treziti-va la realitate, va mint pe fata ca sa castige niste voturi!!!!!! NU VOTATI USL!
Postat 06 Iunie 2012, 21:06 de Claudia Popa
JOS BOLOJAN
Ne-am saturat de voi hotilor!!! Jos Bolojan jos USL!!!!!!
Postat 06 Iunie 2012, 21:04 de Marin
JOS USL
SA STII CA SAR PUTEA SA AI DREPTATE GEORGE! MULTAM
Postat 06 Iunie 2012, 20:39 de ALEXANDRU
JUCATI LA LOZ IN PLIC
de ce nu i-si desemneaza usl-ul acuma viceprimarul? stiti de ce? PENTRU CA ORADEA VA AVEA O SURPRIZA URATA DATORITA FAPTULUI CA NU VA AVEA PRIMARUL DESEMNAT DE CETATENI PENTRU CA DUPA UN AN BOLOJAN VA PLECA IN GUVERN LA BUCURESTI IAR LOCUL LUI VA FI LUAT DE VICEPRIMAR PE CARE NU STIE LUMEA CINE VA FI!
Postat 06 Iunie 2012, 20:37 de GEORE_68
slabe promisiuni
promisiuni in care nu am incredere .domnule bolojan nu mai incercati sa acaparati tot pt ca intr o zi vi se va intoarce impotriva
Postat 06 Iunie 2012, 20:16 de gicu
gg
EXISTA DOAR SOLUTIILE LUI BOLOJAN.OPINIA CETATEANULUI NUI LUATA IN VEDERE
Postat 06 Iunie 2012, 20:12 de zoom
Gibonul se ascunde dupa deget
Bolojan este un mare mincinos. Cu vorba arunca momeala, ca sa cistige voturi de la cei care nu-i suporta pe unguri, iar cu fapta se pregateste sa conduca tot cu UDMR, pentru ca el nu-i suporta de fapt pe PSD-isti. Jenant pentru inteligenta oradeanului.
Postat 06 Iunie 2012, 19:43 de Dihoreanul
Bolojan
prioritate zero pe CET si compania de apa,nu le majorez cu mai mult de 50 la suta si o sa va bag plata in rate la intretinere iar parcare fara plata va fi la real,metro,praktiker,peny etc,doar ati vazut ce libere sint strazile de cind le-am liniat si am pus parcometre,oricum ma gindesc deja ce sa fac sa mai scoateti ceva bani ca am multe proiecte cu banii vostri
Postat 06 Iunie 2012, 19:21 de luky
peste noapte
sa nu credeti ca "NOI" cei care credem in liberalism suntem de acord cu socialisti,voi ca politicieni da se poate sa va incalcati doctrinele,dar ne "inselati" si pe noi cei care am crezut in voi,va fi foarte greu sa votam ceea ce uram,de aceea nu cred ca toti liberali vor vota USL ci mai degraba un partid cu orientari sper liberalism decat apropieri spre socialism,poate ca ati castigat un pic din aceasta alianta dar ati pierdut poate un pic mai mult si increderea care sa avut in voi cat si pe cei care urasc socialismul,imi pare rau ca ati cazut in capcana neinteresatului si neinitiatului sef de partid Crin Antonescu,duce acest partid la pierire pt. un interes atat personal cat si de grup acolo la centru si nu in teritoriu,om trai si om vedea,dupa alegeriile locale ce va fi de USL,praf si pulbere cu scantei.
Postat 06 Iunie 2012, 18:43 de liberal
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON