URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Februarie 2017, 07:30

"Dragoste" cu sila: Lăsat în pace de poliţişti şi judecători, un bihorean şi-a violat fosta iubită

'Dragoste' cu sila: Lăsat în pace de poliţişti şi judecători, un bihorean şi-a violat fosta iubită REŢINUT. După luni de zile în care singura sancţiune primită pentru agasarea fostei iubite a fost o amendă de 1.000 lei, Mădălin Suciu a fost reţinut săptămâna trecută şi apoi plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de victimă
'Dragoste' cu sila: Lăsat în pace de poliţişti şi judecători, un bihorean şi-a violat fosta iubită NEBUNIE. Furios că fosta iubită şi-a văzut de viaţă şi avea o nouă relaţie, bărbatul i-a creat conturi false pe Facebook, postând anunţuri cum că aceasta oferea servicii sexuale, la unele înserându-i chiar şi numărul de telefon, pe care victima a fost nevoită să-l schimbe de două ori
'Dragoste' cu sila: Lăsat în pace de poliţişti şi judecători, un bihorean şi-a violat fosta iubită RĂZBUNARE. De nebunia individului nu a scăpat nici noul prieten al tinerei din Tărcaia. Andrei Haidu a rămas fără plăcuţa de înmatriculare a maşinii şi s-a ales cu anvelopele înţepate. "Autorul nu a fost găsit, poliţiştii spun că nu pot dovedi că a fost Suciu", spune băiatul, afectat că agresorul a vandalizat şi grădina părinţilor săi
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Săptămâna trecută, marți, un tânăr în vârstă de 26 de ani din satul Poieni, comuna Bunteşti, a ajuns în arestul Poliţiei Bihor. Mădălin Suciu a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi plasat sub control judiciar de către procurorii de la Parchetul Beiuş, sub acuzaţia de viol şi tâlhărie, la care ar putea să se adauge şi cea de hărţuire.

Victima? Chiar fosta sa prietenă, o fată de 24 de ani din Tărcaia, pe care o teroriza de mai bine de un an, de când aflase că are o nouă relaţie.

Fata, căreia BIHOREANUL nu-i dezvăluie numele, l-a reclamat pe Suciu în mai multe rânduri poliţiştilor din comună, ba a încercat să obţină inclusiv un ordin de protecţie împotriva lui, dar n-a fost luată în seamă.

Despărţire cu năbădăi

Calvarul tinerei din Tărcaia a început primăvara trecută, când fostul ei iubit, Mădălin Suciu, de care se despărţise în 2015, după o relaţie de aproape cinci ani, a aflat că se iubeşte cu un alt băiat, Andrei Haidu, consătean cu ea.

"A început s-o urmărească, să deranjeze cu telefoane nocturne, ameninţări şi jigniri. La fel a făcut şi cu mine. Am primit ameninţări de pe conturi false de Facebook. Mi se cerea s-o las în pace pe prietena mea, să n-o mai caut, că va fi rău. În scurt timp, plantele din grădina familiei mele au fost călcate în picioare, cineva ne-a vandalizat sera, roţile maşinii mi-au fost tăiate şi plăcuţa de înmatriculare furată", s-a plâns BIHOREANULUI Andrei, care a doua zi după atacul comis asupra fetei a decis să facă publică teroarea pe care o trăiesc din cauza individului.

Protecţie doar între rude

Suciu îşi urmărea fosta prietenă pe stradă, la lucru, o suna, iar dacă fata nu răspundea îi trimitea mesaje. "Dacă nu răspunzi, sparg geamurile la casa bunicii tale şi de la casa lui maică-ta", o ameninţa pe tânără.

Disperată, astă-toamnă, la începutul lunii septembrie, fata a cerut Judecătoriei Beiuş să emită un ordin de protecţie împotriva individului. "Mă urmăreşte permanent, mă ameninţă, mă deranjează, atât la locuinţa bunicii, cât şi la cea a părinţilor, îmi face fotografii pe stradă. A deschis pe numele meu un cont pe Facebook unde postează fotografii şi comentarii jignitoare, ca să mă denigreze", a scris tânăra în cererea care, însă, i-a fost respinsă.

Motivul? O lege prost făcută. Ordinul de restricţie se emite de o instanţă în baza Legii 217/2003 privind violenţa în familie, care se stipulează drept condiţie de bază "ca actele de violenţă sau de ameninţare să parvină din partea unui membru de familie", după cum au explicat judecătorii din Beiuş. Or, în acest caz, "părţile au avut doar o relaţie de prietenie, nu de convieţuire specifică soţilor", se precizează în soluţia magistraţilor.

Urmarea? După câteva zile, ajunsă în depresie, tânăra a încercat să-şi pună capăt zilelor, înghiţind un pumn de medicamente. "Au internat-o la Urgenţe şi a scăpat, dar încă are probleme la stomac şi ficat", spune Andrei.

Cu propte

Încercând să scape de individ, tânăra a depus împotriva lui trei reclamaţii, în timp ce Andrei a făcut chiar cinci plângeri penale, invocând distrugerile din gospodărie, furtul plăcuţei şi anvelopele tăiate. "Deşi se ştie că el este autorul acestor hărţuieli, ni se spune că nu sunt probe", zice tânărul, punând lipsa de reacţie a poliţiştilor şi pe seama faptului că agresorul se laudă că are "proptele".

Urmarea? Acum două săptămâni, pe 17 februarie, Suciu şi-a urmărit fosta prietenă care mergea la o prietenă, iar într-o zonă mai retrasă din apropierea Crişului Negru a tăbărât pe ea şi a violat-o, la plecare luându-i şi telefonul mobil, ca să nu poată suna după ajutor. Tânăra a reuşit să sune la Poliţie abia după ce a ajuns acasă, iar apoi s-a adresat Serviciului de Medicină Legală şi Parchetului Beiuş, care a deschis o anchetă, aflată deocamdată în stadiu incipient.

În arest

Marţea trecută, Mădălin Suciu a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Poliţiei Bihor, iar o zi mai târziu dus în faţa procurorilor beiuşeni, care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, timp în care are interdicţia de a se apropia de victima sa şi de prietenul acesteia, precum şi să îi contacteze în orice fel.

În paralel, actualul şef al Poliţiei judeţene, comisarul şef Adrian Bucur, a trimis inspectorii Corpului de control al Inspectoratului la Postul de Poliţie Tărcaia, pentru a verifica de ce agenţii de aici nu au intervenit la timp ca să-l "răcorească" pe hărţuitor, dar şi stadiul anchetelor în cele opt reclamaţii depuse pe numele acestuia. Târziu, dar mai bine decât niciodată...


PEDEPSITĂ
Hărţuirea, faptă penală

Hărţuirea este considerată infracţiune contra libertăţii persoanei abia din 1 februarie 2014, conform noului Cod Penal, care o defineşte ca fiind "fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere", sancţionând-o cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

Tot hărţuire este şi "efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care prin frecvenţă sau conţinut îi cauzează o temere unei persoane", fapta fiind pedepsită cu închisoare de la 1 lună la 3 luni sau cu amendă. Acţiunea penală, adică ancheta împotriva unui hărţuitor, se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Vechiul Cod penal nu făcea referire decât la un singur fel de hărţuire, cea sexuală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
@grigore.
Cu romani ca tine nici nu ma mira ca o procuroare m-a acuzat fara probe la 25 de ani de la revolutie :) Pot sa ma ia si 2 salvari, data fiind situatia din Romania ai o sansa mai mare sa ramai necasatorit si fara urmasi. Si vezi ca eu nici nu i-am luat apararea la violator, am zis doar ca femeile ii frusteaza pe romanii de aici mai ales cand am vazut cum o domnisoara il acuza pe violatorul ala de "comportament". Tipul ala e urat de aia femeile l-au pus la zis si a devenit un frustrat. Pt. ca femeile prefera sa minta, sa manipuleze si sa-si bata joc in loc sa zica de multe ori adevarul in fata. Normal ca a fost gelos si disperat, cand a vazut ca ea se duce la altul. Investitia lui de 5 ani. Apropo nr. casatoriile pe mia de locuitori din USA a scazut la jumate din 1960 pana in prezent. Stii cine nu se marita ca vrea poligamie si sex doar cu aia frumosi?! Femala UMANA :)) Stii cat de poligame au ajuns cele care ne dau viata? Iti fac coyp&paste si de la feministe daca vrei. Daca nu , poti in continuare sa crezi in minciunile lor. Serios daca tu crezi ca femeile te refuza pentru caracter si personalitate, poti crede in continuare. Insa eu sunt ferm convins ca femeile l-au frustrat la maxim pe tipul acesta si acuma uita-le "comportamentul". PS: Varsta medie la care se insoara un barbat in Romania e de 30 de ani:)) si in USA e 26. Stii cine urla in gura in Romania ca "nu vreau o relatie". Ma rog :)
Postat 01 Martie 2017, 14:21 de B
Alo ambulanta?
E unu aici,dastept care are nevoie urgenta de medic...Alo ambulanta?Sa fie masina B3 sa aiba si camasa de forta si benzina pina la Nucet..Aloooooo?
Postat 01 Martie 2017, 13:19 de grigore
@AgentulTermic
N-as viola niciodata. Mi-ar fi greata sa fac asta. Hai mai bine sa facem asa. Mergem intr-un club si te dai la 100 femei. Sa vedem cate te refuza, cu ce vorbe si din 100 cate nr. de telefon primesti si cate s-ar intalni cu tine a doua oara. Apoi punem un prieten frumos sa mearga el. Bine ? :))
Postat 28 Februarie 2017, 16:52 de B
@seth
Am zis ca daca le-ar cunoaste pe femei nu ar mai fi facut fapta aceea.
Postat 28 Februarie 2017, 16:50 de B
@seth
Cred ca ai probleme de inteligenta. Nu am zis niciodata ca sunt de acord cu violul.
Postat 28 Februarie 2017, 16:50 de B
alo, politia...
...cautati-l pe dezaxatul asta care posteaza aici misoginisme grave si luati-l in evidenta, sigur in viitorul apropiat va viola sau mai rau ! Se vede de la o posta ca e dezaxat, nu-l lasati pe strazi !
Postat 28 Februarie 2017, 16:47 de AgentulTermic
mda...
@B Daca dezvoltam, era atac la persona. Asa, doar mi-e mila de tine, sincer. Nu am cum sa te contrazic, citeste te rog ce ai scris acolo si iti vei da seama singur. Practic, din cauza unei frustrari suferite, ai ajuns sa fii de acord cu violul. Inteleg ca ai avut o intamplare nefericita in viata, dar nu generaliza, exista si femei normale, iar un asemenea comportament nu are nicio scuza.
Postat 28 Februarie 2017, 16:09 de seth
.
Ma face una nebun. Dar nu s-a uitat pe site-ul de la Banca Mondiala ( nu e banca financiara ce banca de date, statistica) sau de la Organizatia Mondiala a Sanatatii sa vada cate femei au luat tratament psihiatric la viata lor. Cred ca 1 din 4 a luat doar pt. depresie. Se estimeaza ca 2 din 3 femei au mari probleme la cap. Doar 1 din 10 barbati au asemenea probleme. Ai ideea cate femei care umbla pe strada chiar in Romania iau medicamente prescrise de psihiatru? E suficient sa faci un cont de facebook cu poza unui tip banal si ai sa le vezi cum isi etaleaza "calitatile lor sociale" pentru care sunt atat de laudate. Barbatii sunt mintiti ca sunt refuzati din cauza comportamentul cand femeile aleg masiv pe aspectul fizic. Din cauza lor, in prezent in USA ca de ex. 20% dintre barbati sunt virgini la peste 25 de ani. Lumea ne minte ca fetele isi incep viata sexuala de la 14 ani ... aha media e de 18 ani in USA si 19 ani prin Germania. Putin stiu asta. Cand firma DUREX a facut si ea studiu le-a dat rezultate asemanatoare. Ele astepta baiatul ideal, deoarece femela umana cand face selectie sexuala nu difera prea mult de alte primate. Instinctele sunt aceleasi. Rezultatele? Peste 50% dintre casatorii sfarsesc printr-un divort. Dar cine baga divortul? 80% dintre divorturi sunt inaintate de catre femei. Insa, 90% dintre casatorii si relatii INCEP si se SFARSESC STRICT la decizia femei. Nu te mai place, e dreptul ei. Insa nimeni nu stie prin cate traume trece un barbat pt. a gasi o prietena. 28% dintre copii din ROmania si 33% din cei din USA sunt neligimit, nascuti inafara casatoriei. Aproximativ mai bine de 1 din 4 barbati (si asa va fi si in Romania) din USA cu varste intre 40 si 50 de ani nu au fost niciodata casatoriti. Multi nu inteleg ca alea care baga divortul o fac natural. Femelele mai schimba de la perioada la perioada masculii. Si sunt f. poligame. Doar 3% dintre manifere sunt monogame. Si alea nu genetic. Le dai mancare la femele si devin selective. Ganditi-va ca toata civilizatia este construita pe casatorie, iar femeia moderna o distruge. Barbatii au dreptul sa stie aceste lucru, si sa nu mai fie mintiti ca e mereu vina lor. De cele mai multe ori e vina femeii. Ideea e ca toata societatea se duce pe rapa. Multe femei se mai casatoresc doar din cauza costurilor cresterii unui copil sau ca nu reusesc sa se descurce singure. Apartamentele insa se vor ieftini. Cat de curand. Aud stiri false cum ca populatia pamantului se inmulteste. Nu e adevarat. Scadem dramatic. Atata tot ca in perioada interbelica in USA si Europa (cautati pe google) varsta medie de viata era undeva de 30 de ani. Acuma este la 80 de ani. Femeile produc mai multi copii, insa din cauza popularizarii sistemelor de ajutor social traim mai mult decat dublu. Oricum populatia Europei sau a Americii e in decline. Populatia care creste ceea din Asia, India sau China insa doar din cauza ca acuma traiesc si acolo mai mult oamenii. In Romaa antica si in Dacia domnea poligamia. Era distractiv sa privesti oameni care se omoara intre ei in colivii sau in arene. Anumiti destepti au interzis poligamia. Religia o facea la fel. Insa minciuna cu religia a ajuns pana aici. Ce ne facem acum? Femeile nu au luat niciodata cele mai bune decizii privind cine merita sa-si transmita genele mai departe. A inceput agricultura capacitatea cutiei craniene a scazut. Eram la unp pas sa ajungem niste maimute "dlagute...dlagute...dlagute". Prin Romania antica creierele umane aveau o medie de 900. Prin evul mediu 1200. Am ajuns azi la 1400, insa nu din cauza FEMEILOR, ce din cauza barbatilor care le-a tinut in lant. Cei care erau "inteligenti" s-au inmultit in numar mult mai mare. Isi permiteau mult mai multi copii. Acuma jocurile sunt altele. Lumea zice "e dreptul femeii sa aleaga". Da... mai demult daca ardeai 100 caucicuri in curtea casei era dreptul tau. Dar acuma vine garda de mediu si te amendeaza. Are cineva idee cate miliarde de euro se aloca dezvoltarii fertilizarii artificile? Sunt multi masoni de rang inalt care isi doresc asta si afirma public ca se va ajunge acolo. Pe vremea boierilor oricum decidea boierul si prin Romania daca te inmultesti sau nu. Selectie artificiala. Asa ne-au crescut creirele. Altfel se inmulteau aia mumosii. "E mumosk, e asa de mumosk baiatul". Acuma de unde sa stiu eu ca daca peste 30 de ani vor crea populatia in laborat nu ii vor modifica genetic astfel incat sa fie submisiv. Hai stie cineva? Stefan cel Mare, Mihai Viteazu , Mircea cel Batran si multi alti mari domni NICI MACAR NU AU FOST ROMANI. Te doare capul daca te uiti peste datele istorice cine au fost si din ce oameni se trag. Unde am ajuns? Am ajuns ca in tari ca FRANTA testele de paternitate sa fie interzise! Barbatii ar inlemni sa afle cat la % dintre ei au defapt alt tatic! Parca suntem pusi intentionati unii in fata altora. Imi ziceti mie de povesti cu seductie. Multi au fost prinsi ca acele inregistrari cum agata ei femei pe strada erau false. Plateau actrite sau prostituate. La fel si acele "gold digger pranks". Plateau actori. Uita-ti-va la stiri cand pune un frustrat mana pe o arma... stiti cine e de obicei? Un fost seducaret mintit de societate ca e refuzat din cauza ca nu face el bine ceva. Majoritatea criminalilor de femei in serie asta sunt. Barbati care au cumparat multe carti de seductie si au incercat tot felul de scheme promovate de societatea pro-feminista in care traim.
Postat 28 Februarie 2017, 16:08 de B
@mars
Eu nu am tinut partea nimanui, am vorbit la general. Oricum va primi pentru fapta sa o pedeapsa mult mai mare decat un tip care scoate un ochi la alt barbat sau care baga cutitul intr-un barbat prin club ca asa are el chef. Va primi o pedeapsa cu mult mai mare decat alesii nostri care fura de la noi milioane de euro. Stiu ca "viol" suna tragic dar pedepsele date pt. asemenea fapte sunt extreme. Daca eu ma imbat si unul imi face sex oral, nu e ceva tragic a doua zi. E ceva negativ dar nu e ceva tragic. In fine, pt. un viol se da mai mare pedeapsa decat atunci cand cineva te baga la reanimare in spital. Gandeste-te ca cel putin 25% din scandaluri sunt incepute in USA din cauza femeilor. Desi nu-l cunosc pe tip sunt ferm convins ca daca le-ar fi cunoscut mai bine pe femei nu comitea fapta care a facut-o. Banuiesc ca esti femeie. Uita-te la el cum arata. Ai idee cat de greu e pentru unul ca el sa-si gaseasca o pritena sau sex? Cei ma multi barbati devin agresiv din cauza minciunilor sociale. Mi-ai zis de "comportament". Pentru femei trebuie sa ai chestii concrete, aspect fizic ca de ex, nu comportament. "Disperatii" sunt cei care au o valoare sociala scazut. Cu "Disperat" si "frustraat" isi bat joc femeile in Romania mai ales de acei barbati fara valoare sexuala. E penibil sa le vezi jocurile psihiologice, am dat recent add la cateva si mi-au scris inapoi "TI-am scris doar din respect, acuma iti dau block ca nu te cunosc". Ceea ce fac este cu premeditare. isi bat joc de barbati sa se simte ele bine. Daca tu imi zici mie ca femeile sunt atrase de comportament eu iti zic ca habar nu ai de cine esti atrasa sexual. Niciodata un tip aratos , atragator sexual nu va fi numit "ciudat".
Postat 28 Februarie 2017, 15:39 de B
@B
Pe bune...cum sa-i iei apararea? Poate vei avea o fata si o pateste peste 15 ani, sa te vad cum gandesti atunci. Cel care violeaza are o problema psihica, disperat care nu stie sa se comporte cu o persoana de sex feminin.
Postat 28 Februarie 2017, 14:44 de mars
seth
Multumesc mult, dar nu. Nu am nevoie. Probabil ca tu. Eu am zis adevarul. Cel care-l infirma nu au decat sa creada ce vor. Nu iau partea nimanui dar acest baiat a ajuns enervat de femei sa faca ceea ce a facut. La fel cum ma trimiti tu la nebuni...fara sa ma cunosti. Erai o tipa/tip cu mintea ok ma contraziceai cu probe. Negai. Eu tot ce am zis pot sa probez. Tu faci atac la persoana. E o "eroare de logica" sa faci atac la persoana cuiva si nu la subiect.
Postat 28 Februarie 2017, 14:22 de B
Case?!
Case cloused?
Postat 28 Februarie 2017, 13:42 de Maricel
mda...
@B Imi cer scuze, nu vreau sa te ofensez, dar tu ai nevoie de ajutor de specialitate.
Postat 28 Februarie 2017, 12:36 de seth
pacat ca lumea e autista.
Nu cunosc cazul asa ca nu voi vorbi la particular ce la general. De cele mai multe ori femeile din ziua de azi, in special romancele si-o cam cauta. Ele fac selectia sexuala. Este extrem de greu sa ai o prietena. Daca era usor acel tip era acuma cu alta mai buna decat aceea fata. Oricum legea le protejeaza. Eu era sa-mi pierd un ochi cand din cauza unei fete a venit a gasca si m-a batut in fata blocului. Nu sunt probe pentru ala? Uite eu , la 25 de ani de la revolutie am fost injosit fara probe ca cel care m-a lovit cu un sadism exarat in ochi sa scape. Si sa poata ajunge politist! Ca nu a mai ajuns e partea a doua. E incredibil cat de penibili, partinitori si handicapati social devin majoritatea cetatenilor cand o femeie face pe viteaza. Femeile sunt cele care isi bat joc de relatii si de barbati. Sa ai un nenorocit de sex sau prietena te refuza mii de femei in Romania. Dar barbatii sunt suficienti de autisti sa-mi maraie in fata "cum mii?! Eu am succes la 1 din 3!". "Baietii sunt rai" Defapt femeile sunt carpele care-si bat joc. Acel tip mu viola daca le-ar fi cunoscut pe femei. Insa ele fac jocuri si apoi refuza. Iar noua ne e greu sa avem alta. In Romania din cauza caderii demografice suntem oricum cam 1 miliom de barbati necasatorii in plus. Vedem insa stiri eronate cum ca femeile sunt mai multe fara sa ni se zica ca sunt foarte multe babe vaduve din cauza ca ele traiesc mai mult. Chiar babe de 80-90 barbatii de 25-30 nu vor. Femeile sunt extrem de poligame si axate pe fizic. Daca barbatii ar sti cat de poligame sint si cum se comporta ci tipii aratosi multi le-ar scuipa la orice colt de strad e suficient sa-ti faci un cont de facebook sa constati cat de pshiopate si sadice sunt. Multe isi bat joc intentionat.
Postat 28 Februarie 2017, 10:58 de B
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON