URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Aprilie 2013, 07:26

Borfaş în robă: Secretele judecătorului Mircea Puşcaş, dezvăluite de rechizitoriul DNA!

Borfaş în robă: Secretele judecătorului Mircea Puşcaş, dezvăluite de rechizitoriul DNA! OMUL SFINŢEŞTE LOCUL. Protagonist în trei dosare penale, pentru mărturie mincinoasă, luare de mită şi trafic de influenţă, judecătorul Mircea Puşcaş (foto) e acuzat că, prin afacerile sale, a reuşit să creeze falsa imagine cum că în instanţele orădene dreptatea e mereu de vânzare. Doar să plăteşti preţul corect...
Borfaş în robă: Secretele judecătorului Mircea Puşcaş, dezvăluite de rechizitoriul DNA! PENSIONAR DE NEVOIE. După ce în ianuarie îşi înregistrase candidatura la şefia Secţiei penale a Curţii de Apel, odată cu declanşarea scandalului "Puşcaş" judecătorul Traian Munteanu (foto) şi-a cerut brusc pensionarea, care i-a şi fost aprobată pe 26 martie. Aşadar, chiar dacă ar fi găsit vinovat, tot va rămâne cu pensia babană de magistrat
Borfaş în robă: Secretele judecătorului Mircea Puşcaş, dezvăluite de rechizitoriul DNA! OMU' NOSTRU, PREŞEDINTELE. Aşa îl numeau pe Mircea Puşcaş (foto) amicii săi interlopi Constantin Mărie şi Petru Puşcaş care, atunci când judecătorului i-a căşunat pe cineva, au sărit imediat să-i aplice respectivului o corecţie serioasă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Dar cum el e înnebunit - vezi Doamne - să pozeze în familist, cu din astea l-am terminat!". Aşa îi explica judecătorul Mircea Puşcaş de la Curtea de Apel Oradea amantei sale de ce a vrut neapărat să-şi cupleze cumnatul cu sora acesteia: să-l aibă la mână!

Discuţia e spicuită din rechizitoriul de peste 100 de pagini întocmit de DNA Oradea, ajuns şi în posesia BIHOREANULUI, în care anchetatorii descriu cu lux de amănunte felul în care magistratul scotea dreptatea la mezat, modul conspirativ în care acţiona, protecţia de care avea parte în lumea interlopă, dar şi legăturile nepermise cu personajele din dosarele aflate pe rolul instanţelor.

De două ori penal

Zilele trecute, procurorii DNA Oradea au finalizat al doilea dosar din cele trei deschise pe numele magistratului Mircea Puşcaş. În primul, după cum se ştie, acesta e deja judecat la Cluj, alături de comisarul şef Florian Rob, fostul şef al Poliţiei Ciumeghiu, care a cerut de la doi hoţi câte 1.000 euro şi o noapte de sex pe care fiica unuia dintre ei s-o petreacă cu Puşcaş pentru o sentinţă favorabilă. În acest caz, magistratul e acuzat nu de corupţie, ci de mărturie mincinoasă, fiindcă a negat că ar fi discutat cu ofiţerul despre procesul hoţilor, deşi procurorii interceptaseră discuţii în care Puşcaş îi explica limpede poliţistului cum a soluţionat "problema".

În cel de-al doilea dosar, pentru care era cât pe ce să fie arestat, primind interdicţia de a părăsi ţara şi fiind suspendat din funcţie, Puşcaş a fost anchetat alături de colegul său, Traian Munteanu,  pentru o şpagă de 50.000 euro cerută de la un afacerist din zona Marghitei, Balla István, care voia să scape de închisoare. Bărbatul i-a denunţat pe cei doi magistraţi din spatele gratiilor, unde execută 7 ani de închisoare după ce n-a reuşit să procure decât 20.000 euro din mita care, zice el, îi fusese cerută. Ajuns în posesia BIHOREANULUI, rechizitoriul procurorilor DNA descrie în amănunt modul în care lui Balla i s-au pretins şpăgile şi cum, atunci când "clientul" n-a putut plăti, a fost "executat" fără milă...

"Un complet bun"

Puşcaş a "lucrat" prin intermediul a doi amici. Unul e Florian Blaga, naş de cununie al tatălui său, prins în ecuaţie în 2009. "Am eu pe unul tare", aşa l-a descris Blaga pe magistratul care atunci era angajat la Tribunalul Bihor, într-o discuţie cu Balla, care i se plângea că are nevoie de o pedeapsă cu suspendare într-un dosar de evaziune fiscală. Întâlnirea dintre judecător şi "client" a fost organizată în locuinţa intermediarului, iar preţul cerut, de 1.500 de euro, a fost negociat şi plătit într-o parcare din Săcuieni, Puşcaş invocând o urgenţă: urma să facă o operaţie la şold.

04 Marcel Pistuca.jpgDoi ani mai târziu, precupeţul în robă a fost căutat din nou. Balla avea alt dosar, pentru lipsire de libertate şi lovire. Fusese condamnat de Tribunal la o pedeapsă cu executare, dar voia să fie achitat de tot. De astă dată, legătura cu magistratul i-a făcut-o Marcel Piştuca (foto), un alt amic de-al lui Puşcaş, acum judecat alături de el, ca şi complice. "Dosarul a fost repartizat pe un complet bun", i-a comunicat Piştuca interlopului după prima discuţie cu Puşcaş, referindu-se la faptul că unul din judecătorii care aveau să-i dea sentinţa era Traian Munteanu, la care Puşcaş avea "intrare".

De astă dată, Puşcaş şi Balla s-au întâlnit pe terasa unui hotel din staţiunea maghiară Hajduszoboszló. Judecătorul i-a spus că a studiat dosarul şi i-ar putea obţine achitarea în schimbul a 50.000 euro, întrucât "dosarul este pe un complet bun, format din judecătorii Munteanu, Soane şi Ţarcă, cu care va putea rezolva".

Avans de concediu, şpagă în custodie

La cererea judecătorului, prima tranşă a banilor i-a primit tot în Ungaria, într-un restaurant din Berettyóujfalu, unde Balla fusese convocat pentru a evita o eventuală supraveghere. Tot ca măsură de precauţie, înainte de începerea discuţiilor, magistratul i-a cerut să închidă telefoanele mobile şi să le scoată acumulatorii, ca să nu fie înregistrat. La această întâlnire, Balla i-a promis judecătorului că va face rost de toţi banii până la soluţionarea procesului, dar Puşcaş a cerut "un avans", întrucât urma perioada de concedii. Iar Balla s-a executat, plătindu-i pe loc 10.000 euro.

Potrivit înţelegerii, diferenţa de 40.000 euro urma s-o predea unui om de afaceri orădean, cunoştinţă comună a celor doi. Individul n-a reuşit să mai plătească însă decât 10.000 euro, motiv pentru care în septembrie 2011, după vacanţa judecătorească şi înainte de reluarea procesului, chezaşul i-a înapoiat banii.

Varianta Munteanu

Simţind că Puşcaş nu îl va mai ajuta, Balla a încercat să ajungă direct la judecătorul Munteanu, care făcea parte din complet şi cu care ştia că "s-a discutat". Pe 10 octombrie, înainte cu o zi de termenul de judecată, s-a întâlnit cu afaceristul Călin Galea, interpus de-al lui Munteanu, rugându-l să-i transmită judecătorului că, dacă va fi achitat, e dispus să-i dea direct lui banii pretinşi în numele său de către Puşcaş. Adică 6.000 de euro, cât a aflat Galea că a fost "tariful" lui Munteanu.

După întâlnire, Balla István a şi părăsit ţara. Ştia el ce ştia: a doua zi a fost condamnat la închisoare. Motivul i l-a dezvăluit soţiei sale Galea, cu care femeia se întâlnise într-o benzinărie: Munteanu n-a primit la timp banii promişi.

N-ai "cuvânt", treci după gratii

Judecătorul Puşcaş şi complicele său Marcel Piştuca au fost trimişi în judecată, în vreme ce faţă de Traian Munteanu ancheta a fost disjunsă, astfel că acesta e în continuare cercetat pentru luare de mită. Probele împotriva ambilor magistraţi sunt numeroase, susţinute de sute de pagini de declaraţii de martori ce confirmă traseul banilor, înscrisuri ridicate cu ocazia unor percheziţii, dar şi transcrieri ale unor interceptări telefonice.

Acestea arată că Puşcaş n-ar fi la primul "târg", dar şi că, atunci când au interese în cauză, judecătorii nu dau sentinţe pe probe, ci "ca să fie bine". "El (n.r. - Puşcaş) i-o spus clar. El le contopea, pe amândouă le făcea pe banii ăia", spunea Piştuca într-o discuţie cu soţia lui Balla după condamnarea acestuia. Femeia îi ceruse o întâlnire deoarece soţul urma să ceară din spatele gratiilor rejudecarea procesului şi voia să ştie dacă mai poate conta pe judecători. Interlocutorul s-a scăpat să spună că a mai făcut cu Puşcaş treburi "din astea", dar a refuzat-o pentru că Balla nu a fost corect, adică nu a "decartat" banii şi, în plus, judecătorii aveau semnale că i-ar fi turnat.

"Mie mi-or spus din puşcărie, că i-o umblat gura pe-acolo, că nu ştiu ce, că el poate să dea declaraţii împotriva nu ştiu cui. Da' poate să sugă p..., că n-are el nicio dovadă şi nici nu mă interesează", a spus Piştuca, explicând că judecătorii au fost parolişti, amânând de două ori pronunţarea înainte de a da verdictul de 7 ani şi 4 luni de puşcărie. "Oamenii n-o vrut să ia cu japca banii după el, dar el s-o tot ţinut că, hai, hai, hai! Ăsta (Puşcaş) o vorbit cu ăla care trebuia să dea verdictu' (Munteanu). Ăla o tot zis: «Noa, dar vine cu banii sau ce?». O zis: «Ce? Am ajuns să stăm la masă, acuma ne tragem cu infractorii de degete? Face ce vrea cu noi?» Păi, s-or panicat şi ăia", i-a zis femeii, concluzionând că Balla nu mai are credibilitate. "Nu s-a ţinut de cuvânt. Deci nici dacă dă de 10 ori atâta nu mai intervine nimeni pentru el".

Rezolvatorul

Pe lângă faptele pentru care deja a fost inculpat, procurorii DNA descriu şi alte cazuri în care judecătorul Puşcaş a ajuns suspect de şantaj, trafic de influenţă şi favorizarea infractorului, dar care n-au putut fi probate îndeajuns pentru a-l trimite în judecată încă o dată. Acestea furnizează, în schimb, suficiente elemente pentru a creiona portretul unui judecător corupt, lipsit de morală şi echilibru, care nu se ferea să se afişeze public cu interlopi şi să contacteze personajele din dosarele penale aflate pe rolul instanţelor.

"În pofida calităţii sale de judecător, inculpatul Puşcaş Mircea nu a manifestat niciun scrupul în a se întâlni cu persoane din lumea interlopă din Bihor şi Satu Mare, şi chiar cu persoane inculpate în dosare aflate în curs de judecare la Tribunalul Bihor şi/sau Curtea de Apel Oradea, în locuri obscure, pretinzând şi acceptând bani sau alte foloase pentru a le obţine hotărâri favorabile. Această atitudine şi aceste acţiuni ale magistratului sunt de natură a crea o imagine nefavorabilă întregului corp al magistraţilor, cu reflexii negative în spaţiul public", arată rechizitoriul.

Astfel, în perioada august-noiembrie 2012, magistratul discuta cu milionarul clujean Liviu Florian, judecat pentru corupţie în dosarul mitei din Vama Halmeu, aflat pe rolul Curţii de Apel, iar asta - atenţie ! - prin intermediul preotului Penitenciarului Oradea, Dan Lele! Judecătorul a mai fost surprins cu Valentin Muntean, judecat chiar de el într-un dosar de corupţie. Un alt amic pentru care Puşcaş şi-a pus "obrazul" e interlopul Nelu Tomşe, arestat şi trimis în judecată de procurorii beiuşeni după ce a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei. Pentru bărbatul care voia să iasă din arest, judecătorul era dispus să pună chiar el la bătaie bani, intervenind la colegul Ovidiu Galea de la Tribunal, care i-ar fi promis că "dacă ar plăti o cauţiune, l-ar lăsa".

El Presidente

La nevoie, judecătorul nu se sfia să apeleze la cunoştinţele sale din lumea interlopă, care îl considerau "de-al lor". Un exemplu descris de procurori e felul în care, în octombrie 2012, Puşcaş le-a cerut recuperatorilor Constantin Mărie şi Petru Puşcaş să-i aplice o corecţie unui ţigan din clanul Neguş, Budai Istvan, alias Bobi, cu care a avut o altercaţie verbală într-un magazin şi care l-a ameninţat şi urmărit în trafic.

Bărbatul a fost găsit urgent de cei doi, îngenuncheat şi bătut. "Costi Mărie mi-a reproşat că «m-am legat» de «preşedinte», care este «omu' nostru», şi trebuia să mă duc la Curtea de Apel să-i cer iertare", a povestit Bobi de ce fusese bătut. Motivul pentru care magistratul n-a apelat la Poliţie, cum ar fi fost normal? I-a explicat chiar el amantei: "Da' ce vrei amu'? Să mă duc eu să fac reclamaţie? Nu, iubire. Capace sau pumni şi, gata, se rezolvă. Nişte pălmi, amu', nişte pumni, iubire, aşa de control, să se vadă că nu-i junglă aici".

"O gâscă"

Un alt episod descris de procurori se referă la modul în care Mircea Puşcaş a încercat să-şi şantajeze propriul cumnat, Victor Ciarnău, samsarul de maşini din Marghita cu care acum e coleg de suferinţă în dosarul rămas încă în cercetarea DNA Oradea, după ce doi contrabandişti de ţigări din Maramureş au încercat să-l "ungă" pe judecător cu 40.000 euro, sub forma unui BMW cumpărat de la cumnat, ca să obţină o sentinţă favorabilă.

Pentru a-l "convinge" pe Ciarnău să păstreze tăcerea despre afacerile lor, Puşcaş a apelat în august 2012 la sora amantei sale, cerându-i să-i seducă cumnatul pentru a-l avea la mână. Chestiune care, se pare, nu i-a ieşit "impecabil", pentru că fata a dat chix. "Ioana-i o curvă proastă şi-o gâscă de doi bani. Păi, da' zice Vicu (Victor Ciarnău) că imediat s-or şi mozolit acolo, în maşină, şi tot o interesa că cum a fi, cum i-a da bani şi nu ştiu ce. Da' eu vreau să-l bag pe ea, că măcar tace dracului din gură, să-l am la mână. El, cum îi înnebunit, vezi Doamne, să pozeze în mare familist, cu din astea l-am terminat!", i-a povestit judecătorul amantei sale.

Tăcerea e de aur

Deşi audiat de procurori, care i-au prezentat scenariul pus la cale de cumnatul său de la Curte, Ciarnău a refuzat să facă vreo declaraţie împotriva lui Puşcaş, poate şi pentru că, zic anchetatorii, afacerile lui au înflorit pe spinarea judecătorului, care i-ar fi asigurat protecţie în faţa controalelor fiscale.

De altfel, nici Mircea Puşcaş nu a vrut să discute cu anchetatorii, prevalându-se de dreptul la tăcere. O explicaţie ar fi că nu a avut acces la probele pe care procurorii le aveau împotriva lui şi deja se fripsese o dată, când s-a trezit inculpat pentru mărturie mincinoasă în dosarul cu poliţistul Rob. Aşa că, decât să intre din nou într-o belea şi mai mare, a preferat să aştepte ca dosarul să ajungă în faţa Curţii de Apel Timişoara, unde poate să-şi pregătească temeinic apărarea. Uşor nu-i va fi...


AVERE ASCUNSĂ
Maşini şi credite pe numele altora

Pe lângă traficul de influenţă, judecătorul Mircea Puşcaş e acuzat şi de fals în declaraţii după ce DNA a descoperit că în 2011 minţise în declaraţia de avere. Puşcaş nu a înregistrat în declaraţiile de avere unele tranzacţii, făcute probabil din bani pe care nu-i putea justifica. Este vorba de 40.000 lei cu care, în decembrie 2009, a cumpărat un Audi A4 pe care l-a înmatriculat pe firma unui prieten. În mai 2010, maşina a fost vândută la acelaşi preţ, după ce magistratul s-a prins că se pricopsise cu un bolid buşit şi cu kilometrajul măsluit, iar banii au fost împrumutaţi, în aceeaşi perioadă, prin intrmediul amantei sale, unui afacerist marghitan, Sandu-Julien Ciril - o altă tranzacţie nedeclarată. Decizia n-a fost tocmai bună, căci amicul nu i-a returnat nici până azi banii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Se stie!
Sunt arhicunoscute hotararile "ciudate" date de Curtea de Apel Oradea. Primirea de mita merge de la prima instanta (Tribunal) pana la Curtea de Apel (aici as putea da si exemple de caz cu nume de "donatori"si "primitori"). Pacat ca valoarea unui judecator a ajuns la nivelul unei bujii auto sau a unei curele de transmisie!!!
Postat 12 Aprilie 2013, 03:17 de toni t
ptr flaviu
fi cuminte sa nu te lovesti,pisi
Postat 11 Aprilie 2013, 17:23 de costi
javre
Asta e completul care mi-a dat si mie 3 ani, dar sa nu uitam javrelor ca ma reabilitez si Munteanu va fi pensionar, si am sa raman fara frane zdrentelor....si o sa ii am ca victime in cazier!
Postat 11 Aprilie 2013, 14:20 de isus
Frustratule
Mai frustrate esti una si aceiesi persoana care scrii despre Costi . Tin sa te anunt ca lui nu i s- a musamaliazat nici un dosar ci in toate care a fost cercetat si i s- a dat SCOATERE DE SUB URMARIRE PENALA de catre Parchet nu de catre judecatorie, tribunal sau curtea de apelasa ca nu mai vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza fraeru dracului sau ti ciuda pe baiat ca ii smecher si se descurca? Oricat ai suferii tu ca se vede dea o posta ca esti foarte frustrat poate din cauza ca nu ai bani nici de un parfum si te dai cu REXONA . E greu sa fii baiat cu coloana vertebrala dreapta . Trebuie sa te nasti cu ea asa ca altfel nici macar cel mai mare chirurg nu ti- o indreapta . Atat am vrut sa iti transmit HUSEN DE BALTA
Postat 11 Aprilie 2013, 09:44 de Flaviu
Bietii judecatori
Dar pe judecatorul Antik Levente nu-l ia DNA-ul la intrebari ??? Dintr-un salar de bugetar magistrat poate sa-si construiasca 2 palate pe Apateului ?? Hallo !! Ma aude cineva ? Sau poate din salarul de contabila a nevestei are atata banet !
Postat 10 Aprilie 2013, 21:58 de Popa
Pline cu praf
DOSARELE INTERLOPILOR PETRE PUȘCAS SI MARIE COSTI UNDE SUNT?AN BIROURI PLINE DE PRAF ?!RUSINE POLIȚIEI SI JUSTIȚIEI BIHORENE CA ȚIN ASEMENEA OAMENI AN LIBERTATE SI MAI VB LIVIU POPA DE CORECTITUDINEA POLIȚIEI bravo DNA ACHETATI SI PE ACEȘTIA CA ȘTIU EI CEVA....
Postat 10 Aprilie 2013, 18:26 de Boby
Achitare oare cum
Petre pușcas la Judecătorie a luat 4 ani jumate cu executare pentru anselaciune cam 10 anselaciuni iar "surprinzător la tribunal a luat achitarea la toate cele 10 fapte" OARE CINE IA REZOLVAT"suta la suta cine trebuie nu?dar ca dosarul se afla acum la CURTEA DE APEL UNDE JUDECĂTORUL PUȘCAS NU MĂ ESTE ,va antreb domnilor de la DNA va mai primi tot achitarea .pentru ca faptele sun evidente si nu duc la la nici un dubiu ca interlopul Petre pușcas nu este autorul.
Postat 10 Aprilie 2013, 18:20 de Ionut
Sfidator la cer
Poliția locală si procurorii sa vadă cum Petru pușcas si costi marie desfășoară o adevarata rețea de camatarii si santaje ,recuperare ,bătăi si excrocherii ,UnDe sun toate dosarele lor ....(toate sau musamalizat cu ajutorul nu numai al judecatorului ci si al poliției )este strigator la cer ce fac acești interlopi protejati de justiția bihoreana..........Bravo DNA...da cita șpagă lea dat astia doi judecatorilosi nu numai....anchetatori dNA ...anchetatiii...
Postat 10 Aprilie 2013, 18:09 de Gicu
FALSA IMAGINE
\"a reuşit să creeze FALSA IMAGINE cum că în instanţele orădene dreptatea e mereu de vânzare.\" Nu e nici o falsa imagine, e chiar pe bune=))
Postat 10 Aprilie 2013, 17:46 de B
DNA isi face treaba
Frumos ii sta unui judecator sa fure, sa bata, sa minta, sa corupa !!!! Da si bine zice cineva pe aici ca daca intr-un orasel tip sat precum Marghita sa dezvoltat o asa mafie, vina nu poate fi decat a sefilor locali, de la sefii parchetelor, comandantul politiei, conducerea primariei si toti baroni locali, .nu e de mirare ca arata asa un orasel candva frumos si placut....se sinucid tinerii din cauza a astfel de jeguri,,,,JOS MAFIA, bravo DNA, daca nici aici nu se poate spune ca aceasta institutie isi face treaba, cred ca suntem orbi de-a binelea !!!
Postat 10 Aprilie 2013, 15:28 de Ion
Buboi ???
deci dl buboi ... are buba? ce fain !!!
Postat 10 Aprilie 2013, 14:26 de ADINA
Informatori sau pârâcioşi de la DNA
Adică fostul magistrat nu ştie de ce este acuzat în detaliu dar ştie Bihoreanul tot rechizitoriul, frază cu frază ? E legal oare ? Nu este, aşa că nu e surprinzător faptul că procurorii de pe A. Lazăr nu-i au la inimă pe procurorii de pe gen. Magheru şi ... invers cum o fi !?!
Postat 10 Aprilie 2013, 14:24 de Carp III
pt dna
Domni de la DNA ar trebui sa vada la Marghita, cum cu ajutorul acestui Judecator se desfasoara o intreaga retea de camatarie (cred ca suntem capitala n-v tari in materie de camatarie), in frunte cu cumnatul dl. judecator Victor Cearnau (zis vicu) Se stie ca, cumnatul sau "vicu" se ocupa cu diverse "afaceri" cu produse petroliere de unde a putut sa finanteze camataria, avand in spate un judecator. O intrega retea mafiaota este in marghita (pe familii ca si in filme), dar nimeni nu are curaj sa se atinga de ea, (se sinucid oameni din cauza asta ) pt ca bani ajung si vor ajunge tot timpul la cineva care sa-i aprere pe acesti camatari. Acum nu mai este Mircea Puscas dar va fi altul. Acesti domni de la DNA ar trebui sa ia la intrebari si comandatul politiei orasului marghita dl. buboi, care sub care obladuire sa, se desfasoare toate aceste acte de camatarie. Aproape tot anturajul din marghita a acestui judecator este format din mafia locala din marghita
Postat 10 Aprilie 2013, 13:22 de tot dna
pt costi
DE AIA ISI REZOLVA COSTI MARIE TOATE DOSARELE CARE LE AVEA.AL DRACU PUSCARIAS.
Postat 10 Aprilie 2013, 12:30 de jaga
aurel gavris
JUDECATORUL PUSCAS TRAGEA PE NAS COCAINA CU INTERLOPUL AUREL GAVRIS:::PRIETENI LA CATARAMA:::DOAR CA DNA ORADEA PARCA NU EXISTA CAND E VORBA DE INFORMATORII POLITIEI::CHIAR NU LE PUTETI FACE NIMIC????PATRONUL LAGUNA GUARD SE LAUDA CA ARE JUSTITIA LA DEGETU MIC:::CHIAR PE TOTI VA CUMPARAT????
Postat 10 Aprilie 2013, 10:25 de DNA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON