URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Martie 2013, 08:27

Bolojan vs. Bolojan: Primarul divorţează de soţie, fără să dezvăluie motivele

Bolojan vs. Bolojan: Primarul divorţează de soţie, fără să dezvăluie motivele ÎNSINGURAT. Figură cu totul atipică în politica locală şi chiar românească, auster cu cei din jur şi cu sine însuşi, primarul Ilie Bolojan (foto) e obişnuit de mult cu atacurile ce ţintesc modul în care îşi exercită funcţia. O slăbiciune personală, cum e divorţul de viitoarea fostă soţie, Florentina (medalion), îi poate ştirbi însă autoritatea greu câştigată de-a lungul anilor şi riscă să-l transforme într-un personaj care, la fel ca toţi ceilalţi, are cel puţin un "păcat"
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cei care se bucurau că slăbeşte văzând cu ochii au suferit o uriaşă dezamăgire aflând că nu e bolnav de moarte. Cei care, în schimb, erau îngrijoraţi de o asemenea eventualitate au răsuflat uşuraţi. De câteva zile a venit, însă, rândul pizmaşilor să-şi frece mâinile de satisfacţie, iar al simpatizanţilor să fie decepţionaţi: primarul Ilie Bolojan divorţează.

A recunoscut-o chiar el, când nu mai avea încotro, în aceeaşi zi în care existenţa procesului era făcută publică pe portalul instanţelor judecătoreşti. Dar, cum poate puţini se aşteptau, edilul i-a mai uimit încă o dată şi pe unii şi pe ceilalţi, refuzând să-şi explice problema personală în public. Cu o îndărătnicie deja proverbială şi pentru mulţi enervantă, mai ales că puteau spune de acum fără fereală că primarul, în sfârşit, "a călcat pe bec".

Silenzio stampa

Ceea ce fusese până atunci o bârfă şuşotită pe la colţuri a devenit joia trecută ştire: primarul Ilie Bolojan se desparte de soţie. În afara unei conferinţe de presă în care a furnizat informaţii de interes public major - finalizarea licitaţiei pentru construirea primului pasaj rutier peste centură, lansarea celei pentru achiziţionarea unei noi termocentrale şi punerea în dezbatere a proiectului pentru modernizarea Pieţei Rogerius - edilul a fost întrebat dacă e adevărat că va pune capăt propriei căsnicii.

Şi a spus da, e adevărat. Amănunte n-a adăugat însă de niciun fel, motivând sec: "Nu am ce să comentez pe acest subiect, e o chestiune personală!". Jurnaliştii s-au mulţumit cu atât, luând act în acelaşi timp de singura sa solicitare: să-i fie respectat dreptul la intimitate, fiindcă divorţul era o chestiune care îl priveşte doar pe el şi pe membrii propriei familii.

Potrivit portalului instanţelor, dosarul de divorţ al soţilor Bolojan fusese înregistrat la Judecătoria Oradea luna trecută, pe 25 februarie, iar prima înfăţişare era programată să aibă loc luna viitoare, pe 24 aprilie. La cererea primarului, însă, data procesului a fost devansată, pentru ziua de 12 martie, semn că litigiul se va încheia rapid, prin acordul părţilor.

Un cuplu discret

Divorţul dintre Ilie şi Florentina Bolojan încheie un mariaj început în anii '90, încă din al doilea an de studenţie, când actualul primar studia Matematica şi Mecanica la Timişoara, iar consoarta sa la Arte, secţia design vestimentar. Căsnicia avea să se împlinească mai târziu prin naşterea a două fete, ambele eleve, acum, la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu din Oradea.

Pe cât de mediatizat a fost ca politician, poate cel mai mult în presa locală a ultimelor două decenii, pe atât de "subţiri" au fost informaţiile despre viaţa personală a primarului. Cum Florentina Bolojan este o persoană discretă, care nu a apărut în public decât atunci când soţul său a depus jurământul la instalarea în funcţie, despre relaţia celor doi se cunoşteau puţine lucruri.

Se ştia doar că, de când a fost numit prefect, în 2005, politicianul făcea naveta între Oradea şi Aleşd, unde consoarta continua să se ocupe de creşterea celor două fiice, pe atunci eleve de gimnaziu, dar şi de administrarea micii afaceri a familiei, un magazin alimentar. A urmat apoi, în 2007, plecarea la Bucureşti, ca secretar general al Guvernului. În 2008, "navetistul" Bolojan, cum îl acuzau oponenţii, a cumpărat cu credit un apartament în Oradea, în care o vreme proaspătul primar a ţinut chiriaşi, iar mai apoi s-a mutat cu totul, locuind cu fetele sale, de când şi acestea s-au mutat aici cu şcoala. Cu siguranţă, toate aceste mişcări şi-au pus amprenta pe relaţiile din familie...

Nu l-a vrut primar

În condiţiile în care ambii soţi au decis să nu facă niciun fel de declaraţii despre divorţ, singurul detaliu care putea fi remarcat e că procesul a fost iniţiat nu de consoartă, cum se întâmplă de obicei, ci, dimpotrivă, de primar. Pe cât s-au ferit cei doi de gura lumii, pe tot atât de mare rămâne însă curiozitatea multora, mai ales că în culisele politicii şi pe forumurile ziarelor Bolojan e învinuit copios de adulter.

Zvonurile le ştiau şi apropiaţii familiei, care însă spun că răceala dintre soţi datează de fapt încă de la finele anului 2011, când Bolojan era spre finalul primului mandat de primar, iar cei din jur se întrebau dacă se va înscrie în cursa pentru un al doilea mandat. Edilul însuşi a luat decizia după o serioasă ezitare. "Pe de o parte avea încrederea colegilor de partid şi a oamenilor din oraş, dar soţia i-a atras atenţia tot mai insistent că «nu se merită». Îi reproşa că-şi petrece tot timpul cu Primăria, că fetele cresc fără tată şi că ea se sacrifica pentru toţi. Şi pentru ce? Să i se scoată vorbe, ba că-i pocăit, ba că-şi face vilă?", spune unul dintre apropiaţii familiei.

Slăbiţi de supărare

După alegeri, relaţia dintre cei doi soţi s-a stricat şi mai tare. "Din 2008 el stă în Oradea cu fetele, iar ea, pentru că nu pot trăi dintr-un singur salariu, se ocupă de ABC-ul din Aleşd, iar aici vine săptămânal să facă de mâncare şi curăţenie. Care femeie ar suporta? Normal că a început să-l învinovăţească, că asta nu-i viaţă!", zice apropiatul familiei.

Urmarea? Înstrăinarea. "Încă de când era prefect, pleca în zori şi se întorcea târziu. Glumea chiar el că merge "la dormitor", numai să se odihnească. Dar de când e pentru a doua oară primar au ajuns ca doi străini. Nici fetele nu-l mai înţeleg. Astă-toamnă i-au spus să nu mai meargă la ele la şcoală, fiindcă se uită nu ştiu cum colegii. Degeaba le-a explicat că a fost în interes de serviciu, nu să le urmărească".

După cum susţine sursa BIHOREANULUI, aşa se explică şi faptul că primarul a început să slăbească văzând cu ochii. "Lumea a început să creadă că are cancer. Şi-a făcut analizele de două ori, nu are. De fapt era măcinat că nu-l înţeleg chiar ai lui". Dar nu e el singurul care a slăbit. La fel, "ca o umbră", arată şi soţia, iar bătrâna lui mamă e supărată cum n-a mai fost niciodată...

Nu se "bagă"

Vestea divorţului i-a luat prin surprindere şi pe colaboratorii primarului. "La sfârşitul lui ianuarie ne-a adunat să ne anunţe personal că divorţează. Nu ne-a dat niciun amănunt, doar ne-a avertizat că va trebui să suportăm ce zice unul şi altul. Ne-a cerut, la fel ca în campanie, să nu citim comentariile de pe forumurile ziarelor, ca să nu ne demoralizăm, şi să ne vedem de treabă fiecare", povesteşte una dintre subordonatele edilului.

Consilierele primarului sunt într-o situaţie ingrată, mai ales că, după bârfe, "vina" îi aparţine ba uneia, ba alteia dintre ele. "Ne-a sugerat să vorbim cu familiile şi cu prietenii, să nu afle de divorţ din ziare şi să priceapă cum stau lucrurile". Zvonurile au mers atât de departe încât s-a spus chiar că una dintre ele ar fi însărcinată, iar edilul ar fi băgat divorţ pentru că sarcina nu mai putea fi ascunsă. "La câte s-au zis despre el, domnul primar e călit, însă ca femeie eşti frustrată. Dar nici nu avem ce face. Să ieşim în presă ori în stradă şi să strigăm că nu avem niciun amestec?!"...

Fără reacţie sunt şi liberalii cei mai apropiaţi de Bolojan. "Nu ne-a dat nicio explicaţie, deşi ne afectează pe toţi. Nu numai ca politicieni, căci va avea probleme de imagine, dar şi ca prieteni", zice unul dintre colegii primarului, recunoscând totuşi că niciunul n-a îndrăznit să-l întrebe de ce divorţează, fiindcă "niciodată n-a fost prea vorbăreţ când a fost vorba de familie".

Cert e că, odată pornit divorţul, orice şansă de împăcare pare egală cu zero, iar Bolojan, cu toate insistenţele, inclusiv ale BIHOREANULUI, refuză să "dea din casă". "Câtă vreme îmi fac treaba la Primărie, judecaţi-mă după cum îmi fac datoria!", a cerut el, la fel ca în ziua când orădenii aflau că alesul lor are probleme în familie. Rămâne de văzut, de acum, dacă îl vor înţelege şi vor accepta că Bolojan e doar primarul lor. Nu soţul, nu fiul şi cu atât mai puţin "tătucul" lor...


GALERIA DIVORŢAŢILOR
Aleşi cu verighete rupte

Ilie Bolojan nu este nici primul, şi mai mult ca sigur nici ultimul politician bihorean care, cu riscul să piardă simpatia alegătorilor, devine protagonistul unui divorţ. Un alt liberal, Mihai Sturza, ales în 1996, a divorţat de cea de-a doua soţie după încheierea mandatului, ulterior retrăgându-se din prim-planul vieţii publice. Despre succesorul său, Petru Filip, s-a vorbit insistent că era în pragul divorţului după ce s-ar fi "încurcat" cu propria secretară, despre care, de altfel, fostul senator PD Radu Ţîrle spunea public că fostul edil o luase cu el inclusiv la Bruxelles pe post de amantă, în scurtul mandat de europarlamentar.

Cu toate acestea, Filip nu s-a despărţit, cel puţin nu în acte, de soţia alături de care obişnuia să se afişeze în toate ocaziile publice. În ultimii ani au divorţat şi alţi politicieni, cele mai cunoscute cazuri fiind, din cauza scandalurilor pe care le-au stârnit chiar ei, fostul secretar general al PDL Bihor Mircea Matei, fostul deputat PDL Ştefan Seremi, fostul şef al organizaţiei municipale Oradea a aceluiaşi partid, Dorin Corcheş, şi nu în ultimul rând, cu scandal, europarlamentarul Laszlo Tokes.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
lipsa de caracter
In spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie, din pacate Bolojan a divortat de o femeie care i-a fost alaturi la bine si la rau, s-a imbatat de putere si a devenit centrul universului.
Postat 17 Iulie 2013, 22:45 de eu
casatoriti pana sunt alesi
Pana sunt alesi toti sunt mari familisti bravi\\'\\' dupa ne dau m..... cu picamarul din toate punctele cersesc sa fie alesi\\',dupa care ne sfideaza,o meritam,Oradea estebagata in niste datorii,nici 3 generatii de primari nu vor mai face nimic,actualul nu va mai candida in 3 ani cati i-au mai ramas isi face banii pt.totii copii din flori pe care ii mai face,ca e macio tare o intrebare:cand isi va plati datoriile imense pe care le are cu propriile firme ?.....I le platim noi cu parcarile si cainii din dotare??
Postat 02 Iunie 2013, 19:59 de Diana C
dia
Nu tot o slaviti pe d-na bolojan,credeti ca ea nu a aflat de secretara lui ce d-zeu ,toata primaria stie ca umbla cu ea ,crezi ca femeia aia nu la observat sau i-a zis cineva.degeaba se tot ascund ei ,dar nici noi nu suntem prosti mai ales ca lucram acolo.o sa vedeti peste citeva luni.nu ea a divortat, ci el,de ce ?ca avea o sotie fidela. nuuuuu pt ca a dat de o p-------a mai tinara. ce face cu ea nu face cu sotia .corect..........
Postat 04 Aprilie 2013, 20:57 de diana
Pe fâşia peninsulei ionice se divorţează
Dacă nu v-aţi mai ascunde după ipocrizia voastră obişnuită, s-ar putea descifra cu cine, cu ce, de ce ... ba chiar încotro ... Toată haita PNL-istă vorbeşte de directoarea economică a Spitalului CFR, care l-a divorţat pe Bolojan de familie ... că de el am divorţat deja noi, contribuabilii majori, chiar dacă el nu vrea să părăsească căminul nostru conjugal.
Postat 21 Martie 2013, 21:37 de Carp III
pentru rautaciosi
Nu stiu de ce intereseaza pe cetatenii Oradiei viata privata a primarului ? Pentru oradeni, ar trebui sa conteze doar ce face el ca ales in fruntea Oradiei! Oare nu a facut destule lucruri bune? Nu sunt de acord cu divortul in nici un caz si mi e teama ca si acest lucru se datoreaza implicarii lui prea mari in problemele Oradiei, din pacate nimic si nimeni nu merita sa ti sacrifici familia pentru binele omenirii. Oamenii nu sunt recunoscatori, iar daca totusi sunt cativa, va rog sa-l sprijiniti pe d-l primar in tot ceeea ce face. Daca au luat o asemenea decizie, inseamna ca au avut motive intemeiate. Rog postacii sa se limiteze la un limbaj decent, si sa nu imprastie cu noroi in nimeni, daca nu pentru primar, macar pentru cele doua fete ale lui, care nu merita sa sufere din cauza lipsei de respect a unora. D le primar, si fosta lui sotie, sa va dea Dumnezeu tarie si intelepciune, ca sa treceti mai usor prin aceasta grea incercare!
Postat 18 Martie 2013, 08:30 de adriana
vai de mine ce fata de speriati au !!!
ce figuri de speriati au !!!!!! delok relaxati au constiinta patata probabil la cata evaziune fac :)))) cand faceti un control inpoinant la ABC ? cand verificati avere real a Primarului, nu de alta dar au fata de ....... fata spune multe, o fii harnici dar asta nu inseamna ca sunt si CINSTITI ?!!!! habar aveti cate fapte penale fac multi in complicitate cu altii :)))) exista si zabet fortat , incruntare falsa :))).
Postat 14 Martie 2013, 12:51 de vsm
gibonu
o facatura, scapa de controlul ANI si isi transfera banii negri pe sotie, asa fac toti politicienii, traiesc bine meris impreuna ...
Postat 13 Martie 2013, 23:21 de bolovan
Doamna!
Doamna Bolojan ,da este o DOAMNA! Si despre Primar doar frustratii si adversarii politici pot spune ca e taranoi, needucat etc.. Un lucru e sigur:aceasta familie s-a destramat pentru ca el a dat prioritate functiilor in detrimentul familiei. Problema mare este pentru cei multi ca nu stiu cine-i a treia persoana in acest divort. Asta-i marea problema a orasului ! Auzi, divort la asa nivel si sa nu se stie cine-i /care-i motivul? Asta ,da problema. Iar le-a dat cu flit Bolo jurnalistilor. Start pentru scenarii!
Postat 13 Martie 2013, 22:33 de Maria
@tarcea
nu zau dar ce a facut BOLOJAN SINGUR pentru ORADEA !!!!!!!!! **i am angajat toate neamurile , poate vrei sa spui ce am facut noi raportat la ce a facut EL :)))) cu PROSTY distrugi vieti omenesti si mai grav ii duci la moarte, lupul ista a furat si a furat dar DNA nu se poate implica ca au ordin clar ca sa i faca dosar greu pe viata, HOREA ne a salvat de IOBAGIE asta a reluat oooooo, asta a facut taranul de ALESD a urmarit doar banul nimic deosebit, calitate IOOOOOC.CU CEI CA EL NE DUCEM in IAD oricum, atatea cheltuieli facute aiurea si fara simtul ratiuni nu au mai fost. DE MUIEREA si pruncii lui nu mai putem noi !!!! peste cap ne dam toti :)))).
Postat 13 Martie 2013, 15:02 de cu cei ca el ne duce
taxe
Nu intereseaza pe nimeni viata lui personala,dar un lucru stiu de cand bolojan in functie taxele au crescut semnificativ! Hai sa fim seriosi in vremea lui Filip nu a fost nu stiu ce fel de modernizari,dar nu a fost taxe asa mari ! ( de ex. apa rece,apa calda,incalzirea,electrica,impozitele...) de cand in functie cate ori au crescut taxele?!!!!! degeaba face el orice in oras daca nenoroceste locuitorii !!! Eu cred ca peste 50% sau poate mai mult are venituri sub 1000 ron net,daca platim toate facturile ,ce ramane pt.noi???!!! ( eu nu iau in calcul,politaii,directoarele, si restu ,,lingaii'' oricum au salariu imens de mare fata de ceea ce fac...nimic !) deci nu stiu dar cine tine partea lui bolojan nu cred ca traieste din salariu minim pe economie!!! ca daca ar trai atunci as vedea si atunci inca tine partea ??!!! Despre ziarul ,,Bihoreanul'' numa atat spun : mai rau decat in vreamea lui ceausescu.!!! deci un ziar comunist ,care numa cenzureaza ceea ce nu-i place sa vada!!!!
Postat 13 Martie 2013, 13:10 de gigi
Ce-i place romanului..???
CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA.... Iesiti putin din universul vostru ingust, si vedeti ce a facut pt Oradea "Taranul" Bolojan... un echivalent al lui Klaus Johannis... Ce strazi si centura aveati inainte sa fie el primar??????????
Postat 13 Martie 2013, 08:41 de Tarcea
un nimeni in DRUM !!!
lasati ne naibii cu stricatul asta promovat de PNL< avem treburi mult mai importante ca viata lui !!! toti TARANI sunt promovati in Oradea, ceea ce lasa de dorit ! toata baliga satului isi face cuib la oras , de ce ?
Postat 13 Martie 2013, 08:05 de marsssssss
Motivare
Daca citesti acest articol iti dai seama ce presa "cumparata" avem ! Si ce etica profesionala au ziaristii de la Bihoreanul , in speta cazul de fata Cris ! Va asigur ca oricine din persoanele publice ar fi avut un divort , ar fi fost tratati altfel de catre ziar . Fiind un ziar de "ancheta" , acesta ar fi calcat in picioare pe cei in cauza . Nu si in acest caz . Pe acest ziarist mai bine l-ati pune sa scrie despre ce se intampla in muntii Codru Moma ca poate ar iesi ceva ! Sunteti toti niste aserviti , si nu ziaristi !
Postat 13 Martie 2013, 07:42 de marian
Omul cu capul dus
(...) Sunt unii, din nefericire pentru oamenii normali, care scriu despre altul pentru că le e ruşine să se descrie. Aşa că, aflăm despre divorţul unui idiot care a ajuns primar de municipiu, fără să ne uităm la poza lui ... ar fi suficient ca să înţelegem ... cât poate fi de prost !?! Tocmai divorţezi de Oradea, cu consecinţe pe care nici nu ţi le imaginezi acum ... de tine e vorba Bolojan !?!
Postat 12 Martie 2013, 23:50 de Carp III
MESAJ PENTRU CARCOTASI
Ce-ar fi sa va abtineti de la dejectiile cu care improscati?In calitate de primar, prefect,secretar general al guvernului nu aveti ce sa-i reprosati acestui OM. Faptele care-i definesc parcursul politic si profesional nu pot genera reprosuri din partea cetatenilor de buna credinta.Lasand la o parte povara sufleteasca pe care o lasa in urma un act de divort, ar fi o nota buna pentru voi toti sa va abtineti.Remarcile voastre deranjeaza orice om de bun simt care citeste aceste replici.De altfel tot ceea ce spuneti va defineste pe voi .Sa va fie rusine. Si pentru cultura dvs.sa stiti ca sunt femeie si am unrespect deosebit pentru modul in care Bolojan Ilie s-a implicat in problemele urbei noastre. Domnilor \"lupi Moralisti\"v-ati intrebat daca nu cumva si implicarea in problemele primariei pana la epuizare nu au influentat cursul evenimentelor? Probabil ca ati uitat vremurile cand Sturza( si multi altii) dadea rar pe la Primarie fiind sensibil la problemele apropiatilor si nu la nevoile orasului si a cetatenilor sai. Eu sunt unul dintre cei care doresc sa-i multumesc primarului ca cetatean al acestui oras si sa-mi exprim regretul ca trece printr-o situatie grea pe plan personal. Si nu f
Postat 12 Martie 2013, 16:51 de Un(o) oradean
radiera
Bihorel, cat ia radiera de șterge comentariile care nu va convin? Plătește dl. Bolojan radiera. Doamne! am spus domnul? un domn nu procedează ca și dumnealui. Acum ca v-am umplut de respect, sper sa nu va meargă radiera. P.S. Oricât de mult v-ați strădui acum, sa nu uitați ca adevărul se va alege ca untdelemnul de apa...greu îmi vine sa vad cum un liberal susține cenzura. Va urmărim cu interes!
Postat 12 Martie 2013, 16:46 de oops!
Inceputul SFARSITULUI
Odata cu divortul incepe, accelerat, decaderea. Ca urmare, in curand Bolojan va "fugi" la Bucuresti pe un post convenabil, ca sa scape de bomba Keviep, dar si de porcariile din Aparegio. Urez succes (si distractie) tuturor celor care au stat linistiti la umbra acestei iedere care ne-a invadat orasul. Abia astept sa vad disperarea din ochii lor, cand tatucul ii va anunta la fel de sec, ca si despre divort, ca el are o alta (e)misiune. Bineinteles, cu promisiunea ca ii va ajuta din noul post. La fel cum ne-a promis si noua ca ne vor ajuta cei sustinuti de el pentru Senat si Camera Derutatilor.
Postat 12 Martie 2013, 15:51 de Purtator de cuvant
?
deci nu o sa il hartuiti pe la tribunal cum obisnuiti??? si noi, mancatorii de cacat din Oradea, pe care ne-ati obisnuit sa fim hraniti cu polonicul ala mare, noi de unde vom manca * pe tema divortului lui bolojan??? aveti o menire, în improscarea cu cacat, si nu inteleg de ce abdicati acum de la ea...Cris, is dezamagita profund de compasiunea ta... cunoscand, mai ales, ca nu esti decat un vopsit...
Postat 12 Martie 2013, 15:26 de ina
Va sunt alaturi d-le primar
Daca nu ar fi un familist bun, un sot si un tata bun , de ce ar fi slabit? Nu credeti ca si pe dl Bolojan il macina gandurile divortuluilui? Oricum este o persoana publica si acest subiect va fi intors pe toate partile de acei care nu au nici o treaba. Luati piatra si dati , toti acei care sunteti corecti. Eu il apreciez foarte mult ca om , ca administrator al orasului nostru. Apreciez faptul ca poate din prea multa grija pentru ca noi oradenii sa avem un oras frumos, si-a neglijat familia. As fi vrut ca si doamna sa-l inteleaga, pentru ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica. Oricat pare omul de tare si de dur , la un moment dat tot clachezi daca nu ai grija. Oamenii sunt supusi greselilor. Capul sus domnule primar, nici daca nu divortai nu erai mai apreciat de cei care acum iti sunt impotriva, iar noi cei care te iubim si te-am ales in fruntea noastra, te iubim si acum in momente grele si-ti suntem alaturi cu gandul si cu sufletul.Nu sunt de acord cu divortul, dar daca nu se mai poate.....fiecare alege in dreptul lui. Cel mai usor lucru este sa-i critici pe altii, mai greu este sa le fii alaturi in momente grele din viata lor.
Postat 12 Martie 2013, 15:18 de din Oradea
spalare de imagine, or what ?
sunt probleme mai importante in oras decat telenovela bolojanilor.
Postat 12 Martie 2013, 14:50 de jos separatismul hun
CURVASARII
:)))) metehne vechi... clienti noi. p.s. chiar ca a slabit, tare de tot, bolovanul dar se reface el.
Postat 12 Martie 2013, 14:44 de nail
WTF?
Vorba populara, ce va ..te pe voi grija de divortul primarului? De aia nu mai puteti voi dormi noaptea? Luati un calmant, somnifer, ceva si va trece! Sau vreti sa deveniti un fel de tabloid de cacat, gen libertatea sau evenimentul zilei?
Postat 12 Martie 2013, 13:53 de Jon Bon Jovi
oficios
Articol menit a-l "spala"pe Bolovan, de unde stiti voi ce simte "batrana lui mama"? Blogul asta e e platit cumva sa aiba grija de imaginea primarului? Cei care spun ca Bolovan e un om deosebit sunt niste glumeti. primarul e un nesimtit, nu-i pasa de oradeni, singura data cand i-a ascultat a fost acum o luna, cand niste analfabeti i-au cerut pe o fituica sa le schimbe numele strazii pe care locuiau. In rest tot ce a facut a fost in interes strict personal si de partid.
Postat 12 Martie 2013, 13:35 de AB
Pacat
Ce va face sa credeti ca daca acest om nu a fost in starea sa isi conduca familia va fi in stare de-acum incolo sa conduca orasul? Va inselati daca credeti ca nu exista nici o legatura intre cele doua. Pacat, l-am apreciat pe domnul Bolojan dar acesta este un faliment mare care il descalifica. Trebuia sa faca tot ce ii sta in putinta sa isi repare relatia de familie in primul rand.
Postat 12 Martie 2013, 12:02 de eu
Mai multa intelepciune
Sotia lui trebuia sa dea dovada de mai multa intelepciune si sa analizeze lucrurile din toate unghiurile, nu doar cel al familiei.Adica daca omul e capabil pentru o functie publica il tii acasa ca are familie?Pai daca toti ar face asa unde am ajunge? Si oricum in functii publice te astepti la atacuri pentru ca oamenii sunt rai si nu au bun simt.
Postat 12 Martie 2013, 11:09 de Boom
Mare pacat....
Erau o familie minunata,e mare pacat ca sa ajuns aici,sunt oameni deosebiti in adevaratul sens al cuvantului,e dureros ptr.familiile lor,ptr.apropiati ptr. toti care-i cunosc mai bine si de ne inteles .Ce este in sufletul lor , unde s-a produs si cand ruptura doar ei pot sa o stie.Sufleteste si fizic suntem alaturi de ei la aceasta cumpana prin care trec acum !
Postat 12 Martie 2013, 10:22 de Sorin D.B.
oare???
Oare sa fie doar vina lui? Ma intreb de ce doamna nu a renuntat la amaratul de ABC din Alesd ca sa-s urmeze sotul la Oradea. Chiar nu s-ar fi gasit un loc de munca si pentru ea? Eu una nu mi-as fi lasat barbatul singur atatia ani. asta asa ca fapt divers. In realitate pe mine si multi altii nu ne intereseaza nici ca divorteaza nici de ce . Noi l-am aales ca primar, viata personala ii apartine si nici nu cred ca a pierdut in sondaje, astea sunt vrajeli cu imaginea de familist, nu l-am reales noi pentru imaginea de familist...
Postat 12 Martie 2013, 10:12 de lacramioara
Pacat!
II cunosc pe cei doi si amandoi sunt oameni deosebiti, de asemenea au crescut doi copii cu mult bun simt. Le doresc ca Dumnezeu sa le dea gandul cel bun, sa nu se desparta pentru ca au fost intotdeauna o famnilie bine inchegata. Sunt atat de legati incat probabil nici divortul nu-i va desparti. Sunt alaturi de ei din tot sufletul!
Postat 12 Martie 2013, 09:40 de Un prieten
au si astea un rost te face mai prost decat estyyy.
ce ma doare pe mine ca caciula ca B are sau nu muiere !!!!! *** Toate la timpul lor , este timp pentru toate! Viata e frumoasa intre prosti demonstreaza ca chiar nu ai de pierdut daca se prostesc si mai mult, ai de castigat.
Postat 12 Martie 2013, 09:33 de dan
faptul ca divorteaza chiar nu intereseaza decat pe pocaime .
se poate face o cercetare cu privire la calitatea si activiatatea lui de Primar referitor la favorizarea si primirea in natura a unor foloase necuvenite, se poate cere abaterea indisciplinara conform legii, poate fii acuzat conform codului penal, faptul ca divorteaza chiar nu intereseaza decat pe pocaime .
Postat 12 Martie 2013, 09:21 de nulitate sociala
tragedie locala sau teatru !!!
omul BOLOJAN va interesa pe "cele" de nivelul lui delok de INVIDIAT sau apreciat, parerea mea :)))) functia publica este o CAPCANA .
Postat 12 Martie 2013, 09:15 de ANCA :)))
Direct si personal
E treaba lui Ilie Bolojan cum isi traieste viata particulara.Are si dansul dreptul la intimitate.Pe cetateanul orasului il intereseaza activitatea omului in calitate de primar.(Repet si aici: nu-l consider un as in comunicare-am suficiente motive sa afirm asta-n scris-dar aici se discuta altceva decat informatii de interes public.Bune pentru pasionatii de cancanuri.)
Postat 12 Martie 2013, 09:15 de gyorgy tozser
tragedie locala sau teatru !!!
voi chiar nu mai aveti subiecte, prioritate sunt taxele si impozitele nu ce face un PRIMAR in familie :)))), am inteles ca se face o licitatie legata de CALDURA care ne saraceste, de confortul nostru ca NIVEL DE TRAI ! SPALAREA de bani publici este o prioritate, absolut delok FAMILIA BOLOJAN !!!!
Postat 12 Martie 2013, 09:13 de ANCA :)))
Mare pacat
Ii cunosc pe cei doi si, facand abstractie de functia lui, ma doare sufletul cand ma gandesc la acest divort. Doamna Florentina Bolojan e o Doamna, un om de o mare finete si discretie. El ca el, ca a ales sa se casatoreasca apoi cu functia, cu politica, asta e, dar e pacat pentru ea, care stiu cat l-a iubit si poate il iubeste. Sa fiti tare, doamna!
Postat 12 Martie 2013, 09:03 de Din Oradea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON