URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Februarie 2012, 08:19

Bătălia pentru aeroport: Bolojan vs. Ţîrle

Bătălia pentru aeroport: Bolojan vs. Ţîrle CEAŢĂ TOTALĂ! Aeroportul este, după primarul Ilie Bolojan, una din principalele frâne în relansarea oraşului, deşi ar putea fi o rampă. "Consiliul Judeţean a făcut două greşeli majore: nu a investit în infrastructură la timp şi a neglijat total operarea Aeroportului. Aşa, aerogările din jur s-au dezvoltat, iar noi am rămas de căruţă", spune primarul
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În economie, ca şi în războaie, aeroportul are o importanţă strategică. Asemenea comandanţilor de armate, investitorii circulă nu cu maşina, ci cu avionul, aşa că până la brevetarea teleportării, aeroportul va sta întotdeauna primul în calea banilor. Dacă se va menţine funcţional!

Primarul Ilie Bolojan acuză conducerea Consiliului Judeţean că proasta întreţinere a infrastructurii şi managementul defectuos al Aeroportului îngreunează eforturile de dezvoltare a oraşului. "Sunt lucruri pe care până acum le-am tot spus în privat, dar nu m-a luat nimeni în seamă", declară Bolojan, în premieră.

Primar cu atitudine

10 Bolojan_1.jpgRelansarea economică a unui oraş e chestie de strategie. Doar acţiunea simultană a mai multor factori pot transforma un eşec într-un succes. Dacă obiective precum reindustrializarea, modernizarea infrastructurii şi îmbunătăţirea serviciilor oferite orădenilor sau promovarea obiectivelor turistice mai stau încă în puterea municipalităţii, relansarea aeroportului ţine exclusiv de Consiliul Judeţean. "Oraşul a pierdut foarte multe oportunităţi pentru că nu are un aeroport funcţional. Aceasta e una din principalele probleme pe care ni le ridică potenţialii investitori", spune primarul Ilie Bolojan (foto).

Edilul e atât de convins că aeroportul poate aduce avantaje oraşului încât se declară dispus să-l preia la Primărie. "Dacă nu se întâmplă în continuare nimic, la momentul potrivit chiar îl vom cere. Acum suntem prinşi cu alte probleme, precum spitalele sau termoficarea, dar dacă nu vom avea de ales va trebui să luăm atitudine".

Se putea!

Primarul afirmă că reuşitele preşedintelui CJ, Radu Ţîrle, precum inaugurarea noului terminal de pasageri şi promisiunea de atragere a peste 20 milioane de euro pentru extinderea pistei, promisiune primită în schimbul trecerii la PDL, nu aduc în sine niciun câştig oraşului. "La Aeroport, problema nu e de infrastructură, ci de management", spune Bolojan.

Ca argument, Aeroportul Cluj, care nu are o pistă mai bună şi care în 1996 avea chiar mai puţini pasageri decât cel din Oradea, a reuşit în 2010 să ajungă la un milion de călători pe an, în vreme ce orădenii se pot "lăuda" la sfârşitul lui 2011 cu 46.000 pasageri. Iar asta deşi Oradea are un Centru de Excelenţă NATO ai cărui cursanţi sunt interesaţi de aeroport, la fel ca investitorii italieni, mai ales că Aeroportul Oradea este cel mai puţin afectat de ceaţă din întreaga ţară.

Edilul crede că cei de la judeţ nici măcar nu trebuie să inventeze apa caldă. "E destul să te uiţi cum au făcut alţii. Dacă verifici site-ul Aeroportului din Budapesta, vei vedea că atrage curse prin facilităţile oferite. În primul an companiile sunt scutite de taxe aeroportuare, în al doilea an li se percep doar 25% din taxe şi abia din al cincilea an integral", spune primarul.

În plus, Bolojan spune că, dacă ar fi fost interesat, Consiliul Judeţean ar fi putut subvenţiona preţul biletelor pe rutele considerate strategice, facilitând accesul investitorilor către Oradea. "Se puteau stabili cinci destinaţii prioritare spre oraşe din Spania, Italia sau Germania, după cum cereau firmele din judeţ, şi se scoteau la licitaţie. Cine solicita cea mai mică subvenţie câştiga şi putea să opereze. Nu era mult, dar era un început pe care puteam construi. Aşa, nu avem mai nimic...", spune primarul.

"Aeroportul nu-i staţie de autobuz!"

10 Tirle.jpgProaspăt revenit în partidul de guvernământ, preşedintele CJ Radu Ţîrle (foto) zice că nici prin cap nu-i trece să cedeze aeroportul Primăriei. "Acum, când trebuie să primim 20 milioane de euro pentru reabilitarea pistei, normal că îl vrea Primăria!", spune el ironic.

Ţîrle susţine că a făcut tot posibilul pentru relansarea aerogării. "Aeroportul nu e staţie de autobuz, să vină oricine pe aici. Cursele low-cost de genul ATR 42 sau Airbus 320, cu număr mare de pasageri, nici nu pot ateriza la Oradea decât pe semnătura comandantului de aeroport sau de aeronavă. Nu e nimeni nebun să îşi rişte libertatea", spune preşedintele, concluzionând că aeroportul orădean va oferi condiţii pentru un trafic intens abia după modernizarea pistei, care să permită aterizarea şi decolarea aeronavelor mari.

După şeful CJ, situaţia e clară: "Oradea nu-i Cluj sau Timişoara. Companiile n-ar veni aici nici să le dai bani, pentru că nu le poţi asigura pasagerii!". Mai mult, Ţîrle consideră inoportună acordarea oricăror facilităţi şi subvenţii: "La Cluj s-au dat facilităţi pentru o firmă şi a ieşit scandal. Dacă ne-ar prinde Comisia Europeană cu astfel de măsuri, ne-ar tăia automat finanţarea la proiectul de refacere a pistei, fiindcă ar fi concurenţă neloială".

Se cer facilităţi!

10 Delia Ungur.jpgDeşi adevărată, afirmaţia preşedintelui CJ trebuie nuanţată. Căci scandalul la care face referire Ţîrle a izbucnit nu pentru că aeroportul din Cluj ar fi dat facilităţi companiilor aeriene, ci pentru că le-a oferit discreţionar. "Dacă organizezi o procedură de licitaţie transparentă şi legală, la care inviţi pe toată lumea, nu ai probleme", explică Delia Ungur (foto), directorului Eurobusiness Parc.

Şi ştie ce vorbeşte. Ca o dovadă că primarul Ilie Bolojan nu a cerut "la nervi" preluarea aeroportului, directoarea spune că a luat parte la mai multe conferinţe pe teme aeroportuare, ultima la Munchen, pentru a se documenta asupra problemelor cu care se confruntă acestea. Concluzia e clară. "Companiile aeriene negociază de pe poziţii de forţă. Pentru că sunt prea puţine aeronave în raport cu numărul de aeroporturi, acestea se bat în facilităţi şi subvenţii ca să le atragă. Dacă Oradea nu va oferi nimic în plus faţă de Cluj sau Timişoara, nu va atrage nicio companie", spune Delia Ungur.

Pentru că în aviaţie e la fel ca în viaţă: zgârcitul mai mult păgubeşte. Numai că de pierdut, pierd întâi de toate bihorenii...


NOU-NOUŢ!
4,2
milioane de lei a costat reabilitarea terminalului pentru pasageri din incinta Aeroportului


NEINTERESANT
U
DMR nu mai prinde aripi

Aliaţi cu PDL la nivel central şi cu PNL la nivel local, reprezentanţii UDMR se feresc să intre într-un conflict pe tema aeroportului. Ani de zile, grupul UDMR din CJ a susţinut necesitatea mutării acestuia spre nordul judeţului, de unde să atragă un număr cât mai mare de clienţi, pe motiv că numărul mic al populaţiei din Oradea nu-i oferă garanţia dezvoltării, dar şi că cele 150 de hectare eliberate spre Nojorid ar fi fost bune de transformat în cartiere de vile.

10 Szabo Odon_1.jpgAcum, că aeroportul a rămas pe actualul amplasament, UDMR şi-a pierdut interesul pentru subiect. "Noi spunem în continuare că Oradea e prea mică pentru a crede că aeroportul va putea aduce tot atâtea beneficii cât ar putea aduce dacă ar fi construit într-o regiune transfrontalieră, mult mai mare", spune preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon (foto).

"Debreţinul are aeroport, dar nu datorită lui a reuşit să se dezvolte. Un centru de cercetare bun la Universitatea Oradea ar aduce mai multe beneficii decât aeroportul, dar asta nu o vede nimeni, pentru că majoritatea politicienilor au terminat demult facultatea şi nu mai umblă la Universitate, în schimb trebuie să meargă cu avionul la Bucureşti după ordine", spune Szabo maliţios.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
creier de hudemerist...
odon, nu are nevoie de aeroport la Oradea. probabil el merge la debretin, ca deh, mai bine sa lase banii acolo dar salariu vrea din Romania.
Postat 05 Februarie 2012, 06:19 de ABET
aeroport
Ideea de consiliu judetean e complet gresita. Nu e consiliu, nu e judetean, nu e local si nu reprezinta guvernul. E frinarul, si-si face meseria.
Postat 04 Februarie 2012, 12:55 de vlad
ATITUDINE
Se adevereste ca cel mai mare dusman al romanului este....romanul; nu e nevoie de ajutor exterior. Aceeasi atitudine si interese antagonice in politica, economie, biserica ortodoxa; nici in politica externa nu sunt atitudini convergente spre binele romanului ci orientate spre binele grupurilor de interese. Niciodata cetateanul simplu nu stie unde e adevarul, totul e corupt si putred dar a mai ramas ceva de ros pe ciolan de se bat atatia pe el. Aceste afirmatii sunt facute de o pensionara cu stagiul complet de cotizare in gr 1 de munca, devenita povara a societatii.
Postat 04 Februarie 2012, 09:45 de Pensionara
Pro Tirle
Bravo Tirle, esti singurul care le-ai tinut piept! Ce aeroport vrea Bolojan???.... aaaa, mai vrea si ceva bani deacolo , sau ce? A .........sau poate mai poate castiga Selina ceva lucrari. Deocamdata Bolojan n-a facut decat sa ne indatoreze!, si numai el stie ce spaga a luat de la SELINA. NOROC cu TIRLE ca a mai rupt monopolul in judet, INCA 1 MANDAT si poate DISPARE SELINA DE TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 03 Februarie 2012, 08:49 de oradean
oare
Domnule UMAN, te rog intereseaza-te inainte de a vorbi sau scrie aici asemenea basme! Cine a adus bani in judet ??????????????????? De acasa poate...de seminte a adus ceva!
Postat 02 Februarie 2012, 21:46 de @uman
oare
Tarle a adus bani in judet ... Bolovan...i-a cheltuit ... cu cat folos... ramane de vazut! Va fura imaginea...cititi si printre randuri...
Postat 02 Februarie 2012, 20:26 de uman
alo, africa
Pana acum Ilie de la primarie a dovedit ca poate sa dezvolte acest oras.
Postat 02 Februarie 2012, 17:19 de cip01
asa sa fie
Cel mai bine e sa preia primaria aeroportul. Am incredere in Domnul Primar Ilie Bolojan in tot ceea ce face !
Postat 02 Februarie 2012, 16:26 de David
interesant
Interesant cum aruncati unii cu mizerii in Bolojan si in tot ce a facut el! Drept e! Ori sunteti portocalii ori frati cu Tarle! Altfel orb sa fii si sa nu vezi ce s-a schimbat! Dati-i mai departe cu dezinformarile voastre! Le vor platii urmasi vostri ale voastre fapte! Iar despre aeroport, categoric Bolojan are dreptate! Stie ce vorbeste si in acest caz! Jos palaria domnule Bolojan pentru taria pe care o aveti sa spuneti lucrurilor pe nume si pentru activitatea pe care o desfasurati! Sper sa mergeti pana la capat si cu "managementul " de la aeroport! Succes!
Postat 02 Februarie 2012, 15:56 de Antonius
ssss
....meretzi draku de postaci portocalii....nu va mai intalniti voi in urmatorii 50 ani cu primaria oradea.pdl=hoti=nulitati=dan jidvei=slobozeanu...
Postat 02 Februarie 2012, 15:43 de gogu.
Groaznic
Pacat de banii dati pe modernizarea coloristica. Ceva mai urit ca albastrul utilizat pe toate fatadele cladirii nu am vazut niciodata la un aeroport. Si nu vorbesc pe liga subiect, ca am vazut zeci de aeroporturi si din State si din Europa si din Asia. Groaznic ce a iesit cu 4,2 milioane lei.
Postat 02 Februarie 2012, 15:40 de Verde de Paris
Creditul si ce ramine dupa el
Tot ce a facut Bolojan in timp scurt are legatura cu proiecte care erau, la mijlocul anului 2008, deja pregatite (cu studii, planuri, programe, etc) si, in mare parte, deja aprobate la nivelul finantarilor necesare. El a beneficiat de faptul ca altii au gindit cu mult inaintea lui. Ce este insa de reprosat, in mod mult mai serios actualului primar, este faptul ca tot ce s-a facut in perioada lui de mandat, comporta credite si rambursari pe care le va achita, chiar politic, viitorul primar. Un exemplu este chiar proiectul privind tramvaiele Siemens. Bolojan este cel la care vine prima nota de plata. Insa una e sa faci pe credite niste sensuri giratorii fara rost si alta e sa fi in rind cu Viena, spre exemplu, la dotarea transportului in comun.
Postat 02 Februarie 2012, 15:29 de Boomerang
Aeromunicipalitatea
Daca aeroportul ar ajunge sa beneficieze de managementul 'performant' al municipalitatii si al 'penibilului' sau primar, cu siguranta ar da faliment in cel mult 3 ani. Oradea nu a fost in stare, din 2008 incoace, nici macar sa-si mentina pozitia de partener european al mai multor orase mari si institutii de prestigiu, pierzind tot ce reusise sa cistige dupa 2004 pe planul cooperarii internationale. Sunt in cladirea primariei citiva care stiu despre ce e vorba, dar tac ca acela care a facut in cufar si se ascunde de adevar, pentru a trai o realitate fara perspective.
Postat 02 Februarie 2012, 15:15 de Ias
@gyorgy tozser
Pai nu se arat cu degetul ca pana ce Tirle ar fi putut face ceva deja de mult Bolojan sta dupa el. Sunt convins ca daca aeroportul ar fi in administratia orasului Bolojan s-ar tine de cuvant si am avea mai multe curse. Omul stie ce zice ca ne-a demonstrat asta.
Postat 02 Februarie 2012, 12:00 de Observer
TIRLE LOW
Problema aeroportului e reala. Eu calatoresc mult pentru studii, schimbi de experienta etc. Mi-ar place ca macar o data sa pot pleca din orasul meu cu avionul si nu doar catre Bucuresti. Suntem un judet mai instarit. Nu ne permitem sa concuram cu ceilalti din zona dl Tirle? CEDATI AEROPORTUL ca nici macar un muzeu nu puteti preda!
Postat 02 Februarie 2012, 11:57 de Observer
Gaitele
In loc sa se gandeasca la conjugarea eforturilor ,cei doi s-au gandit ca-i mai util sa se arate,reciproc,cu degetul.De rasul curcilor.Intr-o pre-campanie astfel de "animozitati" nu fac bine defel potentialilor competitori.Interesele oradenilor/bihorenilor cad,iarasi,in planul secund sau tert,in prim-plan racul si broasca se opintesc sa mute sacul.Lipseste doar stiuca...Bihorenii,deocamdata,pot aspira la rolul de fazan(i).Rusinica!
Postat 02 Februarie 2012, 11:33 de gyorgy tozser
iar plateste pdl-ul pentru comentarii???
se gasesc sa vorbeasca despre gradul de indatorare al orasului toti neaveniti... care habar n-au de inseamna...de tramvaiele siemens nu zic nimic pdl-isti ??? cat fura bolojan nu ma intereseaza ca oradean ci faptul ca ramane ceva pentru oras in urma lui ...
Postat 02 Februarie 2012, 11:30 de oradean
@care
Firesc, te referi la CET II, nu de alta, dar pt. CET I are exclusivitate eternul gligor, popa bolo si cativa apropiati de-ai bolovanului ! Unde a mers mia, poate merge si suta. Daca se da liber la tigani pana in martie locul ar fi curat ca-n palma.
Postat 02 Februarie 2012, 11:28 de aiurel
Banu' e o mica roata, ce invarte lumea toata !
Lupta se da pt. cine controleaza fondurile, pt. ca intr-un final tot vor veni bani. La ,,seceta'' prin care trece primaria (adica selina &co), orice leu e binevenit. Si ,,judetenii'' s-ar vrea la pupitrul de comanda, dar date fiind relatiile calde, prietnesti dintre raspopit si beni manivela, selina are cel mult sansa de a fi vreun subcontractor care sa livreze borduri pt. trotuare. Si pt. toti se apropie campania sau campaniile electorale si centrul e nesatul, nu stie altceva decat bani si iar bani dar vor si rezultate in teritoriu si e cum ziceam in titlu...
Postat 02 Februarie 2012, 11:21 de tractorist
:
Aeroportul trebuie preluat de CET
Postat 02 Februarie 2012, 11:04 de care
gunoaie pediste
da ma nu se lasa gunoaiele pediste. postaza laturi despre bolojan in draci
Postat 02 Februarie 2012, 11:03 de silviu
@zburator
Iti zici "zburatorul" pentru ca esti cu capu-n nori, nu-i asa? Pai Bolojan a taiat subventia la caldura si el e de vina pentru nivelul salariilor? Chiar sa comentezi de dragul de-a comenta.... Cat despre postacii portocalii.... numai de rau. Vorba Poetului: "Voi sunteti urmasii Romaei? Niste rai si niste fameni! / I-e rusine omenirii sa zica voua oameni! / Si aceasta ciuma-n lume si aceste creaturi / Nici rusine n-au sa ieie in smintitele lor guri".
Postat 02 Februarie 2012, 10:48 de realist
personalitatea lui b
Bolojan vrea mai mult. nu ii ajunge averea acumulata in anii astia. o sa vedeti ca dupa ce castiga USL-UL deja face demersuri sa fuga la Bucuresti. Ce sa faca in Oradea? Bani nu mai are Primaria pt ca a supraindatorat-o. Banii Europeni nu vin si nici nu se pot cheltui dupa bunul plac a lui Bolojan pt ca e periculos. el va vrea sa fie ceva ministru sau cel putin secretar de stat. Omul acesta are un cult al personalitatii proprii si o obsesie pt putere, demonica de- a dreptul.
Postat 02 Februarie 2012, 10:47 de sociolog
INTREBARE
Datoriile alea facute de Bolojan banuiesc ca se dau inapoi in urmatorii ani din buzunarul nostru si nu din a lui Bolojan si Carp, nu? Sau plateste Selina creditele?
Postat 02 Februarie 2012, 10:37 de BENI
pe semnătura comandantului de aeroport
Asta e esenta intregului articol "pe semnătura comandantului de aeroport ". Acest individ se crede Dumnezeu acolo, taie si spanzura, atmosfera pe aeroport e de teroare. Vrem un management bazat pe viziune/dezvoltare si nu unul conservator! Acum se merge pe principiul ca daca nu este trafic nu se intampla nimic, inventam o multime de motive ca "sa NU". Au fost multe companii care au vrut sa opereze pe Oradea datorita pozitiei strategice, dar n-au fost pe semnătura comandantului de aeroport. Am ramas fara alimentare cu combustibili tot pe semnătura comandantului de aeroport. Ce e frumos, totusi, ca nimeni n-a reusit sa-l clinteasca... Bravo esalonul II, PCR, din fruntea tarii si pana in institutiile marunte din tara!
Postat 02 Februarie 2012, 10:33 de Ioenl
PRO TIRLE
Tirle, nu il baga in seama pe oportunistul asta. Te felicit pt ce ai facut pana acum. te-am vazut la tv , si mi-am schimbat complet parerea despre tine. se vede ca stii problemele judetului, se vede ca te-ai zbatut si te-ai implicat in rezolvarea multor lucruri. iti recomand sa apari mai mult la tv pentru ca oamenii sa afle din gura ta cine esti si nu din povestile altora.
Postat 02 Februarie 2012, 10:29 de UN PENSIONAR
bolojan, tu pt ce ai facut datorii?
la care zboruri de la budapesta am, ce zice unguru e pur tampenie. trebuie aeroport aici, daca vrei sa dezvolti industria si turismul! dobitocul de a aerport a facut angajari cu plata zilele trecute, fara sa stie nimeni de ele. bolojan e un tampit care a tras 2 linii albe si a cerut taxa pt parcare peste tot in oras, are dreptate cel de mai jos. sa nu uitam -- primarul nostru smecheras ne-a taiat si subventia la caldura, ca sa putem plati noi acum 5 mil intretinere la apart cu 3 camere, din salarul investitorilor din parcul hiper odios industrial de 6 mil net/luna! rusineeeee!
Postat 02 Februarie 2012, 10:20 de zburatorul
Invazia Lacustei B
Ce batalie? Bolojan asta se crede Napoleon? Vrea sa faca din primarie un fel de consiliu judetean? Daca tot isi doresta sa stapaneasca peste toate instituriile judetului, de ce nu candideaza la Consiliul Judetean?
Postat 02 Februarie 2012, 10:14 de ORADEANCA
jos pedeul cel mizerabil
atentie, sar postacii pedisti din corturi!
Postat 02 Februarie 2012, 10:14 de mia
S.O.S
Bolojan a indatorat primaria la maxim. A luat o gramada de credite ca sa faca ce? Sa planteze iarba si floricele? sa faca sensuri giratorii pentru care a platit la Selina bani de puteai face o autostrada??? Sa traseze niste linii albe pe 5 metri de asfalt si sa faca parcari pentru care ia bani de la cetateni? Praf in ochi pentru fraieri in timp ce el si-a umplut buzunarele impreuna cu Carp, vistiernicul lui! Bolojane, chiar ne crezi idioti? Doamne da sa mai iei odata alegerile ca sa poata Parchetul sa adune mai multe probe impotriva ta! vine si vremea ta, stai linistit. au cazut altii de mai sus.
Postat 02 Februarie 2012, 09:56 de ANCA
IPOCRITUL
NI, MAI! SI-A GASIT BOLOJAN TAP ISPASITOR PENTRU NEREALIZARILE LUI! Ce smecher e omul asta! acum ca sunt bani pentru aeroport, vrea sa-l preia sa manareasca el banii cum vrea. Faraonul Bolojan asta obsedat de bani si de putere! I se falfaie lui de dezvoltarea orasului!
Postat 02 Februarie 2012, 09:46 de ORADEAN
jos traseistu tarle!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clar ca singura sansa sa se faca ceva bun cu aeroportul ar fi sa ajunga in subordinea primariei. Bolojan a demonstrat in mandatul sau ca tot ce a promis a facut, chiar si fara sustinere financiara de la guvern. E simplu, omul nu fura si nu risipeste! In plus, chiar stie despre ce vorbeste, spre deosebire de penticostalul traseist de la cj. Ala de cand a fost ales (blestemata fie ziua), n-a facut nimic, doar a dat din gura intr-o limba romana spurcata.
Postat 02 Februarie 2012, 09:43 de man
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON