URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Ianuarie 2014, 07:51

Agentul "Amendă": Un poliţist bihorean pândea şoferii indisciplinaţi, din interes!

Agentul "Amendă": Un poliţist bihorean pândea şoferii indisciplinaţi, din interes! PATRULĂ LA MOTEL. Ocupat cu afacerile proprii, Florin Alb (foto) "patrula" doar în jurul motelului pe care îl deţine în Piatra Craiului (fundal) încă de când lucra ca poliţist de frontieră. Subofiţerul a şi fost acuzat atunci că îi obliga pe şoferii autocarelor cu "căpşunari" să facă consumaţie la restaurantul său, pentru ca apoi, arătând în punctul de frontieră notele de plată, să treacă fără probleme. Subofiţerul a negat acuzaţia, pretinzând că singura înţelegere cu şoferii era că, dacă aceştia opresc la el şi pasagerii coboară să mănânce, lor le asigură masa pe gratis. Tot comision...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pitiţi într-o curbă, într-o intersecţie, sau lângă un local, poliţiştii abia aşteaptă ca un şofer să "o comită". Practica e veche de când lumea, deşi Codul Rutier o interzice, stipulând că oamenii legii au obligaţia să stea "la vedere" când ies la controale în trafic.

Agentul şef principal Florin Alb de la Poliţia Rurală Aleşd a dus, însă, năravul mult peste limita legii. Înfipt pe DN1, subofiţerul dădea amenzi cu nemiluita pe tronsonul întortocheat înspre Piatra Craiului, unde linia continuă dintre cele două sensuri e adesea călcată de şoferii grăbiţi să depăşească TIR-urile greoaie. Cei care plăteau jumătate din amendă pe loc scăpau de suspendarea permisului, altminteri obligatorie. Dar nu pentru vreun bacşiş, aşa cum s-ar fi aşteptat unii. Ci, insinuează procurorii, ca să umfle bugetul comunei Borod, unde firma soţiei sale primise în subantrepriză lucrări publice. Ingenios, nu?

Dat în gât de colegi

Agentul şef principal Florin Alb a intrat în colimatorul procurorilor de la Parchetul Bihor în februarie 2012, după o investigaţie a colegilor săi de la Biroul Control Intern al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Aceştia primiseră o anonimă în care autorul reclama, printre altele, faptul că Alb este favorizat de şefii săi direcţi, Ioan Pavel, aflat la comanda Poliţiei Aleşd, şi Nicolae Gavrilaş, coordonatorul Secţiei 1 Poliţie Rurală Aleşd, care îl planifică să patruleze doar în zona comunei Borod, unde locuieşte şi unde are un motel, "Pietricica", cunoscut celor care circulă pe DN 1 spre Piatra Craiului. "Activitatea lui constă în a face radar şi a sta la linie continuă, în localităţile Corniţel şi Topa, unde cade la învoială cu şoferii. Aplică sancţiuni doar la regimul rutier, iar contravaloarea este decontată numai la Primăria Borod", se arăta în "turnătorie".

Verificând activitatea subofiţerului din ultima perioadă, conducerea Poliţiei a descoperit că, într-adevăr, Alb nu se sinchisea să caute infractorii. În perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2011, de pildă, acesta nu constatase nicio faptă penală, dar aplicase nu mai puţin de 180 de sancţiuni la regimul rutier, 90% dintre ele fiind achitate pe loc!

Ancheta procurorilor a scos la iveală faptul că subofiţerul vâna şoferii în apropiere de motelul său de pe DN1 şi îi amenda pentru "încălcarea marcajului continuu". Contravenţia e greu de dovedit fără martori ori înregistrări. "Pe această prevedere, sunt sancţionaţi de obicei şoferii prinşi că întorc pe linia continuă", a explicat BIHOREANULUI procurorul Cristian Ardelean, cel care a efectuat cercetările în dosarul deschis pe numele lui Alb.

Haiduc pe DN1

Declaraţiile date de şoferii amendaţi arătau însă că, în cazul lor, procesele verbale de sancţionare nu relevau situaţia reală, ca de pildă aceea că au intrat în depăşiri neregulamentare, ba unii erau chiar opriţi fără motiv. Un astfel de caz ar fi al orădeanului Gheorghe Marta, amendat pe 29 octombrie 2011 după ce, în prima curbă de la ieşirea din Corniţel, a "tăiat" cu roata din stânga spate marcajul continuu. "La a doua curbă, din sens opus a şi apărut maşina Poliţiei. M-au lăsat să mai merg 150 de metri, după care s-au întors şi mi-au făcut semn să opresc", a povestit bărbatul.

Din maşină a coborât agentul Florin Alb, care i-a cerut actele şi l-a înştiinţat că îi suspendă permisul. "După mai multe discuţii contradictorii, în timpul cărora i-am explicat că n-am făcut nicio manevră nepermisă, m-a întrebat dacă am bani pentru că, indiferent ce s-a întâmplat, fără amendă nu scap. Mi-a zis că mă amendează pentru lipsa centurii, deşi mi-o prinsesem atât eu, cât şi soţia, încă de la plecarea din Oradea", a explicat şoferul care, totuşi, în final a capitulat, achitând cei 67 lei, jumătate din amenda prevăzută de Codul Rutier pentru lipsa centurii.

Provocat

Harghitanul Corneliu Andrişan spune că, mai rău, a fost obligat să încalce linia continuă chiar de către poliţistul care a oprit maşina pe axul drumului, în faţa sa. S-a întâmplat pe 1 decembrie 2011, în jurul orei 23, în timp mergea spre Oradea, în apropiere de Piatra Craiului.

"Pe o porţiune marcată cu linie continuă dublă am văzut maşina Poliţiei în faţa mea. Mergea încet, iar la un moment dat s-a oprit lângă axul drumului şi a pus semnalele luminoase în funcţiune. Ca să nu o lovesc, am ocolit-o, încălcând marcajul. După câteva secunde maşina era în urma mea, poliţistul cerând să opresc. Degeaba i-am explicat că n-am avut altă soluţie, mi-a făcut proces verbal şi am plătit pe loc 200 lei", spune Andrişan.

Pândă penală

Din declaraţiile şoferilor reiese că, în multe cazuri, subofiţerul şi-a pândit victimele, deşi regulamentul Poliţiei Rutiere, adoptat în 2005, îl obliga să acţioneze la vedere. În plus, poliţistul acţiona "fără mijloace tehnice", adică radar ori cameră de supraveghere, care să probeze abaterile constatate. "Agentul este obligat să aplice sancţiuni numai în cazul în care constată direct astfel de fapte sau cu mijloace tehnice certificate", explică procurorul Ardelean.

Totodată, potrivit fişei postului, Alb avea ca atribuţie principală menţinerea ordinii publice, patrularea, intervenţia la evenimente semnalate, identificarea şi prinderea persoanelor urmărite, şi numai ca atribuţie secundară supravegherea, îndrumarea şi controlul participanţilor la trafic. "Subofiţerul şi-a încălcat sarcinile de serviciu, comportându-se ca un adevărat lucrător de poliţie rutieră, care a acţionat exclusiv pe raza comunei Borod, unde locuia şi unde are o afacere, în ciuda faptului că zona sa de patrulare cuprindea şi comunele Şuncuiuş, Bratca şi Vadu Crişului", susţine Ardelean.

Zelos cu folos

Deşi iniţial l-au suspectat de corupţie, niciunul dintre şoferii audiaţi nu a reclamat faptul că Florin Alb ar fi pretins vreun bacşiş ori că ar fi acceptat vreo sumă de bani care i-ar fi fost oferită. De fapt, nici nu avea de ce...

După cum a constatat BIHOREANUL, Alb este unul dintre cei mai avuţi poliţişti din judeţ, având în proprietate, pe lângă motelul din Piatra Craiului, un apartament, două spaţii comerciale, maşină, o autoutilitară, autobasculă, buldoexcavator, tractor şi un utilaj de împrăştiat material antiderapant.

În schimb, anchetatorii au aflat că toate amenzile încasate de el au fost achitate numai la Primăria Borod, ajungând ca localitatea să surclaseze chiar şi unele oraşe în privinţa încasărilor din amenzi rutiere. Motivul ? Procurorii bănuiesc, fără să fi putut demonstra, că, la înţelegere cu edilul din Borod, poliţistul colecta bani la bugetul local deoarece o parte se întorcea spre firma soţiei sale, Căbeşteana Com SRL, ce execută lucrări luate în subantrepriză de la firmele de construcţii care au contracte cu administraţia locală.

Detaliul este recunoscut, cu jumătate de gură, şi de primarul comunei, Sorin Sarca. "Are lucrări în subantrepriză. Dar e înţelegerea lui, cu patronii firmelor respective", a declarat edilul BIHOREANULUI, negând că ar fi avut vreun troc cu poliţistul, pentru ca în schimbul contractelor publice primite plocon, acesta să-i aducă încasări la buget. Deşi e greu de crezut că societăţile de construcţii cu care lucra Primăria, toate cu renume, ar fi apelat din proprie iniţiativă fix la buldo-excavatorul şi autobasculanta unui poliţist...

La judecată

Interpelat de reporter, agentul şef principal Florin Alb neagă atât acuzaţiile formulate oficial împotriva sa, cât şi suspiciunile, pe care le consideră nişte minciuni. "Este un dosar fabricat, mai mult nu am ce să vă spun", zice el, refuzând orice discuţie despre firma soţiei, utilaje şi lucrări. "Eu n-am avut nicio înţelegere cu nimeni. Mi-am făcut doar treaba", spune poliţistul, convins că instanţa în va da dreptate. "Iar când se va termina, o să-i dau eu în judecată", promite el.

Cert e că Alb şi-a început anul cu stângul, în calitate de inculpat, căci la finalul unei anchete întinse pe doi ani procurorul Cristian Ardelean a dispus trimiterea lui în judecată sub acuza de fals intelectual în formă continuată. Până la un verdict final, a fost pus la dispoziţie, ceea ce înseamnă că, o vreme, nu va mai putea ieşi la vânătoare de şoferi. Spre uşurarea şoferilor, dar şi spre subţierea bugetului comunei pentru care prestează firma familiei...


DIN SCANDAL ÎN SCANDAL
"Turnat" şi la frontieră

Agentul şef principal Florin Alb a fost încadrat la Inspectoratul de Poliţie Bihor, venind de la frontieră unde a lucrat în perioada 1992-2007, întâi în Episcopia Bihor, iar apoi în Borş, iar din 2003 la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă.

În cei 15 ani de activitate ca grănicer, Alb a fost sancţionat în două rânduri (2000 respectiv 2006), pentru neglijenţă, însă a plecat doar în 2007, când a fost mutat la munca de jos, la Dispeceratul Inspectoratului, după o reclamaţie făcută împotriva lui de vameşii din Borş, care îl acuzau că "creează situaţii jenante, penibile şi generatoare de conflicte", adresându-li-se nepoliticos, brutal şi cu ameninţări.

De cealaltă parte, însă, Alb s-a pretins o victimă a "bandiţilor" din Vamă, care colectau şpăgile de la autocarele cu "căpşunari" şi îi favorizau pe contrabandişti. Tras pe linie moartă, Alb a schimbat uniforma, fiind încadrat la Postul de Poliţie Borod, însă nu a avut linişte nici aici.

Imediat după încadrare, a fost pus sub învinuire pentru că a solicitat şi primit un apartament de serviciu, pretinzând că nu are altă locuinţă în proprietate, deşi la acea vreme avea deja propria casă şi motelul. Cercetat pentru fals intelectual, a fost scos în final de sub urmărire penală în 2010.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
o rusine
la fel este peste tot in polita romana care a ajuns la cte alarmante .la politia giris si toboliu sunt fosti frontieristi care numai ei stiu cit au dat,iar vechii agenti nu au curaj sai contrazica ca raporteaza mai sus ce vor ei si sunt crezuti**va aparea incurind un articol intr un ziar despre cum sunt cumparati acesti aparatori ai legii sa minta pt a apara un*******care nu respecta legea ba mai mult il invata cum sa faca
Postat 09 Februarie 2014, 09:24 de unul
CAND HOTUL STRIGA...HOTII
Sunt multi tupeisti in viata de zi cu zi,acest Agent I.F.Alb nu e mai breaz k multi altii in Politia Romana,cum a ajuns acolo doar familia si el stiie cat a cotizatsi ,iar apoi sa fie mentinut in diferite functii.E de inteles k omul a tras acasa la Borod cand "VACA"de muls la vama a "ÏNTARCAT".Se fura lemne desi acum e tot mai rar in zona de munte,el a fost unul din "PIONERII DE FURTURI DE LEMNE" de acum mai bine de 15 ani si pana azi,cu masinile lui de mare tonaj lua lemne de la toti acei care vindeau far a acte pt.k zicea k oricum lui nu are nimic ce sa-i faca.Toti-l stiu prin zona k un cal breaz,cai care aici incearca sa-i mai spele din pacate sunt cunostiinte ori rude care de-a lungul timpului sau folosit de el si viceversa.Ne intrebam de multe ori cum merge asta tara asa...UITE BINE ASA CUM ASTFEL DE INDIVIZIFARA SCRUPULE SI LEGE SUNT TINUTI BINE MERSI IN SISTEM SI PLATITI DIN BUZUNARUL OMULUI SIMPLU CONTRIBUABIL,EI CEI CARE SUNT PT. A IMPUNE LEGEA..O CALCA IN PICIOARE DUPA BUNUL LOR PLAC,AVAND PT. EI PROPRIILE LEGI DE FURTURI SI INAVUTIRE,Acest individ trebuie EXTIRPAT cat mai repede din sistem,oricum s-a umplut din plin de toate de aceea are gura mare mai mereu ....
Postat 06 Februarie 2014, 12:08 de Agentul VIP
tine-o tot asa
Domnule politist fiti tare si nu va lasati impresionat de comentariile negative, facetiva treaba si luatile permisele la nemernicii care depasesc pe linie continua si din cauza lor mor oameni nevinovati, iar pe banditii aste cu lemne care le fura din paduri si ni le vand noua in Oradea la 1700 - 2000 lei masina si nu nedau nici o factura si nici o chitanta puneti si garda financiara pe ei ca sa nu mai fure atat statul roman. Fii tare si tine-o tot asa.
Postat 04 Februarie 2014, 22:55 de calin
anonim
toti cei cu comentarii referitoare la lemne si asa mai departe, ma intreb nu sunteti oare cei care furati lemne si va prins. daca e asa sa va fie rusine.
Postat 03 Februarie 2014, 19:42 de anonim
Roata mori se invarteste...tac...tac...tac.....:)))
Multe se pot spune de acest AGENT ,adevarata CAPUSE,nimerit in hainele statului toti locuitorii de pe Valea Iadei,Bratca,Beznea,Borod, stiu prea bine si multe din "AFACERILE SI AVENTURILE"acestui om de nimic.....in generala nu ca a ramas CORIJENT CI CHIAR REPETENT in clasele V- VIII,asta nu ar fi nimic daca in comportamentul de zi cu zi nu ar fi mereu un REPETENT .Chestorul Popa ar trebui sa se aplece mai atent asupra acestui"AGENT A LUI PESTE " care pateaza mult de tot Politia Bihor si ar fi bine sa se LEPEDE DE EL.....
Postat 03 Februarie 2014, 14:27 de Chestor
PROST SA FII...NOROC SA AI....:p
Oare doamne cati or mai fi in politia Romana la fel ca acest personaj Ioan Florin Alb.(Ioanea Jenicai cunoscut in zona Bulz-Remeti de unde se trage)? Angajat in structurile MI.dupa \"90 cand se luau la gramada din civilie ,fost un simplu mecanic de utilaje ,ramas corijent in clasele primare apoi terminand cu greu liceul la seral in Remeti,dupa un mariaj esuat in Bratca(fiind atunci un pocait convins din ramura penticostala)odata cu,casatoria urmatoare, acestui individ lipsit de scrupule,un tupeist fara de margini,un neica nimeni pana atunci i se deschid prin cunostiintele socrului si tot odata a averii acestuia multe usi.Angajarea in politia rutiera si apoi transferul la vama a fost o MANA CEREASCA in vremurile cand politia si acum dar mai ales atunci avea propriele legi in ale SPAGII.Pic cu pic acest individ a inceput o \" GLORIOASA\"inavutire pe cai nu tocmai ortodoxe(lasase in urma\"fratii pocaiti\"),nu e momentul aici si nici cazul in a prezenta tot ce poate acest om,de la jigniri la amenintari,de la datul in gat pe alti colegi ,la justificari mincinoase in tot ceea cel priveste pe el,mereu se lauda cu\"Pilele\"si cu cei pe care pana sus ia cumparat.Oricum Onor procuraturii......
Postat 03 Februarie 2014, 12:33 de Ardelean
politist tare
Bai hahaitilor si voi cei certati cu legea, ma refer la cei care-l critica pe Alb, ati ajuns si voi sa va dati cu parerea, da cine dracu va ia -n seama nu stiti sa legati doua vorbe gunoaielor, voua nu va trebuie Politie ma hahalere, ca sunteti niste excroci si nemernici, sa puteti fura si jefui toata tara asta sa nu va intrebe nimeni, politistul sa se-nchine in fata voastra, asa ati vrea voi nebunilor, dar nu uitati ca ,,nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii\" voi tot hahaiti si beliti ramaneti maimutoilor ce sunteti, nu va mai dati cu parerea ca sunteti in necunostinta de cauza, iar tu Ioane fii tare si fa-ti meseria de sa-i ia dracu pe toti dusmanii tai, ignora-i ca nu-ti ajung nici la degetul mic de-aia li ciuda.
Postat 29 Ianuarie 2014, 18:49 de ely
-
Părerile pot fi împărțite dar să recunoaștem că intră în atribuțiile acestui om ceea ce face. Este incredibil că lumea a evoluat în acest fel...să fie un om acuzat că și-a făcut bine treaba ?? pentru că acțiunile lui (care bănuiesc că sunt cu siguranță impuse ) vexează acei indivizi care nu respectă legea. Si oare cum ar trebui să acționeze un om al legii? sa se plimbe cu mașina fără își facă treaba???? aceasta este inaptocrația, cei ce încercă să-și facă treaba sunt agasați iar cei ce nu sunt ridicați în slăvi . Asa cum s-a scris ^dat în gat de colegi ^ arată că invidia domină iar atunci când ești neputincios și mai prejos nu îți rămâne altceva de făcut decât sa faci rău la cei din jur!!!
Postat 28 Ianuarie 2014, 21:17 de elena
pt.XOXO realizari?!?!?!?!?!?!?!
Cine sunt cei chiar atat de multi care ii sunt recunoscatori? Poate cei ca el! A realizat multe pentru comunitate? CE? Amenintari? Poate ca esti de acord cu felul lui de a fi, dar atunci nu am decat regrete pentru tine>>>
Postat 27 Ianuarie 2014, 21:14 de anonim
un politist model
Domnilor sa nu ne para rau ca politistul Alb isi face treaba,eu ma bucur ca acest politist lucreaza la politie Borod deoarece este un politist corect si exemplu. Felicitari fii tare !!!
Postat 27 Ianuarie 2014, 20:47 de valer
parerea mea
Sunt un cetatean, de unde se sustrag foarte multe lemne,atat cu acte legale cat si fara acte.Dar vreau sa va spun prezenta politistului Alb cand apare cu echipajul politiei prin zona si alaturi de el si D-nul Temutiu de la directia silvica Bihor.In acea zi toti transportatorii stau pe dreapta pentru ca prezenta lui este cutremuratoare pentru cei care nu sunt in regula. D-nule Alb tine-o tot asa.
Postat 27 Ianuarie 2014, 20:18 de ionut
parere
Un om integru acest domn Alb si echilibrat, reprezinta justitia si nu cred ca aceste cuvinte fac bine cuiva, se pare ca nu am scapat de defaimarea justitiei si a cadrelor MAI ,as dori sa apara si un articol cu faptele si realizarile domnului Alb pt comunitate deoarece a oferit numeroase locuri de munca si facilitati comunitatii precum drumuri si utilitati pentru care se pare ca lumea nu ii este recunoscatoare!
Postat 27 Ianuarie 2014, 16:45 de xoxo
PT PITBUL
HELOOOUUUUU mai pitbule cum iti permiti sa vb asa de viata mea in primul rad eu lucram si pe urma m-am divortat si in al doilea rad eu am divortat din motive peronale si intime nu din vina nimanui a fost decizia mea si domnu Alb nu ii un nemernic uitate la tine apoi vb de altiii.te rog sa nu vb
Postat 25 Ianuarie 2014, 20:35 de NICOLETA
agentul smecher
DE ACEST SPAGAR SE STIE DE FOARTE MULT TIMP ,CINE IL TINE ASA BINE IN BRATE SA L SCAPE DRACULUI DE PAMINT SA PUNA MANA CE I DE LA D N A PE EL GUNOIUL
Postat 25 Ianuarie 2014, 17:49 de reli
fantezie
invidia ii mare
Postat 24 Ianuarie 2014, 23:58 de MITICA
CARACTER
auzi mai
Postat 24 Ianuarie 2014, 23:53 de MITICA
un om fara caracter
CENZURAT
Postat 24 Ianuarie 2014, 21:38 de Andrei
Părere
Propun Desființarea IPJ Bihor de urgentă si reincadrarea de la zero cu personal! nu exista alta soluție din păcate. Iar chestoru sa răspundă pentru haosul si corupția pe care le protejează cu tupeu de pedelist s.
Postat 24 Ianuarie 2014, 20:37 de Pietonu turmentat
pt Laura
Laura draga, ai uitat sa pui poza cu sala de munti, poate erau interesati cei de la dvs.
Postat 24 Ianuarie 2014, 14:42 de vio
...
De ce nu sunt destituiti Pavel si Gavrilas pt ca s au compromis si au fost corupti de acest om. Si acum ca este trimis în judecată este prin Remeti si "confiscă" lemne de la oameni amarati. Ce atributii mai are acest om.
Postat 24 Ianuarie 2014, 14:40 de ghita
szankor
Felicia, tu stii ca acest nemernic de sot al tau a fost "prins" la ... cu Nicoleta din Cabesti, si dupa ce ea a divortat a angajato la voi la firma.
Postat 24 Ianuarie 2014, 14:36 de pitbul
Abuzuri zona Remeti
De ce nu este intrebat d-le procuror si despre amenzile date prin Bulz si Remeti impreuna cu marele inspector silvic Tomutiu Adrian cu care oprea tirurile cu lemne in zona Remeti iar soferii erau obligati sa le faca diferite servicii sub preestul ca-i scapa de confiscatul lemnelor facindule diferite servicii.Chiar intra in aria de actuvitate a d-lui Alb si zona Remeti?Daca le-ar sta in git cite mese si gratare au fost platite pentru ei de catre soferi la Pensiunea Carpatia in Remeti pentru a-i scapa de amenzi.Nu se sesizeaza nimeni despre abuzurile pe care acestia le-au facut prin zona?
Postat 24 Ianuarie 2014, 12:22 de cuc
???????
adevar sau nu.......o sa dovedeasca instanta,,,,,insa afirmatiile ca ar fi dat amenzi pentru ca banii sa intre la primarie duce la concluzia urmatoare,,, daca nu putem sa-ti dovedim ceva te discreditam,,,,, nu cred ca afirmatia cu banii in contul primariei nu trebuia sa fie facuta,,,,,,,, aceasta este societatea la acest moment .....................................eu personal nu cred ca procurorul a facut asemenea afirmatii
Postat 23 Ianuarie 2014, 21:00 de gerry
MILITIA
militieni atata tot asta e un fost CE AI ADUS SAU CEMI DAI SAU CAT IMI DAI asa cum sunt multi un altul e unulTIGANASU DE LA POL RUTIERA PLIN DE GUNOAIE IN TOATA POLITIA O STIE TOATA LUMEA TREABA E DOVEDITA CAP MARE BURTA MARE CREIER MIC
Postat 23 Ianuarie 2014, 18:16 de GARCEA
ceau
asta i nimica pe langa ala de la Sacuieni...ala nu-i sanatos daca nu te amendeaza....ala sta la pamda...ca un haiduc
Postat 23 Ianuarie 2014, 17:46 de gogu
Congorm legii amenzile se varsa la bugetele locale! Nicio anomalie asadar!
Iar soferii sa aiba grija in preajma militienilor si sa se conformeze regimului rutier, asa cum e acesta in prezent!
Postat 23 Ianuarie 2014, 11:40 de Nice
c-am tarziu
c-am tarziu pentru acest individ, trebuie sa vedeti ce a facut cand a fost politist de frontiera ce face acum sunt nimicuri.
Postat 23 Ianuarie 2014, 10:15 de un fost
foarte adevarat
Da din pacate e foarte adevarat si eu ca si sofer am auzit despre sacalu de la pietricica,da cum ca obliga soferii de autocar sa opreasca la restaurantul lui si multe multe multe abuzuri comise de lupul imbracat in haina legii...dar nu e singurul......haita e mult mult mai mare
Postat 23 Ianuarie 2014, 09:15 de dan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON