URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Septembrie 2013, 07:45

Piaţa "pedagogică": Curtea de Conturi a găsit "găuri" de sute de mii de lei la Colegiul Iosif Vulcan

Piaţa "pedagogică": Curtea de Conturi a găsit "găuri" de sute de mii de lei la Colegiul Iosif Vulcan RĂZBOI ÎN TREI. Cearta între fostul manager al Colegiului Iosif Vulcan, Simona Martin, şi contabila Cristina Antik l-a angrenat şi pe soţul celei din urmă, judecătorul Levente Antik. Magistratul a fost reclamat la CSM de profesorii şcolii, care s-au declarat intimidaţi de simpla lui prezenţă...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De luni de zile, în Colegiul Naţional Iosif Vulcan e zarvă, şi nu din pricina elevilor. Contabila şcolii, Cristina Antik, se află în conflict deschis cu directoarea din ultimii şase ani, Simona Martin, recent numită inspector şcolar, pe care o acuză că a învârtit banii liceului după bunul plac.

Deşi directoarea neagă, acuzele sunt confirmate parţial de un raport al Curţii de Conturi care a depistat că, pe mâna lui Martin, şcoala a plătit produse alimentare de peste 640.000 lei fără vreo licitaţie şi fără acte care să demonstreze cumpărăturile. Pe lângă asta, Antik susţine că directoarea a semnat şi alte achiziţii necurate, ba chiar că a cumpărat în numele colegiului parfumuri de lux. Acum, cei chemaţi să facă lumină sunt procurorii...

De la prietenie la ură

Cristina Antik a ajuns contabil-şef la Colegiul Naţional Iosif Vulcan în urma unui concurs organizat în vara lui 2011, când toate cele trei contabile demisionaseră după ce au fost prinse că şi-au umflat ilegal salariile vreme de trei ani. Fostă contabilă a şcolilor din Ineu de Criş şi Cheresig, Antik, soţia judecătorului Levente Antik de la Curtea de Apel, a fost singura pretendentă la postul de la Pedagogic, iar la sosirea ei în şcoală se zvonea chiar că este o apropiată a directoarei Simona Martin. Până în urmă cu câteva luni, contabila a părut că se înţelege cu directoarea, dar din primăvară cele două au intrat într-un adevărat război...

BIHOREANUL a aflat că Martin, de-acum fosta directoare a şcolii, căci la 1 septembrie a fost promovată inspector în cadrul IŞJ Bihor, s-a ales cu plângere penală pentru delapidare, gestiune frauduloasă, neglijenţă în serviciu, fals şi uz de fals, dar şi cu reclamaţii la Inspectorat, la Ministerul Educaţiei, Prefectură şi Curtea de Conturi, toate semnate de Cristina Antik.

Cu pâra

Cearta între cele două a început în primele luni ale anului, după ce Antik i-ar fi atras atenţia directoarei asupra unor nereguli din şcoală, inclusiv asupra faptului că învăţătoarele sunt în urmă cu plata chiriei pentru sălile de clasă folosite la programul afterschool. În timp ce Martin ar fi vrut să păsuiască învăţătoarele, contabila le-a aplicat penalităţi conform contractelor pe care şcolile sunt obligate de Primărie să le încheie.

Evident, situaţia le-a nemulţumit pe dăscăliţe, dar şi pe Martin, aşa că Antik a fost pârâtă de mai multe cadre didactice la Inspectorat, pentru abateri disciplinare. "Cadrele didactice erau nemulţumite de atitudinea şi limbajul doamnei Antik", spune Simona Martin, adăugând că, în ciuda insinuărilor contabilei, n-a avut nicio legătură cu reclamaţia.

În urma unei cercetări, comisia de disciplină a IŞJ a sancţionat-o pe Antik cu  diminuarea salariului cu 10% vreme de 3 luni. Nemulţumită, contabila a contestat sancţiunea în instanţă, procesul fiind şi acum pe rol.

Şcoală... parfumată

Cert e că, după sancţiune, Antik s-a pus pe scris plângeri penale şi reclamaţii, toate împotriva directoarei. În sutele de pagini trimise procurorilor de la Parchetul Bihor, contabila arată că a găsit în actele şcolii facturi şi bonuri decontate fără acte care să justifice cheltuielile.

Majoritatea plăţilor sunt de ordinul sutelor de lei, dar adunate dau câteva zeci de mii. De pildă, după cum arată contabila, directoarea Simona Martin şi-a decontat numeroase zboruri la Bucureşti cu avionul, cazări în hoteluri din Capitală şi drumuri cu taxiul, fără să aibă şi delegaţii doveditoare.

Dacă aceste cheltuieli ar putea fi, totuşi, justificate, mai greu de înţeles este de ce managerul a cumpărat pe banii şcolii şi... două parfumuri marca Gucci, în valoare de 800 lei. Întrebată de BIHOREANUL pentru cine a cumpărat parfumurile de lux, Martin susţine că n-au fost decât nişte atenţii pentru angajaţi ai Ambasadei Spaniei din România care vizitaseră colegiul. "Am dat şi o masă pentru ambasadorul spaniol. Vreţi să scrieţi şi că a mâncat în Oradea ambasadorul? E penibil", a răspuns femeia, vizibil iritată de întrebări.

Bani da, servicii ba!

În plângerile către procurori, Antik mai arată că în 2009 directoarea a plătit 16.000 lei pentru un sistem de supraveghere video, însă pe coridoarele şcolii nu există nici o singură cameră de filmat. Contabila a semnalat şi plata a 2.600 lei pentru pavarea curţii şcolii, în condiţiile în care aceasta e acoperită cu asfalt. Alte acte puse la dispoziţia procurorilor sunt nişte banale facturi pentru "prestări servicii", pe care nu se precizează ce fel de servicii au costat 2.700 lei şi care nu au la bază niciun contract. Toate sunt, însă, trecute pe numele delegatului Simona Martin.

Totodată, contabila dezvăluie în plângerile sale că vreme de mai mulţi ani şcoala a plătit numeroase achiziţii de produse alimentare necesare cantinei colegiului, fiecare în jur de 1.000 lei, daţi direct producătorilor, ca şi cum un angajat al şcolii ar fi făcut piaţa. De aici, suspiciunea că ar fi vorba de cheltuieli fictive.

Doar birocraţie...

Cumpărăturile de produse alimentare au atras atenţia şi inspectorilor Curţii de Conturi care, la sesizarea lui Antik, au descins în şcoală la începutul acestei veri. În nota de control, ajunsă în posesia BIHOREANULUI, auditorii arată că şcoala nu are acte care să dovedească achiziţiile de alimente făcute între 2009 şi 2010, în cuantum de peste 640.000 lei. Adică o medie de cel puţin 1.600 lei pe zi, bani de care nu se ştie, concret, pe ce fel produse au mers. Şcoala nu a organizat nicio licitaţie, nu a încheiat niciun contract, ci doar a plătit!

Invocând Legea 273/2006, care spune că ordonatorul de credite al unei instituţii publice, deci şi directorul unei şcoli, răspunde de "organizarea sistemului de monitorizare a programului de achiziţii publice şi a programului de investiţii publice", inspectorii constată că responsabila Simona Martin doar s-a rezumat să dea vina pe administratorul cantinei.

În discuţia cu BIHOREANUL, Martin a bagatelizat situaţia. "Nu e vorba de niciun prejudiciu, n-au dispărut bani. Lipseau doar nişte proceduri. Birocraţie, nimic relevant", spune fosta directoare, refuzând să explice concret ce acte au lipsit şi cum a făcut aceste achiziţii.

Speranţa în procurori

Martin afirmă că nu este vinovată de niciuna din faptele de care o acuză Antik şi că lămuriri dă doar procurorilor, despre care e convinsă că-i vor constata nevinovăţia. La fel, nici contabila nu vrea să comenteze acuzele pe care le-a lansat, rezumându-se să spună că a prezentat dovezile la Parchet. Iar până când procurorii nu se vor pronunţa cu privire la toate aspectele semnate de contabilă, dar şi la raportul Curţii de Conturi, inspectorul şcolar general Daniel Negrean spune, la rându-i, că nu poate trage nicio concluzie.

Cert este că, în plin scandal, Negrean a "extras-o" pe Martin din şcoală, oferindu-i la schimb un post în cadrul Inspectoratului. Proaspăta inspectoare se jură, însă, că mutarea ei nu este o fugă de Antik, ci doar o variantă care i-a convenit mai mult în acest moment. Cum s-ar zice, de "nebună" a scăpat. Mai rămâne de văzut dacă se salvează şi de procurori...


CU JALBA LA CSM
Profesori deranjaţi de judecător

Cearta dintre contabila Cristina Antik şi directoarea Simona Martin i-a implicat, cel puţin indirect, şi pe profesorii Colegiului Iosif Vulcan. În primăvară, 72 de cadre didactice au semnat o petiţie către Consiliul Superior al Magistraturii, acuzându-l pe judecătorul Levente Antik că îi intimidează atunci când îşi vizitează soţia la serviciu. De asemenea, profesorii insinuau că magistratul ar putea interveni în procesul pe care soţia lui îl are cu şcoala şi cu Inspectoratul Şcolar, după ce a contestat în instanţă sancţiunea primită. CSM a apreciat că Antik n-a greşit cu nimic şi că supoziţiile profesorilor sunt nefondate.

Citiţi aici replica Simonei Martin: Colegiul Naţional Iosif Vulcan nu este o piaţă!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
98 Comentarii
intrebare
pot sa intreb si eu, daca a furat, delapidat si asa mai departe d-na Simona Martin si s-a ales cu plângere penală cum a ajuns inspector la ISJ Bihor??? D-nul inspector general Negrean nu stie de acest lucru? Cum se aproba astfel de lucruri? Si ne miram ca asa e invatamantul romanesc? Cum sa avem incredere in conducerea inspectoratului?
Postat 01 Octombrie 2013, 23:34 de Elena
liceu
stati linistiti ca si in alte liceee din ORADEA e la fel......exemplu dirctoarea de la BOCOCI cu fosta adjuncta......dar prtidul e cu noi si prima a ramas pe loc .....oare unde e curtea de conturi ?....
Postat 27 Septembrie 2013, 22:02 de irina
in privat cat muncesti sa faci acesti minim 4000 impreuna cu sotul ca mai platesti la STAT peste 80%
cei de la fraude au cont pe facebook soc nevestele lor tot in S.A. cu actionar majoritar de stat lucreaza, SOOOCCCCCCC si ANI nimic !!!! CEI din sisitem isi baga neamul tot in sistem, asta e jaf pe fata !!!!! La fraude minim este 2500 net mai ia si sotia un minim 1500 lei si uite asa au un venit de minim 4000 , in privat cat muncesti sa faci acesti minim 4000 impreuna cu sotul ca mai platesti la STAT peste 80% , asta este NESIMTIRE si tupeu, de ce sa platesc 80% ca sa dau altora sa manace !!!?
Postat 22 Septembrie 2013, 15:57 de rusine
POFTIM , pe facebook vede si omul cum e mintit
cei de la fraude au cont pe facebook soc nevestele lor tot in S.A. cu actionar majoritar de stat lucreaza, SOOOCCCCCCC si ANI nimic !!!! CEI din sisitem isi baga neamul tot in sistem, asta e jaf pe fata !!!!!
Postat 22 Septembrie 2013, 14:42 de facebook
EU
va rog nu amestecati politica in scoala 11 .multumesc!
Postat 21 Septembrie 2013, 22:55 de NIKI
10.000 de euro s au dus asa !!!! OBLIGATI sa votam HOTIIII !
Marius Oprea, directorul Departamentului de Investigaţii Speciale al IICCMER, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că fostul preşedinte al Consiliului Ştiinţific al Institutului, istoricul Vladimir Tismăneanu, avea pretenţia ca de fiecare dată când sosea în ţară să locuiască în „vila lui Ceauşescu” de la Snagov, iar în acest sens au fost decontaţi din bugetul Instituţiei 55.000 de lei. „Am fost oripilat să văd câţi bani s-au tocat. Domnul Tismăneanu a spus că lucrează pro bono. A lucrat pro bono, dar a decontat la Institut 550 de milioane de lei vechi pe diurne, camere de hotel, pentru că putea să doarmă numai la Snagov, la vila lui Ceauşescu şi aia costă. E bine să condamni comunismul din vila lui Ceauşescu”, a declarat Oprea, citat de Agerpres.
Postat 21 Septembrie 2013, 11:07 de pentru ce ?!!
Asteptam adevarul!
Astept sa vad rezultatul final al confruntarii. Nu cunoastem datele sa ne pronuntam.Vinovatul sa plateasca indiferent cine este.
Postat 20 Septembrie 2013, 18:40 de oana
vreau sa ganditi, sa penetrati faptele si fiecare sa spuna ce nu i place si cum e posibil ca cei din
ORICUM imi place ca vad multi care gandesc si nu se limiteaza doar la TOALE, silicoane si parfumuri, vreau sa ganditi, sa penetrati faptele si fiecare sa spuna ce nu i place si cum e posibil ca cei din sisitem sa ne batjocoreasca asa , cine le permite lor sa ne UMILEASCA ?!!!
Postat 19 Septembrie 2013, 17:26 de CUM
AERIENELOR voi aveti mintea placnta de la cat ati alaptat barbatii ?!!!
ce cauta antik in anii anteriori, erau CREANTE de recuperat ?!!!!!! avea dipozitie clara sa reverifice sau a preluat un INVENTAR DEFALCAT pe fiecare operatiune justificata prin semnatura fostului CONTABIL SEF ? VOI ce faceti in sisitemul de stata va relularizati in familii mai nopu ? CE moda au inventat unele, al meu e JUDECATOR al tau e ..., AERIENELOR voi aveti mintea placnta de la cat ati alaptat barbatii din sisitemul bugetar :))) ?!!! ce de panarame aveti in siste si muiere de JUDECATOR , asa ceva da va n ....... pe ce se cheltuiesc banii nostri !!
Postat 19 Septembrie 2013, 17:23 de pffoooo, greata simt
CE TE DOARE "MIRA " sau Martin????/
Ce te doare Martin faptul ca "Antika" ti-a cautat in anii ANTERIORI ANGAJARII EI şi ANII TĂI DE "GLORIE" HOŢIILE ??? TARE SUPARATA MAI ESTI ,DAR SI STIU DE CE : va trebui sa scoti niste bani din buzunar sa PLATESTI MARTIN !!! Abia asteptam sa te vedem PLATIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 19 Septembrie 2013, 12:46 de ...
ZIC SI EU ASA
Fiecare salariat trebuie sa aiba o FISA A POSTULUI , in care se specifica ce atributii are la locul de munca, sunt curios daca si acesta d-na Antika avea mentionat si atrubutiile de conntrol asupra documentelor justificative , din anii anteriori angajarii ei. Cand isi mai exercita aceasta atributiile ei de serviciu daca se ocupa cu altceva? Sau poate cauta sa invete contabilitate ( in lipsa ca nu-i ajuta altcineva sa faca inchiderile trim sau anuale).
Postat 19 Septembrie 2013, 09:55 de Mira
ZIC SI EU ASA
Fiecare salariat trebuie sa aiba o FISA A POSTULUI , in care se specifica ce atributii are la locul de munca, sunt curios daca si acesta d-na Antika avea mentionat si atrubutiile de conntrol asupra documentelor justificative , din anii anteriori angajarii ei. Cand isi mai exercita aceasta atributiile ei de serviciu daca se ocupa cu altceva? Sau poate cauta sa invete contabilitate ( in lipsa ca nu-i ajuta altcineva sa faca inchiderile trim sau anuale)
Postat 19 Septembrie 2013, 09:44 de tsd
Blonda obsedata
Antik asta e obsedata de Martin ?!? Cred ca si atunci cand face xexx cu judecatorul o vede pe Martin in spate ! Am numarat cel putin 50 de comentarii scrise de aceeasi persoana ....adica de blonda tenismana. Se vede ca asta nu numa racheta stie manui.! Cand le scrie ? In timpul serviciului??
Postat 17 Septembrie 2013, 21:28 de Nelutu
SCOALA PARFUMATA ! MIROS DE NESIMITITA MARTIN !!!!!
Dacă aceste cheltuieli ar putea fi, totuşi, justificate, mai greu de înţeles este de ce managerul a cumpărat pe banii şcolii şi... două parfumuri marca Gucci, în valoare de 800 lei. Întrebată de BIHOREANUL pentru cine a cumpărat parfumurile de lux, Martin susţine că n-au fost decât nişte atenţii pentru angajaţi ai Ambasadei Spaniei din România care vizitaseră colegiul. "Am dat şi o masă pentru ambasadorul spaniol. Vreţi să scrieţi şi că a mâncat în Oradea ambasadorul? E penibil", a răspuns femeia, vizibil iritată de întrebări.
Postat 17 Septembrie 2013, 21:02 de delegat
DELEGAT "MARTIN SIMONA"
În plângerile către procurori, Antik mai arată că în 2009 directoarea a plătit 16.000 lei pentru un sistem de supraveghere video, însă pe coridoarele şcolii nu există nici o singură cameră de filmat. Contabila a semnalat şi plata a 2.600 lei pentru pavarea curţii şcolii, în condiţiile în care aceasta e acoperită cu asfalt. Alte acte puse la dispoziţia procurorilor sunt nişte banale facturi pentru "prestări servicii", pe care nu se precizează ce fel de servicii au costat 2.700 lei şi care nu au la bază niciun contract. Toate sunt, însă, trecute pe numele delegatului Simona Martin.
Postat 17 Septembrie 2013, 20:59 de delegat
Explicatii DE LA NOI EXPLICATII, profesori de care tu Martin ti-ai batut joc!!!!
care 80 de cadre Martin draga? Alea pe care le-ei pus sa semneze fara ca sa stie ce ! Rusine sa-ti fie Martin ca te-ai folosit de noi profesorii in jocul tau murdar impotriva contabilei pe care ne pare rau ca am jignit-o!!! Dar ai venit si tu joi in scoala sa cer mila lui Antik, NE CREZI CHIAR FRAIERI PE TOTI ??? Eu zic sa-ti cauti scoala unde te transferi pe cand iti cade perna din isj !!!! Nu veni pe la noi sa nu te alegi si cu o batuta pe care o meriti din plin !!! Dar intai vei da socoteala pentru ca ne-ai denigrat, ne-ai purtat numele noastre pe unde ai dorit, RUSINE SA-TI FIE !!!!!!!! Ai vrut sa scapi de Antik sa nu vorbeasca, dar se pare ca ti-a facut PAPUCII EA !!!! TOATA LUMEA STIE CA AI PLECAT DE FRICA LUI ANTIK !!!!! MULTESSuccesuri la plata, DA!!!
Postat 17 Septembrie 2013, 20:55 de explicatii de la noi
Pentru cei care-si dau cu parerea
N-ati inteles nimic!! In conflictul acesta nu se \"terfelesc doar doua muieri\". Conflictul e intre 80 de cadre didactice si contabila scolii care are abateri disciplinare grave si care a fost sanctionata de 2 ori intr-un an scolar de 2 comisii de cercetare disciplinara. Ea le contesta in Tribunalul in care e sotul e mare judecator. Nu e conflict de interese? Dar in Romania cum totul este posibil, probabil va si castiga. Nu e posibil ca intr-o scoala o simpla contabila sa nu respecte nici directorii, oricare ar fi ei, nici profesorii si nici deciziile Consiliului de Administratie. Face doar ce vrea freza ei blonda ei !! E clar cine e Cristina Antic ?? La toate locurile ei de munca anterioare... si a avut multeeeee ... la fel a procedat. Noroc ca profesorii din Ineu au scapat de ea. Cei din Aeroport la fel. Cei de la Toboliu la fel. Deci oricine era in locul directoarei Martin la fel ar fi patit. Eventual de era un director care s-o izbeasca cu capu de un perete ar fi avut vreo sansa cu Antic, altfel nu ... Le doresc si celor din Pedagogic sa ia masuri urgente, altfel le strica imaginea scolii, oricum e sifonata, le va invenina scoala ...mult timp de aici incolo ! SUCCESURI !!!
Postat 17 Septembrie 2013, 19:02 de Explicatii
VREAU RESPECT pe buzunarul MEU, nu ma FURATI !
MINISTERUL JUSTITIEI sa ia atitudine in cazul acesta, REFUZ sa platesc din BUZUNARUL MEU asemenea REBUTURI SOCIALE, va rog amiabil sa ne respectati suntem satului de TOAPE ca UDREA, EBA si altele care isi bat joc de banul PUBLIC, luati atitudine si eliminati din sisitem asemenea REBUTURI DEMNE de curata si serlectata mizeria fie la gropa de gunosi fie dejectii la ferme de animale, ORIGINEA nu si ASCUNDE NARAVUL, multumesc.
Postat 17 Septembrie 2013, 13:51 de NU MA FURATI !!!
SPURCATA DIRECTOARE !!!!!!!!!
La ce dinti are directoarea asta in gura, si ce zambet... ce feminitate ?????????????????? esti orb sau nu vezi bine???????????? de asta te sperii noaptea, dar la lumina zilei ???????????????? TOTI II SPUN IN SCOALA "SPURCATA"!!!!!!!!! de FRUMOASA CE II !!!!!!!!! Nici ochii nu-i stau bine in cap, o baba la 50 ani cat de prezentabila poate fi ???? Doamne feri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 17 Septembrie 2013, 10:09 de colegu
SA DAM CU SOTII DE PAMANT !!!!!!!!!
Am inteles ca se terfelesc doua muieri, am mai inteles ca sotul contabilei este judecator......OOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU, dar nu spune nimeni nimic cu ce se ocupa sotul lui Martin ? Sau doar amant valabil are Martin asta ??????
Postat 17 Septembrie 2013, 09:55 de Sori
INDREPTAR DE SPOVEDANIE PENTRU TINE
Eu ti-as recomanda sa te apuci de scris, sa-ti insiri pe hartie toate aventurile , cred ca are fi cel mai tare roman SF. Apropo, din imaginile editate de Bihoreanul, directoarea e mai feminina si mai prezentabila, cred ca de aceia nu-ti convine. Ai mai avut tu preietene cu care pana la urma ai ajuns la bataie, iar apoi la operatii estetice.
Postat 17 Septembrie 2013, 09:51 de colega
CE CURIOS!!!
Daca este chiar asa , cum se face ca sotia judecatorului care era presedinte la BEJ a fost aleasa vicepresedinte la BEJ. S-a facut pontajul corec ? Cat a avut acesta cetateana contributie in BEJ? S-a prezentat macar la vot?
Postat 17 Septembrie 2013, 09:12 de Dorina
ISJ e cu voi
....daca ISJ-ul ar fi curat si nu partas voua,v-ar denunta pe amandoua...dar cum Cristina era dedicatia lor prin scoli,stia cum sa"aranjeze"tot ar fi culmea sa iasa vinovata vreuna
Postat 16 Septembrie 2013, 22:13 de ucu
of!doamne!
va acuzati una pe alta ca niste tiganci la piata(de fapt asta sunteti)nu va mai saturase Dzeu ...cate tichete cadou care ni se cuveneau ne-ati dat voi doua?sa dea Dzeu atatea zile sa fiti libere
Postat 16 Septembrie 2013, 22:11 de cur
fereste scolile de ele
De asa "ciume"ca Cristina sau necunoscuta asta de bani Martin,feriti dlor inspectori scolile judetului...Cristina pe unde ai trecut ai lasat birouri cat sala primariei,mai aranjate ca biroul unui director,,,,state de plata "zmaltuite"cu datorii....atatea sa iti de a DZEU tie cat ai dat si altor cadre didactice si cu atata bunatate cu cata ai servit tu,tuturor oamenilor cu care ai lucrat
Postat 16 Septembrie 2013, 22:08 de ciuma
hai fetelor ca puteti mai mult!
ati turnat frumos una de alta dupa ce ati furat impreuna!DZEU sa va ajute daca si voi ati fot corecte!
Postat 16 Septembrie 2013, 22:05 de vioric
invatati!invatati!sa furati
Dna Martin a stiut cum sa managerieze banii scolii si la atata furat ISJ-ul multumit ,a avansat=o ca si inspectoare.Degeaba,doctoranta a la Marghita ,Cristina,inca nu stie atatea.
Postat 16 Septembrie 2013, 22:03 de zana
NOROC CA E "DESTEAPTA" :))))
Dacă aceste cheltuieli ar putea fi, totuşi, justificate, mai greu de înţeles este de ce managerul a cumpărat pe banii şcolii şi... două parfumuri marca Gucci, în valoare de 800 lei. Întrebată de BIHOREANUL pentru cine a cumpărat parfumurile de lux, Martin susţine că n-au fost decât nişte atenţii pentru angajaţi ai Ambasadei Spaniei din România care vizitaseră colegiul. "Am dat şi o masă pentru ambasadorul spaniol. Vreţi să scrieţi şi că a mâncat în Oradea ambasadorul? E penibil", a răspuns femeia, vizibil iritată de întrebări.
Postat 16 Septembrie 2013, 21:50 de NOROC
PUSCARIE pentru DIRECTORII HORTI
directoarea "noastra" sa faca PUSCARIE , ASTA MERITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 16 Septembrie 2013, 21:44 de puscas
noroc x2
Cel mai mare noroc pentru Pedagogic ar fi sa mearga d-na Cristina nu la toate scolile ci la judecatorie si la curtea de apel sa-i depisteze pe toti cei care iau mita ... poate in frunte cu barbatu-sau.! HA! HA! Ar fi toata lumea multumita!
Postat 16 Septembrie 2013, 21:31 de noroc x2
noroc
"noroc"cu Cristina,ce ar fi sa o trimiteti prin toate scolile sa depisteze ea hotiile ca asa nu se poate supara pe nimeni
Postat 16 Septembrie 2013, 21:14 de noroc
doua suficiente pt scoala
Cand ati mers la cumparaturi ati fost impreuna...ce nu v-a ajuns?tu in toate scolile porunceai ce sa cumpere directorul....asa ca ati merita la zdup!amandoua...dar ISJ-ului ii e frica sa dea amanunte..cand ai incepe tu Cristina cu Fericeanu sa pove cum se fura in scoli,numai Antik v-ar putea audia
Postat 16 Septembrie 2013, 21:09 de tavi
pamela de oradea
cred ca numai cu nenea Sandu nu te-ai" pleznit" din ISJ...acum Fericeanu a ajuns si el s anu te mai planga...sau ALEX...doamne feri!esti CIUMA scolilor in contabilitate
Postat 16 Septembrie 2013, 21:06 de fifi
rusine amandurora
bine ca parintii am dat fonduri pt voi doua...cand nu va-ti mai putut imparti pe bani da dati in ziare..si culmea doua tarfe acum va acuzati una pe alta ca va puneti coarne sotilor
Postat 16 Septembrie 2013, 21:04 de parinte
FELICITARI ministerul justitiei CA AVETI SI VOI uscaturi !!!! nu degeaba SE SPUNE CA justitia e coru
@gicu VEDET SI STIE totul IN SFARSIT MERGEM SPRE evoultie "hotul striga hot " DAR TREBUIE probe SI SINCER prostimea DA ORICE DETALIU, ADOR prostimeA, FARA EA AM STA m deceni SA REZOLVAM UN CAZ BANAL :)))) nu MI VINE SA CRED CA O SOTIE DE judecator AJUNGE SA SI MANIPULEZE FAMILIA SI BARBATUL CU O cruzime demna DE crima, FELICITARI ministerul justitiei CA AVETI SI VOI uscaturi !!!! nu degeaba SE SPUNE CA justitia e corupta, IES viermiii IN public .
Postat 16 Septembrie 2013, 18:33 de JEEGGURI, PPPFFOOOAA
numai banii v-au facut prietene
blonda asta e renumita pt hotiile din scoli...iar dna Martin voia numai fondul scolii,clasei ca sa aiba bani pt ISJ...manca-v-ar puscaria sau celula pe amandoua...asa va veti obsinui IAR una cu alta
Postat 16 Septembrie 2013, 17:11 de gicu
nimeni nu paoet scapa de tine
asa ceva apare in scoli si voi doua ati furat una mai mult ca alta si cand nu v-ati mai inteles va dati la ziar!da-va dracului de "trufandale"blonde
Postat 16 Septembrie 2013, 17:09 de dorel
blonda curva
doamne feri!o asa o contabila ca tine lasa scoala fara un ban...esti mama hotilor contabile..peste tot pe unde ai fost numai asta ai facut..numai o casatorie cu un judecator te poate salva
Postat 16 Septembrie 2013, 17:06 de alinutza
pe unde treci tu...hotia
tu pe unde ai trecut pe la Aeroport si pe la alte scoli,doar ti-ai umplut buzunarele si tu si tu ISJ-ul....Fericeanu te sufera
Postat 16 Septembrie 2013, 16:57 de simona
hoata blonda
* hoata de Cristina ai tupeu si iti mai si scrii comenatri PRO tine....pe tine nici puscariasii nu te -ar suporta
Postat 16 Septembrie 2013, 16:55 de eduarda barsanu
MARTIN DIVORŢEAZĂ
MARTIN DIVORȚEAZĂ!!!!!!
Postat 16 Septembrie 2013, 13:44 de ###
JEGOASA Martineasa!!!
* directoare si-a cumpărat parfumuri pe banii scolii? Martin este "SEFA" la hotii? Chiar crezi ca te scapa amantul pentru care divortezi ** ???? Da ce o fi văzut la tine Negrean,nu stiu!!!!! O tarancuta care se îmbracă prost, fără tare fără cur si baba la 50 de ani! Rusine,ca ai fata de măritat si tie iti arde de ciocanit!!!!
Postat 16 Septembrie 2013, 13:41 de ***
VAI Si Amar
Mai Martin esti chiar rău TÂMPITA! Cu cine te-ai pus ???? Doar nu ai crezut ca Cristina iti va acopri tie hotiile?!?! Pai vad ca ii faci prosti si pe cei de la Curtea de conturi care spun ca vinovata de hotii e Martin SImona!!!! Ii FI DOAR TU DEȘTEAPTĂ??? Sau chiar crezi ca SUNTEM TOTI PROSTI?????
Postat 16 Septembrie 2013, 00:05 de flori
Citit printre randuri!
Comentariile sunt haotice,disperate.o regăsesc pe martin printre rânduri in disperarea ei de a sa vina pe altui... Dar draga dupa parfumuri te-ai deplasat singura sa le cumperi, cea mai putut sa facă după ce iau adus factura sub nas ...cu siguranta nu te va mai scoate, ca doar a mai plătit pentru tine si unde pui ca si-a pierdut si serviciul sa te acopere pe tine!!!! Atât ti-a fost
Postat 15 Septembrie 2013, 23:49 de ...
Institutia Prefectului Bihor consilier juridic "Loredana Fort V-ati distrat dargilor, bine ati fac
Loredana Fort Institutia Prefectului Bihor consilier juridic "Loredana Fort V-ati distrat dargilor, bine ati facut " nu i rau !!!
Postat 15 Septembrie 2013, 18:02 de :))))))
oare muierea judecatorului nu i calca pe urme , e depresiva si ea :) KARMA
DEPRESIVĂ Nu mai avea nicio şansă! Conform raportului de constatare medico legală, moartea Valentinei s-a datorat “hipoxiei cerebrale grave ca urmare a unei spânzurări”. “Ea s-a spânzurat, a fost găsită la scurt timp, era încă în viaţă, dar nu mai avea activitate cerebrală. Inima bătea, dar nu mai ajungea sânge oxigenat la creier. Nu mai avea nicio şansă să supravieţuiască”, spune dr. Gabriel Mihalache, şeful Serviciului de Medicină Legală Bihor. Tânăra suferea de depresie, o boală despre care specialiştii spun că e specifică oamenilor perfecţionişti, care nu se mulţumesc cu puţin şi care vor să facă multe şi bine. “Nu cunosc acest caz. Nu pot să mă pronunţ. Dar orice suicid are în subsidiar şi o componentă depresivă. Depresia poate lovi oricând şi are mai multe stadii. Ca să fii deprimat, trebuie să ai un dosar de vulnerabilităţi ce provin dintr-o serie de factori de fond şi de mediu”, explică prof. dr. Gavril Cornuţiu, şeful catedrei de Psihiatrie de la Facultatea de Medicină. NIMENI nu scapa de KARMA , ea te absoarbe si te l;asa fara lipsa de aparare :) voi ce vedeti sunt aparente, ea a ramas cu sechele si acum se descarca pe altii daca SIMONA M E NEVINOVATA ce va face MUIEREA JU
Postat 15 Septembrie 2013, 14:06 de KARMA
jegguuuri sunt in ORDEA, MINISTERUL JUSTITIE stie ?
Dar pe judecatorul Antik Levente nu-l ia DNA-ul in vizor ?? Deoarece in ultimul timp nu face altceva decat sa-i acopere delapidarile si porcariile nevestei, desteapta contabila Cristina ex Ionescu, care s-a preumblat prin multe locatii, pe la Aeroport, la scoala din Ineu, la scoala din Cheresig, la Pedagogic ... etc. Cica umbla judecatorasul pe la toate institutiile statului Primarie, Prefectura, Cons. Judetean si-i intimideaza pe alesii nostri ca sa-si sustina consoarta. Oare asta nu se cheama ABUZ ? De fapt Bihorel stie despre ce este vorba. Nu ?? Echipaje de poliţişti ai Direcţiei Generale Anticorupţie Bihor, coordonate de procurori din cadrul DNA Oradea, au efectuat, joi, percheziţii în birourile unor grefiere de la Tribunalul Bihor şi în locuinţele acestora. Simultan, alte echipe de anchetatori au verificat biroul şi domiciliul unui avocat, dar şi un birou de copiat acte din municipiu. În timpul acţiunilor, poliţiştii anticorupţie au ridicat unităţi centrale de calculator şi documente într-o anchetă legată de preschimbarea abuzivă a unor termene de judecată, dar şi de falsificarea unor hotărâri judecătoreşti care privesc restituirea sau scutirea de la plata taxei de poluare. În unele cazuri, spun sursele BIHOREANULUI, grefierele din Tribunalul Bihor, instanţa care judecă procesele pentru restituirea sau scutirea de la plata taxei de poluare, schimbau, contra cost, termenele de judecată în respectivele cauze, în aşa fel încât să grăbească obţinerea hotărârilor. În alte, cazuri grefierele falsificau de-a dreptul decizii ale instanţei, adăugând chiar şi 40 de autoturisme într-o sentinţă dată iniţial pentru unul singur.
Postat 15 Septembrie 2013, 13:59 de MINISTERUL
Aceeasi Cristina, doar numele l-a schimbat
O rugam pe d-na TOTOREAN sa ne informeze inca o data de scandalul publicat de BIHOREANUL in urma cu cativa ani, in care protagonista era aceeasi contabila Cristina dar se numea Ionescu, era contabila intr-o scoala de la tara, la Ineu. Fapta savarsita? PENALA ! A platit unei firme de constructii sute de milioane de lei pe 2 WC-uri din curtea scolii si s-a batut cu profesoarele din scoala, carora nu le platise salariile. Ati uitat ca este vorba de aceeasi contabila?? Atunci Bihoreanul a facut-o praf, si acum o ridica in slavi?? De ce ? Va e frica de d-nul judecator Antik?? Profesorii lui de la Universitate spun despre el ca era un student slabut la carte.
Postat 15 Septembrie 2013, 13:24 de Cititor Bihoreanul
Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. - Mihai Eminescu
Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. - Mihai Eminescu
Postat 15 Septembrie 2013, 13:09 de adevarat
GANDITI RATIONAL si cititi codul penal de ce platesc CONTABIL sef, de ce platesc GESTIONAR , de ce p
GANDITI RATIONAL si cititi codul penal de ce platesc CONTABIL sef, de ce platesc GESTIONAR , de ce platesc CASIER, luati codul penal INFRACTIUNI, luati codul penal RASPUNDEREA directorilor in caz de accidente la locul de munca, neluare de masuri dar nu l poate REEDICA pe CASIER sau contabil sef , ATENTIE la ce faceti ca RESPONSABILI atat profesional cat si ca cetateani !!!
Postat 15 Septembrie 2013, 09:35 de ATENTIE !!
succes
Vrem liniste in peda, vrem ca fiecare sa-si vadă de treaba lui,nimic mai mult! Suntem un colectiv bun,dar dezbinat de atâtea bisericute....cei 6 ani a lui MARTIN nu au fost decât scandaluri,bârfe,rautati! Ajunge! Savu va trebui sa fie dreapta si sa nu plece urechea la nimeni ! Martin se lauda ca ea conduce scoală si ca Savu nu e decât o marioneta! Ne dorim sa fie doar o barfa de lui Martin neadevartata! Nu meritam toti inaca un an de scandal!!! Savu avem încredere in tine si ne dorim sa nu uiti ca ti-ai dat demisia pe vremea fostei directoare Bogdan din functia dedirector adj. din cauza rautatilor lui Martin! Noi nu am uitat asta!!! Nu-ti pierde demnitatea !!!
Postat 15 Septembrie 2013, 08:51 de Adri
once upon a time
Scandalul asta e tipic pt. societatea romaneasca. Astia suntem! Intelectuali cu acte doveditoare care se preocupa de cine cu cine si-o pune. Altii care folosesc ca arma de denigrare tragedia unei mame. "Prieteni"="lingusitorii interesati" care-ti zambesc ca apoi cand esti la ananghie sa infiga pumnalul in tine.Hotii care striga "hotii", ca doar nu or fi ajuns inspectori gratie meritelor profesionale deosebite. E o lume de tarfe politice clientelare si oportunisti. Gretos!! Nadajduiesc sa ajung sa aud ca devine din nou respectabil corpul profesoral din Peda, care DA trebuie sa se ocupe doar de performanta elevilor. Daca cereti corectitudine, fiti toti corecti! Noul dir. trebuie sa fie foarte atent si sa indepartze de la inceput lingusitorii, sa fie foarte ferm si atent la angajati si angajari, ca altfel se dezbina tot ceea ce de zeci de ani inseamna Pedagogicul! Succes in noul an scolar!
Postat 15 Septembrie 2013, 07:05 de Amelie
MARTIN "terorizata"!
Singura "terorizata" e martin,si asta in mintea ei bolnava!!! Ce treaba au profesorii cu hotiile ei, nici una!!! Noi ne vedem de elevi si catalog si cam atât! Nu ne simtim terorizati,ba din contra contabila e o persoana plăcută si cu mult bun simt.
Postat 15 Septembrie 2013, 01:43 de clar
va plati DOAR MARTIN!!!
tăcerea se va asterne când martin va plăti !!!!
Postat 15 Septembrie 2013, 01:34 de mia
pentru "tragedie"
Martin va plăti toti banii furati, de data asta nu va plăti nimeni pt.ea! E o mare nesimtita si merita din plin tot ce i se întâmplă!!!! Va plăti si daune morale...si cate altele...urmeaza!!!!! E o hoata care cere mila ....ca de săracă nu are studii! Dar contract de management pe care l-ai semnat Martin ai uitat???? De ce nu ai pus mana sa citesti care iti sunt obligatiile si răspundere! Pai da ca iti place functia ca de citit nu te duce capul de proasta ce esti, numai tu te vezi desteapta....ca pui vina pe alti!!! Când vei plăti....atunci sa te vedem!!!! Martin nu esti decât o zdreanta prin caracterul tău infect,RUSiNe!!!!
Postat 15 Septembrie 2013, 01:26 de dan
@cme
Daca nu ai auzit de Liceul Pedagogic considera ca nu existi in Oradea. Pedagogicul a existat dintotdeauna si va exista intotdeauna, cu sau fara contabila! Si un absolvent poate face contabilitate.
Postat 14 Septembrie 2013, 20:30 de Absolvent
sincer
Nu o cunosc pe cristina si nici macar nu stiu unde e liceul Iosiv vulcan DAR IMI ESTE GREATA DE NEAMUL ASTA ROMANESC CUM POATE JIGNI UN ROMAN DE AL LOR POATE SA FIM TOTI INTRO SITUATIE GREA >>>>>daca am fi in locul cristinei near place SA VA FIE RUSINE JEGOSILOR DE ROMANI RAUTACIOSI CRISTINA FI TARE NU TE LUA DUPA ZDRENTELE SOCIETATII
Postat 14 Septembrie 2013, 19:49 de cme
Esti un dusman de temut,Cris!
Doamna,esti tare! Au ajuns unii disperati in jurul tău, nu au somn,nu au pace ! Îmi esti prieten si asta e tot ce contează,un prieten adevărat ! Numai de bine,Cris draga!
Postat 14 Septembrie 2013, 12:50 de V.
realitate
Cristina,stiu ca nu te afectează murdăriile...esti un om puternic,ai dovedit asta de multe ori. Iti doresc mult succes in planurile tale si iti multumesc ca ai fost alături de noi la greu. Anca
Postat 14 Septembrie 2013, 12:39 de anca
Divorteaza Martin!
Martin s-a dus la ISJ sa scape din scoală de profesorii furiosi pe ea si pentru ca e super îndrăgostită de d.nul inspector general Negrean si pt. care se pregătește sa divorteze! Bravo fato,asa e cu dragostea! Pana la urma si primarul a divortat....deci se poarta!
Postat 14 Septembrie 2013, 12:31 de Mari
cunostinta
Intamplator o cunosc pe Cristina. Nu am de-a face cu locurile de munca al acesteia! Sa stiti ca este o persoana de treaba si nu sta pe ganduri cand trebuie sa ajute pe cineva. Imi pare rau pentru murdariile scrise la adresa ei. Consider ca fiecare trebuie sa ne uitam si la noi inainte de a ponegri pe altcineva.
Postat 14 Septembrie 2013, 12:30 de ...
o TOOOAAPPA care a terorizato pe valentina ionescu pana s a sinucis daca nu a stiu sa o ia de gat si
o TOOOAAPPA care a terorizato pe valentina ionescu pana s a sinucis daca nu a stiu sa o ia de gat si sa i faca FELUL asa cum trebuie si a platit pe alti :))) a lasat probe :)) , sa nu va fie mila de BESTII cu chip de OM NICIODATA , amin ! DECAT eu in mormant fac locul ORICUI, amin ! * proaste si fara curaj sunt destule. DE RAJETUL EI DE SCROFA in calduri ne doare pe noi in CIOMAG :)).
Postat 14 Septembrie 2013, 10:53 de :))))))
:)))))))))))))))))))))))) ar ucide Martin să scape de PLATĂ!!!!
Ce e MARTIN, ai ajunge să omori să scapi de plată ?????????????? Hai căi bună !!!! Că de tot doreşti să-ţi trăieşti "tinereţea" acum la 47 de ani o poţi face şi prin puşcărie !!!! Şi unde mai pui că vei sta prin centru ???? HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Postat 14 Septembrie 2013, 09:56 de :))))))))))
TERORIZATĂ !
Voi care vorbiţi nu o cunoaşteţi bini;or pe Antik !!!! E miserupistă şi reacţionează cel mai bine la teroare !!!!! VĂ MĂNÂNCĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PE RÂND !!!!! NU IARTĂ NIMIC !!! Cu cât dai, devine mai PUTERNICĂ !!! Nu se împiedică în ....."poveşti"!!!! O ataci, te atacă ! DAR, CE MAI DISCUTĂM asta a făcut în pedagocic cu Martin !!!! ...şi uite ce "bine" îi mai este "doamnei noastre directoare Martin" :)))))))))))))))!!!!
Postat 14 Septembrie 2013, 09:49 de Angi
Martin -SCHIZOFRENICĂ!
Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. O recunoastem pe Martin din sedinţele consiliilor profesorale ! Habar nu are să ţină o şedinţă, delir complet, începea cu una şi termina cu alta, iar în ultima vreme singurul ei subiect a fost Antik, cum ar putea s-o dea jos ! Jalnică mai e femeia asta, chiar nu se vede ? Va ajunge nebună, oricum de pe acum vorbeşte singură, se laudă ea pe ea, că nu o laudă nimeni!!!! Ar trebui să-i spună cineva că e jalnică, toţi râdem de ea.....chiar şi "prietenele"ei !!!!
Postat 14 Septembrie 2013, 09:41 de M.
E GRAV !
Martin, chiar crezi ca manipulezi pe toată lumea cu atitudinea ta "nevionvată" ? Am stiut si eu ca aceasta contabila, "monunent de corectitudine",chiar de nu îi place "spurcatei" (porecla Martin) cum zice cineva mai jos a fost plasată de un ispector, DA, SĂ FACĂ ORDINE după hoţiile lui Martin !!!! Inspectorul nu a crezut nicodată în nevinovăţia "spurcatei", şi nici noi profesorii şcolii nu credem, care a trebuit să-i zâmbim frumos să ne lase în pace.... dar ce să mai zicem ...partidul, batăl vina.....sau "combinaţiile ei"! Martin ţi-a venit sfârşitul, atât ţi-a fost !!!! Ce linişte e în şcoală fără tine!!!!!!!!!!! Aş vrea să spun atât de multe să-mi exprim bucuria că a plecat Martin !
Postat 14 Septembrie 2013, 09:25 de Nicol
GGGAATTTTTAA fiecare sa faca ceva sa vada cum aplica ei LEGEA
va ceratati degeaba cu INSTANTA luati oo paruito NOAPTE pe intunerica sau oriunde vreao zece si sa vedeti ca nu i mai arde de LEGE , fara mila puneti soarecii pe ia sa ia RABIA, obsedata naibii, criminala.NU mai vcautati dreptate in JUSTITIE ca si partea rea si partea buna plateste cu SANATATEA, faceti voi curat asa cum vrea D-zeu , amin! LUATIOinchidetio intr o camera cu cativa sobolani si scoatetio dupa 4 oare, nelegata , o capcana foarte SIMPLA. ASA vor urma MULTI daca tot in mafie traim atunci sa largim MAFFIIIA !
Postat 14 Septembrie 2013, 09:09 de nu stati
GGGAATTTTTAA fiecare sa faca ceva sa vada cum aplica ei LEGEA
GATA cu manipularea asta e MOCIRLA LOR INTERNA contrar legii :RAZBUNARE ! NU mai cred in sitemul de STAT nu se face decat o DRAMA pentru romani, se sifoneaza banul public acum inteleg de ce se da SPAGA sa fi in sisitemul public, LEGEA E pentru prosti care cred in ea, noi cetatenii daca nu ne intelegem intre noi vin ei sa ne biciueasca pe noi :))) ASTA E TRAGEDIE , noi platim taxe si impozite ac sa si bata ei spgari JOC de NOI, ce PRIMAR, CE POLITIE ca va scot din casa asa aplica ei legea !!!! NU STATI CA PROSTII si priviti ca la fel va face si cu voi, ii platiti sa va BICIUIEASCA , platiti CRIMINALI sa va nenorocesca famililia !
Postat 14 Septembrie 2013, 09:05 de nu stati
once upon a time
Respectul meu pentru oamenii si scoala care m-au format sunt profunde. Datorita a ceea ce am deprins in Pedagogic am reusit sa tin fruntea sus oriunde am ajuns sa lucrez in lume. De aceea regret profund sa aflu ce se intampla acum in Liceu. Eu cred cu putere ca acest scandal e doar varful icebergului. De multi, prea multi ani posturile,oricare ar fi natura lor, se ocupa pe pile. N-are importanta cat de nula e persoana! De ce ne-am mai mira ca se ajunge la astfel de situatii?! Sitemul asta clientelar blestemat ar trebui sa dispara! Am inteles din comentariile voastre ca aceasta contabila, "monunent de corectitudine", a fost plasata de un ispector si culmea!!! si singura candidata. Oofff!!! ma intreb cine avea interes sa o sape pe Simona Martin si institutia ca atare si a gasit unealta perfecta in contabila? Sau directoarea a fost prea increzatoare in colaboratorii sai si /sau neatenta la enorma birocratie? Hoata nu pot crede ca e. Oricum, exista Consiliu de administratie unde se iau marile hotarari,nu? Cred ca e o vina colectiva, chiar pana la nivel de sistem! E un Liceu de elita. Dati afara corpurile straine! Organizati concursuri si angajari pe bune! Fie ca cel mai bun sa castige!
Postat 14 Septembrie 2013, 07:48 de Amelie
CONTEAZA
Martin, te-ai avantat intr-o lupta la care chiar nu ai stiut ca adevarul va iesi la iveala ? Profesorii au familiile lor, fiecare are viata lui ! Nu te-ai gandit ca te vor uri toti pe care i-ai tavalit in mizeria ta? Rau ai facut ! Acum culegi ce ai semanat, si cum s-ar spune esti la mana lui ANTIK !!!!!! Ca doar de asta i-ai ceurt pace ,nu ? Si au ramas profesorii de fraieri...... ! Antik a fost blanda cu cei care au semnat fara sa stie ce , pentru ca este o adevarata doamna si pentru asta o urasti: e frumoasa, desteapta, cu bani si cu un sot judecator !? Al tau sot cu ce se ocupa....si oricum nu mai conteaza acum ca tot divortezi !!! Martin, abia astept sa te vedem ....PLATIND, doar TU si nu alti asa cu au facut fetele contabile sa te salveze pe tine, nesimtit-o !!! !!!!
Postat 14 Septembrie 2013, 00:13 de conteaza
EU
Draga EU sau MARTIN ca sunteti una si aceeasi persoana, TU NU INTELEGI CA ESTI UN CAZ PIERDUT ????????? Divortul nu te salveaza ci doar transferul la o alta scoala pe undeva pe la tara de unde te tragi...... sa fii un profesor de franceza caci ti-ai dat seama ca de spui profesor de romana e prea mult pentru tine ! Ai invatat sa scrii la calculator ca nu demult chemai secretara sa-ti porneasca leptopul, pe care apropoo trebuie sa-l predai in scoala ca ai plecat cu el la inspectorat ca bunul tau personal. HOTUL tot HOT ramane !
Postat 14 Septembrie 2013, 00:00 de TU
Ziua Sfintei Cruci
As vrea sa-i spun Cristinei Antik ca maine e sarbatoare mare. Mai bine te-ai duce la biserica sa te spovedesti, sa te ierte Dumnezeu de toata ranchiuna si rautatea pe care i le porti Simonei Martin si profesorilor din Liceul Pedagogic. Esti tanara la 36 de ani ... de ce-ti ingreunezi sufletul cu atata rautate? Nu stii ce-ti aduce ziua de maine! Copilul tau are nevoie de o mama sanatoasa la minte. La asta nu te-ai gandit?
Postat 13 Septembrie 2013, 23:53 de Nu conteaza
RUSINE !!!
Articolul "Sindicatul-acuza-mii-de-cadre-didactice-bihorene-si-au-primit-salariile-ciuntite"" este citit de 247 ori iar acest articol de 2083 ori ?!?!?!?!!!!!!!?????? OAUUUUUUUUUUUUU! Se pare ca pe profesori nu-i intereseaza atat de mult salariile pe cat barfele, si te mai miri ca nu iau copii nostri bacul !!!!!!!!!!! RUSINE BARFITORILOR !
Postat 13 Septembrie 2013, 23:52 de miki
pentru \
Martin cum stai cu datoriile? Ti-e greu...nu ai mai ciordit nimic de când a venit Antik? Ai ajuns sa ceri bani împrumut? La împrumutul de 20 000 lei de la CAR, rata la casa, rata la...te cred si eu ca esti disperata! Si la cat vei mai avea de plata...............
Postat 13 Septembrie 2013, 23:21 de mara
Familia Antik somnambuli
Dar femeia asta nu are copil mic? Mai bine i-ar da sa suga, sau sa-i citeasca o poveste, sau sa-i spuna o poveste sotului Levente. E ora 11 noaptea si sta pe forum si scrie aberatii. Ai probleme la cerebel, draga Antik. Stie barbatu-tau ce faci ? Sau si el te ajuta sa scrii ??
Postat 13 Septembrie 2013, 23:17 de EU
baliverne
CENZURAT
Postat 13 Septembrie 2013, 23:11 de si noi
Dorinta
Martin ne-a pus sa semnam sesizari împotriva contabilei, desi multi dintre noi nu am avut nici o tangenta cu ea.am semnat si eu si-îmi pare rău pentru ca am intrat in acest joc mizerabil al fostei directoare martin.acum nu mai este director ea si îmi doresc ca actuala directoare Savu sa aibă intelepciunea de a vedea lucrurile asa cum stau
Postat 13 Septembrie 2013, 22:57 de colega
@mira
Draga Mira sau Antik, ca sunteti una si aceeasi persoana. Tu nu poti intelege ca noi suntem oamenii scolii de zeci de ani, ca noi nu plangem dupa Martin, noi am fost si vom fi intotdeauna colegii Simonei Martin. Pe cand tu nu reprezinti in scoala nimic, tu esti dusmanul scolii, urasti de la femeie de serviciu pana la director, pe toti. Nu avem nevoie de favoruri. Ni le-am castigat prin serii de elevi cu rezultate exceptionale. Dar tu nu ai cum sa intelegi asa ceva pentru ca esti paralela cu notiunea de Liceu Pedagogic.
Postat 13 Septembrie 2013, 22:55 de Tot noi
pentru "noi"
Hello, Martin a plecat din scoală de frica lui Antik si nu invers! Ce ai tu cu contabila? Ori esti rău platnic la chirie ori esti "lingaul" lui Martin?
Postat 13 Septembrie 2013, 22:44 de mara
adevar
Am citit articolul, dar comentariile,unele fac parte dintr-o alta poveste ! Contabila reclama ca Martin fura banii scolii si sa inteleg ca sunt si alti sparati ca nu mai poate fura? Astia sunt oamenii care conduc scolile noastre? Jalnic !
Postat 13 Septembrie 2013, 22:37 de sorin
mizerie
Martin a venit cu miloaga joi la Antik in scoală sa-i ceara iertare,pace....De ce daca e atât e imaculata! Care sunteti voi ce plângeri după Martin,vi-au căzut favorurile? Doar nu o fi SAvu atât de proasta sa-si piardă scaunul pentru Martin? Cat despre Antik,cu respect NUMAI DE BINE!
Postat 13 Septembrie 2013, 22:25 de mira
JJJEEGUURI IMPUTITE
asa se sifoneaza banii din buget, daca e invatat sa sterpelesca acum sigur sotul ei o va sutine ca ajun ga banii in casa FAMILIEI, au viitorul asigurat, NU INTELEG DE CE EXISTA BUGETARI, de ce FFFFUUUTTTUUUIII mama ei de viata voi vreti sa bagam CUTITUL IN VOI , asta faceti , ne mancati viata !!!! SUNT LEGI doar pentru JUDECATORI noi restul ce sunnnnnntem ? CARPELE VOASTRE ?
Postat 13 Septembrie 2013, 21:32 de REBUTURI
@ un prieten
Draga prieten al Cristinei Antik. Tu crezi ca toti profesorii din scolile pe unde s-a perindat contabila Cristina sunt prosti si mincinosi ? Doar ea singura este capabila si sufletista? Daca o scoala intreaga o contesta, noi toti suntem prosti si doar ea singura e desteapta ?? Noi am fost cei care ne-am lasat calcati in picioare, dar de luni incolo nu ne mai lasam !!
Postat 13 Septembrie 2013, 19:14 de NOI
De tot ne-am saturat !!
Sa stie toata lumea si Bihoreanul: Contabila Antik a dat scoala noastra in judecata si cere despagubiri morale de peste 100 de milioane de lei. De ce? Pentru c-au indraznit profesorii s-o puna cu botul pe labe si ca a fost sanctionata disciplinar de 2 comisii de ancheta. Cine va plati? Probabil noi profesorii. Unde se judeca procesul? La Curtea de Apel Bihor unde este domnul sot mare judecator. Cerem stramutare, dar \"doamna\" Antik se opune! Incredibil ce se intampla. Asa ceva numai la noi in Romania se poate intampla ca o biata contabila sa-si dea scoala in judecata si sa manance in continuare paine din acea scoala. Si sa ne si rada in nas noua, profesorilor, directorilor si o doare-n cot de hotararile Consiliului de Administratie. Singurul lucru pe care il dorim celor ce o sustin pe Cristina Antic este sa o ia contabila: la Prefectura, la Politie, la Bihoreanul, la Judecatorie sau chiar la Primarie !!
Postat 13 Septembrie 2013, 19:04 de Profesor
pacat
Murdariile scrise despre Cristina nu sunt adevarate! Este o femeie capabila si sufletista! Pe multi ii deranjeaza ca nu se lasa calcata in picioare!
Postat 13 Septembrie 2013, 19:01 de un prieten
Cristina Antik
N-am crezut ca poate fi Cristina Antik atat de proasta. Cu un trecut atat de murdar nu trebuia sa iasa in presa cu conflictul cu Pedagogicul. O taxeaza toti cei care au cunoscut-o, spun despre ea tot ce stiu. Poate citi chiar si copilul ei lucrurile urate care se spun despre maica-sa. Cercul de prieteni si cunostinte a familiei Antik savureaza momentul si se amuza copios !!
Postat 13 Septembrie 2013, 18:05 de O prietena
Ne-am saturat
Toate comentariile urate adresate directoarei noastre Simona Martin sunt scrise de contabila Antick. Contabila asta dupa ce a facut doar scandaluri la toate locurile de munca pe unde s-a preumblat a venit in Pedagogic adusa de fostul inspector general Luca. N-am putut impiedica asta. Discrediteaza intregul corp profesoral si aduce o grava imagine scolii noastre. Femeia asta este inculta si diabolica, cu masterate si doctorat, ea stie cum le-o fi facut. Umbla pe la toate ziarele sa ne ponegreasca scoala! Umbla cu reclamatii pe la Prefect Politie si Viceprimari. AJUNGE !! Lasa-ne Antik in pace ! Incepe scoala si avem treaba de facut. Locul tau nu este intr-o scoala ca a noastra ! Sa o ia Inspectoratul Scolar si sa se spele pe maini cu ea !!! Oare sotului ei nu ii este rusine de tot circul pe care-l face ?? Ma gandesc ca si colegii lui judecatorii citesc ce se scrie pe forum despre \"doamna\" Antik. Daca a mea nevasta ar face asa ceva as fi luat masuri radicale !!
Postat 13 Septembrie 2013, 17:17 de Profesori
Cristina Ionescu la aeroport
Cristina Ionescu actuala Antik s-a casatorit din interes pentru a scapa de numeroasele dosare care le are pe rol cu ajutorul sotului judecatorul Antik. La aeroport \"umbla\" cu comandantul Pasc pe cand era casatorita cu Ionescu, a plecat de la aeroport dupa scandaluri inclusiv cu directoare economica, venea la servici si isi facea manichiura in timpul programului, vobea urat cu colegi, ea era superioara tuturor, a si incercat sa o inlature din functie pe directoarea economica ca sa poata ocupa ea functia, lucru reusit de actuala contabila sefa care a copiat exemplul si tot asa \'\'umbla\'\' cu comandantul. La Pedagogic a incercat sa o duca si pe fina ei fosta colega la aeroport, dar nu a reusit.
Postat 13 Septembrie 2013, 13:16 de Ck
amanta
MARTIN amanta marelui Negrean inearca sa arunce cu noroi in ANTIK sa se scoata ea ! Cu tratamentul la psihiatrie Martin cum stai ? Caci dupa nasterea copilului mort la 8 luni a ramas cu sechele..... PEDAGOGICUL se bucura ca a scapat de MARTIN !!! Dute fura la inspectorat draga MARTIN !!! O masa la ..."ambasador" poate !!!
Postat 13 Septembrie 2013, 12:21 de Sandu
MARTIN RATATA!!!!!!!!!!
Martin a furat banii si acum ar da vina pe altii ! Antik bine faci nu renunta la lupta, sa plateasca marea inspectoare MARTIN !
Postat 13 Septembrie 2013, 12:10 de prof.
rectificare
Contabila Antik de la Pedagogic e fosta Ionescu.
Postat 13 Septembrie 2013, 12:02 de contabila de la peda
fara carte
Da Ioneasca, contabila de la Pedagogic e fosta Ionescu, aceeasi de la Ineu care a batut o profesoara, a trait cu Pasc de la aeroport, care nu are nimic in cap, cum a ajun ea contabila cand nu are nimic in cap???? tot pe amantlacuri probabil! Atentie, femeia are tulburari serioase de comportament, pe unde a umblat numai scandaluri si batai a facut... e violenta verbal si fizic, cum dracu a pus mana pe Levente, baiatul asta a fost prea tanar si nu a cunoscut-a s a indragostit lulea si acum o apara. Ea a dorit sa si spele numele cu el, ce mai? e de doamna de judecator? e! si abuzeaza de asta! cand se va trezi cineva sa o puna la punct pe ..... asta?
Postat 13 Septembrie 2013, 12:00 de contabila de la peda
ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha
ce stiti de locuintele vandute de IONESCU la mai multi oamenii si unde este el acum bine mersi cu fetita si secretara in PLOIESTI :)))))))) stia baitaul foarte MULTE si a scapat , fiul antrenorului de baschet IONESCU , asta este MOCIRLA pe care JUSTITIA o inghite si inghite , de ce ? El a fost acuzat si de EVAZIUNE si s a casatotit cu Valentina pentru partaj si DOSARUL de evaziune si sa dea teapa. PROFESOARA este scorpion , valentina era TAUR ISTERICA , fara TACTICA de a LOVI in OASE , nu in carne se loveste IN OS. Robert era VARSATOR un persvers de cea mai joasa speta posibila :)))
Postat 13 Septembrie 2013, 11:20 de :))))))
asta e fosta SOTIE a lui ROBERT IONESCU, cel care si a gasit sotia SPANZURATA ,
asta e fosta SOTIE a lui ROBERT IONESCU, cel care si a gasit sotia SPANZURATA , ce mica e lumea, inseamna ca ea a terorizat o si pe VALENTINA IONESCU , femeia s a spanzurat ca nu a mai suportata TORTURA psihica pe care o facea acesta TOOAPA !!!! vedeti cum adevarul ise la suprafata, se lauda IONESCU ca ce relatii avea el inclusiv cu nasul sau TULVAN care si a facut vila din banii luati de la banca pe firma :)) :)))) voi habar aveti ce mafie locala exista si ce CRIMINALI ODIOSI !!!
Postat 13 Septembrie 2013, 11:16 de ce mica e lumea
Parere
Cand are timp judecatorasul asta sa faca si tenis cu nevasta ?? In timpul serviciului , pe holurile Tribunalului ? Cand vrei sa faci performanta in 2 domenii total diferite, ambele iti ies deplorabil. Deci sportivii sa fie cu sportul iar judecatorii cu ... spaga . Ca si colegul Mircea Puscas.
Postat 13 Septembrie 2013, 11:15 de Sportiv
D-na Cristina
Eu sunt din zona Toboliu si o cunosc pe D-na Cristina ca a fost contabila la Primaria din Toboliu. In urma cu cativa ani a fost la primarie mare control cred ca de la Curtea de conturi, iar d-na contabila Cristina Ionescu a fost prinsa cu mari minusuri. A si plecat apoi de acolo tot cu coada intre picioare. Cum o fi ajuns la Aeroport si la Pedagogic numa ea stie. Asta pe unde umbla numa incurcaturi face. De pe la toate locurile ei de munca a aparut in Bihoreanul cu scandaluri. Dar orice ar face tot o scoate basma curata actualul sot - judecatorul Antik. Oare sefii lui ce zic ????
Postat 13 Septembrie 2013, 10:50 de Un cetatean
IAR VRE SA-SI DEA IMPORTANTA
Contabila este si aceea persoana care a lucrat la Aeroportul din Oradea, de unde a plecat cu tinichea in coada ( asa scriau ziarele ), S-a perindat pe la diferite institutii , facand doar scandaluri. Acum poate ca vizeaza un post de inspector scolar (atentie d-l Negrean).Pana acum i-a mers, ramane de vazut cum se descurca in continuare.
Postat 13 Septembrie 2013, 10:30 de Elena
Proverbul romanesc
Contabila asta de la Pedagogic nu e una si aceasi persoana cu contabila de la Ineu care atunci se numea Cristina Ionescu si despre care a scris Bihoreanul ca a decontat 2 WC-uri din curtea scolii cu 2 miliarde de lei si ca a batut o profesoara de la Ineu? 2 parfumuri Gucci de la Pedagogic sunt chilipiruri pe langa 2 WC-uri de la Ineu. Vezi Bihoreanule cu cine te pui. Acuma se numeste Antik si este sotie de judecator. Deci proverbul romaness se adevereste: ”Lupu isi schimba numele, dar naravul ba !”
Postat 13 Septembrie 2013, 09:18 de Popa T.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON