URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Februarie 2013, 07:23

Dictatura mediocrilor: Profesoară de la Medicină bătută pentru că n-a trecut proştii la examene

Dictatura mediocrilor: Profesoară de la Medicină bătută pentru că n-a trecut proştii la examene CUIB DE NEBUNII. Zguduită ani la rând de scandaluri, Facultatea de Medicină pare că nu-şi găseşte liniştea. Şefa de lucrări Georgeta Şerban a fost bătută la comanda studenţilor nemulţumiţi că au picat examenele, dar incidentul s-a bagatelizat la facultate, pe motiv că s-a petrecut în afara ei...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Niciun student picat la examen nu e fericit, însă la Facultatea de Medicină restanţele au ajuns pricini serioase de răzbunare. O profesoară de la Farmacie, Georgeta Şerban, a fost bătută de două matahale, care i-au reproşat că nu trece studenţii la examen!

Deşi grav, evenimentul a fost ignorat în facultate. Lucru care nici n-o miră prea mult pe profesoară, care s-a trezit "pedepsită" pentru că refuză să promoveze studenţii care n-au alte merite decât că sunt pilele cuiva...

"Problema ta!"

La începutul lunii septembrie 2012, într-o seară de marţi, Georgeta Şerban se întorcea acasă de la examenele de restanţe. Pe aleea de lângă blocul ei au ajuns-o din urmă doi bărbaţi care au început, brusc, să o lovească peste cap şi faţă cu palmele. "Mi-au spus atât: "De ce nu treci studenţii?", şi au început să-mi dea palme. N-am apucat nici măcar să strig, am căzut, iar ei au luat-o rapid la fugă. M-am ridicat ameţită, dar cum în jur nu era nimeni, am mers repede acasă, temându-mă să nu se întoarcă", povesteşte profesoara. Nu i-a recunoscut pe nici unul, ci a apucat doar să observe că erau doi bărbaţi masivi.

Rănile suferite - vânătăi şi cucuie - n-au fost grave, însă medicii i-au recomandat două zile de repaus. După ce a depus plângere la Poliţie, profesoara le-a povestit colegilor ce a păţit. Credea că şi ei se vor alarma, gândindu-se că oricare ar putea păţi la fel. "Însă au întrebat de ce discutăm această problemă în şedinţă de departament, că ei n-au nicio treabă cu asta", spune Georgeta.

Uite cursul, nu e cursul

Apoi, profesoara s-a mai lovit de o problemă, în şedinţa în care departamentul trebuia să voteze statele de funcţii, ce stabileau cursurile fiecăruia pentru următorul an universitar. "Primisem deja statele pe mail şi ştiam că norma mea didactică era formată, ca în anii precedenţi, din cursurile Chimie farmaceutică pentru anul III şi Chimie terapeutică pentru anul IV". Din 1999, respectiv 2000, an de an i-au fost repartizate, cele două materii reprezentând specializarea ei.

Uitându-se în timpul şedinţei peste forma finală a statelor, a aflat însă că va preda doar cursul anului III. Situaţia a revoltat-o, pentru că este titulara materiei Chimie terapeutică, iar legislaţia prevede că un profesor trebuie să predea, obligatoriu, cursul pe care s-a titularizat, prin concurs. Cursul fusese redistribuit lui Florin Bănică şi Feliciei Drăgan, primul chiar fost student de-al Georgetei, în prezent asistent universitar. "Am întrebat de ce şi mi s-a răspuns că aşa a decis consiliul departamentului". Pur şi simplu...

Reproşuri cu duiumul                                  

Nemulţumită, a cerut explicaţii decanatului şi, fiind vorba de un abuz, statele de funcţii s-au modificat. I-a fost repartizat din nou cursul de Chimie terapeutică, însă i s-a luat cel de Chimie farmaceutică, fiind dat aceloraşi doi profesori! "Financiar, nu mă afectează. Însă am vrut să ştiu de ce nu mai sunt calificată să-mi predau cursul".

Spre deosebire de alţi profesori de la Farmacie, Georgeta Şerban e absolventă ca şefă de promoţie a UMF Cluj în 1993 şi a avut mai multe burse de studii în străinătate. Nu s-a complăcut în comoditatea activităţii didactice, ci şi-a construit o reputaţie de specialist. În ierarhia cadrelor didactice ale Universităţii, se situează între primele trei de la Farmacie, dovadă că munca ei de cercetare este însemnată.

Şefa departamentului de la acea vreme, Ildiko Szabo, i-a spus, însă, că profesorii cărora li s-a distribuit cursul erau mai îndreptăţiţi să-l predea, întrucât se implică mai mult în activităţi extra-didactice. "Îmi reproşa lucruri false: că refuz să particip la admitere, să traduc subiectele grilă la admitere, că n-am contribuit la calificativul Universităţii", spune Georgeta, posesoarea unei lungi serii de articole de cercetare publicate. Totodată, i se reproşa, deşi nu fusese niciodată sancţionată, că avusese reclamaţii din partea studenţilor care considerau că au picat pe nedrept examenele. "Eu le-am arătat lucrările studenţilor, demonstrând că nu au scris nimic şi de aceea au picat", explică profesoara.

Studenţi cu protecţie

Georgeta Şerban e convinsă că reproşurile departamentului sunt de faţadă şi că, de fapt, problemele i se trag de la exigenţa ei. "La mine nimeni nu primeşte 5 pe ochi frumoşi!". Ştie că asta a atras nemulţumiri din partea studenţilor, dar şi a colegilor care mai închid ochii în faţa neştiinţei. "Am studenţi care la cursurile mele nu vin niciodată, dar la alţi colegi sunt mereu notaţi prezenţi. Refuz să cred că un student care merge frecvent la alte cursuri, la mine nu vine nici măcar de curiozitate", spune profesoara.

03 Laura Vicas.jpgPe aceştia, firesc, nu-i primeşte în examen, însă susţine că au fost situaţii când tinerii au fost examinaţi, fără ştirea ei, de Laura Vicaş (foto), în prezent şefa departamentului. "Când i-am spus să ne uităm împreună pe cataloage, ca să-mi demonstrez dreptatea, mi-a răspuns că sunt lucruri de domeniul trecutului".

Iar exemple sunt multe. "Despre un alt student care nu fusese la niciun curs, Simona Bungău (n.r. fost prodecan al FMF şi soţia rectorului Constantin Bungău) mi-a zis să-l trec, că e în Germania, unde e şi fiul ei, şi are grijă de el acolo". O altă studentă a luat notă de trecere la examenul teoretic susţinut cu o altă profesoară, Bianca Paşca, dar la cel practic, dat cu Georgeta, n-a ştiut nimic. "Când am întrebat-o pe colega mea cum de a trecut la ea, m-a întrebat la rândul ei: "Ce vrei, să schimbi tu lumea?"". I-a fost clar că încurcă planurile colegilor...

Ea şi restul lumii

Astfel de păţanii are de când s-a angajat la FMF. "În 1999 a fost prima oară când m-am trezit că studenţi absenţi la examenele mele aveau note în catalog semnate de alţi colegi". A sesizat conducerea, dar fără răspuns. În 2009, o altă sesizare depusă la decanat, şi mai gravă, a avut aceeaşi soartă. Două cadre, Otilia Bradea şi Bianca Paşca, publicaseră o carte în care au copiat un rezumat făcut de Georgeta la o lucrare de specialitate a unor clujeni. "Eu foloseam acel rezumat la laboratoarele cu studenţii. Însă ele au scris un volum doar cu aceste reproduceri, ceea ce e un plagiat".

Profesoara recunoaşte că ani la rând a încercat să stea deoparte, dar acum i s-a umplut paharul. Nu consideră deloc firesc ca un dascăl care promovează exigenţa să fie înlăturat doar pentru că nu se "deprinde" cu obiceiurile proaste. Deşi s-a plâns de mai multe ori decanului Florian Bodog, acesta a redirecţionat-o de fiecare dată către departament, fără să medieze conflictul. Cum, de altfel, s-a spălat pe mâini Bodog şi în discuţia cu BIHOREANUL: "Ştiu despre agresiune, dar nu e problema decanului, ci a Poliţiei, iar celelalte aspecte ţin strict de departament"...

Fără temei

Deşi recunosc că Georgeta e unul din cadrele didactice valoroase ale departamentului, colegii ei bagatelizează întregul conflict, lăsând să se înţeleagă că profesoara ar fi, de fapt, problema. Şi dovedind astfel că, ajuns singur împotriva celorlalţi, un dascăl performant poate fi uşor luat drept paranoic ori neadaptat, nicidecum un etalon.

03 Simona Bungau.jpg"Trebuie să înţeleagă, cursurile se mai distribuie şi colegilor care au mai puţine. Poate de la toamnă îl primeşte iar", zice Laura Vicaş, actuala şefă de departament, respingând, pe de altă parte, orice acuzaţie că ar fi încercat să promoveze studenţi picaţi la examenele Georgetei. "Nimeni n-are de ce să se răzbune. Nu ştiu ca cineva să fi rugat un alt coleg să dea o notă vreunui student. Eu sigur n-am apelat nici la Geta, nici la altcineva", spune şi Simona Bungău (foto). Evident că, tot declarativ, membrii departamentului se arată solidari în ceea ce priveşte incidentul cu bătaia, deşi nici atitudinile de acum, nici reacţiile lor din trecut, nu dovedesc asta.

În faţa acestei situaţii, Georgeta Şerban nu-şi mai doreşte decât atât: să-şi primească înapoi cursul şi să nu i se mai aducă reproşuri neîntemeiate. "Eu ştiu că ei vor ca eu să tac sau să plec. Eu, însă, vreau să fiu lăsată să muncesc". Chit că, lucru ştiut, la Medicina din Oradea munca integră nu e prea bine văzută...


DE VOIE, DE NEVOIE
Anchetă la comanda Ministerului

03 Constantin Bungau_1.jpgGeorgeta Şerban a depus mai multe sesizări atât la decanatul FMF, cât şi la rectoratul Universităţii, însă toate s-au încheiat prin redirecţionarea ei către departamentul de Farmacie, fără ca cineva să medieze, de fapt, conflictul. Drept urmare, profesoara a sfârşit prin a trimite o sesizare şi Ministerului Educaţiei, care săptămâna trecută a cerut rectorului Constantin Bungău (foto) să lămurească situaţia.

"Vom forma la nivel de Universitate o comisie care va analiza aspectele sesizate", spune Bungău. Rectorul recunoaşte că până acum a pasat problema departamentului, dar spune că nu şi-a imaginat că situaţia nu se va soluţiona. "Sunt chestiuni care trebuiau să se rezolve intern, nu să se tărăgăneze atâtea luni".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
307 Comentarii
Justitie
Rusine ! Sa stiti ca toate acestea duc la scaderea prestigiului acestei facultati. Care si asa nu este cotata asa de bine ...Am auzit vorbinduse acest lucru in alta facultate , respectiv la Cluj si nu de studenti...Vreau sa va spun ca si sondajele o arata sub Vasile Goldis...D-le recor ce semanati acea o sa si cilegeti intr-o zi...Foarte posibil ca un doctor de acesta o sa va trateze cind o sa iti batrin or pe un fiu ori nepot ...si nustiu rezultatul...Daca ar fi alta disciplina ..ai mai trece cu vederea ...Dar cind este vorba de viata oamenilor !. Nu se poate Dle Rector !...Fiind-ca nu se poiate cumpara in bani viata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 21 Februarie 2013, 19:40 de Vasile Vioara
va luati de singurul profesionist din faculta...
Va vine sa credeti sau nu (mi-e tot una), dar va relatez ceva ce in RO pare incredibil: sunt un amic vechi de-a lui Geta. O cunosteam din camin, ca eram caministi amandoi, cu mult timp inainte de a-i fi student. Ei si? Credeti ca a contat? A trebuit sa invat cot la cot cu ceilalti. Ba mai mult de atat, m-a cazut de doua ori. Pe mine, amicul ei, cel cu care se conversa prin camin cand ne vedeam. Ce ziceti de asta? :) Dar, avea dreptate, ma cadea pe bune. Amic / neamic, a trebuit sa invat sa trec. Contrar asteptarilor multora dintre voi, mi-a crescut respectul pt. ea in loc sa fie invers dupa toate astea. Asta pe de o parte. Pe de alta, nu am dat nimanui nicio spaga, ca nu aveam de unde. Singura mea \"pila\" era Geta, care s-a dovedit a fi corecta. Insa colegi/celege de-ai mei, dadeau la greu. Numele si tarifele le-ati spus si voi. Reamintesc doar pe: Horak bacsi, care lua cu nerusinare cate 200 de examen (aveam 3 examene cu el) si Lupuleasa (cu Vicas de ..... gat - aoleo, la ce v-ati gandit nerusinatilor? :p) cat incapea. Simonica - copy/pastica Bungau nu avea limite. Stiu la inceputurile ei, o trupa de studenti i-au dus o remorca de carbuni, ca asta a cerut Simonica.:D Apoi doar euro!
Postat 15 Februarie 2013, 00:08 de fost sutud. farm.
Pt geta si id-urile sub care a scris
Poate ca ai fost sefa de promotie in scoala, dar in viata ai ramas repetenta. Trateaza-te pana nu e prea tarziu.
Postat 13 Februarie 2013, 16:25 de du-te la psihiatru
FARA SCHIMBARE
Am terminat Fac. in 2004.Vad ca nu sa schimbat nimica si nimeni. Geta a fost singura profesoara corecta din toate punctele de vedere. Restul asa zis profesori is corupti.Bungau, Mermeze, Jurca, etc.
Postat 12 Februarie 2013, 21:44 de fost student
haha
slabutz....doar 450 euro???hahaha =))
Postat 11 Februarie 2013, 21:14 de focosul
tupeista
cum poti sa spui asa ceva Simona Bungau , cum poti sa fi chear asa de tupeista sa zici k nu iei doar eu ti-am dat 450 de euro pt 3 examene acum 4-5 ani ...se pare ca ai uitat de unde ai plecat ...
Postat 11 Februarie 2013, 19:24 de stugent
haha
8 sper sa nu te superi...dar citesc stirile si ma dispera ce fac ungurii din harghita si covasna!!!si totul are o limita e tara noastra deocamdata si va fi pana mor toti romanii!!
Postat 08 Februarie 2013, 17:31 de focosul
haha
1 nu sunt geta 2concluzie -esti analfabet daca nu sti citi ce am scris mai jos (dovada ca nu is geta) 3 se stie ca toti bozgorii sunt cu pile 4 nu canta in struna de unde e geta si ce e acolo pentru ca tot Romania se numeste 5 daca a vorbit un mort de rau nu e ilegal dar daca mai crezi in Dumnezeu sigur o sa faca ceva daca nu a fost corect 6 si nu in ultimu rand respect ca zici ca ai prieteni romani de buna calitate 7ungurii(neam de cuceritori ) din romania = bozgori (oameni fara patrie)
Postat 08 Februarie 2013, 17:30 de focosul
raspuns civilizat
Sunt ungur si sunt mandru de asta. Si stiu limba romana mai bine ca toti arabii la un loc. Si am prieteni romani de f buna calitate. Nu conteaza ce natie esti, ci ce fel de OM esti. Ceea ce d-rei ii lipseste
Postat 08 Februarie 2013, 17:23 de Student Ungur farma
raspuns civilizat
Nici un profesor nu ne-a diferentiat atat ca ea. Fiindca suntem unguri. Bine ca stiu. Sa afle toti.
Postat 08 Februarie 2013, 17:20 de Student Ungur farma
raspuns civilizat
Esti si sovin, si nationalist, focoaso Geta. De-aia pe d-ra Horvath o tii asistenta. Ca e unguroaica. Dar ce ti-a facut? iti spala paharele, iti face reactivii, iti tine orele cand tu esti prea ocupata sa vii, ti-a tinut cursurile cand tu te scoleai prin japonia - mai bine ramaneai acolo. Nu ti-e rusine? de-aia ai ponegrit-o si pe D-na Ildi! de-aia pci ungurii le examene si treci arabii. Noi de ce n-avem 10 subiecte? Bozgori! Dar tu din judetul Mures ce natie esti?
Postat 08 Februarie 2013, 17:19 de Student Ungur farma
haha
inca ceva...nu compara oradea cu cluju...oradea = cacat pe batz in comparatie cu cluju fara suparare....desi asta nu inseamna ca e cea mai naspa din tara... in fine....alta treaba ce ar fi de spus...termina sa compari medicina cu farmacia!!! voi aveti profii vostrii si noi pe ai nostri....am facut si noi anato,biochim.fiziol,fispat,semiologie,..microbiologie...etc...dar sa nu crezi ca profii vostrii is singurii care predau materiile astea sau ca doar ai tai is corupti....sincer nu ma intereseaza de ai tai...ma uit la ai mei si deocamdata nu pot sa iau apararea celor cinstiti decat prin niste comentarii anonime lasate aiurea pe net:P
Postat 08 Februarie 2013, 17:16 de focosul
dependente
Cred ca ati devenit dependenti, mai opriti-va! Nu-i faceti bine decat asteia care a scris articolul si care e tot in categoria pilosilor, ca altfel nu se explica lacunele...
Postat 08 Februarie 2013, 17:13 de student
haha
si nu mai vorbi cluju de rau...e cea mai putin corupta facultate din tara....in rest in toata tara e ffff mare coruptie,....de la iasi...constanta...galati....bucuresti...craiova...arad ....timisoara....tg mures (cu bozgorii lor)....etc...CLUJU e CEL mai CORECT!!!
Postat 08 Februarie 2013, 17:10 de focosul
haha
esti anu 1 draguta,....normal ca ii sti.....pana in anu 6 de medicina o sa ai in jur de 72 de examene fara laboratoare....asta daca e sa pui doar 6 examene pe sesiune deci eu cred ca se iarta daca mai uiti unii profi...mai ales daca nu isi fac treaba cum ar trebui...
Postat 08 Februarie 2013, 17:09 de focosul
haha
ptr d-soara de la medicina...nu te mai da asa pompoasa .,...nu exista medicina fara chimie si nici farmacie fara anatomie fiziologie si ce ai mai zis tu acolo...stai relax ca si la noi se fac si iti spun asta ptr ca provin dintr-o familie de medici...faptul ca e corupta si fac de medicina nu imi pasa nici cat negru sub unghie...daca voi sunteti atat de lasi si va lasati calcati in picioare pe noi cei de la farmacie nu ne priveste...asta nu inseamna ca suntem mai bravi sau alte prostii si te rog nu interpreta!!!nu a zis nimeni ca daca inveti nu o sa treci la medicina...la farmacie e diferit !!!...dar nu se pune problema la d-soara Serban subiectul discutiei....ea e corecta aproape singura corecta ramasa in sistem.....iar cei care iau bani nu vor decat sa o indeparteze din sistem..prin cometarii aici pe net ne spunem parerile pro prof geta...va fi singura aparare a ei din partea studentilor...makar aici va rog nu incercati sa skimbati subiectu si sa imi dati dreptate ca ati dat spaga ca nu si nu mai bateti campii cu medicina ptr ca nu pot fi comparate!!!:P
Postat 08 Februarie 2013, 17:06 de focosul
Si lanoi?
Scuze, trebuie sa plec. Inteleg. Dar afara dai examen. iar eu iau, el nu. In Germania, Franta, peste tot dai echivalari. Nu-mi pasa de note. Ci de ce stiu. Scoala tot o termin. Cum nu mai tii minte cu cine ai facut? eu ii stiu pe toti. Si de la LP. CEAo
Postat 08 Februarie 2013, 17:01 de Student medicina I
pt student la medicină I
Acum plec și eu în oraș..am treabă... e vineri seara...relaxare...
Postat 08 Februarie 2013, 17:00 de un om simplu
pt student la medicină I
Crede-mă că nu mai țin minte cu cine am făcut și nici nu cunosc pe cei de la Medicină... Dar nu descuraja de tot...dacă înveți poți trece examenle nu-i nici o problemă...doar că tu chiar dacă ai scris de 10 vei avea 8...iar alții care au scris de 7 vor avea 10 sau care nici n-au fost la exmene vor avea 5...
Postat 08 Februarie 2013, 16:58 de un om simplu
Si lanoi?
O, toate-s la fel, sa nu crezi. Frate-meu e la Cluj. Trai neneaca. el zice ca taxa creste proportional cu importanta. dar el invata. N-a avut treaba cu nimeni. Ma gandesc ca si eu, daca invat, e ok. Nu? Nu ma intereseaza pilosii. Cu aia raman in cap. Afara n-o sa aiba de lucru, fiindca o s aomoare pe careva. Simplu. Si am colegi buni. Scoasla mai ioc, ca unii nu prea vin. dar ma descurc din carti
Postat 08 Februarie 2013, 16:58 de Student medicina I
Si lanoi?
Draga, om simplu. Dar de la nioi, n-ati facut cu nimeni? anatomie, biochimie, am inteles fizica- cu cavalu, fiziologie... farmacologie nu faceti? nimic din astea? chirurgie? nu, asta nu faceti sigur.
Postat 08 Februarie 2013, 16:55 de Student medicina I
pt student la medicină I
Nu ești de vină tu! Ci sistemul... Dacă ai posibilitatea pleacă de acum în altă țară...! Sau măcar altă facultate mai serioasă...!
Postat 08 Februarie 2013, 16:53 de un om simplu
Si lanoi?
Oi fi singur, eu pe net! voi, focosule, om simplu!!!!! ma aude cineva. daca stiti de Cavalu, stiti si de altii de la medicina. spuneti-mi si mie
Postat 08 Februarie 2013, 16:52 de Student medicina I
pt student la medicină I
nu am avut treabă cu Medicina...doar cu farmacia...așa că nu te pot lumina foarte tare... dar o chestie e sigură: corupți până în gât la toți!
Postat 08 Februarie 2013, 16:51 de un om simplu
Si lanoi?
Venim toti la scoala. Ne cam luam examenele. de ce ne descurajati. Eu cand termin, vreau sa plec in alta tara. Sunt de vina?
Postat 08 Februarie 2013, 16:51 de Student medicina I
Si lanoi?
Mai exact va rog!. Din portofel nu se deduce.
Postat 08 Februarie 2013, 16:50 de Student medicina I
Si lanoi?
Luminati-ma si pe mine!!!! Ati plecat toti la servici?
Postat 08 Februarie 2013, 16:49 de Student medicina I
pt student la medicină I
Pregătește-ți portofelul sau moralul ca să reziști câțiva ani...! .))))
Postat 08 Februarie 2013, 16:48 de un om simplu
Si lanoi?
Si la noi sunt pile? si bani? Inca n-am auzit
Postat 08 Februarie 2013, 16:46 de Student medicina I
Corectura
D-ra, focosule. D-ra.
Postat 08 Februarie 2013, 16:45 de UNU
haha...
Să marcheze când or să cadă toți...așa cum a căzut comunistul vor cădea și ăștia... dacă comunismul a ținut 40 de ani...ăștia cât crezi că o s-or ducă..? Până la urmă poporul nu e prost și tot se va revolta... N-am făcut aluzii atât de perverse la care te-ai gândit tu...(despre doamna Geta)!
Postat 08 Februarie 2013, 16:42 de un om simplu
raspuns focosului
Chestia cu il execut e cam grea. Nu se cade.
Postat 08 Februarie 2013, 16:41 de Cetatean
haha
FMF-ist....esti un cretin la cap...te contrazici singur...vai de steaua ta :))) du-te si prinde peste nu ne irosi timpul ...:P
Postat 08 Februarie 2013, 16:41 de focosul
raspuns focosului
Cam grele comparatiile cu fotbalul. Am garda, plec. O seara buna
Postat 08 Februarie 2013, 16:40 de FMF-ist
raspuns focosului
Unde sa marcheze, la d-ra geta? ca n-am inteles? eu o stiu din vedere, dar sa ma scuzi, n-as fi curios. fara nici o jignire, dar sunt barbat.
Postat 08 Februarie 2013, 16:39 de FMF-ist
raspuns focosului
De ce raspunzi asa acid? tineam cu tine. Doar ca-ti ia timp sa-i enumeri pe cei de la medicina. Esti foarte irascibil/a. linisteste-te, draga.
Postat 08 Februarie 2013, 16:37 de FMF-ist
haha...
Cetățene, oamenii care stau pe margine sau doar în peluză ce-i drept nu-și pierd timpul..ei vin 2 ore văd un meci și pleacă acasă...dar cei care se implică, cei 22 de jucători ai ambelor echipe vor rămâne în istorie cu meciul pe care l-au jucat... De ce să o lăsăm pe doamna profesoară să joace singură...n-ar fi corect...jucăm tot 11 la 11... oricum deja a fost faultată...(chestia cu bătaia)...dar stați liniștiți că eu personal când prind pe unu îl execut și io...(ca Bourceanu la mijloc)...de marcat las pe alții...:))))))
Postat 08 Februarie 2013, 16:37 de un om simplu
raspuns focosului
schimbările sunt dragi doar bebelușilor (când sunt uzi) - o sa tin minte asta. e dragutza.
Postat 08 Februarie 2013, 16:36 de FMF-ist
haha
FMF-ist....terminam cand vrem noi nu cand ni se solicita ;)
Postat 08 Februarie 2013, 16:35 de focosul
raspuns focosului
Stim toti cum sta treba in spitale. lasati-ma. O sa plec in Franta
Postat 08 Februarie 2013, 16:35 de FMF-ist
raspuns focosului
Nu sunt Cavalu. Stie toata lumea cum i se inmanau zecile de mii de RON in facultate, in buchete de flori. dar ce rost are sa va luati acum de cei de la medicina? E singura? nu-i terminati pana maine.
Postat 08 Februarie 2013, 16:33 de FMF-ist
haha
draga cetatene...daca nu iti pasa de societatea in care traiesti fa la fel ca si altii...dar nu ne impiedica sa nu ne pese...lasa-ne sa ne batem capu ca nu patesti nimic ;)
Postat 08 Februarie 2013, 16:32 de focosul
haha...
oamenii se schimbă greu, sau mai deloc... schimbările sunt dragi doar bebelușilor (când sunt uzi...)...:((( ăștia trebuie să plece...sau trebuie să treacă generația comunistă...
Postat 08 Februarie 2013, 16:31 de un om simplu
raspuns
D-lor om simplu si focosu. Era o constatare prietenoasa. N-am dat cu parul, n-am jignit. N-am vrut sa va ofensez. Imi pare rau daca ati inteles altfel. dar credeti-ma, nu merita timpul. Nu d-ra. Toata treaba asta. Cu respect
Postat 08 Februarie 2013, 16:30 de Cetatean
haha
HAHA...asta e chiar tare....daca chiar esti cavalu simona de ce nu scri cati bani ai incasat an de an de la boboceii din facultate si cum i-ai invatat sa respecte un profesor, pentru biofizica cate 50 de lei de la fiecare student...faceti un calcul sa vedeti cati bani...intr-adevar e o nimica toata fatza de altii dar tot spaga se numeste si nu aveti dreptu sa comentati aici in calitate de viitor inculpat in acelasi caz al coruptiei!! si daca e careva ce a trecut numele dvs ....numai rau a facut acum o sa afle toata lumea :)))
Postat 08 Februarie 2013, 16:29 de focosul
Jurcut
Avem si noi falitii nostrii, dar ne ocupam noi de ei.
Postat 08 Februarie 2013, 16:27 de medic FMF
haha...
Eu consider că dacă alții au timp să stea să aranjeze examene și pile (inclusvi profesori)...ne mai facem și noi timp din când în când să mai scoatem la suprafață anumite nedreptăți... Nu de alta, dar poate sunt unii care citesc...și să-și formeze de la început o părere reală despre FMF Oradea...să nu intre în șoc după aceea... dar poate că și muncim ceva..nu doar stăm pe net... poate avem de lucru la calculator.. V-ați întrebat aceasta când ați constatat?
Postat 08 Februarie 2013, 16:26 de un om simplu
haha
conteaza sa imi pierd timpul aici, orice pentru d-soara profesoara, dar sa nu crezi ca am o afinitate deosebita pentru aceasta :)))lol...ea prof eu stud ...de ce conteaza sa ii iau apararea?pentru ca e singura modalitate de a-mi exprima parerea intr-o facultate corupta unde nu pot avea nici un cuvant in luarea unor decizii si pentru ca sunt convins ca nu o sa se faca dreptate!!!vei vedea si tu si restu care au citit aceasta stire...va fi doar asa...de ochii lumii..nimic nu se va schimba...vorba lui "Simplu om"....oamenii trebuie sa se schimbe ;)
Postat 08 Februarie 2013, 16:25 de focosul
Jurcut
Jurcut e pensionar. Ce aveti cu el? iar Cavalu e tot la FMF. Ocupati-va de voi
Postat 08 Februarie 2013, 16:23 de medic FMF
Poza
Era vorba de poza lui Vicas
Postat 08 Februarie 2013, 16:22 de Alt Om simplu
haha...
eu mă refeream la poza lui Vicaș...
Postat 08 Februarie 2013, 16:22 de un om simplu
Constatare
Stimati colegi, studenti, farmacisti, medici. nu faceti decat vizualizari acestui site. Merita? Aveti lucruri mai bune de facut: de munci, de invatat, de mers la farmacie, de crescut copii. Have a nice life. Cu respect va rog sa incetati. Pt linistea tuturor. Si aceasta GETA, si dvs. studentii, sit toti dvs. comentatorii: medici, farmacisti, cetateni de bine, oameni simplii, focosi sau nu, au cu siguranta altceva mai bun, mai important mai laudabil de facut. Cu respect/ termenul la moda.
Postat 08 Februarie 2013, 16:21 de Cetatean
haha
Geta nu apare in poza...
Postat 08 Februarie 2013, 16:20 de focosul
cea mai mare hoață!
Cea mai mare hoață este simona cavalu: a furat cartea, cere șpagă, privește pe toată lumea de sus, la fel ca protectorul ei mumia Jurcuț! la cursurile ei nimeni nu înțelege nimic!!
Postat 08 Februarie 2013, 16:19 de simona cavalu
răspuns întrebare...
depinde ce se înțelege prin termenul „focos”... Dar prefer un om simplu căruia nu-i place nedreptatea...
Postat 08 Februarie 2013, 16:17 de un om simplu
Intrebare
Multumesc, d-le om simplu. Tot focos sunteti? deja suntem 3
Postat 08 Februarie 2013, 16:16 de Farmacist focos
răspuns întrebare...
Incompatibilitățile se rezolvă cu bani... :)) Oricum dânsa e șef (cu numele), alții muncesc și trag greul...dânsa ia doar laudele... Dacă te uiți la poza din articol chiar se observă că are față de șef, nu...?!
Postat 08 Februarie 2013, 16:14 de un om simplu
Intrebare
D-le Focos, nu va mai puneti mintea cu toti pierzatorii de timp;, ei se cearta, ei se-mpaca. N-aveti ce face cu timpul? Inteleg numai daca aveti o afinitate deosebita pt. acesta Geta. Noroc ca n-am facut cu ea, ca am terminat in Timisoara.
Postat 08 Februarie 2013, 16:13 de Farmacist focos
Intrebare
O intrebare simpla? poti fi sef peste tot, d-na Vicas? Nu exista incompatibilitati?
Postat 08 Februarie 2013, 16:10 de Farmacist focos
pt. Focosule Geta
Boule, pe adresa aia de net e numarul. Am zis s-o protejez, dar daca vrei 07****... E destul?
Postat 08 Februarie 2013, 16:09 de Student 5
haha
dute japita la munca am sa ma rog sa nu moara nimeni azi!!!sper sa faca asa toata lumea !!!
Postat 08 Februarie 2013, 16:08 de focosul
haha
nu ca nu te-ar trece geta....ca pana la urma te-ar trece si ea daca ai un singur examen...ii om...intelege....dar nu ai 1 examen...si asta o sa te doara rau de tot :))
Postat 08 Februarie 2013, 16:06 de focosul
haha
hhh..... :))) se vede tupeul tau..oricum stiu cine esti chiar daca nu ti-am dat de inteles...llol...acm mi-am dat seama :)))esti o javra care visa sa ia 10si visa sa isi ia diploma anu asta...dar te stiu ..de mi-ai vedea fatza acuma ...e in lacrimi ...si totul din cauza ta =))))dar sper ca iti dai seama ca daca scot un cuvant nu mai vezi tu diploma nici la pastele oilor ...cailor exista :)))
Postat 08 Februarie 2013, 16:06 de focosul
haha
acum ca ti-ai dat seama care e numarul lui geta sun-o....zi-mi cand o suni si iti demonstrez ca iti scriu si de scriu cate o litera si tot dau enter :)) muhaha.... dar...daca vrei sa fi si mai sigur si tot nu crezi ptr ca de obicei toti inapoiatii is incapatanati.....atunci lasa-mi nr tau de tel si te sun eu...nu am sa uit :D promit!!!!!!!!
Postat 08 Februarie 2013, 16:03 de focosul
pt. Focosule Geta
Am luat si 10 la ea. Indraznesc. HA HA HA Intr-adevar dupa ce a sunat-o cineva
Postat 08 Februarie 2013, 16:03 de Student 5
pt. Focosule Geta
Plec la servici. Cu bine. Poate te maturizezi, desi la boala pe care o ai nici o sansa
Postat 08 Februarie 2013, 16:00 de Student 5
haha
pt. Focosule Geta [08.02.2013, 15:51] Nu cred ca trebuie sa ne jignim intre noi din cauza ei, daca nu esti ea? ori suntem colegi si tocmai ti-a dat 10 pentru inalte virtuti ostasesti? Colega? postat de: Student 5...acuma am citit si asta ce ai scris aici si nu pot sa iti zic...tu care esti doxa de carte si te plangi dute si examineaza persoanele care au luat 5 la geta sa vezi cat de capabile sunt alea in comparatie cu tine...dar cele cu 10...sa nu indraznesti :)))lol...
Postat 08 Februarie 2013, 16:00 de focosul
pt student 5
la ce limbaj ai nu cred nici 1% că ești medic... (doar veterinar eventual) :))))
Postat 08 Februarie 2013, 16:00 de un om simplu
pt. Focosule Geta
TRel lui jeta e pe net, desteptule http://fmforadea.ro/****
Postat 08 Februarie 2013, 15:59 de Student 5
haha
daca era sinucigasa cred ca avea macar o tentativa de sinucidere...deocamdata n-am auzit de nici una si moarta nu e , asa ca baga bine la cap...nu mai minti pentru ca totul se intoarce impotriva ta!!!Dute si croseteaza apa minerala mai bine...
Postat 08 Februarie 2013, 15:58 de focosul
haha
a ta prietena GETA. :)))
Postat 08 Februarie 2013, 15:56 de focosul
pt. Focosule Geta
Noroc, jeta draga, ca tu te-ai blocat la faza cu facultatea. De aia nu ti-o fi dat dumnezeu nici familie, nici copii. ca sa nu devii si criminala, ca sinucigasa esti.
Postat 08 Februarie 2013, 15:55 de Student 5
haha
inteleg ca te simti doxa de carte "stimate student" dar tot n-ai priceput nimic,esti varza!!!haha...am scris mai jos de vreo 20 de ori ca m-am saturat sa scriu ca nu sunt geta....daca vrei...lasa-mi nr tau sa aflu cine esti si poate iti fac eu rost si de nr lui geta daca tot vrei sa vbesti cu ea :))) dar parerea mea e ca ea nu raspunde la nr de telefon ale oricui,in fine...eu nu m-am laudat ca am citit mult in afara facultatii asa ca eu am dreptul sa mai si gresesc la ortografie pentru ca nu sunt la caligrafie si nu am dat la litere si nu sunt mare academician ca sa imi spui mie ca "ai trecut la limbajul academic"....you stupid sheep.... cred ca tu esti personajul care s-a trecut si medic si te stiu...am stima fatza de tine pentru ca ai familie si esti si medic...dar faptul ca te-a picat la chimie nu inseamna ca tu esti doxa sau ca te-a picat pe nedrept...e bine sa iti evaluezi corect cunostintele pentru a putea ciripi in public astfel de informatii...pentru ca mereu ti se va da peste nas daca informatiile tale sunt incorecte ...
Postat 08 Februarie 2013, 15:55 de focosul
pt. Focosule Geta
"ca te fac praf doar din cuvinte". Exact EA. picatura de apa. ca in ziar. I-a facut praf pe toti. Ea ameninta, ea arunca cuvinte jignitoare, ea acuza, ea blestema ....
Postat 08 Februarie 2013, 15:54 de Student 5
pt student 5
Dacă ai știut o dată la examen trebuia să știi și a doua oară...numai că unii tocilari azi învață ceva cursuri, mâine scriu la examen și poimâine nu mai știu nimic...! Nota la examen nu se dă pe prezență! Pentru că poți să fii prezent și să butonezi telefonul sau să fii cu capul în altă parte... Cât despre faptul că ai familie (doamna profesoară nu este invidioasă) și ești ocupat asta este doar problema ta... Normal, logic, după mine: întâi se face licrul, iei Bac-ul, faci și o facultate dacă crezi că te duce capul, și apoi te angajezi ca să poți întreține o familie, apoi te căsătorești și faci copii! Normal că dacă schimbi ordinea ai probleme...și te descurci mai greu...dar asta nu e vina nimănui...fiecare decide pentru sine cum să-și ducă viața...
Postat 08 Februarie 2013, 15:52 de un om simplu
pt. Focosule Geta
Nu cred ca trebuie sa ne jignim intre noi din cauza ei, daca nu esti ea? ori suntem colegi si tocmai ti-a dat 10 pentru inalte virtuti ostasesti? Colega?
Postat 08 Februarie 2013, 15:51 de Student 5
haha
"Pai daca legea a fost facuta tot de "prosti". Ce sa-i faci?" Legea ca e facuta bine,rau.de prosti sau destepti,nu conteaza atata timp cat toata tara se supune legilor ar trebui sa te supui si tu student 5 si toti cei care iau sau dau spaga..stai prost cu gandirea...eu zic sa nu ma oftici ca te fac praf doar din cuvinte ...vezi-ti de treaba ta si nu mai comenta de ceea ce nu sti...daca sti ceva si ca e de rau ca e de bine am sa citesc cu placere dar cand spui doar niste abureli invatate la piata....mai bine ma uit la TOM si JERRY ca is desene faine
Postat 08 Februarie 2013, 15:49 de focosul
pt. Focosule Geta
Ai trecut la limbaju "academic" al sefilor de promotie, ha ha ha ha
Postat 08 Februarie 2013, 15:47 de Student 5
pt. Focosule Geta
Cretin esti tu, sefo de promotie.
Postat 08 Februarie 2013, 15:46 de Student 5
pt. Focosule Geta
Pai daca legea a fost facuta tot de "prosti". Ce sa-i faci? nu sunt toti atat de eruditi ca sefii de promotie. Poate ai avut si 10+. cum era pe vremea lui Ceasca. Pt inalte contributii comuniste? Membru PCR? UTC? Pionieri? ce mai era atunci! prost cum sunt, citesc si istorie. Nu numai chie farmaceutica, terapeutica, getutica...
Postat 08 Februarie 2013, 15:45 de Student 5
haha
un bou cinstit cretinule...
Postat 08 Februarie 2013, 15:43 de focosul
haha
eu iti spun ce e ilegal si ce nu!!in tara asta nimeni nu o sa te intrebe de ce ti-ai inselat nevasta atata timp cat nu e ilegal....dar daca ai furat un ou o sa faci puscarie!!! asta am vrut sa iti spun...daca nu ai inteles nici acuma dute la psihiatru ;)
Postat 08 Februarie 2013, 15:43 de focosul
pt. Focosule Geta
Noaptea stai si "coci", te trezesti tarziu, si ieri, si azi, mahmura probabil de la atatea doze, si te apuca creatia pe net. Bravo! Sigur, in apararea ta. ca altfel nu vad care bou ar sta sa-ti ridice osanale, asa dusa cu necuratu cum esti.
Postat 08 Februarie 2013, 15:42 de Student 5
haha
pentru student de anu 5....esti mai prost decat prevede legea!! :))
Postat 08 Februarie 2013, 15:40 de focosul
pt. Focosule Geta
Evident esti d-ra Geta, pt ca numai ea poate fi atat de nesimtita.
Postat 08 Februarie 2013, 15:40 de Student 5
pt. Focosule Geta
Sa-ntelegem ca mortii au murit ca sa plateasca spaga?
Postat 08 Februarie 2013, 15:39 de Student 5
pt. Om simplu
Dar eu am dat examen cu ea. Si pe motivul ei ca am scris asa si nu asa, ca e alba ca e neagra, ca e prea tarziu, ca e prea devreme, ca nu poate, ca sa mai stau, ca merit mai mult de 5, asa ca nu mi-l da ca sa mai vin o data... etc... asta cum e ???????????? Am fost la TOATE cursurile si lucrarile de laborator. Ce a avut cu mine? Ca am ochi frumosi? Ca am o familie? N-am dat ban nimanui toata facultatea. Am invatat. dar pentru ea niciodata n-a fot destul. Poate trebuia sa pun de-o sponsorizare.?????????????Noroc c-am scapat de ea. Asa s-o ajute sfintii din ceruri. Numai asa.
Postat 08 Februarie 2013, 15:37 de Student 5
haha
iar pentru studentul de anul 5....sa vbesti mortii de rau nu e ilegal,insa ca sa dai spaga si sa accepti spaga e ilegal !!! Tara asta are reguli ce trebuie a fi respectate,regulile incalcate se platesc!!!precum vorba "Dupa fapta si rasplata!"
Postat 08 Februarie 2013, 15:37 de focosul
haha
astia care tot o vorbiti de rau...de ce nu ati depus nici o plangere nicaieri impotriva ei?din cate stiu eu in ultimii 3 ani a fost o singura plangere!!de ce??voi spuneti ca a fost ff nedreapta...a luat mita,v-a facut de banii dati pentru laborator fara chitante,bani dati pentru ustensilele de laborator (cum ati spus mai jos frigider...substante...farmacopee),daca v-ati simtit atat de nedreptatiti de ce ati tacut?daca ati tacut la asemenea fapte inseamna ca ati facut si voi ceva si va temeti sau poate ati tacut ca fraierii....asa ca ar fi bine acum sa suportati consecintele!!
Postat 08 Februarie 2013, 15:33 de focosul
Intrebare crunta
Sa stai sa-i blestemi si pe morti, indiferent cine ar fi fost - tine de un om NORMAL???????????? Intrebati-o pe GETA, dupa inmormantarea la care cu nerusinare a luat parte. Care dintre voi se poate cobori atit de jos????????? Cum a avut tupeul sa mearga acolo, sa stea si apoi sa desvchida gura de fata cu studentii???? Si ce OM si-a gasit sa blesteme. Asa-i trebuia? Daca te auzeau toti studentii si cei adunati acolo, d-ra serban. Om de nimic ce esti.
Postat 08 Februarie 2013, 15:32 de Student 5
răspuns pt medic
Dacă ești medic și o cunoști personal... nu ai învățat pentru nici un exmane de-al dânsei și nici nu ai dat un examen cu dânsa, ca ea să ți-l corecteze...și tu apoi să te plângi că ea nu este corectă... Așa că îmi spune mie cineva că a știut la exmane și că ea nu l-a trecut e o chestie foarte relativă... Și proștii spun că știu! Deci rămâne în picioare afirmația dânsei „La mine nu trece nimeni pe ochi frumoși!” (cum se întâmplă la alții - ochi sau bani frumoși) Dacă n-ai dat tu personal examen cu dânsa să vezi cum te corectează n-ai dreptul să vorbești! Doar din auzite este o judecată prea ieftină...
Postat 08 Februarie 2013, 15:28 de un om simplu
Alt Om e ocupat
Cand esti un neinteles, in cazul d-rei geta, o neinteleasa, marginalizata, evitata, obtructionata de toti, de toate, de legi, de oameni, de societate, nu credeti stimati comentatori ca problema este EA? cu litere mari nu ca e cineva, ci ca e PROBLEMA.
Postat 08 Februarie 2013, 15:26 de Farmacist 1
Alt Om e ocupat
Bravo d-le /d-na medic. Dar te intreb, daca-mi dai voie: care dreptate? La ce? eu din cate inteleg din articol si comentarii, nedreptatile sunt numai in capul ei. Ca s-a luat uncurs? Dumnezeu a dat, dumnezeu a luat. La fel si cursurile. Nu le impart colegii intre ei? sunt proprietate personala? Au batut-o colegii sau studentii? A trecut note altcineva si nu i-a trecut in locul ei? Foarte incurcate caile domnului. lamuriti-ma. Eu stiu ca toate cursurile libere le poate tine oricare din departament e farmacist. Din articol, au batut-o 2 matahale, 2 studenti sau 2 matahale de studenti? ce limbaj doamna Totorean? se spune tipi bine, nu matahale. A nedreptatit-o cine? toata lumea?
Postat 08 Februarie 2013, 15:23 de Farmacist 1
Alt Om e ocupat
Cand a fost la medicina legala s-o verifice de bataie nu i-au facut si un test psihiatric? trebuia. Ar fi fost consternati. Ii dadeau cativa ani buni, daca nu pana la pensie (nu doua zile), de repaus fortat, la spitalul 6 Oradea, la Nucet sau la spitalul 9 Bucuresti.
Postat 08 Februarie 2013, 15:16 de Farmacist 1
raspuns
Sunt medic si o cunosc personal, nu am avut "onoarea" de ai fi student si totusi am invatat sa nu mint si sa fiu om. Duceti-o la biserica poate isi dechide sufletul si inima si invata ca in fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Nu conteaza ca suntem genii, sefi de promotie, mediocri sau nebuni. Sunt extrem de dezamagit de atitudinea ei. Probabil de atatea formule si sinteze, codul deontologic nu l-a mai citit, altfel nu in acest mod ar fi incercat sa-si faca dreptate.
Postat 08 Februarie 2013, 15:15 de medic
Alt Om e ocupat
Scuze, cola, dar Geta e f. ocupata. Sa-si improaste cu noroi studentii si colegii, sa toarca in noptile ei lungi de singuratate, teste pt. "prostii" mentionati in articol, dovezi ca sa-i dovedeasca pe cplegi, hartii catre avocatii care s-o apere de strigoi etc.. Care articol? Aaaaa... Asta a lui Totorean. Sa va traiasca, Ziarule! Vorba lui Caragiale.
Postat 08 Februarie 2013, 15:13 de Farmacist 1
Om ocupat
Lasati-o in pace pe Vicas. E sefa la Colegiu, sefa la scoala, sefa la farmaciile pe care le are. Ce aveti cu ea?
Postat 08 Februarie 2013, 15:09 de Farmacist
pt medic
M-ai înțeles greșit! Eu iubesc țara aceasta, dar doresc ca oamenii să se schimbe! Atâta timp cât suntem pe primele locuri la prostituție, avorturi și alcool în lume... să ne mai numim ortodocși mi se pare ipocrizie curată! Cu respect...
Postat 08 Februarie 2013, 14:48 de un om simplu
pt medic
Dacă ești medic precum ți-ai scris la căsuța „Nume”, înseamnă că n-ai făcut cursuri cu dânsa, și n-o cunoști persoanl... doar din vorbele altora... Nu judeca oamenii fără să-i cunoști! Dacă nu ești medic, ci fost sutdent de-al dânsei și mai ai ceva ranchiună pentru niște note, și ai scris că ești medic înseamnă că ești mincinos. Nu te uita la paiul din ochiul aproapelui tău, ci uită-te la bârna din ochiul tău... De fapt aproapele se pare că n-are nici un pai în ochi, este doar o reflexie a bârnei din ochiul tău...! după logica mea, oricum ai o problemă: ori judeci oamenii fără să cunoști ori ești mincinos! Schimbă-ți atitudinea!
Postat 08 Februarie 2013, 14:44 de un om simplu
pt toti oamenii simpli
In loc sa va lamentati cu "asta-i tara nostra draga" mai bine ati face ceva sa schimbati lucrurile. Decat sa stati pe net sa va dati cu parerea si sa jigniti oameni pe care nu-i cunosteti, care au famile si copii care sufera cand isi vad parintii murdariti cu noroi de niste anonimi, care nu stiu sa scrie si sa se exprime, mai bine invatati, cititi o carte sau cautati-va un loc de munca. Poate ca atunci am putea fosi expresii de genul "imi iubesc tara mea draga" si ar creste PIB-ul.
Postat 08 Februarie 2013, 14:42 de medic
pt toti oamenii simpli
Domnilor, n-o mai ridicati atata in slavi, nu-i nici sfanta nici corecta. Este o SOCIOPATA care se victimizeaza intruna si are impresia ca toti cei din jur vor sa-i faca rau. Daca o iubiti duceti-o la un psihiatru. Nu i s-a facut nicio nedreptate, e paranoica.
Postat 08 Februarie 2013, 14:33 de medic
asta-i țara noastră...
Dreptate nu-ți face nimeni și n-ai cum să o găsești aici... Că până la Dumnezeu te mănâncă...era să zic „sfinții” (cum este proverbul, dar sfinții nu mănâncă pe nimeni - deci e prost proverbul0...dar mai bine zic „Că până la Dumnezeu te mănâncă Vicaș, Bungău, Mermeze, Bănică și alții menționați sau nemenționați în articol!” Ce-i drept, întradevăr, în farmacie nu se vând formule...probabil că doar trebuie să știi să numeri banii (ca la piață) și să-i bagi la om pe gât boabe ca să-ți atingi target-ul (că mai nou asta se caută: oameni capabili să atingă target-ul - doar e criză și trebuie să meargă afacerea). Cine nu este în stare să învețe formulele și sintezele la Chimie farmaceutică sau terapeutică, trebuia să meargă la agricultură, oricum nu se prea lucrează pământul în țara asta...! Sunt destui inculți cu diplome de farmaciști... Totuși nu doresc niciunuia să ajungă la închisoare pentru malpraxis, deși înclin să cred că în următorii 20 ani vor fi multe cazuri (nu se vor putea mușamaliza toate), pentru că nici omul de rând care intră în farmacie nu e chiar prost...! Respect pentru doamna profesoară!
Postat 08 Februarie 2013, 13:59 de un om simplu
pentru doamna profesoară
Vă rog, să nu vă lăsați intimidată de comentariile unor oameni care n-au dreptul să-și dea cu părerea despre actvitatea dumneavostră profesională sau personală atâta timp cât n-au ajuns să aibă în CV-ul lor nici măcar 10 % din al dumneavoastră! Să nu dezamăgiți pentru că totdeauna când vrei să realizezi ceva vor fi critici. Atâta timp cât mergi contracurentului ieși în evidență, dacă te lași dus de val rămâi un anonim și un corupt ca toți ceilalți... Iar dacă nu faci nimic nu te critică nimeni. De fapt criticii sunt doar niște așchii de lemn rămase după ce s-a făcut o sculptură frumoasă! N-am cum să vă cer SĂ NU PRIVIȚI la cei care vă critică pentru că ei o vor face mereu (asta le este meseria0 și o fac pe nedrept (și asta doare), dar vă rog SĂ PRIVIȚI MAI MULT la cei care vă apreciază și vă respectă! Cu dragoste și respect...
Postat 08 Februarie 2013, 13:28 de un om simplu
pentru farmacist
A fi om înseamnă să fii ca și Hristos, pentru că marele Pilar a spus: „Ecce Homo”! Asta înseamnă cu adevărat să fii om... Lasă prieteniile și părinții buni și dragostea de copii...Te asigur că și un negru din jungla Africii își iubește copilul și își ajută semenii dacă vine un animal sălbatic...chiar dacă n-a auzit niciodată de Dumnezeu... Te simți persecutat sau rănit? Nu uita Hristos când toți Îl băteau și-L scuipau n-a zis nimic, nici măcar pe cruce... Tu zici că nu poți să ierți! Atunci să știi că dacă te mai rogi „Tatăl nostru” tu te autoblestemi: „și ne iartă nouă greșelile noastre precum iertăm și noi greșiților noștri...” Dacă nu ierți nu vei fi iertat! Dacă Andreea Răducanu a pierdut aurul olimpic pentru o simplă pastilă de Nurofen, te asigur că și un om poate să meargă direct în iad pentru un păcat de care Dumnezeu nu l-a iertat și Dumnezeu ne iartă atunci când vede și schimbare la noi, nu doar vorbe și lumânărele! Nu vei avea niciodată liniște sufletească deplină câtă vreme mai ții asemenea lucruri în inima și mintea ta... Tot cu dragoste și respect... (apropo nu sunt doamna profesoară, stai liniștit...sunt mulțumit de cine sunt și nu am nevoie să mă dau drept alții...)
Postat 08 Februarie 2013, 13:09 de un om simplu
pentru farmacist
Nu mai judeca credința altora...și ce dumnezeu au alții...! Pe sticla prin care privești și judeci pe alții pune o folie subțire de argint..și vei avea o oglindă... privește la tine însuți...și nu fii mai îngăduitor cu tine decât ești cu alții...! Cu dragoste și respect...
Postat 08 Februarie 2013, 12:54 de un om simplu
Pt om simplu
Nu mai blestemati sub toate numele gasite in capul dvs. ca sa va citez\" Și Satana are nevoie de farmaciști...!\" de dvs cu siguranta are nevoie. Puteti fi un mare profesor acolo. L-ATI INTRECE CHIAR SI PE NECURATUL.
Postat 08 Februarie 2013, 12:37 de Farmacist
Pt om simplu
Degeaba.... Singuratatea dvs, vorbeste singura despre ceea ce sunteti! Singura, singura, singura. Si mortii din cimitire au prieteni. Dvs, NU. Sunteti o fiinta fara perspective, rece, insensibila, fara suflet, fara omenie, fara har, fara bun simt, fara orice poate caracteriza un om. Doar existati. NU traiti. Sunteti cel mai de plins personaj pe care-l cunosc. Si nici macar mila nu pot sa va por pentru ca sunteti malefica, rea, bolnava. Poate va ierta cel de sus, ca eu nu pot.
Postat 08 Februarie 2013, 12:35 de Farmacist
Pt om simplu
In marea dumneavoastra iluzioe va imaginati ca cineva poate sta si macar aproape langa dumneavoastra fara sa duhneasca a putreziciune? respectul si calitatile unui om le au si le vad ceilalti, nu ti le declami singura, stand noptile pe net ca sa raspuzi intr-un limbaj de mahala celor care au curajul sa va infrunte. Pentru ca-i amenintati pe toti, nu-i asa? cu presa, cu blestemele, cu dovezile, cu hartiile cu etc...
Postat 08 Februarie 2013, 12:31 de Farmacist
Pt om simplu
Nu poti fi farmacia bihoreana, sa te erijezi in reprezentantul acesteia, care, in cea mai mare masura este alcatuita din absolventi de Oradea, multi dintre ei eminenti, lucru care nu are nici in clin nici in maneca cu o uitata de Dumnezeu. Ca sa fii langa Dumnezeu, trebuie sa-l primesti in inima ta, sa-ti intelegi semenii, asta nu insemnand ca esti incorect sau sa-i favorizezi. Viata nu este chimie farmaceutica sau terapeutica. Viata incepe de la a fi om, ati ajuta semenii, a fi un bun parinte. Ce pedagog poti fi, daca tu nici macar nu iubesti copiii, daramite sa mai ai unul. Cand tu urasti cu tot sufletul
Postat 08 Februarie 2013, 12:25 de Farmacist
Pt om simplu
Ca ati pus-o pe Geta langa Mermeze e potriovit (de cineva mai jos). sunt la fel de unsi si alunecosi, de prefacuti. Dar s-o asezi langa Dumnezeu e oblasfemie. Femeia asta n-are nici macar dumnezeu, n-are credinta, n-are bun simt. Un om care huleste pe toata lumea, batjocoreste generatii intregi , sfideaza parintii, arunca numai cu mizerii in toti nu poate fi nici macar cu gandul la Dumnezeu. Dintre porunci este sa nu hulesti, sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti, sa nu minti etc. Ea nu iubeste pe nimeni, ii uraste pe toti, incepand cu studentii.
Postat 08 Februarie 2013, 12:21 de Farmacist
farmacia bihoreana
Felicitari doamna profesoara ! Am auzit numai cuvinte frumoase despre d-voastra de la studentii care au mers la facultate ca sa invete,nu ca sa-si cumpere examenele.Din comentarii se vede nivelul de cultura si educatie al celor care au mers la facultate nu pentru a invata,ci pentru a obtine o diploma fara acoperire in cunostinte profesionale.Prin atitudinea D-voastra ati sters putin din rusinea de pe blazonul acestei facultati.Felicitari si celorlalti profesori care au facut acelasi lucru, din universitateaOradea.Din pacate sunt foarte putini,dar este un inceput......
Postat 08 Februarie 2013, 11:44 de bihorean
ceva ce poate nu știați...
Schimbați-vă trăirea și fiți cinstiți...dacă nu veți ajunge direct în fundul iadului cu diplomele pe cap... Și Satana are nevoie de farmaciști...! Va fi multă durere și chin acolo... Analgezicele și anestezicele vor trece bine pe piața iadului, doar că nu știu sigur dacă vor avea efect terapeutic... Ce mai contează...?! Unii citind acest articol vor lua mai departe somniferul indiferenței, iar alții poate vor merge la Doctorul universului pentru vindecare...! toate cele bune tuturor...
Postat 08 Februarie 2013, 10:19 de un om simplu...
ceva ce poate nu știați...
Corupție... într-un popor care se numește creștin de 2000 de ani (creștin mai dinainte de a apărea Cristos...asta e o mirare...)...Cred că ne-am îmbătat de atâta religiozitate și lumânări aprinse în campanii electorale sau la sfinte sărbători... La Dumnezeu și la doamna profesoară Georgeta nu merge treaba cu plicul. Fiți cinstiți cu amândoi și nu veți avea probleme. Totuși doamna profesoară e mai indulgentă ca Dumnezeu, vă asigur! Într-o zi veți sta înaintea scaunului de judecată a lui Dumnezeu și nu veți avea nici o scuză pentru toate păcatele voastre, minciunile, corupțiile și înșelătoriile, chiar și curviile voastre... Asta le-o spun atât stundeților cât și profesorilor care citesc acest articol! Plicul la doamna profesoară și faptele și vorbele bune înaintea lui Dumnezeu n-au nici o valoare dacă inima și cugetul sunt murdare! Dumnezeu cunoaște absolut totul despre fiecare din noi și un mic detaliu: El nu este corupt! Nu vă frământă gândul acesta? Puteți să adormiți liniștiți seara? Probabbil că țineți televizorul aprins până adormiți...ca să nu vă vorbească conștiința...Preferați să ascultați știrile decât conștiința...! (un mesaj simplu, direct, cine are urechi să ia aminte...)
Postat 08 Februarie 2013, 10:14 de un om simplu...
Muratura
Bun cuvantul - MURATURA, dar alocat lui jetuta frustrata. Exact asa este, asa se poarta cu tori: acra, strepezita, otetita, inacrita de lipsurile din viata proprie, fermentata, uitata in borcan. Vai de ea.
Postat 08 Februarie 2013, 07:52 de Anonim 1
haha
hai nb...ca numa gura ii de voi .....
Postat 08 Februarie 2013, 00:03 de focosul
haha
nu conteaza unde am crescut atata timp cat tu "anonimu" si cei de teapa ta calcati un profesor in picioare asa doar fiindca nu va place de el, te-am jignit dar n-am vbit de cartier!!!daca vrei nu e tarziu niciodata,oamenii ca tine nu pot fi respectati si nu pot sa traiasca langa cei ca mine!!!esti o nulitate!!o muratura lasata intr-un borcan....care nu poate vedea ceea ce se intampla cu adevarat in jurul ei!!aia o sa si ramai o muratura toata viata ta!!!
Postat 07 Februarie 2013, 23:20 de focosul
haha
de acord cu "studentul"
Postat 07 Februarie 2013, 23:17 de focosul
haha
asa iti demonstrez ca nu ma cheama geta si ca nu is pupincurist !!!si poate si mai mult ;)
Postat 07 Februarie 2013, 23:16 de focosul
haha
anonimus lasa-mi nr tau de tel si te sun cat de curand sa ne dam intalnire sa iti arat cine is :) vrei?
Postat 07 Februarie 2013, 23:14 de focosul
bullshit
dar mie ca student nu mi se pare normal sa fiu prezent la toate cursurile,laboratoarele,sa invat pe rupte in sesiune,si sa vina 1,2,3 care sa treaca precum cutitul prin unt fara nici o problema si sa imi ia si locul la fara taxa daca se poate.totul e simplu daca vrei sa fi cineva te lupti sa fi daca nu stai acasa. dar sigur ca este mai bine sa persecuti un om pentru ca este corect decat sa pedepsestii faradelegile. d-ra profesor tot respectul!
Postat 07 Februarie 2013, 22:43 de student
bullshit
eu imi voi exprima parerea scurt si la obiect: in primul rand este innaceptabil sa lovesti o femeie pe strada indiferent daca e d-ra geta sau altcineva in al doilea rand motivul agresiunii e zero barat "hai sa o batem ca nu vrea sa ne treaca" din vina ei nu ati trecut? sau din vina voastra ca nu ati invatat? in al treilea rand cei cu pile isi iau toate examenele fara nici o problema,in afara de materia d-rei geta?atunci mi se pare de adreptul "inuman"sa fie pusi sa invete la o materie din 6-7-8 cum invatam noi cei care suntem pe forte proprii ca sa spun asa.sa fim seriosi! in al patrulea rand nu ea ne face de rusine si de *,sistemul in care suntem acum, cadrele didactice corupte,pilosii,etc ei sunt motivul pentru care ar trebui sa ne fie rusine. din pacate traim intr-o societate in care este preaslavita mita,minciuna si neregula si este persecutata dreptatea. daca toti profesorii erau precum d-ra geta sau cum erau mai demult profesorii nu mai eram asa de frustati. la toti profesorii din aceasta facultate se poate trece daca inveti,va spun din propria experienta,nu asta e problema.
Postat 07 Februarie 2013, 22:38 de student
patetic
draga/dragul nostru specimen ce scrii aici sub pseudonimul de "focosul" ia spune-ne si tu cine esti si de unde ai rasarit asa pupincurist al domnisoarei geta daca sustii ca nu esti ea sa stim si noi de cine sa ne ferim. bine ca ne faci tu pe toti in fel si chip...tu te vezi ce limbaj de mahala folosesti,in ce cartier raufamat ai crescut de ai invatat sa vorbesti asa. daca esti student respectul tau pentru colegi unde e? de unde si pana unde ni te adresezi tu cu tot felul de apelative? daca nu esti domnisoara geta eu zic sa ne mai lasi in pace si sa mergi sa o pupi live in fund...daca esti chiar ea atunci fa bine sa faci ceva cu frustrarile ce le ai in tine si inceteaza sa arunci cu noroi in toti colegii tai si in toti studentii.
Postat 07 Februarie 2013, 22:33 de anonimus
raspuns pentru absolvent
dar apreciez ce ai scris zambaretu
Postat 07 Februarie 2013, 16:11 de focosul
raspuns pentru absolvent
de ar fi doar 10 pe an...cred ca nu le-am simti prezenta...problema e mai mare de 10...sa fim seriosi :P
Postat 07 Februarie 2013, 16:11 de focosul
E cantitativ, nu calitativ
Observ ca se merge asa : se prefera cantitatea in locul calitatii. De aici si mintea ingusta a unora dintre studenti. Peste tot in tara sunt cauzri de coruptie de la cel mai mic functionar pana la cel mai inalt in functie. Atata timp cat studentii vor fugi cu plicul catre un profesor nu se va schimba nimic. Profesorul din pricina lacomiei accepta si inchide ochii, ca el va stii de ce viitor medic sa se fereasca sau nu, in schimb cetateni onesti, se vor trata la acei studenti care o acuza pe Domnisoara Georgeta. E josnic sa vezi cum altii acuza pe altul din cauza disperari, ca se dezactiveaza relatiile si pilele. In fiecare an de caz.. exista vreo 10 studenti pilosi.. si ii vedeti. Multe domnisoare vom avea in farmacii.. multe Doamne si proaste gramada.
Postat 07 Februarie 2013, 16:08 de zambaretu
raspuns pentru absolvent
eu n-am dat la facultatea de litere sa ma fac critic...am dat la farmacie sa devin farmacist!!!adica sa ajut pacientii nu ca cei de teapa ta care o sa fie criminali cu acte-n regula,tot nu te cred si nu cred ca te mai crede cineva,inteleg ca ai o ura pe care putini si-o pot imagina fata de d-soara prof...dar deocamdata ea e cea mai apta sa isi exercite profesia!!!poti sa spui ca e nebuna sau distrusa psihic dar deocamdata le da clasa la toti asa nebuna si distrusa psihic cum o vad cei care nu sunt in stare sa invete cei de teapa ta o sa blameze pana la capat...asta e singura sansa sa terminati faculta...dar te asigur ca se va schimba si asta ....poate ca din pacate o sa ai norocul sa termini ptr ca nu se face la noi dreptatea de a2 a zi si nu se pot schimba profii peste noapte....deci va trebui sa mai asteptam un an doi sa fie dati jos cei corupti !!si sa fim umiliti ca alte generatii;adica pilosii sa treaca pe $$$ si altii sa invete pana le sar ochii...
Postat 07 Februarie 2013, 15:52 de focosul
Focosule Geta
E textul, nu textu. Intelegi cam greu. Prin usa intredescisa i-am vazut, de fapt i-am vazut impreuna si incurte, sidcutind. Cum usa era intredescisa, s-a auzit tot ce-au vorbit, eu eram in sala de lucrari. Nu ma vedeau de rafturi. venisem s-o intreb ceva. Deci evident spun ce stiu, pt. ca i-am vazut si auzit. Poate e mai clar. Nu toti suntem prosti.
Postat 07 Februarie 2013, 15:29 de Absolvent
raspuns pentru absolvent
intr-adevar am auzit si eu ca nu prea s-a ocupat de anu V...dar crezi ca altii se ocupa mai mult?vrei sa vina sa iti organizeze ea banchetu?si eu n-am auzit sa adune banii pentru absente deci minti si tu!!!in fine....cantati fratzilor...ca pana la urma cred ca mai multe acuzatii aduceti voi decat ea,numai problema voastra e ca ea are dovezi ...you will see ;)
Postat 07 Februarie 2013, 15:07 de focosul
raspuns pentru absolvent
esti un mincinos...si oricum n-ai nici o dovada....eu am dovada ca tu minti fix in textu tau prima data tu spui :"Eu i-am vazut si i-am auzit. usa era intredeschisa. Informeaza-te tu, te rog." apoi spui "Apreciez ca vorbim civilizat. dar eu iti spun ce stiu. Nu ce am auzit de la altii." acuma spui ce sti?sau ce ai auzit de la altii? da sti vorba aia...minciuna are picioare scurte ;)
Postat 07 Februarie 2013, 15:05 de focosul
Pt. Focosul
E plina tolba de date minunate despre "corectitudinea" lui Getuta. Si ca indrumator de an. Am aflat ca e indrumatorul meu de an, in anul II, la sfarsit. Ca un indrumator remarcabil ce era. Probabil de aceea si-a si permis sa adune banii pt absente. In avans? pt banchet? N-a venit o data sa ne intrebe ce facem, cum stam, banchet, curs festiv, cine se ocupa, unde sa mergem, ce sa facem, cu cine sa luam legatura. Toate promotiile de la farma, cu cati am vorbit, au avut banchete si cursuri festive f frumoase. Dupa mascarada asta, cine ne mai spala? Geta cu siguranta nu, ca nici pe ea nu se. Totusi, multi suntem foarte tineri. De ajutor tot am avea nevoie sa stim cum se organizeaza asemenea evenimente. Poate ne da si noua decanatul un cadru didactic care sa ne ajute.
Postat 07 Februarie 2013, 14:42 de An v
Pt. Focosul
Intreab-o pe Geta de vecina ei! Cea care a luat 10 la examen. Tufa. Pe dinafara. Cum i-a dat note pe care pile? Si tot pe Geta intreab-o cum a vorbit pe grup cu d-na Pasca, de altfel inofensiva, unde o pui acolo sta, nu i-a iesit din cuvint. A spalat cu ea toata cocina. Au fost de rasul studentilor cateva saptamani. A acuzat-o ca a trecut pile, ca a dat note, ca a motivat absente... Problema lor. Dar in fata noastra? F frumos.
Postat 07 Februarie 2013, 14:33 de Absolvent
Pt. Focosul
F. ok la ce ? Eu i-am vazut si i-am auzit. usa era intredeschisa. Informeaza-te tu, te rog. Apreciez ca vorbim civilizat. dar eu iti spun ce stiu. Nu ce am auzit de la altii.
Postat 07 Februarie 2013, 14:30 de Absolvent
haha
eu zic doar ca astia is cei mai ok din facultate...acuma ca nu is ei perfecti e partea a2a...dar nu e chiar cum zici tu...mai informeaza-te ;)
Postat 07 Februarie 2013, 14:21 de focosul
Pt. Focosul
Foarte bine au tinut-o. Toata toamna Mermeze era in birou la \\"Getuta draga\\", s-o pupe si s-o linga ca sa-i treaca pilele. Si Getuta le-a trecut, avand in vedere ca n-o mai pupase nimeni de cand era copil. Dar de fetele lui ce ziceti? Doua poame la Bucuresti, mari cadre universitare la Oradea, pe care nu le-am vazut niciodata, probabil nici clolegii lor, (dar ce puteau sa faca?) dar care erau trecute in orar, ca avand ore cu noi. Bun exemplu, Focosule! Si Getuta, si Mermeze. Cine se aseamana se aduna. Libidinos! mai ai?
Postat 07 Februarie 2013, 14:14 de Absolvent
pt \
pana acum cred ca d-nul Mermeze si d-soara Serban au mai tinut facultatea......dar numai ei si atat...:P
Postat 07 Februarie 2013, 12:49 de focosul
pt \
si pentru pacientul speriat....nu te speria ...nu e o noutate asta....acum a aparut in presa dar e de ani buni de zile aceasta mizerie care strica facultatea.. in fine...we live in Romania and everything is possible and impossible,thieves and trash society lead us....
Postat 07 Februarie 2013, 12:48 de focosul
pt "student"
uite domnisoara student...vad ca tu vezi multe nereguli la Geta....dar ce ai spune sa se faca un control prin facultate la toti profii si sa vedem pe urma care ii mai corupt . minicinos si cum vrei tu?ce zici?iar cei care ii controleaza sa fie DNA .....ANI...... CURTEA DE CONTURI ....etc....ce ai zice de asta?hm....eu cred ca 30-40 % din profi ar trebui scosi din sistem...dar mna...daca tu crezi ca numa Geta fura...n-ai decat....apropo ai vrea sa mananci tu ce-am mancat eu ... da cred ca tu nu mai ai atatia bani si cred ca ti-ai platit examenele....si acum nu mai poti decat sa comentezi :)))
Postat 07 Februarie 2013, 12:45 de focosul
pacient speriat
Focosul, te stimez pentru indrazneala. Dar e o vorba in popor hotu neprins negustor cinstit. De aici concluziile ca pilele sunt eminente si din exterior par destepti, necazul nostru in toata marsavania asta e ca cei corecti sunt putini sa spuna adevaruri(teama de consecinte), iar cei manjiti au tupeu pt ca raspund tot cu aceiasi moneda perversa(fiind antrenati pentru asta sa calce in picioare pe ceilalti), dand dovada de-o aroganta raportata la nivelul de inteligenta si educatie.
Postat 07 Februarie 2013, 12:23 de pAcient
pt. Geta focosul and co
Pofta buna. sa-ti stea in gat. La cantina.
Postat 07 Februarie 2013, 11:58 de Sudent
pt. Geta focosul and co
Ce interesant? noi n-am auzit de bani adunati nicaieri, nici de donatii. Numai la serbanita, bat-o vina. mii de RONI. convertiti, pot fi mii de euro. Medicamentele costa mult. Pt dependente.
Postat 07 Februarie 2013, 11:56 de Sudent
haha
si intr-adevar cititi pe net cati bani s-au dat la cantina universitatii de care nu o auzit nici dracu de catre maghiar si ai lui...informati-va...la fel veti auzi de multi altii...asta e doar inceputul copii ;)
Postat 07 Februarie 2013, 11:54 de focosul
haha
hai ca vbim mai incolo ca trebuie sa mananc...bye bye copilasilor
Postat 07 Februarie 2013, 11:53 de focosul
pt. Geta focosul and co
Ce interesant? noi n-am auzit de bani adunati nicaieri, nici de donatii. Numai la serbanita, bat-o vina. mii de RONI. convertiti, pot fi mii de euro. Medicamentele costa mult. Pt dependente.
Postat 07 Februarie 2013, 11:52 de Sudent
haha
eu n-am cerut sa vbim de alti profi....am cerut sa nu o mai ponegriti asa pe d-soara profesoara...ptr ca cei care fac asta...se stie...sunt cei cu pile ;) cei care invata sigur ca nu o sa comenteze aici restul "activitatilor" din facultate
Postat 07 Februarie 2013, 11:51 de focosul
pt. Geta focosul and co
Mai focoaso. Nu poti fi exmatriculat din cauza unui coleg. sa-l vad pe ala care ma poate exmatricula. Pt ce? N-am furat, n-am batut pe nimeni, n-am dezbracat pe nimeni, n-am luat nimic de la nimeni, merg la scoala, am luat chair examenul cu tine. Ce nu intelegi. Sunt corect de cate ori vrei, si totusi nu pot sustine o caricatura ca tine, expresia perfecta a ipocriziei/falsitatii/omului frustrat si nerealiza/ marginalizat de societate si viata, fara nici un viitor, fara prieteni, colegi sau familir, singur cuc ca un dobitoc in cotetul lui. sau cocina. cum doresti
Postat 07 Februarie 2013, 11:49 de Sudent
haha
in caz ca nu ati stiut "dragi tovarasi" si alte laboratoare au primit,daca nu stiti cercetati!!sunt si dovezi, cine vrea le gaseste ,cine nu inchide okii sau intoarce spatele ,nu are rost sa vbim de alti profi, vbim doar de Geta Serban , si nu ma mai luati ca as fi Geta ptr ca sunteti deja patetici:P
Postat 07 Februarie 2013, 11:46 de focosul
pt. Geta focosul and co
PENIBIL. JENANT. DEGRADANT. CADRU DIDACTIC EMInent. Articol dedicat. tara in care traim. Un nebun da cu o piatra si 10 destepti sar dupa ea. Imaginea dezolanta a unei societati unde o **** batjocoreste sute de studenti.
Postat 07 Februarie 2013, 11:44 de farmacist
haha
de ce nu o sunati pe d-soara profesoara sa vedeti unde e acuma?stiti ca nu e ea ...din cauza asta...hm?ia sunati-o sa vedeti pe unde umbla si ce face...si daca isi pierde timpul cu nulitati ca voi haha.... aveti grija copii nu doar din cauza unui prof puteti fi exmatriculati ci si din cauza unui coleg/a care isi doreste sa fie o lume mai corecta asa cum isi doreste si Geta, asa imi doresc si eu o lume mai sanatoasa nu una bolnava plina de pile bani si relatii in care banii fac jocul vietii, iar restul sunt de umplutura...dar daca tot sunteti mai multi ...de ce nu va lasati numele?va ascundeti de ceva?
Postat 07 Februarie 2013, 11:44 de focosul
pt. Geta focosul and co
Ar fi bine sa incetati. Devine jenant limbajul de mahala pe care il folositi ca sefa de promotie. Ca si comportamentul de altfel. De ce nu sunteti la scoala/ Aveti timp pentru net? de asta sunteti platita de la buget. ar fi interesant de vazut cati colegi aveti la scoala acum? nu acolo se lucreaza? nu acolo se face stiinta, cursurile etc. care sa va ajute sa ne aduceti pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres. Incetati. vedetiva de job, de propria imagine, de mizeria in care v-ati bagat singura pana in gat. Iar -donatiile- cum le numiti, de ce numai la chimie farma s-au facut. Or fi prins drag de dumneavoastra cativa fara pile si s-au gandit sa va doteze. Vai vai vai.
Postat 07 Februarie 2013, 11:40 de farmacist oradea
pt. Geta focosul
sau esti bou si ai devenit vaca?
Postat 07 Februarie 2013, 11:33 de Student an 4
pt. Geta focosul
Citam - frigiderul si restu au fost donate sa sti si tu fiule...si eu pot sa aduc persoanele in fata tuturor ca sa dovedesc acest lucru;) . Daca nu esti geta, de unde stii.? ti-o fi spus tie
Postat 07 Februarie 2013, 11:32 de Student an 4
pt Student2013An4
Nu-i care, ci pe care - daca ai auzit de acuzativ. Daca tot esti si tu anul IV, intre noi fie vorba GETA, deci coleg cu mine - daca tot nivelul asta il ai e jalnic, si cu cei pe care zici ca nu i-ai vazut, da-le tu numele. Eu nu stiu pe cineva pe care sa stiu ca nu l-am vazut. Deci GETA, tot nebuna si sarita esti. Te dai de gol ca esti femeie in text, mai jos - eu solicit prima sa te exmatriculeze. Du-te si te trateaza femeie. Ai cu capul, cu nervii, cu hormonii. Nu-i mai varsa pe noi studentii. Sau revarsa. Cum doresti. Trateaza-te pentru bine nostru in primul rand.
Postat 07 Februarie 2013, 11:29 de Student an 4
haha
hehe...pentru student anul 4....sa sti ca exmatricularea se face conform prevederilor legii,daca incalci legea poti sa fii exmatriculat si nu mai continua ca as fi Geta ca rad si aia de la facultati de sapat santuri de tine :))) inteleg ca te simti inferior/inferioara deoarece oamenii culti simt indata cu ce nulitati vorbesc cand se discuta ceva;) so bye bye
Postat 07 Februarie 2013, 11:26 de focosul
haha
frigiderul si restu au fost donate sa sti si tu fiule...si eu pot sa aduc persoanele in fata tuturor ca sa dovedesc acest lucru;) pe de alta parte nu mai insista...nu sunt d-soara Serban....ea nu se injoseste sa vorbeasca cu toate nulitatile ca cei care comenteaza de rau fara argumente!!!intr-adevar s-a incercat sa se copieze de nenumarate ori la dansa ptr ca e o materie ptr farmacisti care e importanta...ca li se pare unor nulitati ca nu e importanta...ghinion....dar iti zic ceva...tot ce inveti in farmacie dupa ce termini facultatea se bazeaza pe chimie si farmacologie....daca le intelegi pe astea 2 vei fi un foarte bun farmacist...daca nu...vei fi o nulitate in halat alb care va spune ca a absolvit facultatea de farmacie si medicina ca si cum s-ar fi spetit in aceasta facultate...daca tu crezi ca in alte parti la aceasta materie e mai usor...de ce nu te transferi?
Postat 07 Februarie 2013, 11:23 de focosul
Pt focosul GETA
Exmatricularea, neinformat-o, nu poti s-o soliciti TU, getuta. Eu pot sa-mi iau examenele sau nu. Pe cel cu tine l-am luat deja, asa ca kiss my ass. Exmatricularea unui student o fac altii, mai abilitati si competenti ca tine.
Postat 07 Februarie 2013, 11:23 de Student an 4
Corb la Corb nu își scot ochii!
Pentru student anul IV. Daca esti așa corect de ce nu expui tu problema in privința unor colegi care tot anul ii știe cu pile ? Sau sa vorbești de alți colegi care nu au fost prezenți fizic la cursuri si laboratoare, dat trec la toate examenle mai puțin la Domnisoara Georgeta ? De ce nu detaliezi un pic de adevăr ? Te simți in cauza ?
Postat 07 Februarie 2013, 11:20 de Student2013An4
Pt focosul
Lichea esti tu si cine te-a invatat. Adica geta.
Postat 07 Februarie 2013, 11:19 de Student
Pt focosul
Omenie - boule, este sa stii ca oamneii au si probleme, ca exista viata si moarte, ca poti avea copilul bolnav, ca mama e in spital, chestii de-astea, ca poti lipsi de la un curs ca i un necaz, ca ai avut un accident, ca faci tratament cu citostatice. Poate n-ai auzit de ele. Nimeni n-a spus sa te treaca fara sa inveti. A fi om inseamna sa tratezi studentii ca pe niste oameni, sa-i respecti pentru ca la randul lor sa te respecte. Cam atat.
Postat 07 Februarie 2013, 11:18 de Student
haha
si raspuns pentru student an 4...stiu cine esti haha...si incep sa cred ca esti o lichea !!!take care son ...cum am aflat ca ai facut vreo miscare ilegala in facultate eu solicit prima exmatricularea , so be happy don't worry
Postat 07 Februarie 2013, 11:17 de focosul
Pt focosul
D-ra geta care va dati focosul: foarte bun apelativ. Va caracterizeaza la cat de singura si insignifianta sunteti. Ce cascada de hormoni! Furturile prin copiere nu au nici o treaba. Hotul neprins e om cinstit, dar sa acuzi studentii ca au copiat si nu i-ai prins inseamna sa fii o mare Ticaloasa. Sa-ti acuzi colegii de tot felul de lucruri fara nici o acoperire, doar vorbe aruncate sub umbrela anonimatului, este foarte usor si la indemana. ca si substantele din laborator. Din auzite sau ca asa va imaginati, cat de usor? de ce nu dati explicatii legate de banii studentilor, adunati in masa,grup sau pe an, pentru a va fi dati - onorariu probabil, sa dotati laboratorul. Asta STIE toata lumea, nu a auzit, sau credem sau ni se pare. De unde aveti balanta electronica? dar farmacopeile? dar frigiderul? dar substante de mii de ron, dar etc.....Cat de usor sa fii student anul 1 si sa spui cat de vai de ei furaciosi colegi ai. Bun model ai gasit in Getuta ta draga. Sa te bucuri de ea multi ani fericiti.
Postat 07 Februarie 2013, 11:15 de Student
haha
si de altfel ce intelegi prin omenie?tot pentru student an 4
Postat 07 Februarie 2013, 11:14 de focosul
haha
sunt curios sa aflu ce inseamna pentru tine intelegere?intrebare si pentru studentul de an 4.
Postat 07 Februarie 2013, 11:14 de focosul
haha
RASPUNS pentru X sau XYZ....cred ca ai invatat inca 2 litere ale alfabetului Y si Z , ma bucur ca ai evoluat de cand discut in contradictoriu cu tine pentru ca eu sunt genul de om cu care nu te poti certa...dar sa sti ca oamenii evolueaza in general atunci cand ajunge cutitu la os...asa e si restul facultatii deocamdata cred ca majoritatea profilor nu ajung nici la unghia d-soarei Serban, cel putin nu Bungau sau altii...nu are rost sa dau nume...sunt curios sa aflu ce inseamna pentru tine intelegere?
Postat 07 Februarie 2013, 11:13 de focosul
Pt studenta an 1
La ce-i aici pe site numai liniste si tacere nu-i. Societatea demna de omenie este tocmai cea care NU este Serban Geta. O sa te bucuri si mai tare cand o sa ai examen cu ea si nu o sa stii de ce tu ai scris mult si binea, iar ea te pica fiindca asa s-a trezit dimineata.Daca te deranjeaza cei cu casti, ridica-te in examen si spune - cutare cpiaza cu casti, sau de pe foi. Iar daca stii ca un coleg e pila cuiva, fa adresa la decanat si adu la cunostinta decanului cine a cui pila este. Nu te impiedica nimeni sa dai in vileag. Dar constat ca nu ai nici o reclamatie precisa. Din bla bla bla nu poti sa-ti invinuiesti colegii. Ai fi exact ca sefa de promotie pe care iti doresc s-o cunosti cat mai bine si mai indelungat. Asa sa-ti aju-te Dumnezeu.
Postat 07 Februarie 2013, 11:02 de Student an 4
haha
asa e ...dar nu noi decidem...asa ca nu noi trebuie sa luam masuri ptr a fi controlata toata lumea la sange astfel incat sa nu se faca furtisaguri....dar un astfel de profesor ar trebui sprijinit intr-o astfel de situatie,si restul indepartati...
Postat 07 Februarie 2013, 10:59 de focosul
studenta an1
Toti cei care vor tacerea, se tem. Adevarul poate fi controlat, dar NU ascuns!!! Intr-o societate demna de omenie, se vor spune intotdeauna lucrurilor pe nume. Sunt de abia in anul 1 si se observa anumite miscari si interese. Zvonurile sunt multe si evidente, singurele zvonuri despre Domnisoara Georgeta Serban.. e ca la ea se invata si asta ma bucura nespus de mult. Da, ma deranjeaza de cei cu casti, pt ca isi vor un LOC nemeritat! Nu mi se pare corect ca cei dintre noi care invatam, sa fim furati de la inceput de ceilalti colegi pe copiat si pile. Incep sa va deranjez mai mult, dar mai multa galagie e atunci cand adevarul si dreptatea va invinge !
Postat 07 Februarie 2013, 10:40 de studenta an1
haha
eu zic ca ar trebui sa te gandesti de 100 de ori inainte de a zice ceva...student din anii mai mari sunt eu si sunt de acord cu studentul de an 1 care spune "Nu s-a vazut nici o reactie din anii mai mari! De ce nu indrazneste nimeni? Colegii nostri din ani mai mari anul 3,4,5 cu siguranta stiu mai multe despre Geta, pro si contra. Aviz amatoarelor/amatorilor, parerile sunt acceptate a celor care invata ( nu copy din casti sau telefon). Pareri pro sau contra? Acum e momentul dragi colegi sa spuneti nadufurile ce va apasa ca la facultate, exista tacere de mut."sunt de acord cu tot ce a scris!! cu toate ca e doar de 4 luni in facultate se pare ca are mai multa omenie decat tine ...si decat multi altii care vor sa treaca prin facultatea aceasta doar ca gasca prin apa...
Postat 07 Februarie 2013, 10:34 de focosul
haha
haha....cine esti tu sa spui altora sa stea frumos in banca lor?da un nume sa ne ferim de tine !!
Postat 07 Februarie 2013, 10:31 de focosul
:))
Eu zic sa incetati acest lucru urat pe care il faceti distinsa Doamnisoara Georgeta , mai nou sub numele de Student anul 1 ! In primul rand un student din anul 1 e doar de 4 luni in aceasta facultatea , asa ca n-ar putea sa afirme ca e tacere de multa vreme in facultatea aceasta ! Eu zic sa o lasati balta, sa nu va mai stresati atata! Stati in banca dumneavoastra si vedeti-va de viata dumneavoastra ! Dati dovada ca sunteti un om inteligent si nu mai continuati cu mizerii ca acestea! Sper sa se incheie acest subiect pentru totdeauna pentru ca din pacate toata lumea are de suferit din cauza aceasta, se strica imaginea intregii facultati , a cadrelor didactice si mai ales a studentilot!
Postat 07 Februarie 2013, 10:27 de Pt Student anul 1
trist...
Este lamentabil ca DOAMNA Szabo a ajuns subiect de controversa la comentarii la un articol dedicat d/rei serban. Ce suflet poate avea o asemenea fiinta care sa-si atace colega recent decedata, imediat dupa funerariile acesteia. Oricat se va stradui , imaginea acestei DOAMNE nu poate fi terfelita de un NIMENI. Cat de mic trebuie sa fii in sufletul tau ca sa te temi si de umbre si sa le acuzi! Recunostinta si gratitudine distinsei DOAMNE care ne-a parasit.
Postat 07 Februarie 2013, 10:24 de farmacist oradea
pt studenta I
Stii deja de casti din prima sesiune? Esti tare! Mai bine ai sta sa inveti. O sa vezi ca nu doar la Serban tb sa inveti in facultatea asta sau te bazezi pe casti la cei care nu sunt paranoici cu copiatul. O sa ai multe surprize pentru ca sunt examene unde nu ai cum sa copiezi daca nu esti doxa. Sunt convins ca nu ai avut cum sa copiezi nici in sesiunea asta si ca nimeni nu ti-a cerut niciun leu pentru absente, lucrari de laborator sau examen. Eu am ajuns in anul V fara sa ma "taxeze" nimeni, dar trebuie sa inveti de-ti sar capacele, asa ca la treaba nu mai sta pe net.
Postat 07 Februarie 2013, 10:16 de student V
studenta an1
Nu s-a vazut nici o reactie din anii mai mari! De ce nu indrazneste nimeni? Colegii nostri din ani mai mari anul 3,4,5 cu siguranta stiu mai multe despre Geta, pro si contra. Aviz amatoarelor/amatorilor, parerile sunt acceptate a celor care invata ( nu copy din casti sau telefon). Pareri pro sau contra? Acum e momentul dragi colegi sa spuneti nadufurile ce va apasa ca la facultate, exista tacere de mut.
Postat 07 Februarie 2013, 09:38 de studenta an1
pt. cei dezinformati
Daca tot aruncati cu noroi in toata facultatea cum explicati ca absolventi /studenti de farmacie , Oradea: 1. Au luat examenul de rezidentiat la farmacie, cu note foarte mari, fiind intre primi 20 si nu la Oradea ci la Cluj, Bucuresti si Tg. Mures, centre de prestigiu si "necorupte" 2. Sunt doctoranzi la Cluj si cu competente sau cursuri in Europa. 3. Numerosi studenti transferati pt ca nu au putut sa-si "cumpere" diploma(nu din cauza Getei) 4. Nenumarati absolventi care lucreaza in lume si sunt manageri la companii cu prestigiu mondial 5. Nu exista niciun caz de malpraxis al farmacistilor absolventi de Oradea. 6. Studentii sunt recrutati inca de pe bancile facultatii.
Postat 07 Februarie 2013, 09:27 de absolvent farmacie
cica
Studentica ce esti, nu uita. Oamenii simpli reflecta realitatea, nu cei ce se ascund in aparente de lux. Eu nu iau apararea nimanui, sunt de partea dreptatii. Vad ca si tu esti deranjat daca ataci vehement sau ai fost pus sa latri? Sunt satul de cazuri de malpraxis si toti astia care sunteti impotriva acelor oameni care nu inchid ochii la mita/spaga/presiuni, sper sa nu va ajunga aceea zi in care sa va trateze un medic/farmacist trecut asa.. de ochi frumosi pe la examene. Acolo va fi durere! Majoritatea postacilor care sunt contra adevarului, ascund in spate multa frustrare, incapacitate de a invata si a percepe lucrurile cu adevarat esentiale.Toti acuza, dar nici unul nu spune.. ''bai.. ce dracu daca sunt atat de prost sa nu iau un amarat de 5 la un examen'' atunci nu e facultatea pt mine. simplu, scurt si la subiect.. parca:)
Postat 07 Februarie 2013, 09:19 de zambaretu
farmacist 1
Stimata si onorabila d-soara Serban sa va fie rusine atunci cand va ies pe gura vorbe mizere si mincinoase in ceea ce o priveste pe DOAMNA Conf. Ildiko Szabo. A fost unica persoana intr-adevar iubita si respectata de studenti. Cum s-a spus inainte, avea sa transmita ceva special studentilor. A fost o persoana minunata si nu poate fi comparata cu nimeni dintre \"colegii\" ei binevoitori, mai ales nu poate fi pusa nici pe departe pe aceeasi lista cu Geta Serban. D-soara Geta Serban cum ati avut tupeul sa stati langa sicriul ei, stiind ca inainte ati blestemat-o? Nu va este putin frica de Dumnezeu? Nu va este rusine sa vorbiti de rau (neintemeiat) despre colega dvs. care practic nu se mai poate apara. Acesta va implica consecinte grave. Draga Doamna profesor, mama tuturor studentilor, Dumnezeu sa va odihneasca in pace!!!! LASATI-O SA SE ODIHNEASCA IN PACE!!!!!!!!!!!!!!
Postat 07 Februarie 2013, 09:15 de farmacist 1
pt. zambaretu si geta
Baai unde traiesti? tie ti se par lux masinile de pe Castanilor?Poate ai vazut masinile colegilor mei. ma jignesti daca zici ca alea sunt luxoase(seconduri). La ce alt fel de lux te referi? Ca sunt ingrijite si spalate,imbracate adecvat la cursuri,din respect pentru studenti spre deosebire de d-ra care uita sa se si vopseasca pe par, macar fucsina din laborator sa o foloseasca. Sa ai clasa nu tine de lux ci de bunul simt si de respectul fata de cei din jur, care ii lipseste cu desavarsire academicienei, cultei, instruitei, sefa de promotie. Sugestie: poate printre atatea compendii si farmacopei citeste si codul bunelor maniere
Postat 07 Februarie 2013, 09:09 de student
dependente
Si-a pus cineva intrebarea de ce nu conduce o masina bortoasa, cu cati bani a adunat pentru absentele de la laboratoare,sub pretextul ca doteaza laboratorul:bani care trebuiau platiti la universitate cu chitante, cum s-a intamplat la celelalte materii. O avea dependenta de chimie terapeutica (acooli, barbiturice, halucinogene, tranchilizante, antidepresiveetc) oare cine stie cel mai bine , din cap, fara foi sau slide-uri dozele si modul de administrare si farmacocinetica si le are la indemana. Anul V de ce nu spuneti nimic, vi frica ca n-o sa mai fie indrumatoare de an?
Postat 07 Februarie 2013, 08:46 de cunoscator ch. farma
ce cauta aia acolo si de cati ani suuugggeee ?
verificati cati doctori se drogheaza asta este important nu ca o profesoara ia bataie , ne doare undeva de ea nesatula cu tactica ei de a fura banii nemunciti !!! La privat daca esti buna , in rest de aruncat nimic deosebit !! luati oo la puni daca e smechera evazionista :)))
Postat 07 Februarie 2013, 07:55 de vsm
MEDICINA
si ne miram ca murim cu zile in spitalele din ROMANIA.P-ai fratilor daca ne intilnim intrun spital cu unul dintre doctori care nu au trecut clasa la\\\"GETA\\\" dece ne ofticam ca nu mai avem nici o sansa ,ca mor oameni de la o banala operatie de apendicita ori la nasterea unui copil.Acesti doctorasi care isi cumpara diploma ignorind-o pe nebuna de la farmacie de fapt ne ignora pe noi ceilalti si isi fac laboratoarele pe care le au ratat in facultate utilizindu-ne pe noi ca si cobai Multumitii d-nei ca nu sunt si mai multi nebuni printre noi care se cred medici victor petrini
Postat 07 Februarie 2013, 02:39 de IONEL
concluzia ar fi ca...
de mult regretata doamna Ildi daca nu stiti spune de bine mai bine nu spuneti nimic, o sa va mai nasteti de 1000 de ori si nu veti ajunge nici la degetul ei mic cum spunea cineva mai jos eu nu sunt de partea nimanui, dar orice cadru didcatic oricat de corect poate avea un pic de omenie il el/ea deci in concluzie. domnisoara serban in afara de a taia creanga sub ea si a face de rusine toata facultatea nu a facut nimic, lucru destul de urat si neasteptat de la o persoana atat de culta si calificata cum se sustine dansa a fi. Domnisoara draga, invatati putin ce inseamna sa ai omenie si pe urma daca nu vi se potriveste postul de profesor va sugerez un post in cercetare unde nu arunca nimeni cu noroi in dumneavoastra si nici dumneavoastra nu veti avea studenti pilosi si colegi corupti. ca ultim cuvant va doresc noapte buna si recomand incheierea acestor discutii inutile!
Postat 07 Februarie 2013, 00:09 de xyz
concluzia ar fi ca...
concluzia ar fi ca va certati aici pentru nimic deoarece nu se va rezolva nici una din problemele mentionate in articol aruncand aici cu noroi unii in altii o fi domnisoara serban "nebuna de la farmacie" intalnita aici sub mai multe pseudonime cum s-a mentionat mai jos, dar sa ne gandim de ce a primit "porecla" asta? in primul rand nu se intelege cu nici un coleg de la catedra de farmacie, nici cu studentii nu se intelege prea bine. acum poate ma trezesc si eu incult/a sau analfabet/a pentru numele meu de xyz ce l-am folosit aici...asta e neimportant ca studenta ce a trecut prin aceasta facultate pot sa spun sincer ca am trecut cu bine de examenele cu sus-mentionatele cadre didactice fara a da un ban, nu a venit nici un profesor sa imi spuna ca nu ma trece daca nu platesc. asa ca, coruptie sau nu din punctul meu de vedere cadrele didactice si-au facut treaba de profesor bine, au predat lectia si am avut ce invata daca am vrut. domnul profesor mermeze si doamna vicas sunt la fel de competente din punct de vedere profesional ca domnisoara geta. de mult regretata doamna Ildi daca nu stiti spune de bine mai bine nu spuneti nimic, o sa va mai nasteti de 1000 de ori si nu veti ajunge nici
Postat 07 Februarie 2013, 00:03 de xyz
haha
pentru ca deocamdata nu studentii iau deciziile...ci conducerea,studentii care sunt alesi de restul studentilor pot fi manipulati de profesori la orice ora in orice fel,nu uita : profii au puterea deciziei!!
Postat 06 Februarie 2013, 23:29 de focosul
frustrat
Dezamagirea e mare. Pentru ca unii dintre oameni uita sa fie oameni. De ce se spune ca Geta e asa si asa? De ce nu aveti curajul sa infruntati celelalte cadre didactice corupte? Licenta poate sa fie departe, de asta e teama studentilor. Indrazneste cineva sa dea in vileag cateva nume de cazuri concrete? Sunteti in plina sesiune, stati cu ochii in patru, toti vorbesc pe la colturi, dar nimeni nu va indrazni, De ce va e teama sa spuneti lucrurilor pe nume?
Postat 06 Februarie 2013, 23:27 de zambaretu
haha
daca nu sti ce inseamna ca te acuz de calomnie cauta pe google...ca te acuz de 1 sau 10 chestii e partea a2a dar nu conteaza atata timp cat am dreptatea de partea mea si atata timp cat mai sunt studenti precum zambaretu care mai cred in corectitudinea d-soarei Serban si lacomia celorlalti (marea majoritate sa nu spunem toti sa nu cumva sa ne inselam la vreunu ) si cu ajutorul carora imi pot demonstra dreptatea ....stiu persoane nu dau nume care nu stiu chestii elementare de clasa a2 a si se iau de cei care isi iau examenele la Geta ....si ma uimeste inca si tupeul tau mister or miss "X"..si ma intreb...tu crezi ca asa o sa continue?eu cred ca nu...dar vedem cine castiga pana la urma degeaba ma cert cu prostu caci sti vorba aia: "nu te pune cu prostu ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta" am zis ce am avut de zis si cred ca toata lumea ar trebui sa inteleaga ce s-a intamplat aici de fapt...nu mai e nevoie de cuvinte doar de fapte....incerc sa nu ma cert cu tine ca nu are nici un rost...oricum nu noi decidem soarta facultatii...dar o putem influenta ;)
Postat 06 Februarie 2013, 23:16 de focosul
an terminat
@Focosul, an terminat. Dar mizeria inca persista si pute colo, aici e problema. Ca toti se complac in duhoarea de ipocrizie si @ las-o asa ba.. ca merge asa @, Jale mare urmeaza peste 10-20 de ani, cand generatiile actuale ne vor servi in Farmacii.. si vor spune ceva de genu.. ca Geta a fost de vina pt incompetenta lor, iar restul cadrelor didactice slaviti pt 5`u targuit in bancnote de euro. De aici se trage o concluzie in societate.. prostia si aroganta e la rang suprem. Uitati-va totusi la simplitatea si corectitudinea unui profesor care cere sa invatati! Nu la un profesor ce va zambeste si spune.. pici.. ai totusi o sansa.. hai cu fericirea in euro. Ati vazut simplitatea Domnisoarei Georgeta Serban? Uitati-va la restul cadrelor didactice.. ce masini au.. ce lux isi permit.. si de unde ?:) salar de bugetar?
Postat 06 Februarie 2013, 22:58 de zambaretu
ma faci sa rad :))
Focosule daca esti tu asa brav de ce nu iti scrii numele ? sau focosul e nume de inteligent ? de om cu , carte? :)) Cine vorbeste de acuzat de calomie , nu stiu care a facut mai multe acuzatii , reciteste si tu putin ce ai scris ! Doamne ajuta !
Postat 06 Februarie 2013, 22:58 de X
haha
RASPUNS ptr \"ME\" : crezi ca alti profi nu te pica daca nu inveti sau daca nu sari cu $$$ pe ei(nu toti,mai exista si profi cu obraz )?si in ultimul an te pica!!nu vreau sa dau nume pentru ca deocamdata nu profii trebuie acuzati ci acei batausi si persoanele care au trimis batausii!!!numai ca Geta nu a luat $$$...i s-au oferit fff multi bani sa dea note de trecere....de ce i-a refuzat??pentru ca e corupta si nu isi respecta meseria??ti se pare ok sa dai $$$ si sa treci?si sa fi un incompetent?sa fi un \"farmacist\" mai bine zis criminal cu acte in regula?daca asta vrei dute tu cu prietenii tai cu bani faceti-va o faculta de aia cu fara frecventa sau la distanta si la final vedem cine va angajeaza sau cati o sa vina sa se trateze in farmaciile voastre si cati o sa mai paseasca pe 2 picioare dupa ce au intrat in farmaciile voastre dinstinsilor pilosi cocalari pitipoance ....etc...
Postat 06 Februarie 2013, 22:39 de focosul
Merita ce a patit
toti va dati cu parerea aiurea dar ganditi-va daca v-ar placea sa repetati un an sau doi doar din cauza unei singure meteri cum ar fii cea predata de aceasta profesoara.poate k uni din voi au fost la liceu facultate cursuri etc. si a-ti mai nimerit cate un profesor care oricat a-ti fi scris tot nu va trecea.mai ales cei care nu sunt din oradea si platesc cazare camin etc.si pierd inca 1 sau 2 ani aiurea pt o singura materie.nu e posibil asa ceva.la orice facultate sau liceu se gaseste cate un asemenea profesor care se crede mai interesant
Postat 06 Februarie 2013, 22:27 de ME
haha
ce an esti zambaretu?
Postat 06 Februarie 2013, 22:07 de focosul
Ce ne facem cu domnisoarele ?
Dar cu cei ce copiaza ce se intampla? Sunt multi dintre studenti, ce invata doar la Domnisoara Geta, ca la restu plicu, mila si influenta cu voi. Unii dintre studenti au pretentia sa mai fie si la bursa de merit pe copiat,spaga.. astia in ce categorie ii includem? Anii mai mari.. gura mica sau gura mare.. ?
Postat 06 Februarie 2013, 22:01 de zambaretu
haha
raspuns tot pentru "X" presupun ca textu care l-ai postat e scris de un analfabet...de obicei persoanele analfabete se semneaza cu "X" acum inteleg de ce probabil ai fost facut/a prost/proasta,daca nu sti scrie nu sti nici citi !!DNA SI ANI intr-adevar ar fi o idee...dar nu stiu daca au puterea sa indeparteze microbul si sa "trateze" facultatea de farmacie asa cum se cuvine!!!
Postat 06 Februarie 2013, 21:50 de focosul
haha
draga X...daca vrei hai sa ne judecam...eu te acuz de calomnie pe care ti-o pot si dovedi ...pe langa asta sunt o persoana care nu ar trebui sa se coboare la nivelul celor de teapa da,dar pentru a demonstra adevarul am sa merg si eu pana in panzele albe alaturi de d-soara Geta si presupun ca nu voi fi singurul,adica vor fi si cei ce au absolvit si au trecut la Geta fara sa se smiorcaiasca ca niste printese si fara sa mearga sa ii dea in cap...iar greseala mi-o recunosc intradevar cinstit si onest sunt doua sinonime,insa nu am dat la o facultate de litere ca sa fiu critic literar ci am dat la o facultate care ar trebui sa aibe prestigiu si oameni ce evolueaza nu oameni ce se comporta ca niste maimute!!!
Postat 06 Februarie 2013, 21:44 de focosul
DNA si ANI faceti curatenie
O fi Geta aia nebuna dar coruptia tot coruptie ramane la medicina. Politia ar trebui sa se autosesizeze ca altcineva nu are curajul nici interesul sa o faca. Sa se cerceteze si sa se ia masuri corecte si nepartinitoare. Despre coruptie nimeni nu are curaj si interes nici macar sa scrie. Oare dece?
Postat 06 Februarie 2013, 21:09 de cititor
Pentru focosul
Inca o precizare , in caz ca nu ai stiut cinstit si onest sunt sinonime !
Postat 06 Februarie 2013, 20:51 de X
Draga focosul si student actual sau mai bine zis Geta ca tu esti acolo ;)
Tu esti cea care ai stricat toata imaginea facultatii , faci pe corecta si desteapta !!! tu esti cea care da cu noroi in toti studentii si colegii tai !!!! acesta e model de om inteligent si cu pregatire? si te mai astepti sa te placa cineva ! cu acest lucru demonstrezi doar ca ai defecte si frustrari si de-aia dai in altii ! si mai ales dupa ce ai facut toti studentii prosti si incompetenti te mai astepti sa-ti vina cineva la curs sau sa invete cu drag la tine? Eventual ti-ai mai facut vreo 300 de dusmani !
Postat 06 Februarie 2013, 20:48 de X
student
acum e momentul sa aveti grija de profesorul vostru corect,cinstit si onest : d-soara Serban,nu va lasati intimidati!!!cei care mai cred inca in dreptate ...sustineti-o macar pe internet unde toti cocalarii si pitipoancele incearca sa denigreze imaginea acesteia si imaginea facultatii care ar putea fi mai buna si va mai spun un proverb "Dacă lupți poți să pierzi, dacă nu lupți ai pierdut deja." asa ca frati si surori...nu va lasati la toti parvenitii!!!!!!!
Postat 06 Februarie 2013, 20:39 de focosul
Perfect de acord cu Cineva
Ai dreptate perfecta !!! Doamna Szabo era adorata de toti studentii , invatam de placere , era cu adevarat un om de AUR, avea toate calitatile !!! Dar din pacate oamenii buni pleaca si raman dracii impielitati ca Geta ! Inca un lucru : trebuie sa aveti grija ce faceti in viata , ceea ce dati aia primiti inapoi ! Legea bumerangului !
Postat 06 Februarie 2013, 20:37 de X
student
eu cred ca nu are nici o legatura d-na Szabo cu bataia care a luat-o d-ra Georgeta Serban si cred ca cei care inca mai au tupeul sa scrie ca Bungau nu a luat mita sunt cei care isi doresc sa vina un "badie ioanie die la uoi" si sa ii dea ca$$u ca sa primeasca nota de trecere la chimie terapeutica...orice ati spune de bine de rau important e ca stiti cu totii ca d-soara Serban e una din putinele cadre universitare care mai tin stacheta ridicata la facultate,candva cand ii veti simti lipsa ...atunci cand preturile examenelor o sa creasca si profii o sa se joace cum si cand vor cu nervii vostri sau copiilor vostri (ma refer la cei care au trecut sau vor trece prin facultate ca gasca prin apa,ca baba prin piata....)
Postat 06 Februarie 2013, 20:33 de focosul
pentru ante-fost student
@Fost student, daca tu nu ai auzit si nu ai vazut nu inseamna ca aia e realitatea :)) :)) :)). Realitatea e alta, totul trebuie probat - cu dovezi clare, cu fisele de examene scrise, barem de corectare. Pentru caaaaa... altii aud.. si vad.. multe din realitatile de la Farmacie. O fi Domnisoara Georgeta - \'\'nebuna de la Farmacie\'\' dar acolo e un lucru cert, prin nebunia dansei se scoate untul din studenti si se INVATA!!! Nu stiu de ce dracu va lamentati atata, invatatul e invatat. La cafele lounge si baruri va lafaiti, dar cand trebuie cursul si laboratorul parcurs, aruncati cu noroi!
Postat 06 Februarie 2013, 20:28 de Student actual
Doamne iarta-o !!!
Sincer e trist cand vezi ce mare scandal face un om si cat rau face celor din jur ! cred ca e posedata! altfel nu-mi explic de unde vine atata rautate !
Postat 06 Februarie 2013, 20:26 de L
Stimata
Stimata coana profesoara!Sa nu mai indraznesti sa iei pe buze numele doamnei profesoare Szabo Ildiko,care a plecat in cele vesnice.Sa te mai nasti de 100 de ori ,nu o sa ajungi nici la degetul mic de la piciorul ei...Esti o fiinta imposibila,probabil bolnava,care nu stie decat sa blesteme,de ti-ar pica blestemele in san....La doamna profesoara Szabo,mergeam de placere la ore si era aula plina mereu,pentru ca avea ce sa ne transmita iar noi studentii,suntem mult mai saraci de cand dansa nu mai este printre noi....Ce sa mai vorbim de cinstea dumneavoastra....fiinta insipida,inodora incolora.Mai ai mult de invatat.Fii om,ca sa poti munci,daca nu crezi,uita-te in oglinda.Daca mai spurci numele de Szabo,iti aprindem o lumanare si dam slujba la biserica.Nerusinato!Nu ti se cuvine nimic.Prost a fost cine ti-a bagat in cap ca esti cea mai buna.Scarba nerusinata!Uite-te cum arati in poza.Ai vazut cati studenti au fost la inmormantarea doamnei profesoare Szabo?Poate invet ceva din asta!
Postat 06 Februarie 2013, 20:21 de Cineva
Exista o solutie
Domnisoara Georgeta draga du-te in tarile calde , poate iti gasesti un negru care sa iti umple golurile din viata :)) poate atunci o sa te simti implinita si nu o sa te mai intereseze ce face capra vecinului si o sa iti vezi de viata ta!
Postat 06 Februarie 2013, 20:20 de X
Incredibil
Ce va place sa va victimizati in ultimul hal D-soara Georgeta , toti studentii care au facut cu dumneavoastra stiu ei bine ce stiu de ce sunteti numita \"nebuna de la farmacie\". Am inteles si eu acest aspect in anul 3 si 4 ! Sincer va spun ca in cei 5 ani de facultate eu nu am auzit ca D-na Bungau sa ia mita asa cum sustineti dumneavoastra , a fost o profesoara corecta , care tinea la materia ei si o si stia! Era o adevarata Doamna, cel putin cu anul nostru asa era si dadea notele pe merit !!!! Interesant cum nici un cadru didactic nu e de partea dumneavoastra si nici n-a fost niciodata , oare a cui o fi problema? a celorlalti zeci de profesori ? sau a dumneavoastra \"UNICA\" ?
Postat 06 Februarie 2013, 20:16 de Fost student
Incredibil
Ce va place sa va victimizati in ultimul hal D-soara Georgeta , toti studentii care au facut cu dumneavoastra stiu ei bine ce stiu de ce sunteti numita \"nebuna de la farmacie\". Am inteles si eu acest aspect in anul 3 si 4 ! Sincer va spun ca in cei 5 ani de facultate eu nu am auzit ca D-na Bungau sa ia mita asa cum sustineti dumneavoastra , a fost o profesoara corecta , care tinea la materia ei si o si stia! Era o adevarata Doamna, cel putin cu anul nostru asa era si dadea notele pe merit !!!! Interesant cum nici un cadru didactic nu e de partea dumneavoastra si nici n-a fost niciodata , oare a cui o fi problema? a celorlalti zeci de profesori ? sau a dumneavoastra \"UNICA\" ?
Postat 06 Februarie 2013, 20:16 de Fost student
Incotro ne indreptam?
Doamnelor si domnilor, incotro ne indreptam? Cate cazuri de coruptie si mita au mai fost Facultatea Farmacie si cate s-au solutionat conform legi? Parca se zvoneste de ``colosul Mermeze``fiind cu parghii multe multe.. isi are cateva \'\'protejate\'\' care se simt deranjate de Domnisoara Serban. Asa o fi, ghici ghicitoarea mea?
Postat 06 Februarie 2013, 20:06 de Cetateandeonoare
haha
poate asa vei avea mai mult noroc!!bafta tie si celor din restul facultatii care o hulesc pe d-soara profesoara sa zburati cat mai urgent din facultate!!!Ceea ce se intampla in ziua de azi intr-un mediu in care ar trebui sa fie lume cinstita o ia razna si da cu piciorul la tot!!!Asta nu inseamna ca restul profesorilor nu sunt suficienti de pregatiti pentru a-si exercita materia...dar cel putin pot sa nu fie impotriva ei...pentru ca stie toata lumea cum merg lucurile...si nu mai comentati toti chiulangii aiurea pentru ca o sa ajunga cei de la facultati de stiinte eco si protectia mediului sa spuna ca la farmacie e la fel ca la ei....asa ca ...take care and have a nice weekend
Postat 06 Februarie 2013, 19:05 de focosul
haha
raspuns la "Intrebare" postat de "Student" : nu stiu cine esti cum te numesti dar student nu iti pot spune, d-soara Geta Serban e foarte exigenta,isi preda toate cursurile,dar ea e cea mai apta din punct de vedere al materiei ei cu siguranta , iar cei de teapa ta care nu dati la cursuri si nu va pot vedea decat la final de an III , IV sau V e clar ca nu o sa aibe ceva de spus decat ca nu au vazut-o ,nu pentru ca sunt orbi ci pentru ca nu au timp de facultate,ca apoi sa veniti sa va smiorcaiti mai rau ca niste domnisoare ca nu ati luat nota de trecere.La d-soara profesoara e clar, pentru nota 5 trebuie sa sti scrie toate actiunile si indicatiile de la toate substantele predate de dansa, daca te crezi asa destept si mergi pe alea trebuie sa le faci toate corect pentru nota 5...dar la cat de des dai la facultate presupun ca acum ai aflat ce trebuie sa inveti pentru nota 5.Cei care au dat la cursuri cat de cat nu o sa poata spune vreodata ceva rau legat de prezenta d-soarei Serban!!!Daca nu te poti concentra la cursuri iti sugerez sa iei un MEMO...de care vrei tu ca s-ar putea sa te ajute,iar daca nu poti nici asa nu pot sa iti zic decat FATA MEA/FIU MEU....apuca-te sa canti manele si
Postat 06 Februarie 2013, 19:01 de focosul
intrebare
"Eu ştiu că ei vor ca eu să tac sau să plec. Eu, însă, vreau să fiu lăsată să muncesc". De tacut stim ca e greu, dar spuneti-ne unde munciti si pentru cine, ca la scoala nu prea va vedem. Unii studenti la care sunteti indrumator de an v-au cunoscut doar cand au facut ore cu dumneavoastra, adica dupa 2 ani.
Postat 06 Februarie 2013, 18:46 de STUDENT
pt. tot poporul
Un articol minunat, scris de ziaristi eminenti, pentru persoane eminente. Din pacate \"poporul\" o cunoaste pe eminenta sa Serban drept \"nebuna de la farma\" nu eminenta, savanta sau cercetatoarea; si asta nu pentru ca nu ar fi pregatita profesional, nimeni n-ar indrazni sa spuna asa ceva, doar ca la examene este vesnic convisa ca cineva o copiaza si devine paranoica. Anuleaza examene fara niciun temei, tine studentii in curte la 40 de grade si le tine bagajele inchise in laborator. Anunta examen de la ora 9 si se intra la ora 15, iar cand examenele erau orale, noaptea la 12 se intra in examen la ea, in ziua banchetului. Trageti voi concluziile...
Postat 06 Februarie 2013, 18:29 de farm.
fantasstic
@Poporul: fereste-te de toti si nu avea incredere in nimeni !
Postat 06 Februarie 2013, 17:53 de generatia PRO
student
senzational :X :X
Postat 06 Februarie 2013, 17:02 de anonim
Vrem informatii incendiare
VREM INFORMATII !!! Sa stim de cine sa ne ferim! Sa stim pe cine aratam cu dejetul!!! Sunt convins ca profa asta nu a luat nici un ban de la nimeni si aici deranjeaza pe multi. Pare un om ce nu are pret, in rest majoritatea cadrelor didactice le vezi cu pretu pe frunte ;) cine stie cunoaste! cine nu.. va afla. hai cu barfa si cu informatia pt poporu nost`!
Postat 06 Februarie 2013, 16:55 de Poporul
DEX
COLECTÍV, -Ă, colectivi, -e, adj., subst. I. Adj. 1. Care rezultă din participarea, din activitatea mai multor persoane (sau lucruri). 2. Care aparține tuturor; comun, obștesc, social. 3. Care se referă la ideea de colectivitate. ◊ Substantiv colectiv = substantiv care denumește prin forma de singular o pluralitate de obiecte identice, considerate ca un întreg, ca o totalitate. Sufix colectiv = sufix care dă unui substantiv valoarea de substantiv colectiv. II. S. n. Echipă. Colectiv de redacție. Colectiv de catedră. ♦ P. gener. Grup. (organizat) de persoane. III. S. f. (Ieșit din uz) Cooperativă Agricolă de Producție. – Din fr. collectif, lat. collectivus. Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de hai | Semnalează o greșeală | Permalink COLECTÍV adj., s. 1. adj. v. general. 2. s. v. ansamblu. Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink COLECTÍV1 ~ă (~i, ~e) 1) Care se face împreună; realizat prin participarea mai multor persoane; comun. Muncă ~ă. Operă ~ă. Contract ~. 2) Care aparține tuturor; aflat în posesiunea tuturor; comun; obștesc. Proprietate ~ă. 3) Care exprimă noțiunea de totalitate, de colectivitate. ◊ Substantiv ~ substantiv care numește o pluralitate de obiecte de același fel, luate ca un tot întreg. /<fr. collectif, lat. collectivus
Postat 06 Februarie 2013, 16:11 de DEX
Pentru student Stoma
Student stoma, da-ne detalii.
Postat 06 Februarie 2013, 16:03 de Student FMF
Pt Mircea
Mircea, ai inteles gresit. A fi om nu inseamna pt un cadru didactic dpdv personalsa ma treaca fara a invata. Ci a intelege ca exista si oameni care au o problema, care pot veni la recuperari, care nu ajung la cursuri pt ca n-au cu ce trai. Nu sunt nici medici - ca sa aiba spaga din halat, nici farmacisti ca sa aiba 500 euro salar. Poate au salariu de saormerist. Si eu nu te-am facut incompetent. Atentie la limbaj, daca tot esti medic.
Postat 06 Februarie 2013, 16:01 de Alt Mircea
da
pentru "alt Mircea". Sunt medic.Am trecut prin facultatea de medicina.Am titlul de doctor in medicina, ai incredere , stiu exact ce vorbesc.Stiu ca medicina inseamna SACRIFICIU si MUNCA..multa munca. Medicina nu se face lucrand in acelasi timp la saormerie asa cum am vazut la Oradea.Si cum pretind unii sa o faca. Incompetenta ta o vor plati toti cei din jurul tau, din acest motiv cred ca "a fi om" si a "intelege" ca studentul nu a invatat destul NU-si are locul la o facultate de medicina.
Postat 06 Februarie 2013, 15:32 de Mircea
student
abia asteptam :X:X
Postat 06 Februarie 2013, 15:27 de anonim
Urmam noi
Dragi colegi de la Farma. La voi, mai nimic. Sa vedeti la noi ce urmeaza. Atentie Slavescule. Si Vaida. Si compania. Aici subiect de presa.
Postat 06 Februarie 2013, 15:19 de Student stoma VI
Mai Mircea
Mai Mircea, mai. Mai usor cu Respectul ca poate iti cade de atata risipa. Respectul. Sigur nu te cheama Geta? sau poate Serban? Profesor de treaba nu inseamna ca te trece fara sa stii, ci ca e om, te intelelge. Nici ca ia mita sau pile, cum tot spuneti. Inseamna ca e OM.
Postat 06 Februarie 2013, 15:15 de alt Mircea
Prezenta.
Prezenta e obligatorie numai la Laborator, mai care nu stiti. La cursuri, cine vrea si poate. Asa mai stud. Sa copiem formule de pe tabla sunt si pe net. Unii muncim ca sa ne intretinem. Poate avem si familii. si totusi mergem la scoala, chiar daca nu tot timpul. dar suficient cat se ne incadram in regulament, ca doar pe asta tot ii dati ca-l respectati, d-relor chim. farma. Nu da nimic acolo cu cursul.
Postat 06 Februarie 2013, 15:10 de Student
da
Cum au aparut si unii "studenti"..uite si limbajul: "o sa-l manance singura" "e buna la orice" "progamati-o la psihiatru". Nu toti studentii sunt la fel..dar unora le convine de minune actualul sistem. Le convine profesorul "de treaba" cu ajutorul caruia au ajuns sa termine facultatea si caruia sa-i intinda usor banii..sa-i scuteasca de mers pe la cursuri. "Numai cu ea am avut probleme!" Iar ceilalti studenti sa mearga la cursuri , sa invete..sa taca si sa fie numiti "frustrati " si "invidiosi" atunci cand vor semnala nedreptatea. Respect Doamna Profesoara.
Postat 06 Februarie 2013, 15:07 de Mircea
URA
URA naste monstrii, d-ra Profesoara, daca asa va prezentati, desi nu sunteti. Nici profesoara, nici profesor. Era "cine semana vant, culege furtuna".
Postat 06 Februarie 2013, 15:04 de Asistent de farmacie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Am studenţi care la cursurile mele nu vin niciodată, dar la alţi colegi sunt mereu notaţi prezenţi. Refuz să cred că un student care merge frecvent la alte cursuri, la mine nu vine nici măcar de curiozitate", Ba da se poate intampla, dar nu cred ca d-voastra trebuie sa tineti evidenta si prezenta la cursuri. Sunt cursuri la care mergem din placere pentru ca sunt tinute de cadre care isi dau interesul sa si intelegem ceva. Daca la d-voastra pica 70 % dintr-un an, nu se poate pune intrebarea ca poate nu sunteti in stare sa predati materia asa cum trebuie! Un cadru didactic de calitate nu se lauda in ziar ca a fost sefa de promotie acum nu stim cati ani si ca e foarte competenta si capabila. Asta trebuie sa fie spus de catre cei din jurul ei. Probabil din cauza ca nu are pe nimeni ea singura se lauda.
Postat 06 Februarie 2013, 14:59 de stud
Felicitari UNU
Bravo, UNU-le. Aceasta-i problema. F bine sesizat. Din nimeni in drum, o pagina in Bihoreanu. Din neica Nimeni, the Best of. Foarte buna. Nu-i bai. Cine seamana....cum ii zice, o sa-l manance singura.
Postat 06 Februarie 2013, 14:50 de student
Pt. Puiu
Puiu, am o sugestie. Du-o acasa la tine. Geniu cum e, e buna la orice. A nu se intelelge Buna!!!! Ti-o cedam cu drag, ne lipsim de ea; pupincuristi sa va traiasca, d-ra serban. Nici eu nu vreu cu S mare, poate cu minuscule.
Postat 06 Februarie 2013, 14:47 de Student
INTERESANT
Ati observat ca d-ra sefa de promotie s-a simtit frustrata si neglijata. Vedeti ca nu mai este! Deci a obtinut ceea ce a vrut, este in centrul atentiei. Trei zile!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa speram ca e si multumita.
Postat 06 Februarie 2013, 14:45 de UNU
Comentariu pt. Totorean
D-na Totorean! Corecturi: gradele didactice in invatamantul superior sunt la masculin: profesor, conferentiar, sef lucrari, asistent, preparator. Serban este sef lucrari, nu profesor. D-nul Banica nu este asistent, ci sef de lucrari, are doua facultati, una la Cluj, fiind mult mai competent in chimie ca Serban. In plus e unt tip f ok, fara aere, simtit si la locul lui. Nu l-am auzit o data vorbind urat despre cineva. De ce nu-i bun? Are o problema Serban cu el? Ne trateaza f politicos si este f corect, examen grila etc. Ranile suferite de Serban, care au necesitat 2 zile de ingrijiri medicale, nu le-am vazut nici noi studentii si cu siguranta nici profii. De ce acuzati studentii? Si de ce ne faceti prosti daca am picat vre-un examen. Nu toti suntem sefi de promotie. Dupa vorbele ei? Politia a facut vre-o ancheta, sau s-au lamurit cand au vazut-o? S-au trecut note peste mana ei. Imposibil. Am avut anul V, V repetat si V de trei ori nenumarate reclamatii despre ea la decanat, cereri de comisie pt. examenul la materia ei si nimeni nu ne-a aprobat. Totul a fost numai cu ea. 4 examene, date de 2-3 ori fiecare, chemati si rechemati, anulati, suspectati etc. Documentati-va.
Postat 06 Februarie 2013, 14:43 de Student
Catre cel care a descoperit problema
GS cheama studentii in biroul ei si cere informatii in legatura cu celelalte cadre didactice. Asa ceva nu face un cadru de valoare, dar ea din pacate nu are coloana vertebrala. Cei care au mai fost pe la scoala stiu ca organismele fara coloana vertebrala se numesc NEVERTEBRATE!!!!!
Postat 06 Februarie 2013, 14:36 de stud
propunere decenta
Pentru cei care ii luati apararea Getei: daca o cunoasteti, programati-o la un psihiatru si mergeti si voi, daca vorbiti fara sa cunoasteti personajul, nu va mai obositi, cei care o cunosc nu au cum sa-si schimbe parerea. Propun sa o luati cu voi, un geniu e bun oriunde, noua ne e destul. Pa
Postat 06 Februarie 2013, 14:35 de un epigon
Respect D-na Prof.
Inteleg prin ce a-ti trecut si in ce situatie va-ti pus. Asta este invatamintul nostru,aici se tinde (prosti, dar multi)si toti avem de suferit. Va respect si nu va lasati,mergeti mai departe spre binele nostru al tuturor.
Postat 06 Februarie 2013, 14:33 de Puiu
Pt. ala din anul I
Asteapta tu sa treci de anul I pe bani sau pile. Mult si bine. Ne vedem la pensie.
Postat 06 Februarie 2013, 14:31 de Alt Student an V
Catre cel care a descoperit problema
Da, ati descoperit problema, dar problema adevarata este ca acest cadru didactic isi permite sa faca declaratii negative si sa-si bata joc de colegi. Nu colegii ei au jignit-o si nu colegii ei au demarat aceasta porcarie. Ea este cea care are mintea indobitocita de la atata rautate si reavointa exprimata atat fata de colegi cat si fata de studenti. Deci care este problema? Serban este problema!!!!!!!!!!
Postat 06 Februarie 2013, 14:29 de stud
Polemici
Polemici fara sens. Tineti partea uneia care nu poate fi numita om. Chiar doua sunt. Cu Horvat la un loc, la fel de "buna". Simplu. Doua femei rautacioase si pline de propriul ego. Sa stiti ca citim si alte carti (de acolo ego). A tunat si le-a adunat. O fi si aia vre-o sefa de promotie.
Postat 06 Februarie 2013, 14:28 de Student an V
PT.Student an I
Tot Geta Bineinteles. Se vede ca e postat de ea. Altfel, daca esti chiar student, cui ai dat mita? D-nei Szabo, Jurca, la sport, la mate, la info? mare nemernica trebuie sa fii. EU n-am dat un leu nimanui, am invtatat. Nici nu m-a ajutat vre-o pila. N-am avut treaba cu nimeni. am fost la scoala, Vrei reactii? O sa ti le dea Geta corecta, in anul IV> Daca nu crapa de rautate pana atunci.Si daca apuci.
Postat 06 Februarie 2013, 14:23 de Student an V
tacerea e de aur
Nu inteleg de ce toti care v-ati aliat cu d-ra Serban, folositi asemenea limbaj (imputit, mizeri etc). Acesta este vocabularul celor cinstiti si corecti sau a sefilor de promotie care sunt inconjurati de mediocri? Mai bine invatati sa scrieti si mai cititi cate o carte, poate va imbogatiti vacabularul.
Postat 06 Februarie 2013, 14:22 de farmacist
Luptati impotriva curentului
Getuta draga. se poate constata ca, brusc, cum "nu au fost multi de partea ta", ai rezolvat tu sa fie.In legatura cu "nu e rusine sa fii mediocru, rusine e sa fii una si sa te crezi alta!", cu siguranta va referiti la serban, care se crede mai desteapta ca toti si probabi, acum ca e si in presa, un mare NIMENI. Alo!!! plus ca nici unii nu suntem tampiti, cum atat de bine crescut, ne face un altul, mai jos. Lb. romana decenta, va rog. Cat cu ura? Pai nu cred ca o urasc colegii, atata timp cat ea i-a "mediatizat", ea i-a tocat in fata studentilor, ea nu se intelege cu ei si nu scapa nici o ocazie in a-i ponegri. URA este a ei, om bolnav si complexat de nerealizari si singuratate.URA este a ei fata de orice inseamna copil, pentru ca nu are. Oricine este copilul cuiva. A stiut Dumnezeu de ce nu are. Ca si asistenta ei, Horvath cea emerita, la fel de fudula si aroganta.
Postat 06 Februarie 2013, 14:16 de Pt. student
e doar inceputul
Sunt studenta in an 1 Farmacie, deja simt presiunea si privirea cadrelor didactice cand te pica. Ochii le sclipesc in euro si dolari. Nedumerirea mea, de ce colegii noastri din anii mai mari nu dau detalii? Toti cunosc foarte bine cine ia mita si cine nu. Acum jocurile sunt afisate, indrazniti dragi colegi sa spuneti cine ia mita si cine nu. Pentru asta e nevoie de coloana vertebrala si moralitatea ceea ce lipseste cu desavarsire la multi dintre studenti. Prefera sa inchida ochii, sa susoteasca pe la colturi ca a - invata, b-copiaza; c- are parintii influenti; Ceea ce semanam aia vom culege. Generatiile de acum vor trata in viitor si va fi jale mare. Astept reactii de la anii 2-3-4-5 sa dea arama de pe fata. Dar cu dezamagire, nu va indrazni nimeni. Cand v-au amenintat profesorii ca peretii au urechi cum v-ati simtit ? Dna Georgeta va sustin si sunt de parere, chiar daca sistemul nu va fi schimbat, vor stii mai multi de frica mitei si a spagii.
Postat 06 Februarie 2013, 14:12 de student an 1
tacerea e de aur
Sunt foarte multi oameni cinstiti si corecti si de o morailtate impecabila, care au muncit mult si foarte greu si unii au fost sefi de promotie; eu nu mai cunosc pe nimeni care sa fi fost batut si batjocorit pentru ca este cinstit. Poate ar fi bine ca d-ra \"profesoara \" sa mai reflecteze la motive.
Postat 06 Februarie 2013, 13:35 de un mediocru
Da
Asta se intampla cand conducerea e una corupta rau(a plecat imputitul Maghiar si a venit altul), profesorii iau mita si contribuie la degradarea societatii in care traim.Lacomia a pus stapanirea pe ei TOTI. Spune-ti toti o data STOP pilelor si mitei si poate facultatea mai are o sansa. La Cluj intr-un astfel de caz se luau masuri ! Profesorul de morfopat Florescu era unul dintre cei mai corecti...iar an de an a fost ales decan de suflet de catre studenti.La Oradea in schimb un astfel de profesor primeste bataie de la studenti si este tratat cu ura de catre colegi. Mult CURAJ DOAMNA PROFESOARA !
Postat 06 Februarie 2013, 13:19 de Mircea
O Facultate ca un automat de sifon
Indiferent de cine are sau nu are dreptate, un lucru e cert. Asa zisa facultate e o facatura, un blat ce produce bombe sociale. Dai banu, ai diploma indiferent daca stii carte. Am auzit nu stiu cate cazuri de medici scosi la apelul de seara, care au dat consultatii imbecile sau chiar au produs malpraxis. Nimeni nu-i scoate din sistem, porcaria asta merge mai departe . Pana cand nu avea loc o drama cu adevarat mare, mizeria asa numita facultate de medicina va functiona asa cum stim : cu spagi, cu idioti scosi la produs si tot felul de pakistanezi aflati in cu totul alte scopuri in oradea.
Postat 06 Februarie 2013, 12:53 de dottore
Sunt linistit
Sunt linistit, fiindca se vede clar ca avem printre noi si oameni care au mintea deschisa si nu indobitocita! Ma bucur pentru tanarul daniel de mai jos care constata ca doar prin munca putem face tara noastra mai buna. Felicitari celor care isi folosesc mintea pentru a gandi si nu pentru a arunca cu noroi. FELICITARI ! ! ! Cu adevarat ma simt linistit!
Postat 06 Februarie 2013, 12:52 de altul care e cu Geta
am descoperit problema
am descoperit problema domnilor si doamnelor: problema este ca toti s-au obisnuit sa ceara si sa ofera mita pentru orice *. Nu mai ridicati in slavi persoane decedate, pentru ca la randul lor si ele au fost corupte si mizere........Daca vrei sa fii farmacist trebuie sa stii ca a fi farmacist nu inseamna sa vinzi pilule ca pe cartofi, iar pentru a fi medic trebuie sa ai VOCATIE!!! Cei care sunteti negativi, e clar, sunteti toti in aceasi oala de mizerabili!! Cel mai bun exemplu e un caine comunitar prins de baietii de la adapostul Grivei in lat: se zbate si latra pana aproape de ultimele puteri--la fel faceti si unii dintre dvs aici! Care e problema pana la urma? inca ceva: mai multe dezacorduri fac cei corupti decat cei care sustin cauza dnei Geta
Postat 06 Februarie 2013, 12:49 de altul care e cu Geta
Da
imi imaginez ce oameni au putut fi acolo..sa angajezi oameni sa bata o femeie.. Mult succes Doamna Profesoara ! poate se mai schimba si mentalitatea celor multi !
Postat 06 Februarie 2013, 12:45 de Mircea
...
Imi e frica de cum va ajunge tara asta. Daca un profesor gaseste o ultima solutie sa se adreseze presei si marea majoritate a oamenilor dau in ea cred ca e grav. Noi, studentii si elevii trebuie sa realizam ca doar prin munca putem face tara asta un loc mai bun.
Postat 06 Februarie 2013, 12:42 de daniel
luptati impotriva curentului
dna Geta, luptati impotriva curentului.. Se stie ca fiind cert ca prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul. Vedeti si dvs ce exemplare de oameni exista in jurul nostru! Va doresc succes si va doresc sa-i invingeti pe toti mediocrii care se cred mai buni decat toti ceilalti. Domnilor care ati scris comentarii negative la adresa dnei Geta, sa stiti ca nu e rusine sa fii mediocru, rusine e sa fii una si sa te crezi alta! Avem nevoie de oameni care sa dea cu sapa, de oameni care sa ascuta cutite, de oameni care sa fie mici meseriasi, la fel cum avem nevoie de medici si farmacisti. Inca odata, parintilor, stiu ca va doriti ce e mai bun pentru copii vostrii, dar daca copilul nu poate promova o facultate, nu-l forta dom`le! Ca mai rau faci....ajunge psihopat si considera un anumit cadru didactic raspunzator de esecul propriu, nu ajunge niciodata sa-si asume o greseala si ajunge in final, din bou, vaca. Luati aminte parinti!
Postat 06 Februarie 2013, 12:41 de student
incompatibilitate
Cum Dumnezeu sa accepti intr-o societate anormala, ca sa fii servit de un incompetent in farmacie sau in medicina? Baaaa sunteti tampiti? Pai cum dracu aveti pretentia ca sa va trateze specialisti si medici foarte buni ori sa primiti indicatii esentiale din farmacie ? Asta se obtine prin MUNCA SI AMBITIE, ore-n sir de invatat. Nu prin a critica un profesor ca e prea exigent. Pe vremea lui Ceasca s-a facut scoala.. acu va plangeti ca un om corect va pune la treaba ? RUSINE SA VA FIE, celor care o jignesc pe Georgeta Serban!
Postat 06 Februarie 2013, 12:06 de Incompetenti
Amuzant
Getuta draga nu e prea multa lume de partea ta , din cate vad ! Locul tau nu e in facultate , sincer , daca nici naiba nu te place , inseamna ca nu esti facuta pentru asa ceva ! Sau daca tu consideri ca Facultatea de Farmacie este asa cum sustii si studentii , cadrele didactice sunt niste prosti si incopetenti , numai tu buna , corecta si desteapta , atunci du-te draga sa predai la alta facultate unde sunt oameni care se ridica la asteptarile tale ! Nu o sa se supere nimeni daca pleci stai linistita , le faci chiar o bucurie:D
Postat 06 Februarie 2013, 11:48 de X
D-nei Totorean
D-na Totorean, rog sa observati ca ma adresez extrem de politicos. Cum va permiteti sa ne faceti copii Prosti? Si chiar in titlu, desi nu conteaza unde puneti cuvantul. Ati fost colega cu d-na Serban? O alta d-na la fel de darnica in aceste apelative. Ce ne-am face fara "desteptii dintre noi". S-auzim numai de bine. Noroc ca traim
Postat 06 Februarie 2013, 11:36 de om
Idee
Un sfat: angajati un psihiatru care sa evalueze periodic, in termen real si in mod eficient toate cadrele didactice. Poate asa se va face curat. E plin de psiho- socio pati- patologici. Fiecare departament are macar unul, doi, de samanta. Sa nu se mai dea examenul psihiatric numai cu stampila. Cineva sa raspunda pentru nebunii din sistem
Postat 06 Februarie 2013, 11:28 de cadru didactic
Pt cetatean curios
Daca nu cunosti pe nimeni, cum poti emite o parere referitoae la ea, care cu siguranta nu este o Doamna. Iar faza cu ineptiile? Poate a dumitale e cea mai mare. Doar ca barna din propriul ochi este cel mai greu de vazut. Ai fost vreodata la sapa? Spor.
Postat 06 Februarie 2013, 11:24 de Student
Povestire
Sunt tata unui fost student la Farmacie. Nici mai bun, nici mai rau, probabil "Mediocru", ca si toate celelalte cadrele de acolo. Nefiind copilul meu in protectia d-rei serban (nu consider ca necesita majuscula), nu avea cum sa fie genial. Cat mi-a batjocorit fiinta asta copilul, cate nopti a plans, cate saptamani a invatat formule nesfarsite, cate restante, refaceri etc. Mentionez ca a fost intotdeauna la scoala, la toate cursurile si lucrarile pe care a avut "onoarea" sa le faca chiar cu susnumita. i-au aparut inclusiv absente pe care nu le avea, a fost facuta cu Pile, desi nu cunosc personal nici un profesor de acolo si n-am apelat la nimeni, niciodata sa-mi ajut copilul. Stiti ce inseamna sa-ti vina acasa copilul acuzatde asa ceva. A terminat totusi facultatea, inca o data fara nici o PILA. Sa te faca sa te simti hot, daca n-ai furat. Sa te faca un nimic? Cine? Academiciana, erudita, corecta, perfecta? Halal portret? nu-i decat o caricatura a unui suflet gol, lipsit de orice bucurie si de orice alta satisfactie decat in a-i uri pe toti ceilalti, un om cu tulburari grave comportamentale, fara scupule. O NIMENI.
Postat 06 Februarie 2013, 11:19 de Farmacist parinte
Buna ziua
Citeam cu stupoare ineptiile unora dintre postaci. Nu cunosc pe nimeni din Facultate de Farmacie si Medicina. Au fost multe cazuri in tara si sunt la ora actuala de incompetenti, malpraxis, snobism. Cei mai multi dintre frustrati sunt ferm convins ca nu au reusit sa treaca un examen la Doamna prof Georgeta Serban si de aici se isca veninul asta. Un lucru e cert - Facultatea e pentru toti, toti prostii din ziua de azi au acces la ea din pricina faptului ca statul subventioneaza, sper sa apuc ziua in care o taxa de scolarizare sa coste minim 5000 Euro pe an, sa vedem de le mai arde pilosilor sa aiba mapa in mana La sapa inapoi, la spaga inainte.
Postat 06 Februarie 2013, 11:18 de cetatean curios
Intrebare continuare
D_RA GETA? unde ai fost si cat de solidara cu colegii tai cand i-ai criticat pe rand, in fata noastra, nu o data, in grup sau in particular, pentru cat sunt de incompetenti, pilosi, incapabili bla bla bla? Si ce faceti la materia aia, de ce nu stiti si cum ati trecut la cealalta? Un adevarat MODEL si cadru academic. Pfui
Postat 06 Februarie 2013, 11:07 de Curios
concluzie...
Aceasta Serban este expresia perfecta a ipocriziei. Un bun profesionist trebuie sa dea exemplu de curaj si integritate, nu sa-si balacareasca colegii si institutia, care ii da salar, prin ziare de scandal. Rusine!!!
Postat 06 Februarie 2013, 11:05 de farmacist
Intrebare
Daca chiar a fost batuta, unde sunt vinovatii? Politia a facut ceva in acest caz? De ce sunt acuzati colegii ei, cand nu-i treaba lor, pe bune. Nici macar a studentilor, atata timp cat nu exista un inculpat. Poate a cazut si a avut o idee geniala ca cineva s-o compatimeasca si s-o bage in seama. Iar cu pilele mai lasati-ma. Biblia spune: sa dea cu piatra cel care stie ca n-a gresit. Asa-i Getuta? Arabii, bata-i vina. Si conregionalii tai, care toti iau note f mari. Si cei care ti-au luat frigider, aparatura, etc. Mai vb.
Postat 06 Februarie 2013, 11:03 de Curios
florica
Foarte scurt. In farmacii nu vinzi formule si sinteze de chimie farmaceutica, ci medicamente. Farmacologia se face cu altcineva, oricat vrea ea sa fie de pretioasa.
Postat 06 Februarie 2013, 10:54 de Simplu
Pile pt GEtA
S-au poate n-a avut concedii ci a fost si platita. Tot fara PILE, probabil. Asta este o foarte sumara prezentare. ca sa nu spunem de cate ori a incercat sa ne toarne, sa ne blameze etc
Postat 06 Februarie 2013, 10:24 de Clujeanca
Pile pt GEtA
Stimati cititori, ceea ce nu stiti despre Serban este ca ea a fost dusa la Oradea Cu PILE (I nu U), de catre fam. Proinov, care a infiltrat-o in sistem prin Ifrim, cu mari interventii si foarte greu. La Cluj n-a vrut-o nici macar Proinov bietul.. Bietii de ei n-au stiu ce animal tin. Inclusiv Ifrim s-a certat deseori, apoi cu ea. Ca studenta, sefa de promotie cum se autodeclama, modesta cum este, a fost la fel de insuportabila, niciodata colega cu nimeni, ea singura, noi toti prosti, lupul schimba parul- orasul, dar naravul ba, adica tot ea si restul. Pacat ca n-a vazut-o / vrut-o nimeni pana acum. Cum poate un om, oricine ar fi, sa ajunga atat de jalnic incat sa-si uleasca colegii, colectivul, institutia unde este angajata. Ati intrebat-o cati ani de concedii a avut pt. realizarea inaltelor competente>
Postat 06 Februarie 2013, 10:18 de Clujeanca
geniu neînţeles
Oare de ce nu este jeta rector sau decan la UMF Iuliu Haţieganu, unde a absolvit ca şefă de promoţie sau măcar preşedintele Academiei Române?! Nu este curios ca, desi si-a dorit foarte mult, in geniul ei, n-a reusit sa fie nici macar preparator la Cluj? Cum ar putea un om, care pe linga o inteligenta stralucita, ar avea si un pic de suflet, sa produca atata stres si suferinta unor copii si parintilor acestora? Ii place sa persecute studentii si sa se distreze pe seama asta. As vrea sa vad si comentariile altor studenti si parinti ai acestora, care au repetat anul V din cauza ei, avand o singura restanta din 4 examene cu ea, in timp ce toti arabii din an, intrau in licenta . Oare s-a intrebat vreodata d-ra, in eminenta ei, cum se simt acesti oameni si ce sacrificii au facut acestia sa-si tina copiii in scoala? Bunica mea avea o vorba care se potriveste perfect: \" unde este minte multa este si prostie cu caru\' \" Este pacat ca un om care toata viata n-a facut altceva,decat s-a pregatit profesional, nu a inteles ca pentru a pregati farmacisti competenti, ca si cadru didactic nu trebuie sa-i inveti doar chimie farma si sa le spui bancuri la laboratoare ci trebuie sa fii in primul rand
Postat 06 Februarie 2013, 09:47 de student
FMF
Facultatea asta, ca si universitatea de altfel, numai conduceri "nepricepute" a avut. Nimeni n-a fost destul de bun, de curat, de destept, de onest, bine pozitionat, insurat, inrudit, ca sa fie macar o data apreciat. Propunem sa ne dea BIHOREANU un decan pe masura. Asa nu vor mai exista corupti, prosti, nemernici, in sistem. Doar psihopati.
Postat 06 Februarie 2013, 09:40 de medic
Unde sunt
De ce nu luati masuri/ conducerea FMF. Dati prostiii afara. lasati desteptii numai.
Postat 06 Februarie 2013, 09:36 de Privitor
Geta bioenergonefeta
Am uitat ceva. Cred ca ar trebui sa multumiti "ziarului Bihoreanu" pt conditiile neasemuite in care v-a facut intrarea pe lista VIP-urilor. Putini au parte de ea. Bihoreanu, ca si dvs nu este decat un ziar de scandal, fara rusine. Cine se aseamana se aduna. daca va apreciaza astia, sunteti cineva. Si daca, vorba cuiva de mai jos sunteti la fel de intarziata ca ei, este mare lucru.
Postat 06 Februarie 2013, 09:34 de Eu
Geta bioenergonefeta
Felicitari miss Serban pt aducerea nostra pe cele mai inalte culmi ale culturii si civilizatiei, Ca sa nu ramanem prosti ca si colegii dvs. Poate ne si educati cum sa ne purtam intr-un colectiv.
Postat 06 Februarie 2013, 09:31 de Eu
Daragi concetateni
Avand in vedere ca toata facultatea de medicina e hulita, batjocorita, facuta sistematic troaca de porci, propun sa ne mutam copii intr-o institutie de peste hotare, ca poate asa nu o sa mai fie cine si unde sa fie destept sau prost. O sa lucreze toti numai in spitale si farmacii.
Postat 06 Februarie 2013, 09:01 de Student
rusine
Este foarte curios ca acesti studenţi \"oneşti şi interesaţi să înveţe\", care o ridica in slavi pe Getuta, nu ştiu să faca acordul şi sa scrie corect; poate ei cred ca asta trebuie sa invete la facultatea de farmacie. Nu cred că există termen de comparaţie între ce a reprezentat pentru noi, studenţii, DOAMNA Szabo Ildiko şi această persoană frustrată care aruncă cu noroi în toată lumea. Sa-i fie ruşine!
Postat 06 Februarie 2013, 09:00 de fost student FMF
Completare Ionescule
Doar atat. Cum poate cineva s-o alature pe psihopata asta unui om ca d-na SZABO. Rusine, rusine, rusine. D-zeu s-o odihneasca. S-ar rasuci in mormant, daca ar sti cu cine a fost pusa alaturi. Si de cate ori d-ra Desteapta a denigrat-o in fata noastra. Mizerie.
Postat 06 Februarie 2013, 08:58 de Student
Completare Ionescule
Banii ca banii.... Dar de faptul ca arabii toti au trecut, intotdeauna, cu subiecte preferentiale, si in numar limitat aceste subiecte, nu ca pt. noi - rpostimea, cu sutele, de ce nu spui. O fi scris undeva ca astiaTREBUIE sa treaca. stiu si limba romana mai bine ca noi care am dat examenul de n ori, si chimie farmaceutica, mai ales, Ce sa vb? Poate arabii au merite deosebite/ Nu-i intreaba cineva si pe ei?
Postat 06 Februarie 2013, 08:56 de Student
Pt toti
O fi vre-o corecta si nu stim noi, cei care am dotat laboratorul de CF pe bani de absente, ceruti nici macar in cota parte cu cate absente am avut, ci dupa cum i-a venit ei si asistentei Horvath - alta desteapta si gratioasa, ani de zile, o practica pe care toate conducerile FMF au tolerat-o. Nimeni nu si-a pus intrebarea de ce, cu atatea absente ale studentilor care nu vin, nu exista chitante de plata a recuperarilor ca la alte materii. La Geta genius, absentele se plateau direct la seful de an, care aduna bani, sau la d-ra asistent. Apoi ele faceau cu banii ce voiau. Bihoreanu unde a fost? si poate dati stirile in timp real. Daca a fost batuta toamna, de ce articolul apare in februarie. Probabil ca a trebuit mult timp ca sa i se faca o dedicatie.
Postat 06 Februarie 2013, 08:48 de onescu P student
Pt. Marius
Draga Marius Probabil esti si tu unul dintre acei destepti unici (ca si d-ra Serban) pt. care, indiferent cine sunt, ceilalti sunt prostti. De altfel ca si autoarea acestui minunat articol, care tot prosti face o gramada de oameni. Ea o fi absolvit tot ca sefa de promotie pe undeva? Nu care cantar cantaresti tu un om daca-i prost, mediocru sau altfel? Te uti in oglinda? Sau in oglinda d-rei Serban? poate se sparge cu doi destepti simultan oglinditi. Care este problema acestei vesnice ne-ntelese, care si in fata noastra. a studentilor, isi face colegii incapabili, ii huleste peste tot, asa cum si pe noi, in biroul privat ne face nesimtititi, aceiasi prosti. Cum ne-am putea ridica la geniul ei? daca e asa capabila de ce ramane la Universitatea Oradea, "cuibe de nebunii si mediocrii, corupti si prosti, inacapabili sa-i rezolve ei problema? draga Marius, daca ai cunoaste-o ai sti ca Serban e o problemema de psihiatru, nu de decan, catedra, colegi, sau altceva. Un om bolnav, frustrat, complexat, o femeie absolut singura, fara familie, copii si prieteni, frustrata ca nu este in centrul atentiei nimanui. Noroc cu Bihoreanu care a bagat-o in atentia publica.
Postat 06 Februarie 2013, 08:40 de Ioana Z
Marius
Din păcate acești " prosti" au pretenția sa termine facultatea si fara sa învețe si fara sa vina la ore. Daca s- ar face verificări s- ar observa ca in fiecare an sun persoane care nu le vezi decât odată pe an si au note la toate examenele. Doar la Gerogeta Șerban nu au nota, oare de ce? Cine ar dori sa meargă in farmacie si sa dea peste prosti care nu știu nimic? Sunt pile sau nu, dar ei ne vor da medicamente. Halal facultatea asta, de rusine'
Postat 06 Februarie 2013, 01:02 de Student
Student
Aveti dreptate Doamna Profasoara...cum nu vi-a iesit cum ati vrut dumneavostra cum ati atacat alte persoane pentru a va pune intr-o lumina buna si in pozitia de VICTIMA! Eu nu inteleg ce vreti sa demonstarti cu acest articol! Faptul ca ati fost batuta si nu v-a plans nimeni de mila? Faptul ca nu va convine cum isi realizeaza ceilalti munca? Sau de fapt doriti raul altor persoane pe care CLAR reiese ca nu le simpatizati? Sau FUNCTIA lor o vreti??? In ultimul rand as dori sa precizez inca un lucru: O persoana care are cunostinte vaste in domeniul in care lucreaza NU se lauda singura ci este laudata de persoanele din jur care exista acolo pentru ca au ceva de invatat de la acea persoana. Sfatul meu este: Incercati sa va descoperiti pe dumneavoastra cu adevarat si sa nu va mai ascundeti defectele prin acuze asupra colegilor si conducerii!
Postat 06 Februarie 2013, 00:41 de Student
Ha ha ha
Ce amuzant e sa citesti comentariile si sa vezi cum Doamna Geta Serban scrie romane sub diferite nume ! Nu va ma stresati sincer sa scrieti ca oricum se vede clar care sunt scrise de dumneavoastra :) Si inca un lucru : nu mai faceti pe victima ca oricum nu o sa ajungeti foarte departe ! Ma intreb : oare de ce chiar nimeni nu e de partea dumneavoastra in facultate? Sa fie toti prosti si corupti asa cum ziceti? Si numai dumneavoastra corecta si sfanta? Eu zic ca va plictisiti tare rau , gasiti-va o ocupatie pe langa facultate daca aveti prea mult timp liber , mergeti la yoga poate va ajuta sa restabiliti echilibrul interior :) ZEN
Postat 06 Februarie 2013, 00:41 de X
Dlor amintiti in articol
Domnule Bungau si restul domniilor amintite in articol....va asteptam onoranta demisie!
Postat 05 Februarie 2013, 23:40 de cetatean
Rectorul si problema departamentului...
Lasa ca si in cazul Doamnei Dodescu de la Economice, Rectorul Bungau a catalogat problema ...tot a Departamentului...Ce nu stie lumea este ca inainte de regizata revocare, Rectorul cu gasca de acoliti i-a prelucrat pe aia din Departamentul de Economie sa nu comunice nimic cu Doamna Dodescu, sa nu o mai salute si sa ii intoarca spatele pana isi da demisia, doar ca femeia, bine sfatuita de atfel, nu si-a dat demisia, s-a dus la revocare cu fruntea sus sa le arate ca nu a gresit si ca nu se apleaca in fata manevrelor nimanui. Aici se aplica aceeasi reteta! Halal rector! Halal Universitate!
Postat 05 Februarie 2013, 23:17 de Sorbonel
haha
Am uitat sa mentionez ...acest mesaj ii era adresat Larisei (cea care a scris un pic mai jos ) care a ramas fara cuvinte ori nu a mai citit restul comentariilor de la aceasta stire .
Postat 05 Februarie 2013, 22:42 de focosul
haha
ar fi bine ca sa nu comenteze toti ca si cum ar sti ce fel de profesori sunt in facultatea de farmacie pentru ca in unele cazuri se exagereaza desi dna Georgeta Serban in cazul acesta cred ca are dreptatea de partea ei!!! cat despre cei care au terminat o facultate de medicina si fac o a doua facultate pe cea de farmacie nu pot sa zic decat ca se impart in 2 ramuri : cei care sunt doxa si vor sa aprofundeze mai mult si cei care nu au treaba cu sistemul medical si au facut 6 ani de medicina pe pile si bani care spera ca la farmacie vor avea o soarta mai blanda in care nu vor misca un deget iar banii vor cadea din cer prin functiile pe care le vor ocupa...
Postat 05 Februarie 2013, 22:37 de focosul
pentru SANDU !!!
SANDULE: dna Serban nu exagereaza cu disciplina ei, nu te forteaza sa stii perfect materia, pentru nota 5 nici macar nu cere o singura formula chimica(la CLUJ e obligatoriu pentru a promova un examen de chimie farmaceutica sau terapeutica sa stii sinteze si reactii complete)....daca asa e facuta programa de invatamant, cu ce drept o acuzi tu pe dna Serban ca nu preda bine?? Ca materia nu e actualizata la cerintele pietei, se stie----de ce nu faci o cerere la Minister sa modifice programa?? Nu acuza dumneata un cadru didactic pt asta! Dna Serban nu puncteaza exagerat de mult partea de chimie, pentru ca stie si dansa ca nu avem industrie in Oradea, si stie si ca nu ni se cere la farmacie sa scriem formula Tetraciclinei si biodegradarea in organism(desi sunt unii pacienti-mai rar intalniti-care o cer)....Dna Serban cere pentru nota 5 strict teorie, iar daca te tin muschii si esti capabil sa intelegi reactii chimice si sa le scrii la examen, iei nota mai mare de 5....................Intrebarea "de ce nu se insista pe partea de farmacologie" este de AUR CURAT!! Intradevar: de ce nu se insista? dar asta nu e disciplina dnei Serban, DESI multa farmacologie invata studentii de la dansa!!!
Postat 05 Februarie 2013, 22:32 de bihorean
SUCCES GETUTA DRAGA !!!
pt Larisa: sunt convins ca prima ta diploma a fost la FARA FRECVENTA la scoala de asistenti--in cel mai bun caz(desi, personal, inclin sa cred ca esti femeie de servici in vre-un spital...), iar la un moment dat in viata ai crezut ca poti face si facultate...DAAR cand ai vazut ca FACULTATEA nu e FACULTATIVA te-ai speriat. Fa-ti bagajul si du-te in alt centru universitar, si ia cu tine pe toti cei pe care ii stii tu ca vrei sa fuga !!!! ------------------------ pt domnul serios: se stie foarte bine ca daca in viata esti dragut cu cineva, acel cineva poate la un moment dat sa iti intoarca spatele si sa uite tot ajutorul pe care i l-ai acordat......................pentru cetatenii care asista la toata treaba asta: UO e corupta, la fel ca oricare institutie din tara asta...de noi depinde sa curatam sistemul romanesc plin de puroi, iar dna Serban a si facut primul pas si a indicat locul unde e infectia! ..................... Dna Serban, toata stima si respectul ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Postat 05 Februarie 2013, 22:22 de Presedintele
a ramas doar ea
Din nefericire pt. actuala generatie si cele ce vor urma, singurul pilon intelectualitate pura, de corectitudine si exigenta de nivel academic, si singurul model moral, de bun-simt si de om in toata Fac. aia de Farma, a ramas Georgeta Serban (dupa trecerea in nefiinta a regretatei Ildiko Szabo)... stiu ce vorbesc, fiindca stiu din interior cum stau lucrurile. Cand ma gandesc ca am avut "colegi" pe care i-am vazut in 5 ani exclusiv la licenta, cu note date peste mana lui Georgeta Serban, ma treci fiori... saracii bolnavi care le-or cadea alora pe mana... criminali cu diplome... Felicitari d-le. rector, ca aveti onoarea sa va dati demisia dupa atatea acuzatii aduse sotiei d-voastra! Aveti respectul meu pt. aceasta demisie!
Postat 05 Februarie 2013, 22:19 de fost student
sandu
Initiativa anticoruptie e bine venita,cu toate ca mai mult ca sigur fara rezultat.Problema mea e ceea ce se preda la facultatea de farmacie.Materia nu e actualizata la cerintele pietei.Nu inteleg de ce nu se insista mai mult pe partea de farmacie chimica.Pregatirea domnisoare Serban e una Deosebita dar ma indoiesc de aptitudinile ei pedagocile.Rata de promovabilitate foarte scazuta indica atat slaba pregatire a studentului cat si a profesorului.De ce punctati atat de mult parte de chimie cat timp nu ne e de folos nici in farmacie,nici in spital ca si clinicieni,nici ca reprezentanti ai vreunei companii farmaceutice si atata timp cat in oradea nu exista industrie?de ce nu insistati pe parte de farmacologie?pentru raspunsul pe care-l primim si la curs acolo faceti cu alt profesor?
Postat 05 Februarie 2013, 22:17 de sandu
inainte de orice
Inainte de a face orice comentariu ar trebui sa se stie ca asa e in viata daca nu esti dragut cu unii aceia pot la un momendat sa te "defavorizeze" la un alt moment ca daca e sa o luam comform legilor domnisoara profesoara Geta nu a fost privata de cursul pe care a dat concurs conform legii dar restul adica cel ce zice ca a fost luat ea nu are dat concurs deci nu are de ce sa se oftice...... NO MORE COMMENT
Postat 05 Februarie 2013, 21:44 de serios
frica!
Problema multora dintre studenti este FRICA! Nimeni nu prea indrazneste sa dea in vileag mai multe. Poate va ajuta studentii ce au terminat anul trecut cu informatii ``pretioase si la subiect``. Curaj curaj curaj ! Doamna Georgeta Serban, multa sanatate si putere de a invinge sistemul corupt
Postat 05 Februarie 2013, 21:35 de studentexecutat
Nedreptate
Nu inteleg ce cauta persoanele care nu sunt capabili sa obtine un amarat de 5, la acesta facultate??? Rusine sa va fie!!! si daca asa continuam, toti amarati, care nu au nici o legatura cu facultatea o sa devina FARMACISTI!!! Iar "saracii " studenti cu copii, servici si alte treburi, sa mearga la alta facultate!!! Trist...D-na Georgeta Serban e cam singura profesoara corecta din acesta facultate, dar oricat s-ar lupta, in tara noastra nu o sa obtina DREPTATEA!!!
Postat 05 Februarie 2013, 21:30 de Student
curios
Studentilor onesti voi nu aveti nimic facut ? Chiar nu aveti nici o reactie serioasa ?
Postat 05 Februarie 2013, 21:14 de medic
intrigat
Problema se va rezolva la fel ca in cazul Cavalu. Poate ca va scadea numarul celor care vor putea sa dea mita. Vor ramane doar pilele mari care vor fi scrisi pe listele doamnei Bungau, de care sau saturat multe cadre dar nu au ce face. Avantaj cei mari pe sume mari. Restul "gunoaie inputite".Fii tare doamna Georgeta Şerban
Postat 05 Februarie 2013, 21:11 de student
haha
Draga Larisa...sunt curios de ce crezi tu ca la timisoara sau cluj iti va fi mai bine?crezi ca acolo nu muncesti pentru nota 5? Care e problema cu D-na profesoara? Cu ce te-a deranjat?Faptul ca ai terminat o facultate de medicina la farmacie nu spune mare lucru!!! In farmacie faci multe tipuri de chimie chimie organica, anorganica, analitica (cantitativa,calitativa,elementara),chimie fizica, chimie farmaceutica chimie terapeutica biochimie si ai mai putea baga cateva materii precum controlul medicamentului tot la chimie.........acum intrebare: la medicina ai facut asa multa chimie incat sa iti fie recunoscuta?si app unde ai facut medicina? sper sa nu te simti ofensata ,esti anonima asa ca poti sa raspunzi ca pe chat precum messenger sau facebook daca nu ai nimic de ascuns!!astept raspunsul cu drag al tau focos
Postat 05 Februarie 2013, 20:06 de focosul
Abia astept!
Abia astept sa merg la medicii si farmacistii de azi si de maine. Ma voi simtii mult mai bine, in mod cert. HAHAHAHAHAHA..ce glume de cacao am in mine...
Postat 05 Februarie 2013, 20:05 de oradean
Farmacie
Fac a doua facultate la farmacie, tot in domeniul medical am prima diploma, dar nu am intalnit asa profesoara care sa-si bata joc de tine la examen si in sesiune, cum este profesoara serban georgeta. ma voi transfera la timisoara sau cluj. Am familie si copii care nu ma mai inteleg de doi ani incoace. Acelasi examen cf. Luati masuri ca altfel fug toti.
Postat 05 Februarie 2013, 19:27 de Larisa
cadru didactic
Cadru Didactic, sa inteleg si eu ca cetatean - te simti cu musca pe caciula ?
Postat 05 Februarie 2013, 19:21 de bihorica
...
Inainte de a generaliza, stimate student, sunt foarte curios daca esti atat de sigur ca este singura?. Sa inteleg ca la restul materiilor ai promovat cu plicul?????.
Postat 05 Februarie 2013, 18:47 de Cadru Didactic
Sudent
si ce o sa faca Constantin Bungău, sotul doamnei Simona Bungau( care e printre cele mai corupte din facultate)? Acum cativa ani stateau sudentii la coada inainte de examen sa ii dea plicul cu 100 euro. Pilele le trece fara clipeasca si inca cu note mari. De ce nu ii sanctioneaza pe cei care sunt in pensie de multe vreme si totusi au post, lucreaza. De exemplu Mermeze e pensionat si totusi preda, pe motivul ca domnul cutare e la Bucuresti si nu poate veni. Doamna Serban Georgeta e singura care a avut curaj sa ii infrunte, bravo ei. E un cuib infect de profesori corupti in facultatea asta.
Postat 05 Februarie 2013, 18:45 de fost student
Student
Felicitari d-na profesoara. Sunteți singura profesoara corecta din facultate si cea mai pregătită. La restul numai plicul contează.
Postat 05 Februarie 2013, 18:14 de Student
Homo locum ornet, non ornat homonem locus
Stie formulele din memorie? Bravo ei... si atat. ceea ce pui pe tabla ca ar fi din memorie ca ar fi din notite sau slideuri nu are nicio valoare daca nu stii sa le transmiti. Nu cu pregatirea d-nei este problema, ci cu aptitudinile sale pedagogice. Dintr-o clasa daca nu promoveaza examenul 25% e problema studentior, dar daca nu promoveaza 60%, eu personal ma indoiesc ca ar fi "incapacitatea" acestora de a invata. Si ca exemplu v-as da un renumit profesor de fizica oradean, de la ora caruia plecai cu lectia invatata, chiar daca nu deschideai cartea, la teza nu luai sub 7 si credeti-ma era cu mult mai sever decat "distinsa" d-na.
Postat 05 Februarie 2013, 18:00 de fost student
Management de ”Sorbonica”. Ep. Un ţel măreţ: ”Sorbona” de Oradea.
I. Dnă Georgeta Şerban: Good luck. Keep going! II. Este timpul ca şi la UO, să ajungă la catedră tot mai multe cadre didactice competente, dedicate acestei nobile profesii şi buni cetăţeni români şi care au terminat o facultate ca dna Şerban. Vremea ”vameşilor” de la catedră şi a ”`telectualilor”, mai mult sau mai puţin tomnateci, ar cam trebui să apună; III. "Sunt chestiuni care trebuiau să se rezolve intern, nu să se tărăgăneze atâtea luni" - Dlor Bungău & co.: 1. Ce, sau cine, v-a împiedecat să o rezolvaţi pe plan intern şi în mod conform, fără a mai expune în mod negativ U.O.? 2. Cu tot felul de comisii şi comitete, ştiţi prea bine cum se analizează ”...aspectele sesizate”; IV. Un aspect care trebuie analizat de factorii responsabili din USL şi care ţine de securitatea naţională: găsirea unor modalităţi eficiente de aducere la limite acceptabile a sistemului: ”PCR&Secu&sons”, sistem hiperdezvoltat în ”Sorbonicile” patriei şi care se ştie ”reproduce” foarte bine d.p.d.v. cantitativ, nu şi calitativ, cu efecte dezastruoase asupra calităţii în educaţie; V. Pentru atingerea de facto şi nu doar scriptic, a calificativului ”Încredere ridicată”, U.O., are nevoie de manegeri model: Spiru Haret. 1. Şi Oradea merită să aibă o ”Sorbonă” a ei, la care să se înghesuie şi candidaţi din mari centre universitare (ex: Cluj-Napoca, Timişoara) şi nu, doar, viceversa. Şi acest aspect constituie un criteriu de calitate viabil!
Postat 05 Februarie 2013, 16:16 de stefan
degeaba
In fiecare institutie de stat sunt pusi sefi cei mai incompetenti insi fosti studenti. Succes doamna profesoara!
Postat 05 Februarie 2013, 14:05 de Harnic
asta-i Romania
Nu va lasati ! Desi la oricare nivel al invatamantului romanesc cei care muncesc cinstit , fara proptele , sunt marginalizati , merita sa luptati ! Pentru viitor . Ca nu se poate sa traim permanent in mizeria minciunii si pseudoprofesionalismului ! Va cred pentru ca lucrez in invatamant. N-o cred pe dna Vicas pt ca stiu din ce mediu provine. LUPTATI ! BATAUSII SUNT PLATITI DE ALTII DAR NU VOR MAI INDRAZNI DACA VAD CA NU CEDATI.
Postat 05 Februarie 2013, 13:33 de Z
sandu
sa iti fie rusine Dinu Patriciu
Postat 05 Februarie 2013, 13:28 de sandu
Bravo Bihoreanu!
Partile din umbra ale Facultatii de Farmacie, oamenii cinstiti sunt marginalizati, pt ca ei sunt prea buni pt sistemul infect al facultatii, daca esti prost tufa nu poti accepta sa lucrezi cu unul destept.Doamna Prof. Georgeta este foarte bine pregatita, lucru indiscutabil,si foarte corecta, exista studenti care invata si iau note nu prea mari la examen,cu toate acestea ei spun: este o profesoara corecta, e corecta, atat am stiu,daca stii te trece, e foarte pregatita. Acestea sunt cuvintele adevaratilor studenti. Pe langa acestia mai sunt si o alta categorie de \\"studenti\\", care vin la facultate pt a invata cum sa vanda medicamente, sa devina vanzator de medicamente, nu farmacist,ei\\', pe acestia nu ii incanta materiile de specialitate,nasul lor umbla pe sus, cu aer arogant. Principiul \\"majoritatea are dreptate\\" este fals, dar se aplica din pacate.La spitalul de nebuni sunt mai multi pacienti decat doctori, deci cine are dreptate? CARE ESTE PROBLEMA DOAMNEI GEORGETA PANA LA URMA?PROBLEMA ESTE CA NU ACCEPTA SA IA SPAGA, NU IA PLICUL, DECI TREBUIE INVATAT, altfel nu treci.Dna Geta e corecta, daca nu va place...facultatea e facultativa.Lasa mapa,ia sapa! Noroc bun si spor la sapa! Noa'
Postat 05 Februarie 2013, 11:44 de Prof Farmacie
clasa pilosi
Domnule decan si alti numiti in functii de decizii. Desi va este greu de crezut inca mai sunt studenti care vor sa invete si nu au nimic de-a face cu pilosii vostrii. De ce nu ii separati pe cei cu pile si le faceti o clasa (2,3) a lor, care nu vor trebui sa participe la cursuri iar spagile sa va fie virate direct in cont sau lasate in plic la secretariat. In final ar fi bine sa le deschideti si un spital sau cateva farmacii ale lor sa vedem ce clientela vor avea. Nu-i amestecati cu cei care efectiv vor sa invete. Succes.
Postat 05 Februarie 2013, 11:38 de petru
cea mai corecta profesoara !!!
Dna Geta Serban, este una din cadrele didactice care merita toata stima si respectul colegilor sai si mai ales a studentilor!!! Este singura profesoara pe care am vazut-o sa scrie table intregi de sinteze si reactii chimice din MEMORIE !!! Nu are nevoie sa predea cu slideuri sau sa citeasca dintr-o carte, fiindca ea stie perfect materia care o preda! Dovada sunt bursele castigate in Japonia, Spania, etc... si prestigiul adus Universitatii Oradea, prestigiu care acum s-a transformat in rusine. Avem un om valoros si incercam sa-l facem sa plece fiindca nu suntem capabili, sau nu vrem sa ne ridicam macar la jumatate din nivelul lui!!! Dna Geta Serban, nu promoveaza studentii cu 50 euro, cum a scris un "destept" mai jos, ci te promoveaza doar daca stii. Mult respect si consideratie din partea mea si a studentilor care va apreciem cu adevarat !!!! Student la Farmacie!
Postat 05 Februarie 2013, 10:33 de student la FARMACIE
Recomandare
Va recomand un film. E vechi din 2006 dar foarte actual. Se numeste "Idiocracy". Aceasta este societatea spre care ne indreptam (cea din film)
Postat 05 Februarie 2013, 09:59 de Athos
Tipa e naspa!
Tipa asta e foarte naspa. Habar nu are de ce-i aia facultate. Ea nu stie ca pe foaia goala si 50 de euro se da 5 si pentru fiecare 50 de euro se adauga un punct la nota, dar nu mai mult de nota 10, din pacate. Pai cu cadre din astea nepregatite facem de ras facultatea. Ajungem sa ne bata studentii sau mai rau, sa mearga sa isi cumpere diploma de doctor in alta parte.
Postat 05 Februarie 2013, 09:30 de Medic
cinstiti sau nu?
Cine cunoaste sistemul de functionare si notare de la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea, tace.. ca e scarbit de cata putreziciune si fals e acolo. Un lucru stiu sigur, daca Doamna Georgeta Serban, ar prelua functia de conducere ar deparazita sistemul de pilosi. Totodata sunt ferm/a convins/a ca daca toate cadrele didactice ar proceda corect precum Doamna prof Georgeta Serban - facultatea de Farmacie ar scoate maxim 30 de studenti profi din cei 70 cati sunt intr-un an :) Vad cateva comentarii contra prof Georgeta Serban... ei bine.. astia sunt lichelele societatii, care cunosc mai degraba pretul unei cafele de pe Corso decat o reactie chimica.
Postat 05 Februarie 2013, 09:20 de bihorica
foarte bine ca a fost batuta ii era prea bine se pare, prea cu nasul pe sus!!
nu ar exista fapte penale dar ar exista oamenii dar se oare ca existe carpe protejate de alte carpe !!! mamma m a lovit , plannngggg !
Postat 05 Februarie 2013, 08:43 de ce model social
foarte bine ca a fost batuta ii era prea bine se pare, prea cu nasul pe sus!!
ce tot dati intr una ca bataia ar fi ceva rau, bataia este mai sanatoasa decat sa dai spaga sau mita !!! sa si schimbe jobul ca nu e buna nici macar de luat bataie dar alte acte de vilolenta !!
Postat 05 Februarie 2013, 08:41 de ce model social
generatii...
@Om: să vezi ce va fi când îşi intră cu totul în pâine noua generaţie de "medici"! acum cât de cât mai sunt pe piaţă medicii de la 45 ani în sus, formaţi pe vremea când medicina era medicină! şi chiar şi între ei sunt cazuri de malpraxis! mi-e teamă să mă gândesc la ce va urma!
Postat 05 Februarie 2013, 08:34 de TDS
pe maini bune
..bine ca ati raportat aceste caz!! sa stiu, sa fiu cu ochii in 4 cand intru intr-o farmacie; daca sunt chiulangii la chimie farmaceutica ma trezesc ca imi da medicamente de stomac cand ma doare capul (cum a facut medicul meu de familie, mai demult) ::)
Postat 05 Februarie 2013, 08:17 de 0m
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON