URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Octombrie 2013, 11:54

Fosta directoare de la Pedagogic: Colegiul Naţional Iosif Vulcan nu este o piaţă!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În urma articolului publicat de BIHOREANUL, care arăta că la Colegiul Naţional Iosif Vulcan, Curtea de Conturi a găsit "găuri" de sute de mii de lei, fosta directoare, Simona Martin, acuzată de contabila Cristina Antik că a "învârtit banii" după bunul plac, a ţinut să facă nişte precizări. Martin susţine că liceul nu a fost prejudiciat şi că Antik se revoltă din răzbunare, pentru că a sancţionat-o disciplinar:

"Colegiul Naţional Iosif Vulcan nu este o piaţă, este o instituţie de învăţământ onorabilă, care nu întâmplător are realizări deosebite în ultimii ani: în 2008 devenea Liceu Bilingv Român-Spaniol, fostul Liceu Pedagogic devenea la 1 septembrie 2009 Colegiu Naţional, îndeplinind standardele de calitate cerute, cu un Plan de şcolarizare echilibrat, cu 1300 elevi, 100 cadre didactice, cu trei profile pentru învăţământul liceal: pedagogic, uman şi real, iar în 2010 devenea Centru de testare DELE pentru Limba spaniolă, coordonat de Institutul Cervantes Bucureşti. Fără cadre didactice competente şi o echipă managerială puternică, fără încrederea părinţilor, toate aceste realizări nu ar fi fost posibile.

Consider o datorie de onoare faţă de opinia publică următoarele precizări la articolul apărut în BIHOREANUL: suma de 647.738 lei reprezintă achiziţii de produse alimentare în doi ani financiari, 2009 şi 2010, pentru cantina şcolară. În nota de constatare a Curţii de Conturi din 02.07.2013 nu se constată prejudicii materiale în activitatea cantinei şcolare, neregulile semnalate fiind de ordin administrativ şi nu penal. La iniţiativa directorului, în urma hotărârii Consiliului de Administraţie, în 2011 a demarat procedura de externalizare a serviciului cantinei, iar din septembrie 2012 acest lucru s-a realizat, fiind o măsură eficientă din punct de vedere economic, transparentă, legală. Banii încasaţi din chirie se pot utiliza pentru îmbunătăţirea bazei materiale a şcolii.

Achiziţiile făcute în şcoală în timpul mandatului de director au fost: dotări ale cabinetelor şcolare (7), calculatoare în cabinet informatică şi sală multimedia, mobilier şcolar, videoproiectoare montate în săli de clasă, amenajări curţi interioare, amenajări coridoare, dulapuri cu compartimente pe holuri pentru elevii de liceu, program orar, site funcţional, o bibliotecă engleză, interfon la clădirile învăţământului primar. Nu sunt achiziţii bizare. Cele două parfumuri au fost folosite pentru protocol, cu ocazia unui eveniment deosebit din viaţa şcolii şi nu au fost achiziţionate din bani publici. Şcoala nu e parfumată, e doar curată.

Nu există un conflict personal între director şi contabilul şef, există doar o procedură legală prin care această angajată a şcolii a fost sancţionată disciplinar de Consiliul de Administraţie al unităţii şi Colegiul de Disciplină al ISJ Bihor, în urma sesizărilor înaintate de către 72 cadre didactice, director şi director adjunct şi al rapoartelor celor două comisii de cercetare disciplinară. La plângerile penale neîntemeiate, răzbunătoare, ale angajatei împotriva directorului, îmi asum responsabilitatea să răspund.

Prof. Simona Martin
(director 2007-2013)"

Citiţi aici articolul la care face referire replica: "Piaţa "pedagogică": Curtea de Conturi a găsit "găuri" de sute de mii de lei la Colegiul Iosif Vulcan"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
Diabolica rau !
Martin daca cunosti stilul lui Antik ai de ce sa fii speriata, ai dreptate ! e razbunatoare si te va distruge in stilul caracteristic !!! e fara limite si are si cu ce !!!! te asigur ca nu-i pasa de comentariile tale Martin, e miserupista ! putem scrie pagini intregi, nu o afecteaza pe Cristina ! e u caracter asa cum spunea cineva mai jos care se hraneste cu adrenalina! stii ce nu vrei tu sa recunosti : II PLACE ADEVARUL SI NU VA PIERDE NICIODATA !!!
Postat 06 Octombrie 2013, 17:28 de S.
Diabolic(a)
Citind articolul si toate comentariile ... e o nebuna si o razbunatoare fara limite Cristina actuala Antic si fosta Ionescu. O cunosc de mult, s-au lovit de razbunarea ei si profesorii de la Ineu chiar si dupa ce a fost data afara de acolo. Ghinionul directoarei Martin e ca a avut de a face cu ea. Nu conteaza daca e vinovata sau nu (Martin), conteaza ca Antic se razbuna pe oricine e in tabara adversa. Femeia e diabolica de a binelea ... Pana cand? Pana are spate asigurat, pana cand ii va da cu piciorul in poponet si judecatorul sot asa cum i-a dat directorul amant Pasc de la aeroport. P.S Vreau sa vad daca la acest comentariu contabila riposteaza. Toate comentariile diabolice de mai jos sunt scrise de ea, ii recunosc stilul.
Postat 05 Octombrie 2013, 22:16 de DDM
O ALTA SUGESTIE
D-l judecator sa-si duca nevasta la Neuro unde isi poate striga in voie dorintele. Intr-o scoala se lucreaza in liniste si pace, dar contabila -tanara si nelinistita- spune peste tot ca nu poate lucra decat in adrenalina ! Probabil cine sta pe sec acasa ... la serviciu devine adrenalitic ...
Postat 05 Octombrie 2013, 09:28 de binevoitor 2
O SUGESTIE
D-l judecator sa-si duca nevasta la Curtea de apel ori la judecatorie, sa vedem cum se descurca d-na acolo.Mai poate sa-si pastreze vocatia de a face plangeri impotriva colegilor ? Cum zice proverbul : << Cioara e tot cioara, ia pruna si zboara >> Poate atunci isi va da seama si el in ce plasa a cazut.
Postat 04 Octombrie 2013, 11:39 de binevoitor
DATORNICUL MARTIN!
AR FI BINE SA NE PLATESTI MARTIN, CA SI ASA LUCRAM LA NEGRU LA FIRMA TA!!! AFACEREA LUI PESTE !!! TRAIESTE DE AZI PE MAINE !!!! SE FOLOSESTE DE OAMENI SI ISI BATE JOC DE NOI!
Postat 04 Octombrie 2013, 10:51 de angajat
MARE AFACERISTA SE MAI CREDE MARTIN, DAR UITA CA ARE DATORII DE O INGROAPA !!!
CENZURAT
Postat 04 Octombrie 2013, 10:47 de angajat
of!of!
N-ati inteles nimic!! In conflictul acesta nu se \"terfelesc doar doua muieri\". Conflictul e intre 80 de cadre didactice si contabila scolii care are abateri disciplinare grave si care a fost sanctionata de 2 ori intr-un an scolar de 2 comisii de cercetare disciplinara. Ea le contesta in Tribunalul in care e sotul e mare judecator. Nu e conflict de interese? Dar in Romania cum totul este posibil, probabil va si castiga. Nu e posibil ca intr-o scoala o simpla contabila sa nu respecte nici directorii, oricare ar fi ei, nici profesorii si nici deciziile Consiliului de Administratie. Face doar ce vrea freza ei blonda ei !! E clar cine e Cristina Antic ?? La toate locurile ei de munca anterioare... si a avut multeeeee ... la fel a procedat. Noroc ca profesorii din Ineu au scapat de ea. Cei din Aeroport la fel. Cei de la Toboliu la fel. Deci oricine era in locul directoarei Martin la fel ar fi patit. Eventual de era un director care s-o izbeasca cu capu de un perete ar fi avut vreo sansa cu Antic, altfel nu ... Le doresc si celor din Pedagogic sa ia masuri urgente, altfel le strica imaginea scolii, oricum e sifonata, le va invenina scoala ...mult timp de aici incolo ! SUCCESURI !!! ...no
Postat 03 Octombrie 2013, 22:00 de bou
predatul furatului in scoli
În plângerile către procurori, Antik mai arată că în 2009 directoarea a plătit 16.000 lei pentru un sistem de supraveghere video, însă pe coridoarele şcolii nu există nici o singură cameră de filmat. Contabila a semnalat şi plata a 2.600 lei pentru pavarea curţii şcolii, în condiţiile în care aceasta e acoperită cu asfalt. Alte acte puse la dispoziţia procurorilor sunt nişte banale facturi pentru "prestări servicii", pe care nu se precizează ce fel de servicii au costat 2.700 lei şi care nu au la bază niciun contract. Toate sunt, însă, trecute pe numele delegatului Simona Martin....poate in curtile voua ati asfaltat ca in curtea scolii nu pare nimic nou..in sali nici atata.
Postat 03 Octombrie 2013, 21:59 de roger
legi degeaba
Antik asta e obsedata de Martin ?!? Cred ca si atunci cand face xexx cu judecatorul o vede pe Martin in spate ! Am numarat comentarii scrise de aceeasi persoana ....adica de blonda tenismana. Se vede ca asta nu numa racheta stie manui.! Cand le scrie ? In timpul serviciului??.
Postat 03 Octombrie 2013, 21:57 de chinezu
legi degeaba
Fiecare salariat trebuie sa aiba o FISA A POSTULUI , in care se specifica ce atributii are la locul de munca, sunt curios daca si acesta d-na Antika avea mentionat si atrubutiile de conntrol asupra documentelor justificative , din anii anteriori angajarii ei. Cand isi mai exercita aceasta atributiile ei de serviciu daca se ocupa cu altceva? Sau poate cauta sa invete contabilitate ( in lipsa ca nu-i ajuta altcineva sa faca inchiderile trim sau anuale).
Postat 03 Octombrie 2013, 21:56 de goby
fraude
ce cauta antik in anii anteriori, erau CREANTE de recuperat ?!!!!!! avea dipozitie clara sa reverifice sau a preluat un INVENTAR DEFALCAT pe fiecare operatiune justificata prin semnatura fostului CONTABIL SEF ? VOI ce faceti in sisitemul de stata va relularizati in familii mai nopu ? CE moda au inventat unele, al meu e JUDECATOR al tau e ..., AERIENELOR voi aveti mintea placnta de la cat ati alaptat barbatii din sisitemul bugetar :))) ?!!! ce de panarame aveti in siste si muiere de JUDECATOR , asa ceva da va n ....... pe ce se cheltuiesc banii nostri !!
Postat 03 Octombrie 2013, 21:55 de goby
fraude legale
cei de la fraude au cont pe facebook soc nevestele lor tot in S.A. cu actionar majoritar de stat lucreaza, SOOOCCCCCCC si ANI nimic !!!! CEI din sisitem isi baga neamul tot in sistem, asta e jaf pe fata !!!!! La fraude minim este 2500 net mai ia si sotia un minim 1500 lei si uite asa au un venit de minim 4000 , in privat cat muncesti sa faci acesti minim 4000 impreuna cu sotul ca mai platesti la STAT peste 80% , asta este NESIMTIRE si tupeu, de ce sa platesc 80% ca sa dau altora sa manace !!!?
Postat 03 Octombrie 2013, 21:54 de dracu
controale
stati linistiti ca si in alte liceee din ORADEA e la fel......exemplu dirctoarea de la BOCOCI cu fosta adjuncta......dar prtidul e cu noi si prima a ramas pe loc .....oare unde e curtea de conturi a USL sa se faca ca controleze?
Postat 03 Octombrie 2013, 21:52 de simi
intrebari
pot sa intreb si eu, daca a furat, delapidat si asa mai departe d-na Simona Martin si s-a ales cu plângere penală cum a ajuns inspector la ISJ Bihor??? D-nul inspector general Negrean nu stie de acest lucru? Cum se aproba astfel de lucruri? Si ne miram ca asa e invatamantul romanesc? Cum sa avem incredere in conducerea inspectoratului?
Postat 03 Octombrie 2013, 21:51 de mihai
mai.... sunt bani?
cum va uitati pe holul tribunalului cand va vedeti?....mai bine Martin ai da o hotarare locala sa va mai adunam niste bani prin scoala sa mai aveti pt ce va certa...
Postat 03 Octombrie 2013, 21:48 de tami
mai sunt bani
fura si vei fi avansat!asta e deviza ISJ-ului!..Martin a fost facuta inspectoare,Cristina mare sefa...de fapt pe unde te-ai plantat singura te-ai numit sefa si iti acordai si gradatie de merit ...chiar daca nu aveai vechime nici dde 3 luni..dra dupa contabilitatea ta predata la Marghita orice e posibil
Postat 03 Octombrie 2013, 21:46 de katy
hai la scoala ca noi nu stam
singura preocupare trasata de iSJ era pt voi doua..un singur lucru aveati in comun,sa furati pana ...de tot
Postat 03 Octombrie 2013, 21:43 de jojo
hai fetelor ca puteti mai mult!
nu ati mai avut timp ca atata ati fi furat pana nu mai aveam fond de salarii..pe unde trecea Cristina cam asa se intampla....ati facut echipa buna "impreuna"
Postat 03 Octombrie 2013, 21:42 de hrean
hai sa mai furam si noi
asta e scoala bihoreana,condusa de fufe...ce sa vada copiii pozitiv si onest la cea care gestiona banii....treceati si Cristina si Martin printre copii si va uitati ca la prosti..doar parintii lor va dadeau fondul scolii sa va parfumati..scroafe!
Postat 03 Octombrie 2013, 21:39 de cucu
cate mai sunt ca voi
cate JAPITE mai sunt ca voi prin scoli...dar nu va starpeste nimeni ca de aceea sunteti numiet in functie si ca si contabile...aveti o singura sarcina=sa furati MAXIM,ca parintii dau fondul clasei,scolii,2 la suta si mai inventati ceva pana la proces..asa puteti aduna ceva bani din cei lipsa
Postat 03 Octombrie 2013, 21:37 de dan
minciuni
cat ati platit dna pt acest articol?este penibil procedura dvs!dupa ce ati furat impreuna(ca de altfel de unde ar fi stiut Cristina atatea)va varsati una pe alat in ziar....jalnic pt doua
Postat 03 Octombrie 2013, 21:34 de ralu
laude desarte
acum va laudati degeaba...Pedagogicul nu mai este ce Liceu a fost..mai bine v-ati vopsi toate 3 blonde...Martin,Vesa ca Cristina e deja
Postat 03 Octombrie 2013, 21:31 de gicu
vai ce scoala
la cate sedinte mergem numai bani doreste directiunea si fosta si actuala....si acum cu Cristina nu va puteti imparti...nici iadul nu v-ar putea primi!
Postat 03 Octombrie 2013, 21:29 de sandu
hoate dupa hoate
Martin cat a fost directoare numai bani la toate sedintele parintilor ai cerut....o schimbarati si Vesa la fel...de cum se tin orele,in ce cocioabe de clase nu va intereseaza....acum va impartiti pe bani cu jalnica Cristina!
Postat 03 Octombrie 2013, 21:27 de aurel
O INVIDIOASA !
INVIDIOASA MARTIN VORBESTE????? PAI ESTI JALNICA, VEI AJUNGE LA NEBUNI CA ORICUM AI MAI FOST PE ACOLO SI STII DRUMUL !!! Martin vei ajunge de vei vorbi singura ! Moarte te va putea scapa, nimic altceva !!! Nu poti tu suporta infrangera care se apropie!!!
Postat 03 Octombrie 2013, 10:44 de M.
SE VORBESTE IN CENCELARIE
CENZURAT
Postat 03 Octombrie 2013, 10:33 de coleg
GURILE BUNE
XXX ORI ESTI ORB ORI NU VEZI BINE CAND MERGI IN CONTABILITATEA SCOLII!!! Soferul plimba CASIERA si nici decum pe Cristinuta!!! MARTIN NU MAI FACE SPECULATII CA NU TINE !!! VEZI TU DE DIVORTUL TAU SI NU-TI BATE CAPUL CU Cristinuta ca nu e PROASTA cum ai vrea tu sa fie ! STIE CE ARE ACASA, TE ASIGUR!!!!!!!!!
Postat 03 Octombrie 2013, 10:24 de ZZZ
Gurile rele...
Proverbul spune ca vulpoiului batran ii plac puicutele. Dar chiar acolo a ajuns Cristinuta incat sa se incurce cu soferul scolii ? O fi judecatorasul cu 6 ani mai tanar decar d-na contabila, dar soferu e mai tanar decat sotul cu inca atata ! De cate ori intri in contabilitatea scolii de cine dai ? De contabila si de sofer! Probabil o plimba in plan virtual si posteaza impreuna comentarii. Ai grija d-le judecator ca sunt altii mai tineri si mai nelinistiti !!
Postat 02 Octombrie 2013, 22:08 de XXX
@jalnic chiar esti jalnic!
,,Ghilimelele dupa paranteza", corect se spune ghilimelele de dupa paranteza, dar ce stie taranul la ce-i bun sofranul ! In fine... cu ele se inchide un citat si citatul este postat de cei de la ziar, asa ca nici aici n-ai nimerit. Mars la scoala, javra !
Postat 02 Octombrie 2013, 16:35 de jalnic rau
jalnic
si doamna secretara,ce face prin liceu
Postat 02 Octombrie 2013, 14:21 de coco
JALNIC PROFESOR DE ROMANA !!!
semneaza : Prof. Simona Martin (director 2007-2013)" .....gilimelele dupa paranteza la ce folosesc doamna PROFSOR de ROMANA
Postat 01 Octombrie 2013, 21:39 de jalnic
MANAGEMENT DEFECTUOS
Contabila şefă şi alţi patru angajaţi ai unui liceu din Oradea şi-au crescut salariile, de la sine putere 4 mai 2011, 11:28 „Cinci angajaţi ai Colegiului Naţional (CN) Iosif Vulcan şi-au virat în conturi salarii mai mari decât cele cuvenite” „În timp ce profesorii de la Colegiul Naţional Iosif Vulcan din Oradea lucrau cu lefuri reduse, contabila şefă Maria Copil, administratorul financiar Marioara Paşcu şi casiera Floare Doina Tanc, alături de soţii lor, Mircea Paşcu (muncitor) şi Dumitru Tanc (muncitor), şi-au mărit salariile, de la sine putere, aducând un prejucidiu de peste 180.000 de lei” Din 2008 până la sfârşitul lui 2010, cei cinci au încasat aproximativ 184.000 lei, bani peste veniturile care li se cuveneau. „În centralizatorul statelor de plată, la total, se trecea o sumă mai mare decât suma cuvenită tuturor angajaţilor, iar la alimentarea pe card erau suplimentate veniturile acestor persoane sub forma unor sporuri"... SI STATELE ERAU SEMNATE SI DE MARTIN DECI, CONCLUZIA ESTE CA IN PERIOADA 2007-2013 CAT A FOST MARTIN SIMONA-DIRECTOR, ADICA MANAGER TREABA A MERS STRUNA, CA PE ROATE! CUM SE FACE CA NUMAI EI I SE INTAMPLA ASTA? PROST MANAGEMENT, CLAR !
Postat 01 Octombrie 2013, 20:52 de Mariana
Rasplata lui Martin pentru plangerile penale!
Antik a facut plangerile penale inainte sa fie sanctionata disciplinar, ca de asta si-a primit RASPLATA! Deci a cui e razbunarea ? Noi cei din jur suntem neputinciosi !
Postat 01 Octombrie 2013, 20:38 de C.R.
AR FI BINE SA PLECI Simona DIN SCOALA
"Opinia publica" a inteles Simona ce era de inteles!!! Esti o hoata si acum stai agatata de gatul lui insp.gen N. de te-o scoate oarecum! Cu ce convingi tu opinia publica ??? Te lauzi cu realizarile altora, dar TU efectiv ce ai facut in scoala asta? Iti spun eu! Ai furat si ne-ai considerat pe toti prosti ! Sa stii ca nu avem nevoie de tine, AI FACE BINE SA PLECI DIN SCOALA ASTA, sa nu ne mai denigrezi ! Am ajuns sa-mi fie rusine sa spun ca predau in Pedagogic, fara sa nu fiu intrebata "Ce mai fura Martin"??? SALARIII, ALIMENTE, BANI,....PARFUMURI !!!! NU VREM SA TE MAI VEDEM !!!! TU NU VEZI CA TOATA LUMEA E ....OCUPATA IN SCOALA SA NU TE VADA?!? Chiar nu vezi ??????????
Postat 01 Octombrie 2013, 20:31 de SINCER !
DORIM AMBASADORI....CURATI!!!!!!!
Poate ne spui Martin din ce bani ai cumparat cele 2 parfumuri "folosite pentru protocol, cu ocazia unui eveniment deosebit din viaţa şcolii şi nu au fost achiziţionate din bani publici" ????????????? Pai daca-i PROTOCOL... SUNT DIN BANII SCOLII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POATE INREABA CINEVA LA AMBASADA CINE A PRIMIT ACESTE PARFUMURI? ...ERAU OAMENII AMBASADEI JEGOSI SI A FOST UN "eveniment deosebit din viaţa şcolii" SI NU PUTEAU SA PUTA, NUUUUUUUU????????????????? CE "CURATA" ESTI TU MARTIN SI AI STIUT SA NE SCOTI DIN SITUATIA ASTA ..."PARFUMATA " URAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Postat 01 Octombrie 2013, 20:18 de o colega
ESTI MOARTA MARTIN!
Daca "neregulile semnalate fiind de ordin administrativ şi nu penal" tu Martin esti PROASTA RAU !!!! Ce dracu nu taci nu vezi ca dai cu stangu in dreptul !!!!!!!!!!! Cat de timpita poti sa fii sa afirmi asa ceva ???????? Administrativul nu-l conduceai tot tu daca te semnezi ca la decese "(director 2007-2013)".... ai dreptate, vremea ta a apus ....DUTE, DUTE ...PE DRUMUL TAU, AMIN!!!!
Postat 01 Octombrie 2013, 20:06 de F.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON