URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Decembrie 2016, 12:48

Vine Celentano! Câţiva dintre cei mai iubiţi protagonişti ai serialului Las Fierbinţi aduc două spectacole la Oradea

Vine Celentano! Câţiva dintre cei mai iubiţi protagonişti ai serialului Las Fierbinţi aduc două spectacole la Oradea LA CATERINCĂ. În februarie orădenii sunt invitaţi la show-urile celor mai în vogă comedianţi, distribuiţi în serialul "Las Fierbinţi": Adrian Văncică, alias Celentano, Mihai Rait - Dorel, Mihai Bobonete - Bobiţă şi Constantin Diţă (medalion), care îl interpretează pe şmecheraşul dichisit Giani
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prezenţe iubite deja de patru ani pe micile ecrane, actorii popularului serial "Las Fierbinţi" îşi vizitează fanii din ţară. În curând, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Constantin Diţă - adică Bobiţă, Celentano, Dorel şi Giani - vor susţine, alături de alţi comedianţi de succes, două show-uri pe scena Teatrului Regina Maria, unul de improvizaţie şi celălalt de stand-up comedy. Biletele se vând deja ca pâinea caldă...

Seara comediei

Why Not, o agenţie specializată în organizarea de evenimente, a lansat recent, la Cluj, conceptul Comedy Week-end, ce propune seri de umor de calitate în compania unora dintre cei mai buni actori de gen. Cum românii au mare chef să râdă, organizatorii extind show-urile şi în Oradea, unde promit două spectacole de comedie în a doua lună a anului viitor.

Pe 13 februarie, aşadar, Teatrul Regina Maria va găzdui un maraton al glumelor cu invitaţi faimoşi. Mai precis, de la ora 18, orădenii sunt chemaţi la un show interactiv de improvizaţie cu trupa ImPro, formată din cunoscuţii Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamţu, Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Marian Hâncu, urmând ca de la ora 20.30 pe scenă să aibă loc un stand-up comedy cu momente semnate de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait şi Constantin Diţă.

Despre români

Toţi protagoniştii serii de comedie şi-au câştigat fanii făcând stand-up în cluburi şi emisiuni de comedie la posturi de televiziune locale şi centrale. De departe, cei mai populari sunt actorii serialului "Las Fierbinţi", difuzat din 2012 de PRO TV şi, tot de atunci, lider de audienţă la nivel naţional, cu peste 2 milioane de telespectatori pe episod.

Filmat în Fierbinţi-Târg din judeţul Ialomiţa, serialul de comedie pictează un tablou autentic al satului românesc de acum. Scenaristul Mimi Brănescu s-a inspirat din personaje şi evenimente reale, cooptându-l în echipa creativă pe Mihai Mărgineanu, cel care semnează şi piesa de pe coloana sonoră, "Zariţa Zanga", jucându-l totodată pe hoţul satului, Ardiles.

Vedete la Oradea

Savoarea serialului o dau personajele perfect conturate, între care Celentano, beţivul satului, interpretat de Adrian Văncică, cârciumarul Bobiţă, adică Mihai Bobonete, şi "jmecherul" Giani, îmbrăcat în trening şi accesorizat cu lanţuri, jucat de Constantin Diţă. Deşi în toamnă, după nouă sezoane, scenaristul Mimi Brănescu şi soţia sa, actriţa Mirela Oprişor, care o juca pe uşuratica Aspirina, s-au retras din serial, popularitatea "Las Fierbinţi" a rămas intactă. Fanii au rămas alături de preferaţi, lucru demonstrat şi de faptul că episodul special dedicat Zilei Naţionale, în care Celentano a citit o poezie despre "starea naţiunii", a atras 2,7 milioane de telespectatori.

Orădenii care urmăresc serialul săptămână de săptămână primesc, deci, veşti bune, nu puţini dorindu-şi probabil de mai multă vreme să-şi vadă aievea personajele şi actorii preferaţi.  Biletele pentru spectacolele din 13 februarie s-au pus deja în vânzare la preţuri între 60 şi 100 de lei, în funcţie de locul în sală, pe site-ul biletmaster.ro, pentru show-ul de stand-up fiind deja aproape epuizate. Aşadar, ar fi bine ca fanii să se grăbească dacă vor să prindă pe viu Las Fierbinţii…

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON