URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2013, 16:51

Party cu bălăceală! Petrecăreţii pot alege în această vară să se distreze la petreceri la piscină

Party cu bălăceală! Petrecăreţii pot alege în această vară să se distreze la petreceri la piscină SEZONUL PETRECERILOR. Cum anul trecut singurul party la piscină organizat la Hanul Pescarilor de Famous Place s-a bucurat de succes, patronii au decis ca vara aceasta, începând din 28 iunie, să "mute" localul, în fiecare vineri, la Săldăbagiu
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Cât timp aşteaptă concediul pentru a putea pleca spre destinaţii estivale, orădenii pot să se simtă la fel de bine şi la petrecerile organizate la piscinele şi ştrandurile de acasă.

Pe lângă lecţii de zumba şi fitness în apă, la sfârşit de săptămână petrecăreţii vor putea schimba "sauna" din cluburi cu aerul respirabil de la marginea piscinelor, unde îi aşteaptă muzică electronică şi multe cocktailuri.

Fitness în apă

După repetate reprize de ploaie, a început şi sezonul piscinelor! Pentru cei care nu vor să lenevească toată ziua pe şezlong, Centrul Ars Nova, în colaborare cu SCT Felix, organizează în fiecare weekend sesiuni de fitness în apă la piscinele Internaţional, Apollo, Mureşul şi Termal. "Avem o echipă de animatori care ţine, în paralel, sesiuni de aquagym (gimnastică în apă) şi aquazumba (stilul de fitness care combină mişcările latino cu cele de aerobic) la cele patru piscine, atât sâmbăta cât şi duminica, de dimineaţă, de la ora 11, dar şi după amiază, de la ora 16", spune Teodora Lăzurean, coordonatoarea Ars Nova. La aceste cursuri, turiştii şi orădenii sunt încurajaţi să intre în joc şi să facă mişcare în apă pe ritmul muzicii.

Distracţia continuă şi lângă piscine, unde profesori de sport organizează concursuri de fotbal şi beach volley, iar domnişoarele sunt invitate să se înscrie în competiţii de Miss Bikini. "Câştigătorii primesc drept premiu câte o invitaţie dublă la ştrand", spune Teodora. Partea bună? Participarea la toate aceste activităţi nu costă nimic, odată ce biletul de intrare la ştrand a fost plătit. Din 1 iulie, echipa Ars Nova va ţine şi la piscina Hotelului Double Tree by Hilton, în zilele de luni şi miercuri, ore de aqua-fitness. O sesiune va costa 35 de lei, însă va cuprinde şi 45 de minute de relaxare la saună şi jacuzzi.

La aer curat

Cei care s-au plictisit de aceleaşi decoruri din cluburile orădene pot alege în sezonul estival petrecerile în aer liber. Pe 25 mai, Aquapark-ul President a lansat o serie de evenimente la piscinele exterioare, care au debutat cu White Sensation, un party la care participanţii s-au distrat îmbrăcaţi în alb.

Următoarea petrecere e programată pe 22 iunie şi este intitulată "I love Ibiza". Fanii muzicii electronice sunt aşteptaţi să apară purtând "culori electrice" la party-ul ce va începe de la ora 20, când la pupitru vor urca DJ-ii Stefanno B2B Julianno şi Gabriel Ross. Invitatul special al organizatorilor este cunoscutul Adrian Eftimie. Preţul unui bilet: 15 lei.

Până la sfârşitul lunii august, President va mai găzdui lângă piscinele exterioare seri de muzică electronică cu diferite tematici, de la Labooca şi Spuma Party până la o seară în care va mixa o DJ-iţă topless şi o alta în care se va alege Miss President.

Se mută Famous!

În vara anului trecut, vrând să iasă din ritmul obişnuitelor petreceri de pe Alecsandri, proprietarii Famous Place au decis să organizeze una la piscina complexului Hanul Pescarilor din Săldăbagiu de Munte. Cum ideea s-a dovedit a fi una de succes, sezonul acesta, din 28 iunie, localul se "mută" în zilele de vineri la Hanul Pescarilor. "Între orele 10 şi 20, vom organiza activităţi pentru copii, cu animatori, dar şi Zumba în apă. Intrarea la piscină în timpul zilei va costa 20 de lei", spune Felix Buzgău, co-proprietarul cafenelei Famous Place.

Petrecăreţii se vor aduna abia seara, când DJ Chrome va da tonul distracţiei, cu mixurile sale. "Plănuim să aducem şi alţi invitaţi şi să organizăm chiar şi seri tematice. Cu siguranţă vom face o seară Remember Tropicana, pentru cei care vor să-şi amintească de atmosfera din fosta discotecă", adaugă Felix. Doamnele şi domnişoarele vor intra gratuit la evenimentele Famous, în timp ce pentru bărbaţi biletul va costa 20 de lei. Pentru ca niciun grup să nu trebuiască să "sacrifice" un şofer, Famous va asigura gratuit transportul cu două microbuze care vor pleca în serile de vineri, din jumătate în jumătate de oră, din faţa localului de pe Alecsandri. Apoi, liber la bălăceală!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
eugen
mi greata de chestile astea
Postat 09 Iulie 2013, 16:49 de sabau
sandu
commentul lui digei reflecta in cel mai real mod posibil viata de noapte a orasului oradea
Postat 25 Iunie 2013, 13:48 de sandu
Petreceri de porc
In Oradea nu sunt petreceri, nu exista viata de noapte. In schimb, avem din plin adunaturi satesti, pline de tarani debili, impreuna cu amantele lor obosite, ce asculta manele sau muzica disco, in ritm de manele. In rest, o lume mica, proasta, inceata, inculta ce copiaza ceva. Cine e Lazurean asta si cum dracu sa faci chef Ibiza, cand mai toti din astia n-au iesit in viata lor din cartiere ?! Si cum sa ceri 15-35 de lei, cand toti astia sunt someri, ospatari, chelnerite sau simple prostituate ? Si aveti grija, ca multi se vor spala in piscine, pentru ca acasa fac economie sau nu au deloc apa. Si nu aduceti straini, sa faca poze !
Postat 24 Iunie 2013, 01:33 de Digei
ma lesi cu orgile voastre demne de GOLANI !!
*** cu amantele prietenilor :)) se distreaza la piscina, intelectul in NATURA :)))) sa vad cate neveste vor fi acolo , faceti PREZENTA :))). SUCCES uri la tanatari si boli venerix ce !!!
Postat 22 Iunie 2013, 19:50 de GOLANII ROmaniei :))
asdf
reclama curata la afacerea Teodorei Lazuran si a altora, macar puneti P -ul de rigoare
Postat 22 Iunie 2013, 18:35 de naspa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON