URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Martie 2011, 10:49

ERA spectacolelor

ERA spectacolelor WEEKEND CU VEDETE. Show-ul susţinut acum trei săptămâni de Andreea Bălan şi orădeanul Petrişor Ruge a adunat la ERA Shopping Park sute de fani dornici să obţină un autograf. Spectacolele vor continua cu noi surprize, nu doar muzicale...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De o vreme, varietatea spectacolelor din Oradea s-a îmbogăţit vizibil, prin seria celor organizate la ERA Shopping Park, unde în fiecare weekend orădenii au putut să-şi întâlnească vedetele preferate şi să participe la diverse târguri.

"Festivalul" nu se opreşte, căci ERA va găzdui anul acesta multe alte concerte susţinute de artişti de primă mână, precum şi evenimente rezervate copiilor care, de pildă, vor putea face cunoştinţă cu personajele preferate din universul Disney. Pe parcurs, oferta se va extinde cu alte evenimente, expoziţii şi târguri, menite să transforme centrul comercial într-un loc de petrecere a timpului liber. Amănunt important, toate vor fi, ca şi până acum, cu acces liber!

"Invazia" vedetelor

Pentru orădenii care se plâng că la sfârşit de săptămână oferta de distracţie e săracă, ultimele săptămâni au schimbat radical lucrurile. La aproape doi ani de când s-a deschis în Oradea, complexul ERA Shopping Park organizează, cu frecvenţă săptămânală, spectacole de dans şi muzică având drept capete de afiş numele celor mai apreciaţi artişti ai momentului.

13 ioana ionescu.jpgÎntr-o avalanşă fără precedent, în galeriile ERA au concertat Andra, Smiley (venit cu trupa din care face parte şi orădeanul Marius Pop, care a şi dat peste cap toate fetele din sală), Andreea Bălan şi bihoreanul Petrişor Ruge, care au făcut un show coregrafic de zile mari, apoi faimoşii rockeri de la Iris şi senzuala Anna Lesko. "Am pornit de la ideea că în Oradea oferta de petrecere a timpului liber nu este una foarte bogată", explică Ioana Ionescu (foto), managerul de marketing al grupului Omilos, dezvoltatorul ERA Shopping Park.

ERA familiei

Evenimentele de până acum sunt însă doar începutul unui proiect complex, despre care organizatorii promit că va fi şi de durată. În perioada următoare, orădenii vor avea la ERA spectacole cu Lavinia, ex-Spicy (anunţată pe 8 Martie), cu Paula Seling, Fly Project, Puya, Connect-R şi mulţi alţii. Totul face parte dintr-un concept de promovare ales de companie, care devine, pe parcurs, tot mai dens. "Nu ne axăm doar pe concerte. Ele sunt doar un bonus. Vrem să oferim orădenilor şi alte evenimente deosebite", spune reprezentanta Omilos.

Scopul este acela de a transforma centrul comercial într-un loc de petrecere a timpului liber nu doar pentru tineri, ci şi pentru familii. "În weekend-uri, întotdeauna se va întâmpla ceva la ERA, un eveniment la care vizitatorii vor putea veni cu întreaga familie", promite Ioana. Primele pe listă sunt spectacolele pentru copii, care în curând vor fi vizitaţi de iubitele personaje Disney, vor putea urmări piese de teatru adecvate vârstei, vor avea la dispoziţie ateliere de creaţie şi vor putea vedea expoziţii inedite, cum va fi una de obiecte realizate exclusiv din piese lego.

Un oraş în oraş

Reprezentanţii centrului comercial anunţă că în această primăvară la ERA se vor deschide mai multe magazine de confecţii ale unor mărci cunoscute, ca de pildă Sprider, Replay, Diesel-Fashion Stagione, dar şi două restaurante, unul cu specific unguresc, iar celălalt italian, ceea ce nu doar că va completa oferta deja existentă, dar va şi prilejui campanii cu preţuri promoţionale.

În sezonul cald, oferta se va îmbogăţi cu evenimente organizate în interior, dar şi pe imensul platou din faţă. Dacă anul trecut, ERA a găzduit în aer liber, pentru a doua oară, Târgul Fermierilor, concursuri de karting, iar iarna a amenajat un patinoar de 800 de metri pătraţi, agenda verii include alte atracţii. "Avem în plan organizarea de diferite festivaluri şi târguri de mare anvergură", spune responsabilul de marketing al ERA, adăugând că în toamnă se va deschide şi un mall, iar anul viitor un cinema.

"Vrem să facem din ERA o destinaţie pentru petrecerea timpului liber şi să oferim toate serviciile. Să fie, practic, un oraş în oraş", spune Ioana Ionescu. Orădenii deja au început să se obişnuiască cu asemenea evenimente şi, în lunile ce urmează, în mod sigur exemplul le va fi urmat şi de mulţi alţii...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON