URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Octombrie 2013, 07:45

Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO)

Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO) NAŞUL E ÎN TOATE. Camerele de supraveghere au surprins cele două reprize ale scandalului provocat de poliţistul local. Primul episod s-a derulat pe terasa restaurantului unde, ameţit de alcool, Andrei Berde îşi ia la pumni una din victime. Prima dată în faţa colegilor (foto)...
Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO) ... apoi, în faţa propriului copil (foto)
Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO) ... iar în final a unui coleg în uniformă (foto).
Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO) Deşi chemat să-l scuture şi să-l pună la punct pe scandalagiu, agentul local îl ia drăgăstos după umeri ca să-l conducă până la uşa restaurantului (foto). Exemplu de fermitate, ce mai!
Golan în uniformă: Chemat naş la un botez, un poliţist local s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu doi colegi (FOTO / VIDEO) NAŞUL E ÎN TOATE. Camerele de supraveghere au surprins cele două reprize ale scandalului provocat de poliţistul local. Primul episod s-a derulat pe terasa restaurantului unde, ameţit de alcool, Andrei Berde îşi ia la pumni una din victime. Prima dată în faţa colegilor (foto stânga sus), apoi a propriului copil (foto dreapta sus), iar în final a unui coleg în uniformă (foto stânga jos). Deşi chemat să-l scuture şi să-l pună la punct pe scandalagiu, agentul local îl ia drăgăstos după umeri ca să-l conducă până la uşa restaurantului (foto dreapta jos). Exemplu de fermitate, ce mai!

Şeful Poliţiei locale, comisarul şef Alexandru Laza, e foc şi pară. Motivul? Un împieliţat de agent i-a făcut instituţia de ocară după ce, abţiguit bine la o petrecere, s-a încăierat cu doi colegi şi a înjurat echipajele chemate să-l liniştească, până când, sătul de tărăboi, patronul localului a sunat la Poliţia adevărată, ca să-l pună la punct.

Trimis acum în faţa comisiei de disciplină, scandalagiul, pe numele său Andrei Berde, n-are nimic de zis. "Cu ce drept mă luaţi pe mine la rost? Io n-am făcut nimic", se zburleşte agentul...

Te pui cu naşul?

03 Andrei Berde.jpgIncidentele s-au derulat în seara de 13 octombrie, într-un local orădean, la petrecerea dată după botezul copilului său de un poliţist local. Protagonistul, Andrei Berde (foto), şi el agent în cadrul Poliţiei locale, era oaspete de onoare, fiind chiar naşul copilului. În jurul orei 21, înfierbântat de alcoolul îngurgitat cu mesenii, Berde şi-a adus aminte că unul dintre ei, Cosmin Lasca, îl supărase recent la serviciu şi, fără să mai stea pe gânduri, a decis că-i timpul să-l pună la punct. "Era vorba de o chestiune de serviciu, din câte am înţeles. L-am văzut pe Lasca ieşind pe terasă, apoi şi pe Berde, iar la câteva secunde au ieşit şi alţii", povesteşte unul din martori.

Afară, Berde a sărit imediat la bătaie. Fără să ţină cont de rugăminţile colegilor, ale soţiei şi, culmea, ale copilului său, care încercau neputincioşi să-l oprească. Degeaba au încercat să-i explice că-şi făcea de râs şi instituţia, angajaţii localului ştiind că era o petrecere a oamenilor legii. "Înţelegeam, dacă era vorba de golani sau interlopi", spune dezgustată una dintre angajate.

Bătaie în direct

Cert e că, revoltată, victima a luat telefonul şi a sunat după echipajul de intervenţie. De la Poliţia locală, cum altfel? Doar nu se cădea să se facă de râs şi să anunţe Poliţia municipiului, ştiută fiind concurenţa dintre cele două instituţii. Poliţiştii comunitari au sosit în câteva minute, dar degeaba. Din înregistrarea făcută de camera de pe terasă se vede că Berde nu s-a jenat nici în faţa agenţilor în uniformă. Ba din contră, l-a luat din nou pe Lasca la pumni, până când acesta a căzut la pământ.

În loc să-l imobilizeze, colegii veniţi să "intervină" au aşteptat ca individul să-şi termine demonstraţia, fără să mişte un deget, fiind oprit în final de unul dintre invitaţii de la petrecere. Abia atunci, poliţiştii l-au apucat prieteneşte după umăr şi l-au luat la o mică plimbare prin parcarea de lângă local. Unde, ca să-şi arate buna creştere, Berde şi-a scos organul în faţa lor şi a urinat pe maşinile parcate. După care, răcorit şi uşurat, s-a întors la chef...

I'm back

După miezul nopţii, petrecerea a fost din nou spartă de scandalagiu. "Chelneriţele au văzut că e pus pe scandal. Au tot încercat să-l liniştească. A cerut whisky, iar ele i-au dus la un moment dat băutura îndoită cu Pepsi. A luat-o şi a aruncat-o de pământ. Apoi i s-a pus pata pe finul său, tot poliţist local, şi el prezent la petrecere. S-a dus direct la el şi l-a lovit, de s-a răsturnat cu scaun cu tot", a relatat un alt martor.

A fost punctul de pornire pentru un nou circ. Cei doi au început să se fugărească în sală, iar în timpul busculadei Berde a distrus şi o masă, scaune, câteva sticle şi pahare. Chemaţi din nou să intervină, colegii de la Poliţia Locală au fost întâmpinaţi de Berdea cu înjurături. "Ce p... mea vreţi? Mereţi d-aici", le-a zis individul. Iar ei s-au executat! Enervat, patronul localului a decis atunci să sune la Poliţia municipală. Abia în faţa poliţiştilor veritabili, văzând că nu e de glumit, bătăuşul s-a oprit. Amendat cu 200 lei pentru tulburarea liniştii publice şi trimis la culcare, Berde s-a conformat. Dar a fost prea târziu...

La judecată

În prima fază, bărbatul a încercat să facă uitat scandalul. A doua zi dimineaţa, la prima oră, s-a înfiinţat la patronul localului pentru a plăti pagubele provocate şi pentru a-şi prezenta scuzele, încercând să-l convingă să "îngroape" incidentul, ca nu cumva să ajungă la urechile şefilor săi ori, mai rău, ale primarului Ilie Bolojan.

Ghinion, însă, căci şeful Poliţiei comunitare, comisarul şef Alexandru Laza, aflase deja. L-au informat reprezentanţii Poliţiei municipale, care i-au trimis spre ştiinţă procesul verbal întocmit în noaptea incidentului şi măsura dispusă. Fără să stea pe gânduri, Laza a sesizat imediat consiliul de onoare al instituţiei. "Nu am fost deloc încântat. Poliţistul local trebuie să fie un exemplu de comportament, să protejeze comunitatea, nu să se ia la bătaie. Ne-a pus într-o situaţie inacceptabilă", declară Laza.

Ce are de spus "naşul" bătăuş? Nimic. Supărat că e luat la întrebări, Berde s-a ofuscat. "Cine sunteţi dumneavoastră să mă luaţi la întrebări? Io n-am făcut nimic. Nu s-a întâmplat nimic", a retezat convorbirea cu reporterul. Uitând că, de fapt, e plătit din banii comunităţii nu ca să-şi arate muşchii în public, ci dimpotrivă, ca să-i oprească pe cei care fac la fel.


"Poliţistul local are obligaţia să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii persoanelor fizice sau juridice ori prestigiului poliţiei locale şi autorităţilor publice"

Legea 155/2010

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
55 Comentarii
P.L.
Comisar sef in cadrul politiei locale nu exista. Cum de altfel, nici agent de politie locala. Exista doar politist local. Politia Locala este un serviciu al primariei si nu poate fi incadrata in aceiasi categorie cu Politia Romana. Ea, institutia respectiva, nu este politie. Este un fel de n-ar mai fi. Informati-va corect domnilor jurnalisti.
Postat 10 Noiembrie 2013, 19:57 de Balaban Emil
fantastic
da ciora patronul dse la vandana ....un gunoi de om un puscarias....un lingau.....puscarias un sifonar toate politia mananca si bea .........mai gunoaiele....arestat trebuia ca daca sar fii batut un amarat...arfii bagat pol an puscarie nevinovat,,,,cum se poate????????????
Postat 01 Noiembrie 2013, 14:27 de TOM KETT
BERDE HOMOSEXUAL
ANDREI BERDE ESTE HOMOSEXUAL IN TIMPU LIBER
Postat 31 Octombrie 2013, 08:59 de geo
pt fraieri
SUNTETI NISTE FRAIERI INVIDIOSI,CARE NU MAI STITI CUM SA ARUNCATI IN EL CU TOT FELU DE VB URATE SI GRELE.NU VA E RUSINE?
Postat 25 Octombrie 2013, 21:27 de anca
mda
in primul rand nu era in uniforma era in tipul lui liber ..vedeti-va de prostiile voastre..nustiu care dintre voi nu a consumat bautura si dupa au venit certurile cu bataia ...nu m-ai comentati aiurea ca nu stiti ce s-a intamplat acoloo
Postat 25 Octombrie 2013, 18:11 de sorin
O CHEIE FRUMOASA PREGATITA PENTRU POLITIA COMUNITARA ANDREI BAGAT INAINTAS
NU ARE NICI O VINA ANDREI FINU LUI CARE SCRIE DOMNU ASTA MAI SUS CARE AR FACE BINE SA SE DOCUMENTEZE MAI INTII A CRESCUT SUB ARIPA LUI ANDREI SI ANDREI IA FACUT MULT BINE LA FINU ASTA A LUI DAR IN SEARA AIA FINU LUI TOT IL CHEMA PE ANDREI AFARA DACA IL TINE SA SE BATA CU EL EI ASTA NU MAI ZICETI EI VA ZIC EU CA AM FOST ACOLO TOT IL CHEMA SI II FACEA SEMNE DIN ALEA STII CA SA IASA ANDREI CU EL AFARA ANDREI NU LA LUAT IN SEAMA SA INTORS CU SPATELE LA EL IA DAT IGNOR DAR OMU VAZIND CA IA DAT IGNOR A INCEPUT SA TOT IASA AFARA PE LINGA ANDREI SA SE LOVEASAC DE ANDREI SA TOT VORBEASACA LA TELEFON SI MERGEA FOARTE INCORDAT FINU SO ASTA SI DUPA TOATE CHESTIILE ASTEA DUPA CE TOT AFACUT FINU LU ANDREI TOT FELU DE PROVOCARI LA ADRESA LUI ANDREI CARE SA INTORS CU SPATELE SA DSU LA BAIE A CINTAT ANDREI NUMA SA II DEA IGNOR FINULUI SI LA UN MOMENT DAT INTRADEVAR IA DAT UNA LA FINU DAR JUR CA SIA MERITATO FINU DIN PLINSIA CAUTATO CU LUMINAREA CUM SE ZICE ASTA AR TREBUI VAZUT PE CAMERA NU CE A DAT CIOARA EL ADAT MOMENTU CIND SE BATE LA ANDREI I SA FACUT CHEIE PE ROMINESTE SE STIA CA II SARE TANDARA REPEDE ASA CA LAU PROVOCAT LA BETIE STIA CA O SA GRESEASCA OMU A FOST O CHEIE PREGATITA PENTRU EL
Postat 25 Octombrie 2013, 16:09 de vesa
cioara tot cioara ramine iti vrea rau tu ii faci bine
VAI SAMAR NU A FOSTA ASA MARE SCANDALU ACOLO PE CIT DE MARE LA FACUT DOMNU CIOARA NU INTELEG DE CE ? OMU A FOST ALPATIT DACA A SPART UN PAHAR SAU SA RUPT O MASA DAR NU SA RUPT NICI O MASA INTRADEVAR SA DESTRAMAT MASA DAR IN SECUNDA DOI SA INCHEIAT MASA INAPOI ATUNCI SA IMI ZICETI SI MIE CE A PLATIT ANDREI DACA MASA MAI E BUNA IN MOMENTUL CIND A PLATIT ANDREI PENTRU MASA DOMNU CIORA TREBUIA SA II DEA MASA SA FACA ANDREI CE O VREA CU IA SA O PUNA PE FOC SA O DEA LA SARACI TREA BA LUI DAR NU DOMNU ASTA CORECT DE NU SE MAI POATE CA ASTA CIND AMERS ANDREI IA LUAT BANI CA ANDREI A SPART MASA SI ATIT IN SIMBATA URMATOARE LA ACEEASI MASA STATEA MIRI . DECI CUM ESTE?? CIOARA A FACUT UN TARABOI VAI POLITIA SI POLITIA ETC SI EL LA RINDU LUI CA STIA CA OMU DIMINEATA SA TREZIT SI ERA SPERIAT CA NA STIA CA NA FACUT BINE CE A FACUT DOMNU CIOARA A PROFITAT SA II IA DOUA TREI SAU CIT IO FI LUAT MILIOANE PENTRU O MASA CARE CIND EU AM PLECAT DEACOLO NU ERA RUPTA NUMA DACA NU AU RUPTO DOMNU CIOARA DUPA ,ALTCEVA SA DAT NUMA FILMUL CU BATAIA DAR NU SA DAT FILMUL CU M LA PROVOCAT LUMEA PE ANDREI ASTA NU SA MAI DAT ASA CA ARUNCATI CU PIETRE IN ANDREI FOARTE FRUMOS DA NU DOARME DUMNEZEU DOMNULE CIOARA
Postat 25 Octombrie 2013, 15:49 de vesa
cioara tot cioara ramine iti vrea rau tu ii faci bine
fratilor hai sa va zic eu cine este andrei berde care domnu cioara ia facut o frumoasa reclama dupa ce omu sia facut si botezu la copilu lui tot la domnu cioara si acest botez la care a fost nas sa facut tot la vandana bineinteles tot cu voia nasului ca daca nasu nu voia nu se tinea nici un botez la vandana dar in fine asta inseamna cioara andrei ia bagat bani in buzunar la domnu cioara si domnu cioara ia bagat * in gura la andrei asta asa ca recompensa intradevar a fost scandal dar nu in totalitate din vina lui andrei andrei a fost provocat desi astazi trage doar el rusine a si vorbele grele dar nu sa batut singur andrei si a avut si colegu lui vina lui gura ia mers gura aiurea si deaici apornit scandalu dar nu iese foc fara fum deci colegu lui andrei afacut fum pina sa inceapa focu asa ac nu mai tot aruncati tot asupra lui andrei andrei e un baiat cu un suflet mare dar are o gresala nu prea lasa sai ii sufle gunoaiele in ciorba asta e singura lui gresala si fiind jumate osan se aprinde repede sare repede la bataie in schimb este un om pe care poti sa tebazezi ca prieten pentru ca este un om de mare omenie si caracater dar asta e a gresit va plati dar nu mai blamati ca numerita
Postat 25 Octombrie 2013, 15:34 de vesa
INVIDIOSILOR
GUNOAIELOR MAI LASATI-L IN PACE CA NU-I AJUNGETI LU ANDREI NICI LA DEGETUL MIC DE LA PICIOR FRAIERILOR .DE BAIAT CA SI ANDREI ARE NEVOIE POLITIA.ESTE COMPETENT IN CEEA CE FACE .LASATI-L IN PACE INVIDIOSILOR!
Postat 25 Octombrie 2013, 15:33 de EU
JEGOSILOR
DA TU MAI PISTI SAU CUM TEO CHEMA AI FI BUCUROS DACA LAR IMPUSCA PE EL`?DA DE CE MAI PISTI O OMORIT PE MAICATA SAU PE TAICATU MOR DA CIUDA PE PISATI DIN ASTIA CA TINE ITI DAI SI TU CU PAREREA ESTI INVIDIOS PE OM NU MAI POTI DE INVIDIE PENTRU AIA SAL IMPUSTE MAI BINE IMPUSCATE TU CA NU ESTI IN STARE DE SOTIA TA SI POATE IA TRASO ANDREI SI ACUMA TU MORI DA CIUDA FRAIERESI LAI INPUSCA VEZI DOAMNE CA LA BATUT OMU PE UN FRAIER CUM ESTI TU UNU SI ACUM TE ASCUNZI DUPA ECRAN SI ITI DAI SI TU CU PARREREA BOSCHETARULE OMOARETE DRACU PA TINE NU PA ANDREI CA DACA MOARE ANDREI POATE SA OMOARA SI NEVASTETA SAU FIICATA))))))))))FRAIERULE
Postat 25 Octombrie 2013, 14:54 de LUKI
JEGOSILOR
drogangii si curvarii etc sinteti voi care stiti exact ca nu este asa cum ziceti voi dar,dece? sa nu imbirligatii voi omu daca tot puteti pune comentarii si sa nu stie nimeni cine sinteti .mincavar jilava pe voi da gunoaie pai ce a facut omu asas de grav sa batut cu un coleg ca au fost beti si sau batut ca si celalalt a fost baut si ia zis ceva nu sau luat asas din senin la bataie dar voi gunoaielor prea repede judecati voi lumea va e ciuda ca ii merge bine poate ii merge bine la berdea ca va ia la * nevestele ca voi nu sinteti in stare de ele sau daca e politist comunitar nare voie ?? are frate omu in timpu liber poa sa traiasca dupa femei pentru ca e un baiat frumos si cu singe in instalatie dar voi papagalilor de aiai nu il suportatai iar bolojan nare de ce il da afara omu cind e la munca este un exemplu de politist si stie tota lumea ce baiat e andrei ca e un baiat respectuos acuma daca abaut omu nu il puneti la zid fraierilor ca nu va omorit familia iar nu sa batut cu nimeni asa din senin afost omu provocat si la oricare om ii sare tandara mai repede daca e baut asa a patit si el atita tot mai lasatio cu drogurile mai moale fraierilo ,BATEVAR DUMNEZEU DE JEGOSI
Postat 25 Octombrie 2013, 14:44 de LUKI
VEDETI-VA DE TREABA
MULTI DINTRE VOI SUNTETI ANALFABETI SI NU AVETI ALTA TREABA DECAT SA LASATI COMENTARII CARE VA ARATA PROSTIA SI RAUTATEA CE O DETINETI IN SUFLET.MAI LASATI-L IN PACE .ORICE OM GRESESTE
Postat 25 Octombrie 2013, 14:40 de FLORIN
ana
Nu sunt nevasta nimanui dar nu imi place k unii sunt prea invidiosi si atat de frustrati incat isi petrec viata comentand faptele altora inloc sa se ocupe de viata proprie si propriile greseli ... stii cum se zice " vezi paiul din ochiul vecinului dar nu barna din ochiul tau ", pana la urma acest om in care tot aruncati cu noroi e doar un simplu om care poate sa mai si gresasca pentru ca orice om face greseli, asta nu inseamna ca in timpul serviciului nu isi face datoria...
Postat 24 Octombrie 2013, 20:50 de ana
fantastic
ma da comentatii an pui mei ba da vedeti cum sunt politisti ca si interlopi.....se bat ca tigani ca negusi.....dai seama daca ajunge un sarac om care a furat o gaine ai rupe si baga an puscarie pe viata ....marele politist nui rusine,,,,,figurant ai freru....bagamas p...an el ...de gertoi...undei procuroru sef sai bage la arest ...undei legea omeni buniii?!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 24 Octombrie 2013, 20:40 de TOM KETT
PT.ANA
ANA=nevasta de militian comunitar.
Postat 24 Octombrie 2013, 18:23 de HAHAHA
ana
Nu cred ca nici unuia dintre cei care se vor mari aparatori ai dreptatii nu i sa intamplat macar o data sa bea peste masura, si acuzele nefondate cum ca acest domn ar consuma sau vinde substante ilegale nu isi au rostul , sfatul meu e sa va uitati la voi si dupa aceea sa aruncati cu pietre in altii.
Postat 24 Octombrie 2013, 17:31 de ana
pt.ISUS
cred ca postacul cu pseudonimul ISUS e tovarasul comisar LAZA seful comunitarilor.
Postat 23 Octombrie 2013, 19:04 de BAU
un exemplu veritabil
Un exemplu veritabil de politist!sa nu l dea afara pana nu omoară pe careva...marele gigolo care seduce minore ...pana o sa l "seducă" vreo unu pe el!curiozitate cu cat o cinstit pe finutz?ca la taxele pe care le cere Nati pe examene...
Postat 23 Octombrie 2013, 18:45 de marioara
bacali
vezi ca nu numai cioroi se bat la nunti ci si politisti... si politai se caca unu in gura la altu si ei vor sa fie mafie
Postat 23 Octombrie 2013, 13:08 de gigi
comentariu
DRAGA ISUS DUPA PAREREA TA CEEA CE A FACUT ACEST OM ESTE NORMAL???? ASEMENEA OAMENI TREBUIE URGENT INLATURATI DIN SISTEM PT CA SE POT MOLIPSII SI ALTII.
Postat 23 Octombrie 2013, 11:31 de oradean
Vai și amar
Înainte de a lansa acuzațiile astea nefondate, ar trebui să vă puneți la punct gramatica limbii române. Tind să cred că 90% dintre comentariile de mai jos au fost scrise de indivizi ce nu pot depăși conturul penibilului și al absurdului. Dar, tipic românesc, toată lumea își atribuie puteri supra naturale în spatele monitorului. Chiar sunteți penibili. Abțineți-vă!
Postat 23 Octombrie 2013, 10:37 de Iisus
Cireasa amara din Oradea reala
Cred ca MILITIENII COMUNITARI sunt cea mai DEGENERATA specie de organe,din pacate si eu am fost victima lor, adica amendat pt. o chestie minora pt. care era de ajuns un avertisment. Dar asta este cand dai puterea pe mana GIBONILOR. RUSINE!!!
Postat 23 Octombrie 2013, 02:21 de Tase Varga
Alti penali cu uniforma
Nimic nou sub soare...Niste animale cu patru clase, aduse de rubedenii la fel de suburbane de pe la tara sau intrate pe spaga se dau in spectacol. Eu n-am absolut nicio problema ca ghiolbanii astia se omoara intre ei, chiar as incuraja fenomenul. Problema e cand se iau de cetateni. Apropo, BIHOREANUL sau altcineva mai stie ceva de animalele alea din primavara care au snopit un om pe Vladimirescu, filmati fiind ? Mai poarta uniforma ? Sunt liberi inca ?
Postat 23 Octombrie 2013, 01:14 de Garcea Mondialu
Berzica
vreti doguri ??? apelati la Berde, toata lumea stie cu ce se ocupa, incusiv colegii de la politia municipala. In oradea este o mafie mai mare ca pe vremuri in italia!
Postat 22 Octombrie 2013, 22:12 de Berzica
De drept ...
Am o întrebare pertinentă, atât pentru domnul Bolojan cât și pentru domniile celor din Consiliul Local și Consiliul Județean. În loc să sponsorizați oameni prost sau deloc calificați ori triați pentru a ajunge gardieni publici cu o "arătare" a polițist, de ce nu sprijiniți cu aceste fonduri Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, iar stimulați vor face o treabă infinit mai bună decât câinii aceștia nepregătiți și corupți. (Când spun corupți ... mă refer, chiar corupți, care sper să ajungă în vizorul organelor competente pentru un mic filaj și o mică capcanare dacă se poate). În cazul în care credeți că sunt singurul ce are această părere, făceți un sondaj public și veți fi "uimit" :) Vă doresc o seară excelentă.
Postat 22 Octombrie 2013, 21:26 de Cetățean
comunitarii
Cred ca MILITIENII COMUNITARI sunt cea mai DEGENERATA specie de organe,din pacate si eu am fost victima lor, adica amendat pt. o chestie minora pt. care era de ajuns un avertisment. Dar asta este cand dai puterea pe mana GIBONILOR. RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 22 Octombrie 2013, 19:42 de BAU
bruzli
Ca acest individ trebuie dat afara din functie este clar. Doar ca ar trebui sa fie cercetati si sanctionati si acei minunati de colegi care i-au permis sa continue. De fapt i-au dat nas, instigandu-l sa continue si mai tarziu scandalul. Scuza asta cu "am baut" e un mare cacat. Nu tre' sa bei ca porcu'. Daca nu te tine te duci la culcare. Dar taranii cand dau de wisky si stiu ca-i "pe gratis" isi baga botu' in pahar si beau ca porcii. Din ce se vede pe camere, e un mare cacat. Un fraier de taran care se crede "bruzli". Sincer ar merita sa vada ce inseamna bataie.
Postat 22 Octombrie 2013, 18:43 de bruzli
Laza, demisia !
Cu astfel de cocalari, Laza da dovada ca e un total lipsit de profesionalism. Sa-si dea demisia !
Postat 22 Octombrie 2013, 17:55 de @comumitarii......
SEFU DE LA AGORA
BERDE REZOLVA EXAMELE LA UNIVERSITATEA AGORA PRIN SOTIA NATALIA CARE ESTE SECRETARA ACOLO NORMAL CA IL TINE PUMNUL SA BATA POLITIA BINE VA FACE
Postat 22 Octombrie 2013, 17:24 de alina
drogatu
stie cineva cate zile inainte de incident a fost acest interlop drogat?La angajare nui verifica nimeni?Acest individ este un betiv,drogat,curvaaaar si un mare infractor. MARE RUSINE DOMN PRIMAR. SI NU E SINGURUL
Postat 22 Octombrie 2013, 17:15 de unu
chemat pro tv
SA VINA PRO TV SA VADA CE INTERLOPI POLITISTI AVEM LA ORADEA SA VADA SI CAPITALA CE INSTITUTII ALE STATULUI AVEM LA ORADEA AFARA DIN POLITIE CU ASEMENEA EXEMPLARE
Postat 22 Octombrie 2013, 17:15 de pro tv
LUATI ARMA DE LA ACEST NEBUN
LUATI ARMA DE LA ACEST AGENT NEBUN BERDE ESTE PERICOL PUBLIC PANA NU IMPUSCA PE CINEVA DOMNU LAZA CHIAR VA ARE LA MANA CU CEVA AFARA CU INTERLOPII DIN POLITIA LOCALA
Postat 22 Octombrie 2013, 17:12 de ana
DOMNU BOLOJAN
DOMNU BOLOJAN DOMNU LAZA FACE/TI ORDINE IN GRADINA DUMNEAVOASTRA NU ACOPERITI INTERLOPII GEN BERDE SAU VA FURNIZEAZA DROGURI SI VOUA SAU SUNTETI CU EL IN COMBINATIA CU CARDURI CLONATE
Postat 22 Octombrie 2013, 17:06 de unu din alesd
AFARA DIN POLITIE
AFARA CU INTERLOPUL BERDE DIN POLITIA LOCALA ESTE DROGAT TOT TIMPUL SI SE OCUPA CU CARDURI
Postat 22 Octombrie 2013, 17:02 de MARIUS
asta e pol locala
da nu numai ala e golan, mai sunt acolo inca catva golani asa zisi politisti locali plini de tatuaje cu fete de interlopi care nu au nimic in cap, bagabonti bagati pe pile si relatii fara studii superioare care le fac doar ca is angajati acolo, nepotism ,etc !
Postat 22 Octombrie 2013, 16:17 de Ioana
AFARA DIN POLITIA LOCALA CU INTERLOPII
ANDREI BERDE ESTE CONSUMATOR DE DROGURI STIE TOATA LUMEA NUMAI SEFII DIN POLITIE I/L ACOPERA CRED CA TREBUIE SESIZAT DNA BUCURESTI DNA ORADEA DORMI ESTE PERICOL PUBLIC ACEST INTERLOP BERDE
Postat 22 Octombrie 2013, 15:51 de un cetatean
hy
DOMNULE PRIMAR LUATI MASURI POLITIST CICA INTERLOP EVENTUAL
Postat 22 Octombrie 2013, 15:04 de hy
luati mauri
domnule bolojan luati masuri impotriva acestui zis politist local
Postat 22 Octombrie 2013, 15:02 de luati masuri
mda...
oare sa fie si drogat?? hmmm....s-ar putea... dar cine-i controleaza pe militisti, ei pot ca de... sunt politist ma doare-n...bip, de voi fraierilor.... cam asta veti auzi spunind acest tinar iminent cu 2 clase ca trenu! un test pt droguri vrem sa vedem! oare ii curat? Nu e ! e consumator si dealer dar e pazit de caini
Postat 22 Octombrie 2013, 14:48 de cucu
sal
va dati seama ce exemplu ii da asta copilului sau....si unul ca asta aplica legea in Oradea
Postat 22 Octombrie 2013, 14:45 de salut
mda...
oare sa fie si drogat?? hmmm....s-ar putea... dar cine-i controleaza pe militisti, ei pot ca de... sunt politist ma doare-n...bip, de voi fraierilor.... cam asta veti auzi spunind acest tinar iminent cu 2 clase ca trenu! un test pt droguri vrem sa vedem! oare ii curat? Nu e ! e consumator si dealer dar e pazit de caini
Postat 22 Octombrie 2013, 14:44 de cucu
ceau
specimenul asta sa te protejeje?????cand ii vezi in masinile de politie cum comduc...ca ''jmecherii''stau cu mana stanga pe volan si te privesc peste umar...vai si amar de atitudinea lor si cand te opresc in trafic se comporta cu oameni ca si cu ultimul *..pacat ca uita ca sunt platiti din impozitele noastre...oare nu le explica sefilor, ca sa se comporte mai civilizat cu oamenii indiferent daca gresesc?...cand a fost spectacolul in vara Mixt Music..era sa ma loveasca o masina de pol. locala pe trecerea de pietoni pe cazaban....sau uitat la mine si m au intrebat din priviri ca ce vreau...au pkecat si m au urmarit adica provocat, ca daca le oi zice ceva ca sa se poata lega de mine...rusine lor
Postat 22 Octombrie 2013, 14:42 de gogu
COMENTARIU
DOMNULE PRIMAR ACEST PERSONAJ AR TREBUI DAT DE URGENTA AFARA SI COLEGII LUI CARE NU AU INTERVENIT SA APLANEZE ACEL SCANDAL .A FOST AMENDAT CU 200 LEI ,DAR DUPA PAREREA MEA ACELE FAPTE FACUTE DE CATRE EL SUNT FAPTE PENALE ,LOVIRI SI ALTE VIOLENTE ,DISTRUGERE ,ULTRAJ CONTRA BUNURILOR MORAVURI ETC ,ACESTUI PERSONAJ DE CE NU I SA INTOCMIT DOSAR PENAL?? DECI RUSINE ACESUI POLITIST LOCAL.
Postat 22 Octombrie 2013, 13:53 de ORADEAN
pariu
Fac pariu ca nu-l da afara :))))
Postat 22 Octombrie 2013, 13:45 de nasu
!
d na Laura de ce nu scrieti si aia ca cina l-a atatat pe papagal.daca nu stiti va spun eu!!!cu PORCU si IVAN marile vizir de la GRECU
Postat 22 Octombrie 2013, 13:37 de asociatia patronilor
Legea Bolovan
dragi cetateni, platitori de impozite si taxe.... stiti de ce avem asa bune drumuri in bihor ??? fiindca avem o conducere EXCEPTIONALA care protejeaza nelegea si dispretuiesc legea....!!! de ce apar astfel de personaje in spatiul de tocat bani publici ? fiindca avem o conducere EXCEPTIONALA ! de ce avem o asa mare siguranta in oras si judet ?? fiindca avem o conducere EXCEPTIONALA ! dragi Bolovani la propriu si la figurat ...afalati ca cel care a scris nu este Basist nici Pdl-ist insa sunt un biet cetatean care plateste taxe si impozite si imi este tot mai frica sa ies din cocioaba mea .... ca poate vreun bolovan...........ma poate...... ...nici decum apara ci din contra
Postat 22 Octombrie 2013, 12:31 de ardeleanul
Bolojan portfolio
Buna Deci e elocvent ca acesti zisi politisti infiintat de Domnul Bolojan, reprezinta bine portfolio, si profesionalismul Domnului Bolojan, numai necesita altceva aceasta isprava al maschotelor de Boloojan, numai sa fie avansat, si dupa acela sa se extinde numarul acestor asa zisi politisti. Sa traiasca Bolojan!
Postat 22 Octombrie 2013, 10:34 de Magyari Zoltan
Pt D-L Primar
D-L Primar si binenteles D-L Laza ce are de spus acum la faptele de vitejie ale subalternilor sai ? o sanctiune justificata si meritata ar fi desfacerea contractului de munca nu mustrari scrise,verbale sau diminuarea salariului ,aceste sanctiuni nu ajung!!!! Majoritate politistilor locali sunt cu tatuaje, curvari si in special mari consumatori de alcool si altele. D-L Laza ii tolereaza,, defileaza cu ei nu ii cunoaste!!! cu adevarat sau se face ca nu vede!!! NU isi Merita denumirea de< POLITIA> Locala angajati!!!!
Postat 22 Octombrie 2013, 10:16 de Bejan
Cata nesimtire
Cata nesimtire, eu nu ma simt in siguranta cu un astfel de speciment sa ma protejeze, asta sigur imi da si mie in cap
Postat 22 Octombrie 2013, 10:15 de GELU
hot,bandit
ASEMENEA OM TREBUIE IMPUSCAT ESTE UN SARLATAN DATIL AFARA S-AU INCHIDETIL SA SE INVETE MINTE
Postat 22 Octombrie 2013, 09:47 de pisti
....
halal institutie, halal lucratori. Pai daca se bat intre ei cum sa ne asteptam, noi cetatenii obisnuiti, sa ne apere de infractori. Succes la blocatoare, caini si masini ridicare ca la asta ne pricepem, in rest . . .
Postat 22 Octombrie 2013, 09:47 de cristi
:)
Politistii sunt cei mai mari interlopi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 22 Octombrie 2013, 09:39 de :)
retardatu naibi
Sa il dea afara de *** ce ii.Wsm face de ras politia romana.
Postat 22 Octombrie 2013, 09:29 de unu
a
pentru cea facut astept ca domnu primar sa-l dea afara.
Postat 22 Octombrie 2013, 09:12 de doru
Penibil
Nu e deloc un exemplu pozitiv.Grandomanie tampita.Ar trebui dat afara din politie.Socant cat tupeu pot avea unii.Rusine.Retrage-te in munti ciobane!!!!(pana nici ciobanii nu au un asemenea comportament).
Postat 22 Octombrie 2013, 09:05 de otto
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON