URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Aprilie 2012, 16:32

Cei şase candidaţi la rectoratul Universităţii din Oradea îşi dau întâlniri comune cu alegătorii (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un eveniment organizat de Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, al cărei decan este, de altfel, unul dintre pretendenţii la funcţia de rector, i-a reunit, pentru prima oară, pe cei şase candidaţi la rectoratul Universităţii din Oradea: Ioan Horga, Ioan Felea, Constantin Bungău, Gheorghe Ionescu, Alexandru Ilieş şi Mircea Chiriac. Marţi, facultatea a organizat o expoziţie cu "produsele" activităţii de cercetare realizate de cadrele didactice ale facultăţii, adică studii, cărţi, reviste ori prezentări ale evenimentelor ştiinţifice organizate.

La comun

Decanul facultăţii, Ioan Horga, a ţinut să precizeze că evenimentul de marţi a fost planificat de câteva săptămâni, iar vineri, după ce s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor, şi-a dat seama că trei dintre candidaţi vor fi la eveniment, mai precis el, prorectorul Ioan Felea (responsabil cu activitatea de cercetare a Universităţii) şi Constantin Bungău (ordonatorul de credite al Universităţii). "Am considerat, în calitate de organizator, că trebuie să-i invit şi pe ceilalţi colegi", a spus Horga, prezentându-i şi pe ceilalţi trei candidaţi.

După o prezentare a realizărilor cadrelor didactice ale facultăţii, adică reviste, cărţi, studii de specialitate, dar şi după ce cei prezenţi au lăudat activitatea de cercetare a Facultăţii de Istorie, fiecare din candidaţii la rectorat a susţinut că viitorul rector trebuie să sprijine cercetarea, întrucât doar aceasta poate duce la o finanţare mai mare de la bugetul de stat.

Acesta n-a fost singurul lucru la care au convenit cei şase candidaţi. La propunerea preşedintelui Senatului Universităţii, Sorin Curilă, în loc să-şi organizeze întâlniri separat cu electorii, adică cercetătorii şi cadrele didactice titulare ale Universităţii, toţi cei şase au acceptat să participe la întâlniri comune, mai cu seamă că timpul până la alegeri, adică pe 23 aprilie, e scurt. Astfel, cei şase se vor afişa împreună în faţa colectivelor facultăţilor, îşi vor prezenta programul şi vor răspunde întrebărilor, putând avea loc, astfel, adevărate dezbateri. Calendarul întâlnirilor urmează să fie stabilit de cei şase.

Cu un pas înainte

În timp ce ceilalţi candidaţi susţin că nu şi-au programat întâlniri cu alegătorii, Alexandru Ilieş, şeful Departamentului de Geografie, a punctat deja o întâlnire, cu cadrele didactice şi studenţii facultăţilor de Ştiinţe Economice, respectiv Ştiinţe Socio-Umane. Ilieş susţine că e de acord cu întâlnirile comune, dar avea deja stabilită întâlnirea pentru marţi, la ora 13. Drept urmare, şi-a şi prezentat programul în faţa colegilor.

Dacă va ajunge rector, Ilieş îşi propune, printre altele, să încheie un parteneriat cu Universitatea din Debreţin, să susţină înfiinţarea de programe de studii în limba engleză, dar şi să implementeze un sistem eficient de cooperare între structurile Universităţii şi să convingă autorităţile locale să dea mai multă importanţă mediului universitar.

La finalul prezentării, cei prezenţi au avut şi întrebări pentru Ilieş, întrebări care au făcut referire şi la greşelile fostei echipe de conducere a Universităţii, cea a rectorului Cornel Antal. "Sunt lucruri care ar trebui să meargă bine, dar merg prost, cum e Uniweb (n.r. aplicaţie online pentru universitarii orădeni, în care, printre altele, studenţii pot să-şi vadă notele). Ce ai schimba în managementul Universităţii?", a întrebat decanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, Adrian Hatos. Ulterior, el a fost completat de fostul decan de la Ştiinţe Economice, Anca Dodescu, care a menţionat alte probleme actuale, de la managementul defectuos până la criza de autoritate.

Ilieş le-a răspuns că vrea să identifice cauzele problemelor de management, iar apoi, alături de echipa pe care şi-o va forma, să găsească şi soluţii.

La final, Ilieş a avut şi un mesaj pentru colegii lui, cărora le-a spus că nu candidează doar de dragul de a candida, ci pentru că îşi doreşte să facă ceva în Universitate. "Dacă aveţi cea mai mică îndoială că nu pot să pun în aplicare ce am propus, să nu mă votaţi", a spus candidatul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
avertizare
Universitarilor atentie la piromani. Vedeti ca Ionescu este prieten bun cu Pop de la Informatia de vest care este cercetat penal in dosarul cu trafic de tigari impreuna cu Romeo Pacurar proprietarul audiului care trebuia sa explodeze dar prosti cum sunt au avut un semiesec. Aveti grija de Ionescu ca la cat la infierbantat Antal sar putea sa muste ca un pitbul turbat. Voi cei care aveti probleme cu Antal, Bungau, etc. votati cu Ionescu si ati rezolvat problema nu va mai chinuiti sa scrieti pe aici impotriva lor.
Postat 14 Aprilie 2012, 14:55 de votant
MINCIUNI PE BANDA
Citez: "Constantin Bungău, a spus că apreciază la fosta conducere transparenţa decizională". Asta denota un fariseism infiorator. Tocmai acest lucru nu s-a intamplat niciodata. Nu stiam nimic din ceea ce se intampla iar acum e si mai rau. Secretomania a atins cote inimaginabile. Pupincurism de cea mai proasta calitate la Bungau. Nu te votez Costele sub nicio forma. Esti un mincinos si deja te crezi rector, ceea ce nu vei fi niciodata. Nu ai fata de asa ceva.
Postat 12 Aprilie 2012, 18:04 de EMIL
fara interes
Asta ne este valoarea. Toti 6 sunt ai nostri, nu-i mai umpleti cu mizerii. Votati cum va spune constiinta. Belele avem cu totii. Nu uitati de unde ati pornit toti. Daca sunt mai buni au fost fraieri ca nu s-au inscris. A fost liber la \"ciolan\". Sustin candidatul Bungau. Motive : corect, tanar cu perspective, imi place programul lui managerial, inspira incredere si urmeaza o cale deja pornita se pare fara ambitii de rautati si razbunari inutile. Paste fericit tuturor.
Postat 12 Aprilie 2012, 16:45 de simplu votant
Constat ca
e greu de inteles pentru unii ca important este CE spui. Desigur e importanta si platforma -dar ceea ce v-am indicat era sa cititi articolele NU titlurile publicatiilor. Desigur, este metoda cea mai simpla de a va ”desavarsi” educatia dar e si asta un prim pas:descoperirea unui alt model pe langa informatiadebihor, OTV, Acces Direct etc. Sunteti pe drumul cel bun domnule profesor/conferentiar.
Postat 12 Aprilie 2012, 09:48 de daniel
PROFESORULUI MACI
Domnul Maci ne-a facut "muci" cu interviul de la TVS. E genial! Cum va permiteti sa-i retrageti titlul de profesor universitar? Baiatul este un frustrat posedat de mania grandorii. Oare daca va fi invitat la Esca va trebui sa-i zicem "Domnule Rector"? Eu personal am vorbit de vreo trei ori cu Hurezeanu si tot conferentiar am ramas. Oare asemenea oameni nu-si dau seama ce ineptii debiteaza sau sunt pe bune prosti? Totusi, atata timp cat mai pot prosti pe cineva nu sunt singuri. Felicitari, domnule Maci, ati fost tare de tot! Nu va lasati, invidia e mare!?
Postat 12 Aprilie 2012, 07:08 de CONFERENTIARUL
PATAPIEVICI
Cel care va fi ales Rector, va trebui neaparat sa introduca in carta prevederea ca toti cei care apar in "revistele 22 si Dilema veche", dar mai ales cei care au vorbit cu Patapievici (despre curve si zvastici) sa fie confirmati automat de catre senat PROFESORI UNIVERSITARI. Este o rusine ca-l tinem pe bietul Maci doar lector, cel care a dus faima universitatii pana acolo incat a reusit sa vorbeasca cu Patapievici??!! Doamne, unde esti si cum de-i mai suporti pe acesti oameni bolnavi? Stimabile David, sa stii ca in conditiile de promovare, spre disperarea voastra, nu sunt prinse aceste interviuri de-a dreptul geniale cu figuri de teapa lui Patapievici. Ceea ce intr-adevar este o adevarata nedreptate, consider a fi faptul ca macar conferentiar, si tot merita sa fie facut Maci pentru interviul de la TVS, ca doar a vorbit (a batut campii) cu vestitul Chirila. N-o fi el Patapievici, da pt. conferentiar eu zic ca ajunge.
Postat 12 Aprilie 2012, 06:55 de UNIVERSITAR REAL
@David
Tovarase, despre ce vorbim noi in propozitie? Este acest mare geniu, care a vorbit cu Patapievici (un nemernic mai mare nici nu putea gasi) profesor universitar sau nu? Crezi ca daca un asistent va vorbi cu Patapievici al vostru, poate sa se dea drept PROFESOR UNIVERSITAR? Voi nu sunteti cu toate acasa mai filozofilor.Cunosc pe unul care a vorbit cu Basescu, venise la ei in sat la inundatii, da sa stii ca ala tot taran a ramas si nu se da nici primar in sat pe chestia asta si nici macar dascalul satului. Iar ceea ce a vorbit la rahatul ala de post, impreuna cu "genialul" Chirila a fost un mare "NIMIC". Nu a dovedit nici macar pozitia lui modesta de LECTOR.
Postat 12 Aprilie 2012, 06:20 de PROFESORUL
Ilies Family
Da, a umblat Ilies Family prin tari exotice, pe banii universitatii, dupa multe plecaciuni si pupaturi de maini aduse "unchiului". De pilda, in Insula Martinica nu si-a dus omu' numai nevasta, ci si copilul, in varsta de vreo 9-10 ani pe atunci. Oare sub ce nume fals l-o fi trecut in acte? Preparator univ. dr. Ilies Alex.Jr.???? I-a trecut oare numele si pe articol, ca sa fie fiul cu....acte in regula?
Postat 12 Aprilie 2012, 01:24 de Vasi
@profesorul
domnule, dupa cum intelegi evenimentele, te numeri intre profesorii care fac lumea universitara de rusine, doar cu titlul cumparat prin mijloace specifice. E de mirare ca unul ca tine si altii ca cei care tocmai candideaza au obtinut acest titlu si domnul PROFESOR Mihai Maci nu. Te invit sa rasfoiesti si revistele 22, Dilema veche,poate ai timp sa urmaresti si interviul cu d-lui Maci cu Patapievici si atunci poate te vei rusina singur de importanta pe care ti-o dai.
Postat 12 Aprilie 2012, 01:21 de David
Ilies
Ilies? Vreti sa votati un astfel de sarpe, asa cum scria cineva? E un mincinos cum nu s-a mai vazut !! Daca ai vrut sa te angajezi la Depart. de Geografie, cat a fost el director de departament, iti punea o conditie (citez): \"Te angajez daca imi treci pilele. Sper ca nu-mi faci si tu probleme ca ...... si.......\" (inchei citatul) (dandu-i ca exemplu negativ pe cele doua cadre didactice de la departament care nu vroiau nici in ruptul capului sa treaca pile, motiv pt. care le-a facut NENUMARATE probleme cat a fost sef). Prin urmare, daca vreti corectitudine la universitate, votati-l.
Postat 11 Aprilie 2012, 23:51 de BB
?
S-a rasturnat carul cu democratie si trasparenta la Universitatea din Oradea si au descoperit candidatii abc-ul comunicarii civilizate. Initiativa lui Curila de a organiza dezbateri in comun e laudabila dar se ridica problema daca sunt in stare candidatii sa danseze dupa o muzica noua? Cred ca in cadrul acestor dezbateri se vor sparge multe bube din discursul fiecaruia. Mai mult, sunt convins ca strategiile unora se vor clatina zdravan de tot pana acolo incat unii vor lua in calcul si varianta retragerii din cursa. In fond, singurii candidati cu sanse pentru turul doi sunt Ionescu, Bungau si Horga. Felea, Ilies si Chiriac si-au depus candidaturile nu pentru a castiga competitia ci mai degraba pentru a-si putea negocia mai bine relatia cu viitorul rector, fiind interesati direct de pozitii de prorector sau decan. Totusi, cei trei pot dirija cel putin 150 de voturi care sunt decisive pentru rezultatul final. Marea intrebare ramane: cine si in ce conditii se va retrage? O retragere argumentata prin abuzul de insulte si atacuri personale este cea mai plauzibila, insa un astfel de scenariu ii permite celui care se va retrage fie sa sprijine direct un anumit candidat, fie sa discrediteze alti candidati (conform traditiei, aceasta va fi abordarea). Anticipez ca Ilies o va face primul, urmat de Felea, rapus de constiinta cu ocazia Sfintelor Pasti (asta daca are un Dumnezeu). Restul e tacere...
Postat 11 Aprilie 2012, 23:20 de Ganditorul grabit
bibiliii
Prof. Ioan Horga are stil, e recunoscut national si international, managementul e unul din puctele sale forte, are viziune, e bine informat.
Postat 11 Aprilie 2012, 10:07 de biblii
Ilies
Sunt unul dintre participantii de la socio-umane si stiinte economice la intalnirea lui Ilies cu alegatorii. Din pacate, desi inclinam spre a-l vota, am fost cam dezamagit. In primul rand de program, care, desi a beneficiat de sprijinul consilierului sau de campanie, Dorin Coita, de la catedra de marketing, profesionist deci, este foarte general, netintit pe problemele reale si presante. In al doilea rand, prezentarea a fost la fel de neconvingatoare. Nimic concret, parea ca nu stie despre ce e vorba, care sunt problemele Facultatilor la care vorbea. Cred ca ar fi fost nimerit sa vorbeasca cu cineva din aceste facultati inainte, ca sa fie pregatit. Totul a fost de genul: daca e vreo problema, intai trebuie sa o identificam si apoi solutiile vin. Cei care i-au pus intrebari i-au pus intrebari simple si binevoitoare, dar degeaba. Dezamagitor, intr-un cuvant. Astept sa il vad pe Horga.
Postat 11 Aprilie 2012, 09:04 de Serban
Pentru un singur taran
Da Cornele (Antal - George), smecherule, esti invidios ca sunt tot mai putini cei care te pupa pe tine in dos? Asta e. A inceput sa le miroase dosul tau. Mai mare taran decat tine nu poate exist ape lumea asta. La capitolul asta esti pe primul loc. Lasand gluma la o parte, ma mira aceasta complicitate a moderatorului de la TVS care este si coleg cu pretinsul "profesor" Maci. De fapt toata emisiunea a fost o insiruire de minciuni si nimicuri fara cap si fara coada. Printre altele am auzit ca "distinsul" Chirila a afirmat ca "acum Ionescu vrea sa anuleze noul regulament deoarece nu-i convine ca se pot inscrie si alte cadre in afara de profesori". Cat se poate de fals. Cititi pe blogul lui scrisoarea deschisa catre presedintele senatului si veti constata foarte usor ca aceste alegeri vor fi anulate de catre instanta. Ionescu reclama pe bune de altfel faptul ca nu este permisa schimbarea regulamentului de alegeri in timpul alegerilor si multe alte ilegalitati comise. Cei trei crai de aseara de la TVS sunt obisnuiti cu acest tip de presa (scrisa sau vorbita), adica aruncam cu noroi in cine apucam si mai vedem noi ce iese. Azi am avut audienta. Acum la tocat a ajuns fam Ionescu, nu de alta ci pentru ca s-a gasit el destept si vrea sa se respecte legea si la U.O. Ce tupeu, cata nesimtire. Nu era bine asa cum facea Georgel? Mintim, mintim si noi ne vedem de hotii. Pana si in legatura cu nevasta-sa, Ionescu vrea sa se respecte legea, nimic altceva. De curiozitate a vazut cineva cele doua carti in discutie (cea scrisa de Ioneasca si cea pretinsa a fi plagiata)? Eu le-am vazut inca din 1998 de cand nu mai incap uinii de familia Ionescu deoarece a facut sindicatul care le-a castigat drepturile in instanta si atunci. V-ati da singuri seama cata magarie a fost in acel proces inscenat. Nici vorba de niciun plagiat. E uluitor cum pot fi pacaliti unii oameni cu minciuni repetate. Pana si coperta pe care "distinsul Chirila" tot spune ca a plagiat-o a aparut la sase luni de la aparitia cartii lui Ioneasca. Acea impostoare de la Iasi, a tiparit trei coperti la aceeasi carte ca sa o acuze pana si ca i-a plagiat coperta cu un desen care nu era nicidecum al ei. E gretos ce s-a facut in decursul anilor cu colega noastra dar suntem cu totii vinovati ca am stiut, mare parte dintre noi, dar ne-am facut ca ploua din lasitate acceptand ca unii "oameni de bine" ai universitatii sa loveasca necontenit in ea. Sa ne fie rusine. Dupa ce Filip nu va mai fi la putere, o sa inceapa circul despre plagiatul lui. Asta e viata.
Postat 11 Aprilie 2012, 06:52 de COLEG VINOVAT
niste tarani
ionestii astia sunt niste tarani. La fel si cei care il voteaza!
Postat 11 Aprilie 2012, 02:40 de smecheru
tupeu de morosan
daca va uitati pe autoevaluarea depusa la gradatia de merit veti descoperi ca Ilies a reinventat facultatea de geografie. A introdus in curricula nu mai putin de 34 !!! de cursuri noi neelaborate anterior DOVEDITE prin note de curs! Daca mai punem si celelalte 10 cursuri inventate si introduse de Dorinuta, nu e de mirare ca nu mai incap si alti profesori in facultatea aia pe langa familia Ilies. Si toti se leaga de Ionesti?
Postat 10 Aprilie 2012, 23:49 de Luci
dorinta de a sti
Rugam "votantul" si "votatorul" sa ne spuna si noua in ce consta imoralitatea lui Ionescu pentru a putea vota in cunostinta de cauza. Asa sa arunci cu piatre si sa te ascunzi in spatele anonimatului este o manevra de bolnav mintal. Oare tocmai de aceea pomeneste de Spitalul de Nouro din Nucet?? Probabil este domiciliul de "flotant" al marelui ganditor. Ia-ti pastila si te culca puisor!
Postat 10 Aprilie 2012, 22:58 de NESTIUTORUL
pt ilies
toata lumea stie cat ii de avar pt putere mister Ilies si cum si-a adus ,,intelectualii'" din Maramu pe langa el la geografie ca niste catelusi ca nu latra decat executa si pe profii buni i-a pus pe ultima banca....promovand turistii cu diploma.... daca doriti un Hitler varianta maramureseana votati ILIES.....
Postat 10 Aprilie 2012, 22:01 de fost la sorbonica
EMISIUNEA TVS
Ma uit la TVS si ma crucesc. Doi oameni care se mai si cred destepti, unul fiind lector dr. Mihai Maci care, fara nici cea mai mica tresarire se da profesor universitar iar al doilea este instalatorul Chirila de la Bihoreanul, care se da mare ziarist si discuta cu un extraordinar"profesionalism" despre universitate, el saracul habar neavand de legile care guverneaza invatamantul universitar. El se erijeaza in mare cunoscator al adevarului absolut, da verdicte mai tari decat instantele judecatoresti, stie cine ce a mancat si cand, face categorisiri ale candidatilor la functia de rector etc. Este un papagal jalnic si conduce o fituica de scandal mai proasta decat orice revistuta de scandal din Evul Mediu. Uzurparea de calitati oficiale se numeste ceea ce face domnul Maci, care se da profesor si este un biet lector. Pana va ajunge dansul profesor, jumatate dintre actualii universitari se vor pensiona. Chirila vorbeste de primarie care ar trebui sa dea bani la preparatori??? Te crucesti cate tampenii poate debita. Vai de capul lor si al emisiunii care este sub nivel mediocru.
Postat 10 Aprilie 2012, 21:49 de PROFESORUL
solutie imorala
Stimate domle prof univ dr ing Ionescu, pentru reusita dvs in alegeri este imperios necesar sa solicitati ca desfasurarea lor sa se faca la Spitalul de neuro Nucet, asiguram un procent zdrobitor...dar cat e halatu dom profesor?
Postat 10 Aprilie 2012, 21:46 de votator
Ionescu?
Si singurul care nu are... e Ionescu !!! Sa fim seriosi !!!
Postat 10 Aprilie 2012, 21:23 de votant
precizare
Dupa stiinta noastra pensiune are Horga. De Ilies nu stim sa aiba asa ceva. In rest, sunt corecte toate informatiile despre Ilies postate anterior. Nu stim cum a construit-o Horga, probabil din salariul sau de la universitate! Probabil ca toti universitarii au pensiuni si case de vacanta. Vroiam sa spun toti dintre cei care doresc sa ajunga rector si, evident, manati de gandul de-a salva universitatea..
Postat 10 Aprilie 2012, 20:58 de justitiabilul
aa
idem si ciungu de Felea care si-a facut casa cu ajutorul studentilor chemati in practica scolara sa lucreze la el.
Postat 10 Aprilie 2012, 20:03 de aa
despre Ilies
Locul 3 si 6 in top10 - si-a depus singur candidatura, si-a completat singur evaluarea si a luat o gramada de bani prima, a luat si el si nevasta-sa gradatie de merit si acum cind in sfirsit s-a tras linia a reiesit ca se afla pe la coada clasamentului, dupa preparatori, asistenti si lectori cu salarii de 1000lei fara prime si merite retribuite. Ce poti sa crezi despre asa un parvenit care culmea, mai e si tanar! Astia de la tita sug minciuna si impostura. Acum se baga in seama nu ca spera sa fie rector dar fiinca nu a obtinut nici un post la facultate vrea sa ajunga prorector. Poate prosteste pe cineva.
Postat 10 Aprilie 2012, 20:02 de Rodica
Discreditare
Cititorii Bihoreanului online cred ca sunt suficient de destepti ca sa nu puna botul la un mesaj de discreditare jenant ca cel anterior. Mesagerule cu nume la persoana intai, trage-ti o palma!
Postat 10 Aprilie 2012, 18:51 de Universitar
faceti investigatii
Bihoreanul, mai sapati si la ceilalti pretendenti la rectorat sa vedeti ce surprize o sa aveti...Ilies, de exemplu, e un sarpe extrem de periculos, obsedat de putere, intrigant si razbunator. A fost director de departament la Geografie 3 mandate (12 ani) in care nu a facut decat sa invrajbeasca pe unii impotriva celorlalti, in mod clar favorizand si promovand pe cei care il votau la alegeri. Tot in acest timp si-a facut pensiune, cumparat 2 VW noi (unul pt el si celalalt pt sotie, la randul ei cadru didactic in deprtament!), vacante de mii de euro in tari exotice etc... Merita studiat un pic :)
Postat 10 Aprilie 2012, 16:53 de Eu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON