URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Iunie 2012, 11:00

Alţi trei inspectori şcolari şi-au dat demisia

Alţi trei inspectori şcolari şi-au dat demisia Jurista IŞJ Bihor şi, totodată, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Bacter (foto) este, deocamdată, singura demisionară din instituţie care a şi fost înlocuită
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Inspectorarul Şcolar Judeţean Bihor rămâne pe zi ce trece cu tot mai puţini angajaţi. Numirea liberalului Daniel Negrean la şefia IŞJ Bihor pare că a declanşat un val de demisii despre care nimeni nu poate spune cu exactitate când se va opri.

După ce în primele două zile cu Negrean şef, cinci inspectori au ales să plece din instituţie, vineri alţi trei angajaţi au făcut acelaşi pas. "Şi-au mai dat demisiile inspectorul responsabil cu învăţământul primar, Violeta Tachiş, jurista Ramona Bacter şi inspectorul de la Resurse Umane Pataki Arpad", a declarat Negrean, vineri, pentru BIHOREANUL.

Jurista Ramona Bacter, care era şi purtătorul de cuvânt al IŞJ Bihor, este singura care a fost deja înlocuită. "Juristul titular, Teodora Mănoiu, s-a întors la muncă, renunţând la concediul de creştere a copilului pe care îl mai avea până în august", a precizat Negrean. Pentru restul posturilor libere, şeful IŞJ Bihor crede că săptămâna viitoare va găsi înlocuitori.

Demisiile care par a fi pe bandă rulantă şi care, potrivit surselor BIHOREANULUI, vor continua şi săptămâna viitoare, nu îi par suspecte şefului IŞJ, chit că se produc doar la câteva zile de la instalarea sa. "Am avut discuţii cu fiecare în parte, opţiunea a fost a lor. Mi-au spus că îşi doresc să plece. Cred că li se pare normal ca eu să îmi fac propria echipă", a spus Negrean.

Primul care şi-a dat demisia din IŞJ după instalarea lui Negrean a fost inspectorul general adjunct Nicolae Ungur, urmat apoi de inspectorii Aurelia Bodea (responsabilă cu învăţământul preşcolar), Raluca Şereş (responsabilă cu proiectele şi mentoratul), Călin Bacter (inspector în cadrul compartimentului de Resurse Umane) şi Adela Porge (inspector de limba română).

Citeşte mai multe despre "moda" demisiilor din IŞJ Bihor în articolul "Cinci inspectori şcolari au demisionat în două zile!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
42 Comentarii
uraaaaaa!!!
Doamneeee, se intampla si lucruri bune?!! Nu mai este jurista aceea acolo?Slava cerului!! Era de o incompetenta grasa, dar avea in schimb un tupeu de neimaginat.
Postat 01 August 2013, 18:28 de sonia
sa plece
Ei nah,a plecat jurista lui peste. Sper ca cine a venit in locul ei sa fie cat de cat competenta,si mai putin aroganta. Tanti asta a fost groaznica. Pe ce criterii a fost angajata tipa asta acolo? Cred ca dupa cine are cel mai ridicat nivel de nesimtire.
Postat 25 Septembrie 2012, 17:09 de crina
demisii
Bine au facut!!! Hai Negrean! Fa-ti propria echipa de incredere! Mai mearga puterea si la altii, mai aiba si altii puterea in mana, ca prea s-au bazat altii pe fostii inspectori...cunosc cazuri...toti sunt rudenii pe acolo...nu auzi nici la scoli numai "matusa", "nasa", asa se adreseaza profii catre directori, inspectori... acesta e invatamantul din ziua de azi. Gata1 Nu mai vrem relatii, pile...vrem CORECTITUDINE, OBIECTIVITATE, DREPTATE.
Postat 02 Septembrie 2012, 10:08 de neli
Jos Taichis!
A facut si Taichis un lucru bun la viata ei: SI-A DAT DEMISIAAA! DAAAA!
Postat 13 Iunie 2012, 21:00 de Rebecca
comentariu
De acord cu tot ce a scris UNDO.
Postat 07 Iunie 2012, 13:37 de alinutza
Indicatori
Domnule"un naiv". Cred ca nu sunteti deloc naiv ci un om cultivat. Cu toate ca uneori" aparențele pot să înșele".Există, cred, fișe de evaluare, pe bază de indicatori de performanță pentru acordarea calificativelor anuale.Nu am auzit însă ca vreunul să nu fi primit calificativ F B. Poate o excepție cu calificativul bine-la directori. Sunt și eu curios care vor fi noii inspectori și ce experiență managerială au.Sau vor fi doar" politruci", PCR-iști( pile, cunoștințe, relații) ale unor oameni politici, impuși noului șef. Sper să nu fie probleme la examenele naționale, să sufere elevii și părinții lor..Nu doresc o polemică cu dumneavoastră dar simțeam nevoia să vă răspund, chiar și sub această formă. Eu știu că sunt și inspectori competenți care sunt apreciați de colegii lor dascăli.Chiar dacă probabi mai puțini.Toate cele bune.
Postat 05 Iunie 2012, 17:48 de Sargon
Pentru,,directorul acjunct"
Intai invata sa scrii corect si sa vorbesti la fel de corect.Dupa aceea sa faci tot felul de supozitii.Chiar nu va puteti angaja intr-un dialog civilizat fara sa jigniti.Ati fost la lectia unde s-a predat Respectul fata de ceilalti?.Ne miram ca in Romania nu suntem respectati?Ce credeti ca se va schimba in urmatorii 4 ani in sistemul educational cand ,,nu trag toti la aceeasi caruta", in aceeasi directie(spre performanta,de ex.), iar la clasa profesorii(unii!) si elevii(unii!) asteapta sa treaca ora.In lumea civilizata asa ceva nu se petrece.Nu esti performant pleci.Unde este adevaratul dascal,cu respect fata de meserie si un reper pentru elevi.Unde este elevul care trebuie sa fie un exemplu.
Postat 05 Iunie 2012, 17:23 de Bacteriana
la cum isi bat joc de copii le vine si rasplata
la cat e de grrrrrrrrrrroasa nu i plangeti de mila, are de unde strange cureaua, plangeti de mila orfanilor care trebuie sa creasca sanatos si nu au de unde.
Postat 05 Iunie 2012, 11:48 de mila sa nu oferiti
.
sargon-un inspector sau director poate sa detina competente dar sa fie incompetent pe un post. aceasta se poate masura prin indicatori de performanta.
Postat 05 Iunie 2012, 09:33 de un naiv
Avram Iancu
O intrebare : in comuna Avram Iancu cand va fi un director valoros, pentru ca de cand in aceasta comuna domneste regele Matica avem numai directori de doi bani.Relatii ale d-lui primar, oameni fara calitati de conducator.
Postat 05 Iunie 2012, 07:15 de Florica
manea
Bacterii astia - niste gunoaie de oameni. Bine ca ia zburat dl. Negrean ca se ducea naibi invatamantul bihorean. Dl. Nuegrean nu ierta nici un corupt PDL-ist din ISJ si nici pe directorii sustinatori.
Postat 04 Iunie 2012, 21:42 de manea
pt cei care nu stiu
Pt cei care nu stiu nici unul din demisionari nu este PDL-ist. Asta se poate verifica. Dar cred ca asa a gandit si inpectorul scolar general, fara sa verifice. Ca nu are timp sa si verifice cand mesteca si guma. Asa ca mai lasati discutiile cei care nu stiti cum stau lucrurile si va dati cu parerea doar ca sa va vedeti replicile scrise si citite de cineva. Sa iti dai cu parerea e usor, cand trebuie sa demonstrezi ca esti capabil... atunci este o problema...
Postat 04 Iunie 2012, 17:39 de deni
Noii veniti
Probabil vor fi adusi "competenti" cu studii pe la Oxford, Yale, si care predau pe la Chiribis,Agricol "Horea"Marghita, Liceul Tinca, Alesd. Nu pentru ca la aceste unitati nu ar fi cadre didactice vrednice, dar cred ca nu sunt angajate politic...pe cand pentru cei "flamanzi" se va gasi cate o sinecura, de atata vreme fara ciolan sunt flamanzi. Din pacate pentru ei ciolanul este mai mic numai haita este mai mare.
Postat 04 Iunie 2012, 17:34 de Sargon
.
Saragon ai dreptate inlocuiesc " incompetenti" cu " fara performanta". Oricum mai citeste o data sau de doua ori. si apoi ..........
Postat 04 Iunie 2012, 16:27 de UN NAIV
Intrebare
Domnule "Un naiv"? Ai evaluat dumneata inspectorii si directorii despre care vorbesti?. Le cunosti competentele?Daca stii asemenea situatii de ce nu dai exemple?Este simplu sa te ascunzi dupa un pseudonim si sa scrii ce doresti sau sa-ti dai cu parerea.
Postat 04 Iunie 2012, 15:09 de Sargon din Venetia
Schimare sa fie
Raul cel mai mare in invatamantul bihorean nu este schimbarea pe criterii politice. Cel mai mare pericol pentru calitatea invatamantului il reprezinta inspectorii din isj si directorii de scoli incompetenti care nu se schimba indiferent de cine guverneaza. De ce oare nu sunt schimbati???? pentru ca........ Acestia mentin sau agraveaza cangrena din invatamantul biorean deoarece: 1)promoveaza incompetenta in toate planurile. 2)sunt corupti si promoveaza coruptia de la o schimbare politica la alta. Nu tin si nu votez cu USL dar il felicit pe domnul inspector general Negrean. Orice schimbare de inspectori si directorii de scoli incompetenti va fi un pas inainte.
Postat 04 Iunie 2012, 13:46 de Un naiv
Pt. asazisul director
Lui Calin Bacter ii zici domn? Atunci tu esti director peste femeile de servici. La puscarie cu Calin si Ramona Bacter si ceilalti 6 demisionari PDL-isti care au secatuit de bani inspectorarul.
Postat 04 Iunie 2012, 12:27 de directorul acjunt
profesionistii
Oricine din tara asta poate sa-si aleaga scoala unde vrea sa lucreze.La fel si domnul Bacter.Daca nu stiti situatia concreta, de ce faceti presupuneri si afirmatii nepotrivite.Inainte de toate este un profesionist in domeniu si asta e cel mai important.
Postat 04 Iunie 2012, 11:40 de ioana
Transfer pentru unii
Nu sunt Toma, sunt un dascal oarecare, am tot citit parerile confratilor, dar nu inteleg ceva: daca dl. Calin Bacter era legat de Lic. Blaga si toata scoala il regreta, de ce s-a transferat la alta scoala? Ce-l nemultumea aici? Probabil a mers pe principiul: degeaba voi ma vreti, eu nu va vreau! Eu as vrea sa ma transfer mai aproape de casa, dar n-am nici o sansa.
Postat 03 Iunie 2012, 20:12 de Dascal
toate-s vechi si noua toate...
sa vedeti acu lupta pentru ciolanul abandonat (voit sau nevoit) de rudele , consatenii , prietenii lui luca &co ! vin liberalii si liberalele politici. pentru ca e de stiut : in inspectorat se vor sfertodocii , politrucii si veleitarii . adevaratii dascali nu se murdaresc . oricum , inspetoratul a devenit un teatru de comedie cu actori ratati.
Postat 03 Iunie 2012, 19:29 de spirache necsulescu
vaaai
da de ce a demisionat raluca lu tata seres liberalu ? e in alt partid? ce tatic smecher are !!! isi raspandeste copilasii in diferite partide.
Postat 03 Iunie 2012, 19:18 de noi
felicitari demisionarilor
Bai fratilor astea au plec prin demisia de onoare de buna voie ca nu au vret sa lucreze toata vara pentru un frustrat si un prost si apoi sa le dea ei cu piciorul in fund in 1 septembrie, dar nu au dat inspectoratul in judecata cum a facut domnul inspector general Negrean in 2009 ca ia facut vant Luca si nici nu se trateaza din cate stiu eu la 6 ca si Vancu Voichita care de asemenea a plecat in 2009 dar pe post de director(ca a fost fraier Luca ca a pus-o), deci cu cine avem de a face????????????????
Postat 03 Iunie 2012, 18:45 de emi
pt Toma
Să-ti fie rușine domnule Toma, daca nu sti domnul Bacter s-a dus in Pedagogic prin transfer el fiind titular la Liceul Blaga , dar a vostru preamarit sef a venit din Mihai Bravu cunota de 5 de la titularizare si a luat locul altei profesoare de fizica care avea prioritate la pretransfer ca era in restrangere de activitate, dar deraga de Curta care era in comisie nu a sesizat asta ca doar sunt prieteni. Pot sa spun ca multe cadre didactice și directori sunt suparati ca a plecat domnul Bacter deoarece era singurul care a stiut ce e la resurse umane. Și apropo de cand el a fost inspector si ISJ Bihor a avut un site care ne-a fost folositor tuturor. Nu-i bagati in seama domnule Bacer ca sunt plini de rautate.
Postat 03 Iunie 2012, 18:27 de director
Cine ??
Intrebarea care e pe buzele tuturor este: Pe cine va pune generalul in locul inspectoarelor Bodea - inv. prescolar si Taichis - inv. primar. ?? Oare care invatatoare/educatoare din orasul asta se vrea in locul lui Taichis/Bodea ??
Postat 03 Iunie 2012, 17:41 de Marin
trist
TRIST este faptul ca invatamantul este imbibat de politica! TRIST TRIST TRIST Dragii nostri dascali, sunt un parinte revoltat pt. dezintereseul vostru fata de generatia actuala! TRIST TRIST TRIST
Postat 03 Iunie 2012, 16:44 de trist
Ura
Felicitari domnule Negrean. Esti un om de mare calitate umana si profesionala, un adevarat JAMES BOND al zilelor noastre, atat dupa aspect cat si dupa comportament. Asta ne-am si dorit foarte multe cadre didactice din Oradea, sa-si dea demisia hotii. In sfarsit a scapat inspectoratul de hoti si ii plang confratii lor intr-u furt (PDL-istii), ca nu mai are cine sa fure de la invatamant sa duca la partid (PDL) pentru alegeri. Uitati-va la umflata asta de Bacter cat a putut sa fure ca sa ajunga la dimensiunile astea! La puscarie cu ea si cu toti PDL-istii demisionari hoti, in frunte cu chioru Base!
Postat 03 Iunie 2012, 14:49 de profesor
dl.
Vorbe , vorbe.....cine e dascal cu un pic de vechime stie ca treaba ata se intapla de cate ori se schimba seful isj . Mai nou , cam din 4 in 4 ani , daca sefu` e "rosu" , toata turma trebuie sa-i fie fidela si de aceeasi culoare , cand a fost "portocaliu" , idem , inclusuv directorii , si tot asa ...Nu stiu ce va mai mira ! Oricum atata amar de angajati in acest inspectorat si sa recunoastem....nu ajuta la nimic. Inspectoratele cu totul ar trebui desfiintate.
Postat 03 Iunie 2012, 14:46 de dascal
Greu,... greu de to(n)t !
Stiut fiind ca unul din blestemele cel mai greu de suportat este acela de a avea un sef mai prost ca tine, cu siguranta, misiunea lui Negrean, pare aproape imposibila ! Cum sa poata afla, doar intr- o saptamana, o armata de oameni mai prosti ca el, care sa accepte a-i deveni subordonati ??!! Doar in masura in care, compromisul cu sine, i-ar putea pozitiona pe viitorii \"inspectorabili\", la acelasi palier de oportunism si impostura, cu cel al sefului lor ! Sansa vreunei \"echipe\" a lui Negrean : omogenitatea intru incompetenta, prostie si imoralitate ! Rusinea PNL de ieri, mandria USL, de maine ! Ce sa mai asteptam ???!!!
Postat 03 Iunie 2012, 13:13 de Undo
Alo
Aloooo!!!!! SE POATE ASA CEVA ?? "au scapat-o de cazul penal nefacandui plangere pentru banii ce si i-au insusit mafia din pedagogic sub semnatura doamnei martin(director)".UNDE TRAIM ??NIMENI NU SE SESISEAZA????Poate "prietenul" UNGUR ??
Postat 03 Iunie 2012, 08:00 de Alo
!!
Mai Caline, mai !! In loc sa te porti ca un barbat, tu te ascunzi dupa fustele unei femei ? Pardon ! A doua femei !!?? Stii cantecul: Femeia te ridica, femeia te coboara ... ti-l canta Carmen Serban!
Postat 03 Iunie 2012, 01:01 de Acelasi
frustratii ataca!
In opinia mea pleaca pentru a boicota bacul, in speranta ca vor exista voci multe sa-i implore sa revina. Nu-mi explic altfel cum poti sa periclitezi un examen atat de important, doar pentru ca nu suporti un anume superior.[de parca nu fisa postului ar dicta ce munceste fiecare]. Tipul care s-a apucat sa arunce cu kkt in toata tagma dascalilor ar putea sa ne spuna in ce ramura lucreaza el. Probabil bisnitar, aceasta activitate avand la noi recunoscuti cei mai buni specialisti.
Postat 03 Iunie 2012, 00:09 de sandel
rautate
nu este corect.pacatul este al tau dl.toma,daca ai stiut atatea despre ramonica de ce nu ai avut curajul sa scrii despre ea acum 3 luni.nu o cunosc dar consider ca mai suparat ar trebui sa fiiiiii dumneata deoarece oamenii care nu au curaj sa spuna omului in fata sa stii ca sunt cei mai perversi,iar in ceea ce o priveste pe martinica de la pedagocic din presa si de pe net stiu ca conducerea isj bihor pe care dumneata o denigrezi,au scapat-o de cazul penal nefacandui plangere pentru banii ce si i-au insusit mafia din pedagogic sub semnatura doamnei martin(director).Ce ziceti di.Toma?Cine e suparata Ramonica sau Martinica?Simnica a fost ajutata de Ramonica(ca sa-i treaca supararea si de Luca sa nu o infunde) dar invers nu cred.Nu mai aruncati cu vorbe urate ptr.ca simonica a fost sustinuta si de prietenul ei Ungur.Nu-i nici o problema ,asa-i? Unde ERA PNL atunci saisi apere membra?
Postat 02 Iunie 2012, 23:31 de rautate
Pacat
Trista este Ramonica din imagine ... sufera dupa post, ... dupa functie, ... dupa Luca, ... dupa barbatu-sau ... care nu mai e nici inspector, nici director ... ca se visa Calinel director la Pedagogic in locul directoarei Martin. Dar va merge la post, ca bietul s-a titularizat in Pedagogic de vreo 2 ani, fara concurs. Deci Ramona draga, ai de ce fi suparata !! Si tu si barbatul tau ati zburat din Inspectorat. Trebuie sa fie groaznic !
Postat 02 Iunie 2012, 22:11 de Toma
prescolar
vedeti ca si in functia de inspector de specialitate inv. prescolar a fost numita pnl-ista voichita vancu.bine ati facut dl.negrean ca ati numit-o,deoarece de cand a fost schimbata cu4 ani in urma de d-na bodea a suferit enorm,nici la sedintele din isj nu participa de durere,rar o vedeam,insa la sedintele din primarie era prezenta totdeauna,vezi seful de partid te cheama.ati facut dl.negrean un lucru bun pentru ea dar pentru inv.prescolar ma indoiesc ca a mai fost in functie si.....degeaba,doar educatoarele pnl aveau trecere,chiar daca celelalte munceau vezi draga nu esti galbena nu se pune.
Postat 02 Iunie 2012, 18:57 de prescolar
pleaca
Invatamantul bihorean este sub orice critica! Profesorii sunt plafonati, nu au nimic in comun cu copii, nu sunt capabili sa comunice cu copii si sa atraga atentia copiilor! Intre timp copii fac ce vor: fumeaza, beau energizante, ba capucino si cafea; se joaca cu telefoanele la ore...samd! Asa ca noua echipa de de la inspectorat va avea de lucru si va recomand sa faceti controale la scoli, colegii si licee! Institutia de invatamant nu este capabil sa rezolve problemele interioare scolare!
Postat 02 Iunie 2012, 18:04 de da
pleaca
Sper ca pleaca pe motiv ca si-au dat seama ca sunt incompetenti...cum sunt de fapt majoritatea pedagogilor di Oradea!!!!
Postat 02 Iunie 2012, 17:52 de da
Salvati Scoala din Uileacul de Beius!
Din povestile parintilor ai caror copii sunt elevi la S08 UIleacul de Beius in aceasta scoala domina haosul, minciuna,barfele ,etc! Amanta blonda vine cand are chef la ore deoarece este plecata ba in Ungaria cu colegele,ba la Bucuresti cu Directorul(Amantul) dupa laptopuri ( a plimbat o ca si colega,nu altceva)!Cand este in scoala in timpul orelor nu prea face ore ,fiind foarte ocupata cu "povestirile adevarate" iar in timpul pauzelor este NON STOP in biroul DIRECTORULUI pt "meditatii"!Din aceste motive parintii isi inscriu elevii in alte scoli!NU LASA TI SCOALA UILEACUL DE BEIUS SA FIE MANIPULATA DE UN DIRECTOR INCOMPENTENT,CURVAR SI INTERESAT DOAR DE AFACERILE PERSONALE SI ALE AMANTEI LUI!
Postat 02 Iunie 2012, 17:00 de profesor
demisia
sa vina PNL-isti adevarati cu ani buni de vechime in PNL nu toti traseistii care schimba partidul in fiecare an doar doar ajung inspectori
Postat 02 Iunie 2012, 15:54 de Adi
demisia
nu demisioneaza cei care transmit lucrurile necurate de la un mandat la altul indiferent de guvernare. iesiti la interval ca va stim.
Postat 02 Iunie 2012, 15:24 de Leta
Avem nevoie de schimbare
Daniele ai inceput foarte bine. Felicitari. Ai grija la inspectorii vechi sunt rutinati, plafonati si ........... Numai cu inspectori noi si de caliatate se pote ridica standardul in invatamantul bihorean. Atentie si la directorii cu mai mult de un mandat si fara performante. Daca nu au performante inseamna ca s-au mentinut in functii prin coruptie. Tu stii foarte bine situatia invatamantului bihorean. Succes!
Postat 02 Iunie 2012, 14:48 de Adi
PROIPA ECHIPA...
sint curios sa aflu criteriile de formare a unei noi echipe{obedienta,nepotism,scoaterea la licitate,etc},sau poate toti au plecat de "prosti"Negrean fiind in fond prea "bun" pt ei,oricum atitea demisii ar trebui sa dea de gindit in privinta capacitatii de a lucra cu subalternii a lui Negrean,se vede inca o data ca politicul primeaza in fata profesionalismului,cit timp vor mai fi promovati nulitatile nu vom progresa in nici un domeniu iar scoala este baza unei societati libere in gindire
Postat 02 Iunie 2012, 14:15 de LUKY
Primata gibonului
Mare idiot e Negrean acesta, dacă nu înțelege că nici un câine nu pleacă de la măcelărie dacă mai este vreun os pe galantar. Pe înțelesul primatei gibonului înseamnă că oamenii aceștia pleacă pentru că nu au cum se înșelege cu cel care semneză pe post de angajator.
Postat 02 Iunie 2012, 14:09 de Carp III
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON