URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Aprilie 2018, 17:20

Accidente în lanţ pe strada Tudor Vladimirescu: Un pieton a fost lovit pe trecere, iar o şoferiţă s-a oprit cu maşina într-o conductă de gaz (FOTO)

Accidente în lanţ pe strada Tudor Vladimirescu: Un pieton a fost lovit pe trecere, iar o şoferiţă s-a oprit cu maşina într-o conductă de gaz (FOTO) foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor
Accidente în lanţ pe strada Tudor Vladimirescu: Un pieton a fost lovit pe trecere, iar o şoferiţă s-a oprit cu maşina într-o conductă de gaz (FOTO) foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor
Accidente în lanţ pe strada Tudor Vladimirescu: Un pieton a fost lovit pe trecere, iar o şoferiţă s-a oprit cu maşina într-o conductă de gaz (FOTO) foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Două evenimente rutiere s-au produs, joi, în decurs de 20 minute, pe strada Tudor Vladimirescu din Oradea. Primul a avut ca victimă un pieton, acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, eveniment anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 15.45.

"Cercetările nu s-au finalizat, nu s-au stabilit circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Victima, o femeie în vârstă de 30 ani din Sântion, a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean din Oradea cu leziuni uşoare. "S-a ales cu contuzie de şold drept, contuzie de umăr drept şi de antebraţ drept. După finalizarea investigaţiilor medicale va pleca acasă, va primi tratament la domiciliu", a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU BIhor, dr. Dacian Juca. 

La ora 16.09, poliţiştii erau anunţaţi despre un alt incident produs pe aceeaşi stradă. La 200 de metri de trecerea de pietoni unde s-a produs accidentul, o şoferiţă a pierdut controlul autoturismului care s-a izbit de o conductă de gaz şi a spart-o.

"La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de cercetare chimică care i-a sprijinit pe specialiştii Distrigaz, veniţi să repare conducta. Nu a fost pericol de explozie", a declarat maiorul Horia Cheregi, purtător de cuvânt al ISU Crişana. 

Până la finalizarea lucrărilor, circulaţia a fost deviată. "Traficul s-a reluat după mai puţin de o jumătate de oră. În prezent circulaţia se desfăşoară normal", a declarat comisarul Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
@saruman
nici cu pietonii nu imi e rusine, nu se asigura, stau cu ochii in telefon, visatori etc. datoria lor e sa se asigure cand doresc sa traverseze.
Postat 13 Aprilie 2018, 09:09 de User anonimizat
vite la volan
soferii din oradea nu respecta pietonii pe trecere nu vor sa inteleaga ca se reduce viteza si se opreste la trecerea de pietoni nu se gindesc ca si ei sunt pietoni, ca si ei pot fi loviti, ca ar putea fi pieton mama sau tata sau copilul lor suspendarea dreptului la condus pe viata ar putea sa rezolve aceasta problema
Postat 13 Aprilie 2018, 09:02 de saruman
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON