URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2016, 08:02

Oscar Downstream, 15 ani în furnizarea de motorină

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe 15 iunie, Oscar Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburanţi din România dedicată companiilor, a aniversat 15 ani de la înfiinţare.

Transport, logistică, agricultură, construcţii sunt principalele domenii ce au acces la carburant prin sistemul clasic de distribuţie al cardurilor de carburant Oscar Downstream în reţeaua proprie de 31 de statii DIESELpoint Access şi prin cele 1500 de staţii de incintă DIESELpoint instalate direct la client, la nivel naţional.

Cu un număr de peste 4.000 de colaboratori la nivel naţional pe toate liniile de business, Oscar Downstream este un partener de încredere al companiilor din toate domeniile, raspunzând prompt şi eficient nevoilor de aprovizionare cu carburant ale acestora.

"Ne propunem să punem accentul pe servicii integrate şi moderne, să fim cât mai aproape de partenerii noştri în identificarea de soluţii prin care să le punem în practică ideile", spun reprezentanţii societăţii.

Pentru a susţine promisiunea de calitate făcută clienţilor prin lanţul logistic integrat, compania a investit în ultimii 3 ani 30 de milioane de euro în proiecte de dezvoltare a unei infrastructuri logistice moderne, ce include o capacitate de stocare proprie de 50.000mc (4 depozite greenfield din totalul celor 9 depozite) şi o flotă de 48 autocisterne.

Pe zona de Vest a fost inaugurat în 2015 depozitul de la Zădăreni (Arad), o investiţie greenfield, ce deserveşte tot vestul tării alături de depozitul de la Oradea. Acesta reprezintă un punct de aprovizionare modern şi eficient atât pentru reţeaua de staţii şi staţiile de incintă cât şi pentru clienţii en-gross. Structura logistică în zonă este completată de alte două depozite, investiţie greenfield, din zona centrală (Ocna Mureş, jud. Alba  şi Şercaia, jud Braşov) şi depozitul de la Craiova.

"În cei 15 ani de activitate, prin evoluţia afacerilor pe care le conduc, clienţii ne-au dat cele mai preţioase lecţii despre cum să ne comportăm astfel încât să reuşim să le satisfacem cele mai exigente nevoi, iar pentru asta dorim să le mulţumim", mai spun reprezentanţii companiei.

"Pentru 2016 ne concentrăm în continuare pe segmentul B2B. Obiectivul este să ne menţinem poziţia de lider de piaţă pe segmentul staţiilor de incintă şi să depăşim 2.000 de unităţi instalate. In curând vom propune un nou serviciu integrat cu care sperăm să satisfacem cele mai exigente nevoi şi care îmbină avantajul costurilor reduse, oferit de staţiile de incintă cu beneficiile unui control riguros al alimentărilor oferit de sistemul de carduri de carburant. Pe termen mediu, urmărim ca în 2018 să ajungem la 800.000 tone vândute pe an. Planurile de viitor sunt foarte ambiţioase, pasul aşteptat de toată lumea fiind intrarea pe piaţa de Retail. Ne propunem ca în curând să ducem în B2C, profesionalismul pe care l-am demonstrat şi promovat în B2B. Având în vedere investiţiile în logistică, ne propunem o cotă de piaţă ambiţioasă în următorii ani, atât prin dezvoltări greenfield cât şi prin preluarea de staţii white şi de ce nu a unui jucător prezent", mai declară reprezentanţii Oscar Dowsntream.

Despre reteaua de staţii Oscar Dowsntream – DIESELpoint Access

Alimentările pe bază de card în reţeaua de staţii Oscar Downstream - DIESELpoint Access se adresează în special transportatorilor care tranzitează principalele rute comerciale. Reţeaua a fost construită şi se dezvoltă punând accent pe nevoia şoferului profesionist, atât a celor naţionali, cât şi a celor internaţionali care pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziţionate la un preţ competitiv pentru derularea în condiţii optime a activităţii. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul în reţeaua Oscar Downstream şi pentru posesorii de carduri DKV şi Eurowag.

Despre staţiile de incintă DIESELpoint

Serviciul de alimentare prin staţii de incintă (DIESELpoint) se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată staţia. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorină prin intermediul staţiilor de incintă oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic şi mentenanţă incluse; aprovizionare prin intermediul flotei Oscar Downstream, din cele 9 depozite răspândite la nivel naţional; sistem de gestiune a staţiilor de incintă şi consultanţă în alegerea celei mai potrivite soluţii pentru afacerea clientului.

www.oscars.ro

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON