URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 August 2017, 10:10

O ofertă mai bogată înseamnă șanse mai mari de câștig

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

In momentul acesta 16 sunt casele de pariuri ce ne ofera posibilitatea de a miza online, lucru care ar trebui sa convina pariorilor, deoarece au de unde alege.

Doar ca aceasta alegere ar trebui sa aiba in considerare mai multe aspecte. Stim ca prima impresie conteaza, insa nu va lasati pacaliti in cazul in care accesati un site de pariuri, iar interfata este una atragatoare, ce va imbie sa va inscrieti. Probabil stiti vorba “Afara e vopsit gardul si inauntru leopardul”. Asta ati putea pati daca v-ati crea cont bazandu-va doar pe prima impresie.

Oferta pre-live este la fel de importanta precum cea live

Astfel, o casa de pariuri trebuie studiata in detaliu, cel mai important lucru, in viziunea majoritatii utilizatorilor, reprezentandu-l bogatia ofertei. Aici ne referim atat la oferta pre-live, cat si la cea live, fiind foarte important daca nu pe termen scurt, atunci cu siguranta pe termen lung, sa ai de unde alege. Asta deoarece exista posibilitatea ca in urma analizei unui meci sa ajungi la concluzia ca un anumit pont mai “obscur” are peste 80% sanse de reusita, dar sa te trezesti ca acel pont nu este oferit de casa de pariuri cu oferta saraca.

Sigur, nu toti utilizatorii se descurca la fel de bine atat la pariuri pre-live, cat si la pariuri live, unii preferandu-le pe cele pre-live, altii pe cele live. Pentru a atrage insa cat mai multi utilizatori, casele online ar trebui sa prezinte o oferta bogata in ambele sectiuni. Trebuie specificat ca o casa de pariuri poate avea o oferta bogata pre-live si una modesta live. In schimb, pana acum nu am intalnit situatii in care oferta live sa fie mai bogata decat cea pre-live, cel putin la evenimente din sporturi importante.

Nu sunt multe case de pariuri care sa prezinte oferte bogate pe ambele paliere

Evident, nu toate casele online beneficiaza de oferta bogata la pariuri sportive, printre cele care se descurca foarte bine din acest punct de vedere numarandu-se Netbet. Aici putem paria pre-live pe mai mult de 30 sporturi, la randul lui fiecare eveniment, cel putin din sporturile si competiile importante, prezentand un numar de optiuni insemnat.

In ceea ce priveste pariurile live, la Netbet vei gasi zeci, daca nu chiar peste 100 de evenimente in acelasi interval orar. Sigur, majoritatea vizeaza fotbalul, avand in vedere ca intr-o zi aglomerata se disputa cateva sute de evenimente fotbalistice. Insa nici celelalte sporturi nu sunt neglijate si aici nu ne referim doar la tenis, baschet, volei  sau handbal, ci si la cele mai mici. De asemenea, numarul de optiuni este si el destul de mare, cateva evenimente, mai ales din fotbal si tenis, fiind chiar transmise in direct.

Bogatia ofertei nu reprezinta insa singurul avantaj avut de Netbet. Pentru a descoperi si altele va invitam sa accesati recenzia acestei case de pariuri, una care poate fi gasita pe site-ul Intelbet. Pe pagina recenziei sunt prezentate 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale acestei case, dar si informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live.

Tot pe aceasta pagina veti observa doua butoane care va permit sa impartasiti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ati remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Netbet, va invitam sa il impartasiti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”.

Daca, in schimb, intampinati o problema legata de contul Netbet, nu ezitati sa selectati butonul “Adauga o reclamatie” si sa specificati problema cu lux de amanunte. Administratorul se va ocupa de reclamatia dumneavoastra, trimitand-o unui reprezentant Netbet. Timpul de asteptare pana primiti raspuns poate fi foarte scurt, avand in vedere ca este asigurata asistenta Netbet pe Intelbet din partea unui reprezentant al casei de pariuri. Acest format al recenziei il gasiti, de altfel, la toate casele online licentiate, nu doar la Netbet.

Pentru a compara casele online fara a parcurge recenzia tuturor, va invitam sa accesati sectiunile din partea stanga a site-ului. Aici se gasesc clasamente obiective, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea caselor in randul utilizatorilor Intelbet etc. .

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON