URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Aprilie 2018, 08:32

Începerea proiectului "Creşterea competitivităţii companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construirea unui sediu modern"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Comunicat de presă

Data: 18.04.2018

Începerea proiectului „Creșterea competitivității companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construirea unui sediu modern”

S.C. ONE MEDIA & EVENTS S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Strada George Enescu, nr. 21, cod poștal 410034, județul Bihor, CUI 25966355, J05/1116/2009, implementează proiectul cu titlul: „Creșterea competitivității companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construirea unui sediu modern”, cod SMIS 111043, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1549/20.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru programul operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 2876741,77 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1694691,04 lei, din care 1440487,38 lei din FEDR și 254203,66 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează în Municipiul Oradea, Strada Hack Halasi Gyula, nr. 109, nr. CF 184038, nr. CAD 16690 și în Strada Hack Halasi Gyula, nr. 107, nr. CF 184039, nr. CAD 16691, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competititvității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritarea de investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității economice și optimizarea activității companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL prin construire sediu firmă și achiziția de echipamente pentru producția de tipărituri, conform codului CAEN 1812 – „Alte activități de tipărire”. Obiectivul va fi atins prin costruirea efectivă a sediului și achiziționarea propriu-zisă a echipamentelor de producție de ultimă generație. Acestea vor permite companiei producerea de tiparituri la standarde calitative înalte și la prețuri accesibile în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Optimizarea fluxului de producție a companiei ONE MEDIA & EVENTS SRL ca urmare a unui sediu cu spațiu de producție adecvat și retehnologizării cu echipamente tehnologice de ultimă generație constând în:

- aparat de sudură cu aer cald

- imprimantă industrială cu cerneală pentru print pe suport carton și textil pentru suprafețe mici inclusiv tipărire cu cerneală albă

- imprimantă obiecte

- cutter plotter

- plotter pentru afișaj de interior pana la 1620 mm lațime cu posibilitatea de tipărire a culorilor alb și argintiu

- gravator laser

- plotter pentru afișe de exterior (outdoor)

- aparat pentru transfer folio, embrosare și timbru sec

- CNC pentru tipărire etichete și placuțe de avertizare și tăiere materialelor tipărire pe suport carton, acril, panel etc.

- presă digitală destinată mediului de tipar

- laptop 4 bucați

- echipamente cu montaj: centrală termică (2 buc.) și panou solar pentru producerea apei calde menajere

Active necorporale:

- 4 licențe de editarea imagini Photoshop sau echivalent

- 4 licențe de editare grafică Corel sau echivalent

- 1 soft de gestiune comenzi, livrări materii prime (CRM)

2. Creșterea numărului de clienți cu 10% ca urmare a dotării cu echipamente de ultimă generație în termen de doi ani de la implementarea proiectului

3. Creșterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activităților de internaționalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

Rezultatele așteptate ale proiectului sunt următoarele:

1. Creșterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activității de internaționalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului

2. Construirea unui sediu pentru desfășurarea activității companiei cu suprafață desfășurată de 499 mp, suprafață utilă de birouri 150,22 mp, suprafață utilă destinată producției 99,60 mp, suprafață utilă de 82,26 mp pentru spațiu multifuncțională (preluare-predare comenzi/spațiu de prezentare/depozit materii finite și materii prime)

3. Achiziționarea de echipamente destinate producerii energiei energiei electrice din surse regenerabile; de echipamente IT necesare desfășurării activității; de echipamente tehnologice

Impactul proiectului la nivel local și regional va consta în promovarea echipamentelor de ultimă generație în domeniul producției de tipărituri prin achiziționarea de echipamente de ultimă generație. De asemenea, proiectul promovează și susține utilzarea energiei din surse regenerabile, prin achiziționarea unui panou solar pentru producerea apei calde menajere. Nu în ultimul rând, impactul la nivel local se va resimți și prin creșterea volumului de produse exportate cu 25% ca urmare a activităților de internaționalizare în termen de doi ani de la implementarea proiectului.

Data de începere a proiectului: 21.03.2018

Data de finalizare a proiectului: 31.01.2020

Date de contact: pentru detalii suplimentare vă stam la dispoziție la sediul societății sau la tel. 0720026118, e-mail marianegrau@gmail.com, persoana de contact Maria Negrău, administrator

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON