URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Aprilie 2015, 11:18

Redacţia BIHOREANUL s-a mutat! De acum ne găsiţi în Cartierul Luceafărul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

BIHOREANUL s-a mutat în casă nouă. Redacţia are un sediu nou, în cartierul orădean Luceafărul, achiziţionat şi utilat din surse proprii şi printr-un proiect de finanţare pentru întreprinderi mici şi mijlocii.

De acum, ne puteţi găsi la adresa: Calea Aradului nr. 4, Bloc 3 - accesul prin curtea interioară (după cum se poate vedea în imaginea de mai sus).

Toate celelalte contacte rămân neschimbate: mail redactia@bihormedia.ro, telefoane 0359-46.26.02, 0359-46.26.03, fax 0259-41.41.23 şi, evident, www.ebihoreanul.ro.

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră. Şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Lui REDACŢIA BIHOREANUL,
PROPUN SĂ INIŢIAŢI O RUBRICĂ DE BIHOREI ÎN CARE BIHORENII SĂ RELATEZE BÂRFE(DOAR CEI AUTENTIFICAŢI)ÎN CONDIŢIILE STABILITE DE REDACŢIA BIHOREANUL!!!!!!! AR FI MIŞTO, INTERACTIV, PARTICIPATIV ŞI DISTRACTIV!!!!!!!!PUPAT TOŢI PIAŢA INDEPENDENŢEI!
Postat 06 Aprilie 2015, 23:51 de ADINA
...
Geamgiule postac, du-te dă-ți o palmă și apoi te culcă. Și apoi blochează-ți toate saiturile de știri, că văd că nu-ți convine nimic. Sau poate doar ceea ce varsă zona roșie a politicii...
Postat 06 Aprilie 2015, 16:06 de cetateanul-oradean
P.S.
LA MULŢI ANI, FLORIN CIUCAŞ!!!
Postat 06 Aprilie 2015, 15:02 de ADINA
VIAŢĂ LUNGĂ!!!
LA MULŢI ANI ÎN CASĂ NOUĂ! SUCCES ŞI PUTERE DE MUNCĂ!!!!! SĂ CURGĂ TUŞUL!!!!!
Postat 06 Aprilie 2015, 14:55 de ADINA
În Dos şi... Win
Nu e pe credit, deci nu avem pe cine pupa. În schimb, cum perseverezi în jigniri, te invităm pe tine să ne pupi, pe rând, în locul care te caracterizează atât de bine. Vom sta aliniaţi, până îţi trece pofta. De pupat şi de comentat. De postaci ca tine, crede-mă, ne lipsim. Nu folosiţi la nimic, doar un balast al societăţii...
Postat 06 Aprilie 2015, 13:33 de Florin Ciucas
Re: unu
Îl ai în cap sau trebuie să cauţi (... telefonul de la BT, chiar dacă nimeni nu a specificat care bancă până la comentariul tău) ... eşti cam fraier dacă îţi imaginezi că noul sediu din curtea unui bloc e mai bun decât cel vechi, vis-a-vis de PMO şi de noul "look" al Pieţei Unirii !!! Rezultă că sunt vremuri grele pentru tabloidul cu pricina, nu că e de bine !!!
Postat 06 Aprilie 2015, 13:32 de WinDos
Re: Florin Ciucaş
Cine are dreptate are şi gata ... chiar dacă nu spui cam ce ai vrea să citesc. Pe de altă parte, dacă e pe credit, atunci vă doresc la toţi mult pupat în fundul celui care o să vă plătească rata la bancă !!! Totodată, dacă înţelegi cu adevărat vânzările şi piaţa specifică (media sales&marketing) pe care "patinaţi", atunci poţi conştientiza şi faptul că fără postaci "ca mine" spre exemplu nu o să mai aveţi din ce achita nici dobânzile măcar !!!
Postat 06 Aprilie 2015, 13:27 de WinDos
Sediu la Beny-n cartier ?
Misto la Beny-n cartier ...
Postat 06 Aprilie 2015, 13:04 de bihoreanul_bihorean
@unu
Tu crezi ca si aici e la fel ca si prin ungaria cu "sa moara capra vecinului"... Te inseli!
Postat 06 Aprilie 2015, 12:42 de Valhalla-Asgard
Gura bate Dos-ul
Măi WinDos, iese vreodată ceva pozitiv din tine? Înainte să vorbeşti ca prostu-n târg, mai bine pune mâna şi citeşte. De fapt, cel mai bine ar fi să taci şi gata...
Postat 06 Aprilie 2015, 11:47 de Florin Ciucas
cum poti scoate si ce n-a zis...
in stire nu zice nicaieri ca e finantare NErambursabila. ai auzit de credite bancare prin programe pentru IMM-uri? sau sa-ti dau un nr. de telefon de la BT sau alte banci? stiu ca e la moda sa moara capra vecinului in romania, decat sa te bucuri pentru el.
Postat 06 Aprilie 2015, 11:42 de unu
Proiect de finanţare nerambursabilă pentru redacţii de presă nu există nicăieri în lume !!!
Dar aşa se declară când se doreşte ascunderea sursei reale de finanţare ... cum ar fi "nişte tâlhari" care se pregătesc de alegerile viitoare !!!
Postat 06 Aprilie 2015, 11:28 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON