URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Ianuarie 2017, 10:46

Start la referendum: Preşedintele Klaus Iohannis a început demersurile pentru consultarea populaţiei privind modificarea legilor penale

Start la referendum: Preşedintele Klaus Iohannis a început demersurile pentru consultarea populaţiei privind modificarea legilor penale foto: ziaruldepenet.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Administraţia Prezidenţială a anunţat marţi că preşedintele Klaus Iohannis a demarat procedura privind organizarea unui referendum naţional în privinţa celor două ordonanţe privind graţierea şi amnistia.

''În temeiul dispoziţiilor art. 90 din Constituţia României şi al dispoziţiilor art. 2 şi 11 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, intenţionez să cer poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa suverană cu privire la următoarea problemă de interes naţional: continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice. Având în vedere dispoziţiile legale menţionate, consult Parlamentul cu privire la organizarea unui referendum naţional referitor la problema sus-menţionată'', se arată în scrisoarea adresată de Iohannis preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, citată de Mediafax.

Potrivit legii, Parlamentul are la dispoziţie 20 de zile calendaristice pentru a prezenta un punct de vedere legat de referendum, iar în cazul în care legislativul nu răspunde, preşedintele poate emite decretul de organizare a referendumului.

Premierul Sorin Grindeanu a fost informat despre declanşarea referendumului, conform Administrației Prezidențiale.

Agenţia de ştiri Mediafax notează că, potrivit Legii 3 din anul 2000 actualizată, după consultarea Parlamentului, preşedintele României, poate cere poporului să îşi exprime voinţa prin referendum cu privire la probleme de interes naţional.

Cetăţenii vor fi chemaţi să se pronunţe prin DA sau NU asupra problemei supuse referendumului. Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.

După cum se ştie, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni seară că va începe demersurile pentru un referendum privind graţierea acuzând politicienii PSD-ALDE că vor să dea lovitura de graţie statului de drept prin introducerea modificărilor la legea graţierii şi a Codurilor penale.

"Voi începe demersurile pentru un referendum prin care românii vor putea să spună dacă sunt de acord sau nu cu graţierea şi modificarea Codurilor Penale. Românii indignaţi care au ieşit aseară în stradă să protesteze împotriva încercărilor PSD şi ALDE de a modifica legislaţia penală nu dau lovitură de stat, cum au acuzat unii şi alţii. Politicienii sunt cei care dau lovitura de graţie statului de drept. Trebuie să ne hotărâm ce naţiune vrem să fim. Vrem să fim o naţiune puternică sau vrem să fim o naţiune care nu îndrăzneşte să ridice vocea? Eu îmi doresc o naţiune puternică, de oameni mândri şi liberi, condusă de politicieni integri. Orice altceva este prea puţin, iar pentru a atinge acest obiectiv, pentru mine, niciun preţ nu este prea mare.", a scris preşedintele, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
Scuze!
E vorba despre referendumul din 2009.
Postat 25 Ianuarie 2017, 17:43 de pinonel
@seth
Excelenta observatia! referendumurile de interes national sunt de douafeluri, obligatorii, cele care au ca tema modificarea constitutiei sau demiterea presedintelui si consultative, cand poporul este ,,consultat" in diverse chestiuni. Pe de alta parte referendumul este o forma DIRECTA si SINGURA in care poporul decide in treburi de importanta locala/nationala. Si aici se vede ca avem o constitutie facuta in bataie de joc. Parlamentarii sunt reprezentantii poporului, servitorii lui. Doar ca slugile pot sa-si cenzureze stapanul!!! Este situatia intalnita in cazul referendumului consultativ si aici vine exemplul tau, referendumul din 2008, singurul valid! Secaturile din parlament au ignorat vointa celor care i-au trimis acolo. Nu stiu de ce gandul ma duce la pilda Mantuitorului, aceea cu stapanul viei si slugile care i-au nesocotit vointa. A tot incercat stapanul cu vorba buna, dar asta a fost apreciata ca o slabiciune! In final stapanul le-a pedepsit sminteala cu mare asprime. Cine are urechi sa auda!
Postat 25 Ianuarie 2017, 17:42 de pinonel
mda...
Parca a mai fost un referendum, ceva legat de numarul de parlamentari. Si s-a si aplicat, oo daa. In plus, nu inteleg intrebarea. Daca era "vreti amnistie si gratiere" era clar. Asa nu pricep. "Vreti continuarea luptei anticoruptie?" Ce fel de intrebare e asta? Si care vor fi consecintele referendumului? Probabil niciuna.
Postat 25 Ianuarie 2017, 16:44 de seth
!!!!!
@CHRIS: Pungi roșii cu trandafiri albi sau pungi albe cu trandafiri roșii ? Aș merge pe varianta a doua....
Postat 25 Ianuarie 2017, 13:17 de TDS
@TDS
Ca gandim la fel sau nu, conteaza mai putin, principalul e ca gandim, zic!
Postat 25 Ianuarie 2017, 12:43 de User anonimizat
@crish
N-am inventat eu vorbele, totusi... @tsd Esti inconfundabil si tocmai asta e farmecul tau! PESEDISTULE!
Postat 25 Ianuarie 2017, 09:37 de pinonel
@omu' si punguta de 2 bani
tot "smiorcait", "sugacel" si "plangacel" ai ramas. "mars" cu doctrina ta cu tot. toata stima pt tatal tau. ii doresc multa sanatate multumindu-i pentru ceea ca a facut pentru tara. insa nici in umbra lui nu ai loc. sincer. asa vei si incheia in viata asta. un om trist si frustrat pacalit de filip cu impact maxim. nasturei cu efect iti doresc si pungi rosii cu trandafiri.
Postat 25 Ianuarie 2017, 09:25 de User anonimizat
UNEORI...GANDIM LA FEL, SIMTIM LA FEL
@anticomunist : 1. Ba da, si mie mi se pare la fel...2. N-am nici o indoiala ca esti sincer in privinta PSD ! 3. Imi place insa ca din cand in cand avem pareri similare
Postat 25 Ianuarie 2017, 07:24 de TDS
@TDS
Cu toata dragostea, dar PSD-ist nu pot sa fiu! :) Am luptat impotriva lor, in toate formele lor de agregare, ca s-au numit FSN, PSDR, PD, PSD, sau PDL. Stiu exact ce le poate pielea. Deci PSD-ist, nu sunt, dar nici tampit nu sunt, sa plec dupa fenta "statului de drept". Vezi ca-mi foloseste la ceva si faptul ca sunt suporter CSM la baschet! Cat despre prezident... Vad ca s-a intors foarte calm, perfuzat de-a dreptul de la CEDO! Si ca sa vezi monstra de ..., din categoria "noatea mintii" citez din ce zicea musiu : "Klaus Iohannis nu a dorit sa spuna cum va suna exact intrebarea, dar a precizat ca va avea grija sa nu fie explicit despre gratiere, avand in vedere ca, potrivit Constitutiei, ar exista riscul ca referendumul sa fie ilegal. " Deci, facem un referendum, dar nu despre gratiere, ca nu e constitutional, o recunoaste chiar el! Asa, si? Sa zicem ca se aduna cvorumul, iese cum vrea prezidentul. Cum va bloca acest referendum care nu se refera la gratiere, ordonanta de gratiere? Doar mie mi se pare ca asta e prostie in stare pura?
Postat 25 Ianuarie 2017, 01:26 de User anonimizat
???
@anticomunist : Ai scris tu asta ? Atunci...hai sa dam mana cu mana...zic !
Postat 25 Ianuarie 2017, 00:30 de TDS
A aparut in librarii
o noua carte semnata KWI! Se numeste : "Arta de a fi penibil, sau cum sa-ti tragi cu dreptu'-n stangu' - editia intregita si revizuita". N-o ratati, vorba unui clasic in viata, "nici nu stiti ce pierdeti!"
Postat 25 Ianuarie 2017, 00:20 de User anonimizat
DEFECTIUNE TEHNICA
Hei, VI S-A RASUCIT KLASU' ! Acu zice ca " gratierea e o parte a solutiei " ! O mai puneti de-un protest ? Cu copii, cu catel?
Postat 24 Ianuarie 2017, 23:38 de TDS
johannis are prerogative absolute
In chestiunea referendumului pe probleme de interes national presedintele are prerogative absolute. El notifica parlamentul care are maxim 20 de zile pt. a raspunde. O face, n o face, aproba, nu aproba, presedintele merge mai departe. Tot presedintele stabileste temele care vor fi propuse pt. consultare si tot el stabileste data desfasurarii referendumului. CCR ul, dragnea, tariceanu, grindeanu si vorba unuia, ciuvica, in cel mai bun caz stau pe margine, sparg seminte si si dau cu parerea. Atat. Ei, CCR ul si parlamentarii, intra in joc dupa referendum.
Postat 24 Ianuarie 2017, 19:07 de ili3
TY
Multumesc, pinonel ! Dupa ! " Mars ", " sugere" acum sunt si " Smiorcait "! Daca sctia astea " CHRIS" sau " hateretards" era OK ! In fine...eu tot te apreciez iar daca va fi nevoie te voi apara !
Postat 24 Ianuarie 2017, 16:21 de TDS
CE MI-A ZIS
@pinonel : M-am ars cu PNT-cd, m-am ars cu PNL ! Merg cu ALDE ! Asta mi-a zis ! Eu cu PSD ( nimeni nu e perfect !).
Postat 24 Ianuarie 2017, 16:17 de TDS
Nu te mai smiorcai!
Bine ca am facut precizarea cu ,,sugerea", exprimarea iti apartine, parca am presimtit ca-mi vei rastalmaci spusele! Multumesc inca o data pt. ca m-ai sustinut, dar consider neavenita implicarea parintilor/bunicilor intr-o discutie in care nu-si au locul. Ma plec in fata inaintasilor tai, a memoriei lor, dar totodata ma intreb cum de nu-ti arde taica-tau doua palme, sa-ti scoata psd-ul din cap?! Crezi ca in stepa kalmuca, in Crimeea, prin muntii Tatra, pe unde-o fi luptand, a facut-o ca sa vina niste derbedei la putere, debedei care si azi conduc tara prin fii, nepotii, rudele lor? Ar mai fi o varianta, sa fi luptat in sinistrele trupe nkvd, e vorba de diviziile Horia, Closca si Crisan si Tudor Vladimirescu. Chiar si asa, te asigur de intregul meu respect fata de domnia sa!
Postat 24 Ianuarie 2017, 16:00 de pinonel
OMUL CU PUNGA VA SALUTA
@pinonel : Din comentarii mai vechi am inteles ca stii cum e militaria ! Pe cale de consecinta sunt mandru ca sunt " OMUL CU PUNGA", cel care isi respecta parintele, ii apreciaza trecutul si, astfel a ajuns cu...punga la protest ! De asemenea ii apreciez pe bunicii care in anii ocupatiei horthyste au purtat nume maghiare contrar vointei lor ! Si ii aduc un omagiu mamei care timp de patru ani a invatat intr-o alta limba decat cea materna !
Postat 24 Ianuarie 2017, 15:40 de TDS
MEA CULPA
@pinonel : Eu ti-am luat chiar apararea ! De ce ? Pentru ca asa mi s-a parut corect ! Aveai dreptate ! Vad insa ca dupa "Mars" ma gratulezi cu "SUGEREA"!. Da, sunt omul cu punga ! Am explicat de ce aveam acea punga ( ii dusesem talui meu portocale , banane , d-astea ! 93 ani, VETERAN DE RAZBOI / REFUGIAT DE RAZBOI prezentat in presa vremii/ am ziarul ! ).Acum asta e ! Raman "OMUL CU PUNGA " cu.."dosar" care vrea sa "schepe" ( cum s-a "esprimat" ochelaristul roscat ).
Postat 24 Ianuarie 2017, 15:32 de TDS
GRATI
@vlad_oradea : Sper ca nu esti vlad la care ma gandesc eu ! Sper...In rest chiar mentorul tau Traian Basescu a spus-o IN CLAR cam cum a fost ci Dan Voiculescu ( Mustata-Bodan, eu te stiu cine esti... ). Dragnea condamnat pentru nu stiu exact ce ! Telefoane, SMS-uri...Pai la protestul " spontan " am auzit cu urechile mele cum o persoana publica discuta cu...spontanii din Baia Mare ! Apoi..cum mama dreaq' erau la protest CAINI ( OK, luau aer ! ) dar COPII ? La protest ? Pe frigul ala ? Daca as fi autoritate publica competenta i-as decadea din drepturile parintesti pe ace parinti absolut INCONSTIENTI ! PS: inca o data, sper ca nu esti Vlad la care ma gandesc eu ! Daca da, n-ai vrea sa stii ce iti urez...in gand..
Postat 24 Ianuarie 2017, 15:23 de TDS
@tsd
Nu te-am jignit voit niciodata si nu o s-o fac nici acum, dar nu mai esti TSD, esti ,,ala cu plasa"! N-am scornit-o eu, tu ti-ai cauta-o! Si o sugestie: spre deosebire de tine eu nu sug de la ciuvica&co. La judecati de valoare ma refer, ce credeai?! Cea mai recenta sursa pe care am consultat-o pe tema in discutie este Ioan Stanomir. Afli pe google cine-i si ce face. Inchei cum se incheiau scrisorile, cererile, etc, etc, pe vremea cand idolul tau, ilici iliescu o freca pe la Moscova cu gorbaciov, cu o lozinca mobilizatoare. Doar ca in loc de stalin si guvernul rus, fericire ne-au adus, voi folosi o lozinca adaptata zilelor noastre: VOM FURA SI VOM FI LIBERI!
Postat 24 Ianuarie 2017, 15:13 de pinonel
Bravo
psd nu a primit votul popular pentru a sterge dosarele de coruptie, de a scoate din puscarie pe alde voiculescu si de a-l scapa pe dragnea de puscarie. Dezinformarea marca psd nu tine, NU VREM AMNISTIE SI GRATIERE. Construiti penitenciare si lasati povestile.
Postat 24 Ianuarie 2017, 14:55 de vlad_oradea
!!!
@pinonel : Presedintele poate initia Referendum DAR NU PE TEMA GRATIERII ! Acesta este si motivul RAZGANDELII ! Una zicea aseara, alta a fost dimineata ! Referendumul este consultativ ! Dar politic conteaza ! Lupta anti coruptie sa fie continuata ? Pai eu n-as vrea asta ? N-as vrea un Dosar Bolojan ? N-as vrea un Dosar Filip ? N-as vrea agatarea lui Klauss ? VREAU ! Dar se putea si pana acum ! Fara Referendum !
Postat 24 Ianuarie 2017, 14:41 de TDS
Imi cer scuze!
E vorba de art.74(20 din Constitutia Romaniei. Precizez ca am vorbit despre referendumul consultativ, o prerogativa exclusiva a presedintelui si care la rigoare nu obliga legislativul sa tina cont rezultatul lui. Vezi referendumul declarat valid din 2009 care zace prin vreun sertar la sefii parlamentului. Celalalt tip de referendum, cel obligatoru, are loc doar in douas situatii: revizuirea Constitutiei si demiterea Presedintelui Romaniei
Postat 24 Ianuarie 2017, 14:28 de pinonel
De-a rasu' plansu'
Observ cu amaraciune ca incet, incet apare o ,,nivelare", articole tot mai proaste urmate de comentarii la fel de neavenite. Inteleg ca dl. ursuta este axat pe codul rutier, dar nu se gasea in toata Oradea un expert in drept constitutional?! Fara pretentia ca as fi vreun ,,as", fac cateva precizari. Prima este aceea ca presedintele Romaniei este SINGURA persoana care poate initia un referendum consultativ. Nimeni, nici parlamentul, care are doar un rol consultativ si nici guvernul, care are doar obligatia de a organiza consultarea populara, nu-l pot cenzura! Asa ca a spune ca dracnea, tariceanu, grindeanu, adica parlamentul si/sau guvernul ar putea adauga/taia intrebari este o prostie! Tot presedintele este SINGURA persoana care poate formula intrebarea/intrebarile si poate formula intrebare/intrebari pe ORICE subiect. Multi ,,experti" se refera la art. 64(2) din Constitutie, citez : ,,Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea." Trecand peste ,,amanuntul ca nu e vorba de ,,presedinte", ca institutie ci la populime, CCR a decreta in 2006 ca presedintele nu poate fi tinut de nicio lege ce subiecte sa propuna votului popular. Ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa ma substitui browser-elor.
Postat 24 Ianuarie 2017, 14:20 de pinonel
DEGEABA DEGEABA
@eutanasiu : Chiar daca s-ar vota pentru eliminarea iminitatii pentru Presedinte, chiar daca s-ar modifica si Constitutia, mandatul lui Klaus se supune regulilor valabile in momentul alegerii ! Deci, degeaba !
Postat 24 Ianuarie 2017, 13:58 de TDS
Cutia cu bijuteriile Doamnei
Probabil, Parlamentul va introduce şi alte întrebări. Una dintre ele, este posibil să fie: „doriţi să se renunţe la imunitate pentru TOŢI demnitarii?” Altă întrebare ar fi aceea legată de FAMILIE pentru care iniţiativa a fost semnată de trei milioane de cetăţeni (căreia preşedintele nu i-a dat curs, dubla măsură pe care o aplică fiind în acest caz cel mai bine ilustrată – familia nu era o temă de interes cât timp „întâia doamnă” nu are nepoţi). În acel moment (dacă votanţii vor decide prin referendum referitor la familie modificarea propusă) se pune problema modificării Constituţiei. Klaus, deschide astfel calea modificării Constituţiei, modificare ce poate aduce şi reducerea puterilor preşedintelui. Ori cei ce-l sfătuiesc pe sas o fac în interesul altora, ori sunt mai proşti ca pesediştii (nu degeaba s-a încetăţenit sitagma că peneliştii nu sunt decât nişte pesedişti mai proşti). S-ar putea ca, odată cu posibila modificare a Constituţiei să fie consemnată şi răspunderea magistraţilor (cauza majoră a corupţiei generalizate). În cazul lor, corupţia este nosocomială. Înalta trădare, subminarea economiei naţionale, răspunderea ministerială, mandatul de patru ani al preşedintelui şi multe altele ar putea fi reinsituite. Preşedintele, singurul stăpân al cutiei, crezând că doar el poate umbla în ea, când vrea, va afla că sunt mulţi cei care au duplicate ale cheilor.
Postat 24 Ianuarie 2017, 13:47 de eutanasiu
RE cu PERU par
@eutanasiu : Cred ca Basescu nu se baza doar pe consilieri ! Era constient de ceea ce face ! Actualul este de o prostie politica inimaginabila ! Eu sunt convins ca nu simte deloc romaneste ! El este sas care a avut GHINION-ul sa se nasca pe aceste taramuri ! Nu simte romaneste ! Ce surpriza ! Nici Alberto Fujimori nu avea nimic de-a face cu Peru ! Peruanii s-au fript ! El, asiderea ! Noi ne-am fript ( nu l-am votat dar teoretic este Presedintele tuturor ). Si uite cum tragem TOTI ! Nu cred in ruptul capului ca PSD este perfectiunea pogorata pe Pamant ! Dar incearca niste chestii ! E mai apropiat de oameni ! PNL / PDL a facut totul pentru q fi contra oamenilor !
Postat 24 Ianuarie 2017, 13:05 de TDS
“Continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”
Aşa se întâmplă când un individ care ocupă o funcţie publică nu ştie limba română, în acest caz – preşedintele şi consilierii lui. Ca şi în cazul primarului nostru, diferenţa între ce VREA să spună şi ceea ce spune, este de la cer la pământ. O altă variantă ar fi că „greşeala” este făcută intenţionat. Adăugarea sintagmei „asigurarea integrităţii funcţiei publice”, probabil, în accepţiunea prezidenţială, VREA să facă referire la integritatea celor care ocupă o funcţie publică, caz în care enunţul este greşit! (ar fi trebuit să se refere la persoane, nu la funcţii). Dacă textul reflectă corect intenţiile, denotă precaritatea cunoştinţelor (atât lingvistice, cât şi juridice) întrucât integritatea oricărei funcţii publice în stat este garantată deja prin legi aplicabile la care nu se face referire (printre care şi Constituţia României). În plus, integritatea funcţiei publice presupune şi anumite imunităţi. Or, singurul beneficiar al unei imunităţi reale referitoare la orice fapte, este azi Klaus Iohannis. Poate că, prin referendum, preşedintele doreşte, după „modelul lui”, extinderea imunităţii la toţi cei care ocupă o funcţie publică (interpretare care i-ar oferi mari surprize în ziua rezultatului referendumului). Şi atunci, alăturarea sintagmei „continuarea luptei împotriva corupţiei”, face ca enunţul să devină un oximoron. În fine, mai rămâne problema asigurării. După ce Traian Băsescu, timp de zece ani ne spunea „Români, vă asigur ….”, am aflat în ce constă asigurarea şi, mai ales, cât ne-a costat. A mai rămas să aflăm ce firmă a câştigat licitaţia pentru acest mandat.
Postat 24 Ianuarie 2017, 12:41 de eutanasiu
Votat Da
Da impotriva anticoruptiei, Asta inseamna inlocuirea sefilor parchetelor?,o lege prin care raspunderea magistratului sa nu fie doar o gluma?, ar trebui sa raspunda chiar cu o pedeapsa amplificata de 5 ori datorita faptului ca ei pot fi dovediti mult mai greu si ei sigur cunosc legea. Acesti magistrati pot mutila vieti iremediabil datorita unor greseli (asa zise erori), uneori voite.
Postat 24 Ianuarie 2017, 12:10 de point-P-I
!!!
@zugrav: As ! Au fost avocati de...succes !
Postat 24 Ianuarie 2017, 11:14 de TDS
RASUCEALA A LA ILIE GAVRIL BOLOJAN
..si de intarire a functiei publice....Ei, s-a rasucit si Klaus !
Postat 24 Ianuarie 2017, 11:12 de TDS
Propunere de Referendum la Oradea
Propun primarului Oradiei un referendum cu intrebarea: 'De unde are Binomul Malan-Cupsa venituri colosale?' a-Din salariul de viceprimar a lui Mircea Malan : 4000 lei ; b-Din Dubai : filiera Florian Walter , Romprest , abuz in serviciu ; c-Din Alpii Italieni : vacantele la munte in cautarea aurului pierdut printre pietre de porfir
Postat 24 Ianuarie 2017, 11:10 de zugrav
???
Observ ca articolul nu e semnat !
Postat 24 Ianuarie 2017, 11:00 de TDS
PAM PAM
FALS ! Se pare CA_COnsilierii l-au atentionat ca un referendum pe tema gratierii nu prea e constitutional ! Asa ca Santa vrea acum un Referendum pe tema continuarii luptei anti coruptie !
Postat 24 Ianuarie 2017, 10:57 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON