URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Octombrie 2017, 22:56

Liviu Dragnea şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua în care se împlinesc 2 ani de la tragedia Colectiv. Iordache: Asta-i viaţa

Liviu Dragnea şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua în care se împlinesc 2 ani de la tragedia Colectiv. Iordache: Asta-i viaţa foto: comisarul.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost sărbătorit luni seară, la clubul Floreasca din Capitală, de colegii de partid cu două zile întârziere după împlinirea vârstei de 55 de ani, respectiv chiar în ziua în care întreaga ţară comemorează 2 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv.

Asta-i viaţa!

HotNews.ro scrie că Antena 3, culmea, un post cunoscut pentru apropierea de PSD, a transmis imagini în direct cu ziariştii care îi întrebau pe deputaţi dacă li se pare moral ca această petrecere are loc în ziua în care se comemorează doi ani de la tragedia de la Colectiv.

"Asta este viaţa", a spus fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, sosind la reuniunea deputaţilor PSD ţinută pentru a sărbători cei 55 de ani împliniţi sâmbătă de Liviu Dragnea, răspunzând întrebării unui jurnalist privind oportunitatea evenimentului în seara când se comemorează doi ani de la Colectiv. La întrebarea dacă i se pare potrivită organizarea acestui eveniment în seara în care este comemorată tragedia de la Colectiv, Florin Iordache a răspuns: "Sunt două lucruri diferite".

Mediafax.ro scrie că, la observaţia că sunt oameni care plâng în această seară, iar alţii petrec, Iordache a comentat: "Păi, asta este viaţa." Florin Iordache a fost ministru al Justiţiei în guvernul Grindeanu el promovând în Guvern OUG 13. În urma protestelor, el a fost nevoit să demisioneze.

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat luni după-amiază, la Parlament, că urmează o întâlnire a aleşilor sociali democraţi prilejuită de ziua lui Liviu Dragnea. "Suntem cu toţii, membrii grupului PSD din Cameră, invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulţi Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare", a declarat preşedintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere.

Întrebat de jurnalişti dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: "Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv".

HotNews.ro scrie că un alt deputat a părut destul de încurcat de întrebările ziariştilor, afirmând ca în Camera Deputaţilor a fost ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Colectiv, înainte de a lămuri: "Eu zic că avem decât o întâlnire".

"Nu comentez"

În ciuda declarațiilor făcute de colegii săi de partid, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că întâlnirea social democraţilor la un club în Floreasca nu are loc în cinstea zilei sale de naştere, ci este una de socializare, răspunzând la o întrebare legată de oportunitatea unei petreceri în ziua în care se împlinesc doi ani de la Colectiv

"Nu a fost dată (n.r. petrecerea) în cinstea zilei mele de naştere, ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare zi de luni colegii deputaţi sau senatori se reunesc pentru socializare. Am înţeles că este ziua lui Gabi Petrea. Remarc că şi acum sunt unii care se folosesc de moartea acelor copii", a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă este oportună această întâlnire în ziua în care se comemorează moartea victimelor din Colectiv, Dragnea a răspuns scurt: "Nu vreau să comentez".

Liderul PSD a precizat că în şedinţa coaliţiei de luni seara a pus problema prelungirii termenului de acordare a ajutoarelor acordate victimelor din Colectiv. "Am discutat în coaliţie, l-am rugat pe premier şi el a fost de acord ca în perioada următoare să adopte Ordonanţă de Urgenţă să se prelungească termenele prin care bugetul de stat să suporte cheltuielile pentru victimele de la Colectiv. Mai e nevoie de tratamente în continuare şi în 2018", a menţionat Liviu Dragnea.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Colectiv, 64 de oameni au murit şi alţi peste 100 au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma arsurilor suferite.

După apariţia ştirilor privind întâlnirea deputaţilor PSD, pe grupul de Facebook "Corupţia ucide", a fost convocat un protest în faţa clubului în care s-au adunat social-democraţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
@tds
Chris, o fi pro prieten ori un TSDist in persoana lui Mang junior, username e doar un joc de litere. Si daca esti TSDis esti postac pt ca iei tu ceva bani acolo de la partid. Aplaudaci li se zicea pe vremea celui ca carui conducere o promovați prin partidul si spalaturile mentale a celor care il compun. Iar eu, nu am aparut din neant, doar stii vorba aia..."orice nas isi are nasul"
Postat 03 Noiembrie 2017, 06:21 de poiu
@TDS
si daca esti platit in nasturei tot postac se numeste. cum demonstrezi tu ca nu a fost dracnea acolo? doctrina doctrina...
Postat 01 Noiembrie 2017, 10:36 de User anonimizat
DIN NEANT A APARUT POIU
@poiu: Și-acum " urlu " la fel! Postac înseamnă să fii plătit pentru a comenta într-un anume fel! Să demonstreze cineva că iau bani pentru comentarii! Eh, dacă ceea ce scriu din CONVINGERE pro PSD ALDE pare a fi ' POSTACEALA ' asta e! Poate și eu am impresii similare în celălalt sens!
Postat 31 Octombrie 2017, 21:17 de TDS
Alo?
Colectivul a fost un scandal tragic menit sa pice Ponta!CE TOT O LALAITI?iAR ZIUA LUI dRAGNEA N-ARE NICI O LEGATURA CU TRAGEDIA DIN cOLECTIV...!
Postat 31 Octombrie 2017, 18:10 de grigore
@TDS
Si tu stii asta pentru ca . . . Mai urlai acu vreun an ca nu esti postac PSDist, dar se pare ca ori ai schimbat macazul ori esti undeva la mijloc, si te dai cu cine e la putere. Oare e sanatos pentru tine stilul asta de schimbism? Si tu compari o petrecere cu o nunta? Eu zic sa cauti ajutor, te ajut cu un psiholog pro-bono, nu te costa nimic, si nu, nu glumesc!
Postat 31 Octombrie 2017, 08:27 de poiu
Dacnea
Acum ca dracnea e un drac de om o stim si simtim, de aceea isi sarbatoreste ziua oadata cu draceala de la colectiv. Aia acol si-au dat foc singuri si acum plangem de ni se rupe burta! Asta au cautat asta au gasit! Auzi: ingeri in manifertari sataniste! Bai de unde scot astia asemenea chestii. Si popi au vina lor ca au pus botul la sfintitul tuturor budelor si au fost obligati sa tina slujbe si in carciumi de dragul populatiei atee!
Postat 31 Octombrie 2017, 08:22 de scortosul
Nesimtire crasa.
Dragnea si liderii PSD au fost acolo, i-am vazut la tv au dat interviuri inclusiv Dragnea. Au sarbatorit luni in timpul serviciului si nu sambata in timpul liber, 2 ani de la traqgedia Colectiv nu inseamna nimic pt. ei cat timp zilnic mor cel putin 60 de nevinovati in spitale, accidente de circulatie, crime...datorita incompetentei si coruptiei celor de la conducere."Asta-i viata" vorba lui Ciordache.
Postat 31 Octombrie 2017, 08:20 de Ducustrigacucu
FAKE NEWS
Dragnea nici măcar nu a fost acolo! Iar Iordache a spus: " Asta e viața " în urma insistențelor unui jurnalist! Dar Primarul din MM cum și-a permis să facă nuntă în preajma comemorării?
Postat 31 Octombrie 2017, 08:04 de TDS
?
Un articol fara sens..!
Postat 31 Octombrie 2017, 06:19 de grigore
super
lasa ca facem catedrala
Postat 30 Octombrie 2017, 23:40 de Rumanu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON