URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Ianuarie 2017, 14:18

Avocat club Bamboo: Focul a fost pus de persoane din afara clubului

Avocat club Bamboo: Focul a fost pus de persoane din afara clubului sursa foto: www.news.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Avocatul reprezentanţilor clubului Bamboo, distrus complet de un incendiu în dimineaţa de sâmbătă, susţine că focul a fost pus intenţionat. Cătălin Dancu a spus că angajaţi ai clubului au văzut persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită în ultima perioadă ca depozit, scrie news.ro

”A avut loc o audiere despre cum au decurs evenimentele în acea seară, s-au lămurit şi procurorii despre măsurile de protecţie şi siguranţă din club. Datele confirmă că incendiul a fost pus din zona fostei săli de fitness de către persoane necunoscute aflate în acea zonă. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă. Nu este adevărată nicio susţinere privitoare la faptul că incendiul ar proveni ca urmare a fumatului în incinta clubului. Toţi angajaţii au intervenit şi persoanele clienţi care fumau fie imediat au fost obligaţi să stingă ţigările fie au fost evacuaţi, pentru că clubul Bamboo deţine un loc privat în care se poate fuma conform standardelor, deci nu era nevoie să se fumeze în club”, a afirmat Dancu după audierile de la Poliţia Capitalei.

Întrebat dacă există înregistrări ale camerelor de supraveghere care să confirme aceste acuzaţii, avocatul a răspuns: ”Asta se cere acum de către procurori. Am dat nişte date şi informaţii faţă de persoane pe care noi le considerăm ca şi echipă de lucru străine clubului. Era un alt eveniment în ballroom-ul alăturat clubului, fosta sală de fitness. Toate datele duc în acea direcţie pentru izbucnirea incendiului”.

Procurorii şi poliţiştii au mers duminică la clubul Bamboo, dar nu au putut intra. Pompierii nu au declarat încă incendiul lichidat, pentru că există riscul reaprinderii flăcărilor.

Anchetatorii le-au declarat jurnaliştilor că iau în calcul toate variantele privind izbucnirea incendiului, dar deocamdată nu au indicii că ar fi vorba de o mână criminală.

Citeşte pe această temă şi articolul: "Clubul Bamboo nu avea nici autorizaţie de funcţionare, nici autorizaţie de securitate la incendiu"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Acelasi scenariu..
...Se repeta Colectivul...Trebuia o agitatie ,poate pica iar primul ministru!Lucreaza ciuma galbenaaa chiar daca e frig si zapada afara...Chiar crede cineva ca mai merge si aici aceeasi reteta???????????
Postat 23 Ianuarie 2017, 06:54 de grigore
Cine a pus focu în club ala a fost om nebun
Bistos eu zic ca e mâna lu Coldea aceasi vrăjeală că în 2005 prea puțin îmi pasă că a pus sau nu cineva foc important este ca nu au fost victime si inca ceva dece funcționa dacă nu avea autorizație ( constructie pompieri mediu ect.) dece nu era închis dece se fuma înăuntru dacă legea interzice acest lucru .Persoane necunoscute pe restu clienților ii cumostea pe toți numai aii erau necunoscuți sigur probe canci da iar teoria conșpiratiei servita fraerilor a pus cineva foc gata am găsit vinovatub botezatu urlă tare ieri la tvu ca totul era în regulă ca erau indicatore din alea Iesire de urgenta numa dupa trei sticle de votka ceva faina pe mustati ci le_a mai vazut ori se pare că autorizatii ioc a mințit un pic nu ?pa_i se poate tovarășe chiar suntem cu toți prosti isu spune că nu putea închide clubu legea zică că da Trăiască Romania.
Postat 22 Ianuarie 2017, 17:12 de sss
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON