URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Noiembrie 2017, 19:24

Reţeaua mobilă Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Reţeaua mobilă Telekom Romania a obţinut cel mai mare scor pentru serviciile de date în urma testelor de performanţă asupra tuturor reţelelor mobile din România derulate în luna august a acestui an de către auditorul independent P3 communications. Telekom Romania a obţinut cel mai mare scor, 508 din 600, pentru serviciile de date mobile. Scorul P3 reprezintă o metodă de punctare acceptată universal şi aplicabilă la nivel internaţional pentru a evalua calitatea şi performanţa reţelelor.

În momentul în care a declarat #Netliberare pentru toţi utilizatorii din ţară, Telekom Romania a trebuit să se asigure de faptul că deţine cele mai bune şi mai fiabile mijloace pentru a suţine această revoluţie a internetului la purtător. De aceea, expansiunea reţelei mobile a reprezentat o prioritate a ultimilor ani, pentru a face posibile servicii de internet mobil fără egal.

În mai puţin de un an Telekom Romania a dublat acoperirea LTE, a continuat iniţiativele de modernizare şi de optimizare a reţelelor mobile şi au fost accelerate planurile de extindere a acoperirii. Efectul a fost vizibil, astfel încât Telekom Romania le poate oferi clienţilor săi cea mai bună experienţă de utilizare a serviciilor de internet mobil.

Campania de testare derulată de P3 communications a confirmat ceea ce Telekom Romania şi-a propus. Certificatul acordat demonstrează performanţa bună a reţelei de date mobile a Telekom Romania în ceea ce priveşte o serie de indicatori cheie care previzionează o experienţă superioară a clienţilor în utilizarea serviciilor de date de la Telekom. Astfel, Telekom Romania a obţinut cea mai bună performanţă pentru conţinutul video de pe YouTube, prin cel mai scurt timp, în medie, de afişare a conţinutului video pe ecranul utilizatorului.

Campania de testare s-a derulat între 11 şi 31 august 2017 pe un eşantion reprezentativ la nivel national şi a acoperit toate tipologiile geografice şi administrative reprezentative precum oraşe mari (inclusiv Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Suceava, Brăila, Tulcea), oraşe medii şi mici (precum Aiud, Turda, Paşcani, Vaslui, Cernavodă, Tecuci, Sebeş, Dej şi multe altele), precum şi pe drumurile de legătură dintre acestea, selectate de P3 communications în acest scop.

În prezent, reţeaua 4G a Telekom Romania acoperă 98% din populaţia urbană şi 83% din întreaga populaţie (urbană şi rurală). În plus, clienţii Telekom care nu se află în zone cu acoperire 4G se pot bucura de experienţa 4G datorită conexiunii avansate ce foloseşte tehnologia 3G HSDPA, care permite viteze de până la 43,2 Mbps. 

Nu în ultimul rând, Telekom Romania în parteneriat cu Ericsson, a realizat la Bucureşti prima demonstraţie live a capabilităţilor tehnologiei 5G din Europa de Sud-Est, în iunie 2017.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON