URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Ianuarie 2017, 16:17

Melania Trump, eclipsată de un consilier al preşedintelui şi haina sa Gucci în stil militar (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La ceremonia de învestire a preşedintelui SUA Donald Trump, noua primă doamnă a Americii, Melania Trump, a fost pusă într-un con de umbră de Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui.

Utilizatorii de Facebook şi Twitter din întreaga lume, dar şi revistele de fashion, o laudă pe Kellyanne pentru alegerea ei: o haină Gucci în stil militar. În valoare de 3.600 de dolari, ţinuta a amintit de perioada Revoluţiei Americane.

În schimb, Melania a optat pentru o rochie bleu din caşmir, creată de Ralph Lauren, inspirată din ţinuta purtată de Jackie Kennedy, în 1961. Soţia preşedintelui a purtat o pereche de pantofi cu toc şi o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare.

Presa internaţională mai scrie că albul a fost dominant la ceremonia care a avut loc vineri la Washington. Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA, care deţine şi o linie vestimentară, a purtat un costum cu pantaloni semnat Oscar de la Renta. Tiffany Trump, cealaltă fiică a preşedintelui, a purtat o haină albă peste o rochie de aceeaşi nuanţă.

La primul dans al noului preşedinte cu soţia lui, Melania Trump a ales şi ea o rochie albă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
A message for Melanija Knavs - GOD bless USA, USE (United States of Europe) and, first, TERRA!
I. ”În 2015, întrebată despre campania prezidențială a soțului, Melania a spus, "Eu l-am încurajat pentru că știu ce va face și ce poate face pentru America. El iubește poporul american și vrea să-l ajute."[40] Când a fost întrebată de către New York Times care ar fi rolul ei în cazul în care Trump va deveni președinte, Melania a răspuns: "Aș fi foarte tradițională. Ca Betty Ford sau Jackie Kennedy. L-aș sprijini."[15]” [sursa: Wikipedia] 1. O Primă Doamnă puternică, de bună credinţă, de origine europeană şi inteligentă, a SUA = O lume mai bună. II. ”La ceremonia de învestire a preşedintelui SUA Donald Trump, noua primă doamnă a Americii, Melania Trump, a fost pusă într-un con de umbră de Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui.” 1. O comparație ridicolă, nu numai din punct de vedere al hainelor purtate de către cele două doamne.
Postat 21 Ianuarie 2017, 21:26 de stefan
Un Puric, doi Purici
Pic de compasiune n-ai, ce vrei mai tipic ptr. un criptocomusist ?! Manca-te-ar puricii sa te manance , tovarrrase !
Postat 21 Ianuarie 2017, 18:50 de Iness
@ TDS !
PS .DE cand te "citesc " numa A.B.C.D kkmak etc, numa fanatism cica de stanga pentru a face propaganda unor nulitati oradene/bihorene/ nationale. Acuma te legi de proletariatu care v-a sustinut si va sustine in continuare pe motiv ca ar fi , te citez "incult ". Cine esti tu oare ?! Sau cine te crezi tu oare ?! Hai, mai loveste in noi, muncitorimea tembela in ochii tai, noi intoarcem si celalalt obraz , asa ca-n textele sfinte... Rusine, tovarrrrase !
Postat 21 Ianuarie 2017, 18:42 de Iness
@ TDS
Atunci lasa-ma in ghinionu meu si vezi-ti de-ale tale ! Succes !
Postat 21 Ianuarie 2017, 17:58 de Iness
!!!
@Iness : GHINION !
Postat 21 Ianuarie 2017, 17:53 de TDS
@TDS
Poate te consoleaza faptu ca si eu iau buline zilnic de 3 feluri deocamdata. In total 6 (sase ) buline pe zi ptr. nervi slabiti... Sper ca te-ai clarificat acuma !
Postat 21 Ianuarie 2017, 17:40 de Iness
SI FLORIAN A ZIS:
Bine@titel ! Pe loc repaooos !
Postat 21 Ianuarie 2017, 17:32 de TDS
De gustibus no,n disputandum
Amandoua sunt mortale, nu stiu ce comparatia su+++ s-a facut aci.
Postat 21 Ianuarie 2017, 17:22 de Iness
@TDS
Asa e, toarsu ! Sa trrraiti!
Postat 21 Ianuarie 2017, 16:39 de titel
NO...
Eu zic ca a stralucit ! O tinuta impecabila ! Peste genunchi, nu ca alte....prime doamne !
Postat 21 Ianuarie 2017, 16:26 de TDS
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON