URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Iunie 2018, 00:47

Orădeanul Emil Rengle a câștigat finala concursului Românii au talent 2018. Premiul: 120.000 de euro! (VIDEO)

Orădeanul Emil Rengle a câștigat finala concursului Românii au talent 2018. Premiul: 120.000 de euro! (VIDEO) foto: Facebook / Andra
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădeanul Emil Rengle a câştigat, vineri seară, finala concursului Românii au talent 2018, de la Pro TV.  Publicul a decis, iar în urma voturilor Emil Rengle este cel care pleacă acasă cu suma de 120.000 de euro. 

Dansatorul s-a făcut remarcat încă de la prima sa apariţie în cadrul emisiunii, dansând pe tocuri şi aducând un show incendiar în faţa publicului şi a juriului.

Vineri seară, el a dansat din nou pe tocuri şi pe deasupra legat la ochi, ceea ce i-a atras atât aprecierile juriului, cât mai ales ale telespectatorilor. 

Vezi mai jos momentul Rengle!

"Nu am văzut în viaţa mea pe cineva care să danseze atât de bine", a spus Andra.

"Dincolo de manifestul excepţional pus în scenă de tine, cred că am asistat la cel mai spectaculos moment dintre toate finalele din cele 8 sezoane de până acum. Iar asta nu poate avea decât o singură explicaţie: eşti un dansator peste măsură de talentat", a spus Andi Moisescu.

De altfel, Rengle a câştigat şi Premiul pentru Originalitate al emisiunii, în valoare de 10.000 de euro.

Vezi mai jos momentul desemnării câștigătorilor!

Orădeanul Emil Rengle este cunoscut drept "coregraful vedetelor", lucrând de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam şi Corina. De asemenea, el a avut mai multe proiecte şi în alte ţări, lucrând inclusiv cu coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami.

Totodată, Emil Rengle a fost și coregraful principal al unei alte emisiuni de la ProTV, Vocea României. El este şi cântăreţ.

La începutul acestui an, Rengle a făcut o mărturisire fără perdea şi fără precedent pentru lumea artistică din România, spunând că este bisexual. De altfel, inclusiv prin dansul de vineri seară, acesta a făcut aluzie la dezvăluire, ca un manifest, îndemnând la toleranţă.

Este pentru prima oară când "Românii au talent" a fost câştigat de un moment de dans.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Mizerabil
Urmarind-o pe pustioaca de 11 ani, finalista si ea, intelegi mai profund josnicia acestui show: au ales un profesionist LGBT pentru ca după plecarea lui Edi Stancu la echipa Antenei 1, Rengle a fost desemnat, în septembrie 2014, coregraful baletului ProDance, care evoluează în show-ul „Vocea României“, in dauna un copil nevinovat plin de talent!
Postat 05 Iunie 2018, 12:57 de autentic
dovada clara
iata dovada clara ca totul se aranjeaza, inclusiv la romanii au talent. au fost cel putin zece concurenti cu mult mai talentati decat asta. mare nedreptate s-a facut.
Postat 02 Iunie 2018, 09:21 de User anonimizat
ce oameni
asta da om asta da promovare a moralitatii nu contest valoarea artistica a acestui personaj da sa dai premuil unu om care a inventat dansul sublim pe tocuri mi se pare cam mult. Probabil ca asta e un talent dar nicidecum un talent de promovat sau dat exeplu copiilor . Asa Nu.
Postat 02 Iunie 2018, 09:05 de oradea
Apel la toleranță sau promovare?!
Curioşii pot citi despre tolerarea din Sodoma şi Gomora, despre cum tolerarea a devenit normalitate iar mai apoi obligativitate!!!
Postat 02 Iunie 2018, 08:04 de bde
Vai de noi
Fereascá dumnezeu......
Postat 02 Iunie 2018, 01:27 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON