URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Mai 2016, 13:10

Un orădean la Cannes: Coregraful Emil Rengle, la conferinţa anuală a Warner Music Group (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Coregraful şi dansatorul orădean Emil Rengle, care anul trecut s-a lansat şi pe piaţa muzicală din România, a fost unul dintre cei doi români invitaţi să participe la conferinţa internaţională Warner Conference de la Cannes, oganizată an de an de una dintre cele mai prestigoase case de producţie din lume, Warner Music Group.

Emil a mers la Cannes împreună cu artista Anca Pop, cunoscută din spectacole cu Goran Bregovic, ei fiind singurii români invitaţi să participe la această conferinţă.

"Cei doi au primit invitaţia chiar de la proprietarul Warner Music Group, Len Blavatnik, care s-a arătat interesat de o colaborare pe termen lung cu cei doi. Alături de Anca Pop şi Emil Rengle, la conferinţa anuală organizată de Warner Music Group, au mai participat şi artişti precum Dua Lipa, Charlie XCX sau Icona Pop. Astfel, cei doi au fost singurii reprezentanţi ai ţării noastre la un eveniment de gală dedicat unora dintre cei mai buni şi apreciaţi artişti din întreaga lume", se arată într-un comunicat de presă semnat agenţia de PR Republika.

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului artişti celebri precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran.

Anca Pop şi Emil Rengle au intrat în atenţia publicului internaţional datorită videoclipurilor şi show-urilor extravagante şi chiar excentrice pe care le realizează, ei semând, în România, cu Roton, singura casă de discuri care are drepturi depline pentru muzica şi artiştii de la Warner Music Group, pe teritoriul ţării noastre.

Fost dansaror al trupei orădene M&Q, Emil Rengle este unul dintre cei mai talentaţi coregrafi şi directori artistici români ai momentului, perfecţionându-şi tehnicile de dans alături de la coregrafi celebri în cadrul unora dintre cele mai mari şcoli de dans internaţionale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

Orădeanul a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA. De asemenea, Emil a fost coregraful oficial al emisiunilor "Romanii Au Talent" şi "Vocea României".

În 2015, Emil s-a lansat şi pe piaţa muzicală din România cu un proiect muzical inedit: Rengle. Artistul şi-a făcut debutul în cadrul festivalului muzical Untold, iar apoi a luat cu asalt piaţa muzicală internaţională, susţinând o serie de show-uri în Europa şi Asia.

La rândul său, Anca Pop este o cântăreaţă canadiană de origine română care în 2012 şi-a lansat albumul de deput în colaborare cu Goran Bregovic. Artista a devenit cunoscută la nivel internaţional şi pentru participarea la numeroase concerte alături de muzicianul bosniac.

Anca Pop a intrat în atenţia publicului român cu piesa "Free Love" care s-a bucurat de multe reacţii pozitive din partea acestora. În 2016, Anca Pop a revenit cu o piesă la fel de veselă şi senzuală: "Super Cool" care se bucură de succes pe teritoriul Europei şi Asiei.

Citiţi pe această temă şi articolul Stăpânul mişcărilor: Orădeanul Emil Rengle este coregraful unor vedete precum Inna şi Antonia (FOTO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Doamna Toanta
Da' doamna asta ce-i cu baloanele asa la vedere? Nu i-au mai incaput in rochie? Aaaaa, de fapt e blonda, acolo e inteligenta ei, in silicoane!
Postat 24 Mai 2016, 15:45 de Bubu
Showman
N-ar putea-o convinge baiatu asta pe doamna asta sa -l aduca pe Goran Bregovici in concert si la noi aci la bihoreni ? Ne-am saturat de muzica populara si alte concerte de doi bani.
Postat 22 Mai 2016, 18:57 de User anonimizat
Blonda
Pe blonda ,am vazut-o pe Borsului la produs.
Postat 22 Mai 2016, 17:14 de Citizen
?!
Băi, ce * de muzică și dans îs astea?! Apoi, dacă treburile astea-s premiate, atunci nu mă mir că Europa nu mai deosebește stânga de dreapta, binele de rău, și migrația musulmanilor de securitatea europeană. Ne-am fript.
Postat 22 Mai 2016, 16:18 de Shogun
ne-am mandri cu cultura, dar daca pornografia asta e cultura premiata
Vezi poza de la articol si vezi cultura promovata de stat si de Europa. Jalnic.
Postat 22 Mai 2016, 14:44 de unu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON