URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Ianuarie 2017, 14:19

O fostă Miss Ungaria susţine că preşedintele ales al Americii, Donald Trump, i-a făcut avansuri la Moscova, invitând-o discret în camera lui de hotel (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-ar fi făcut avansuri fostei Miss Ungaria, Sarka Kata, în urmă cu aproape patru ani, după cum susţine aceasta.

Frumoasa unguroaică a povestit anul trecut, într-un show TV, că Donald Trump a abordat-o în 2013, la Moscova, unde se desfăşura concursul Miss Univers, şi că - după ce a întrebat-o cine e - i-a dat cartea lui de vizită şi i-a spus numărul camerei de hotel în care e cazat.

Sarka Kata a făcut afirmaţiile în emisiunea "Kasza Taxi", în timp ce se plimba cu maşina prin Budapesta cu prezentatorul acesteia.

"Eram în Russia la finala Miss Universe. Un bărbat s-a apropiat de mine, mi-a luat mâna şi m-a tras spre el, întrebând: Cine eşti?", a povestit fosta Miss Ungaria. Bărbatul era înconjurat de bodyguarzi, şi-a mai amintit ea. "A întrebat în engleză şi am fost atât de jenată încât n-am putut să zic altceva decât: Ungaria!", a povestit Sarka Kata în emisiunea difuzată la începutul anului 2016.

Continuându-şi povestea, preluată de mai multe site-uri americane, Sarka a mai susţinut că Donald Trump i-a dat cartea lui de vizită şi i-a sugerat să-i viziteze camera de hotel. "Mi-a dat cartea lui de vizită cu numărul său privat de telefon şi mi-a spus în care hotel şi în ce cameră stă. Numele bărbatului e Donald Trump", a susţinut frumoasa unguroaică, adăugând că, totuşi, Trump nu e genul ei.

Declaraţiile fostei Miss Ungaria, la minutul 5.50:

În 2013, Donald Trump s-a aflat, într-adevăr, la Moscova pentru concursul Miss Universe, organizat de o companie de-a lui în perioada 1996-2015. În urmă cu patru ani - când interacţiunea ar fi avut loc, după spusele unguroaicei - Donald Trump era căsătorit cu Melania, a treia lui soţie.

Declaraţiile fetei au reapărut în atenţia publică, în contextul în care, recent, un site american, BuzzFeed, a publicat documente neverificate, potrivit cărora Kremlinul ar deţine informaţii şi materiale video compromiţătoare despre preşedintele ales al americanilor, inclusiv un video scandalos filmat într-o cameră de hotel din Moscova.

În prima lui conferinţă de presă de după alegeri, Donald Trump a negat afirmaţiile şi a contestat aşa zisele documente care ar fi fost adunate de un fost membru al serviciilor secrete britanice.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
@TDS
Ba, la cat de criptocomunist esti, tre sa stii macar atata lucru ca noi, proletarii si taranii va ducem pe voi in spate, toate elucubratiile voastre de intelectuali, filosofie de zero bani zero Karate etc tot ce va mai trece prin capu vostru din nori, de zeci si zeci de ani ! Fara noi mureati de foame , intelectuali de 2 (doi) bani ce sunteti. Numa gura-i de voi !
Postat 15 Ianuarie 2017, 18:13 de Iness
@TDS
Ba, cum iti permiti ?! Intelectualu su*** ce te crezi ! Ce, daca n-am n-am studii superiore ca tine , tre sa ma tratezi in halu asta ?! Imi mai cedeaza si mie stomacu, ce, n-am voie ?! Auzi, intelectualu ' lu peste imi da mie sfaturi... Vezi-ti de-ale tale frustrari incessante.
Postat 15 Ianuarie 2017, 18:00 de Iness
SFAT
@Iness: Daca iti vine baga un deget pe gat ( gen deep throat ). Vei reusi garantat ! ( Asa garanteaza unii, eu nu ma pot pronunta...).
Postat 15 Ianuarie 2017, 14:46 de TDS
*
Imi vine sa vomit, scuze !
Postat 15 Ianuarie 2017, 14:34 de Iness
NEM TUDOM A NEVED...
...cheama...
Postat 15 Ianuarie 2017, 14:32 de TDS
!!!
Ha ha ha ! Cum o chrama...Acum un minut i-am scris pe FB ! Jur !
Postat 15 Ianuarie 2017, 14:31 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON