URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 August 2011, 09:01

Vremea brandurilor mari a venit: de săptămâna viitoare, avem Zara la Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Toamna aceasta aduce o briză nouă pentru Lotus Center, dar mai ales pentru orădeni. După ce până acum evenimentul a fost doar la nivel de zvon, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa îşi deschide primele magazine din oraşul de pe Criş cu un super show pe parcursul unei zile întregi!

"Magazinele Zara, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius, cele mai populare mărci din concernul Inditex, vor fi inaugurate la Lotus Center joi, 8 septembrie, de la ora 12, iar apoi, până la ora 20, DJ renumiţi precum Vali Bărbulescu, Almud şi Konstantin îi vor întreţine pe clienţii centrului comercial într-un show electrizant susţinut sub cupola Lotus Center", se arată într-un comunicat al centrului comercial.

Inditex (INdustrias de DIseno TEXtil) este o companie producătoare de haine din Spania, controlată de cel mai bogat om din această ţară, Amancio Ortega. Este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa şi între cele mai mari din lume.

Grupul este prezent în România cu şapte mărci - Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti şi Zara Home - şi a ajuns deja la un total la peste 50 de magazine. Brandul Zara este cel mai important din portofoliul Inditex la nivel local, aducând companiei profituri de zeci de milioane de euro.

Concernul are deschise peste 5.100 de magazine în 77 de ţări şi are peste 120.000 de angajaţi.

După cum se ştie, Lotus Center a început pregătirile pentru a-şi primi noii membri ai "familiei" încă din primăvară, când a intrat în cel de-al treilea proces de extindere. Centrul comercial se reorganizează, oferindu-le clienţilor săi spaţii comerciale mai mari, mai prietenoase, cele mai noi mărci de renume care intra din nou, prin intermediul lui, în premieră pe piaţa orădeană şi mai multe variante de petrecere a timpului liber.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
CAND
cand vreti sa inbunatatiti mancarea de la restaurant si de la bufet?DE CE IN UNGARIA SE POATE???VAI SI AMAR
Postat 30 August 2011, 16:10 de 1
vreau KFC unde este?
nu sunteti normali la cap pe astia gratis trebuia sa i lasati va aduceau clientii asa merg la TIAGO, ce management prost faceti prin exclusivitatea atrageati clienti, nu se compara KFC cu Mc Donalds, sau cu restaurantele din LOTUS intoadeauna fluxul cantitataiv atrage si calitatea uneori ma intreb cum puteti fi asa de prosty?
Postat 30 August 2011, 12:45 de anka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON