URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 August 2012, 14:29

Oradea nu doarme: Connect-R cântă în The One

Oradea nu doarme: Connect-R cântă în The One INSOMNIACUL. Ştefan Mihalache, alias Connect-R, cunoscut datorită pieselor hip-hop cu accente R&B, a devenit idolul tinerilor după ce a lansat piesa care vara asta a bubuit din toate difuzoarele: "Vara nu dorm"
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vară de vară, tinerii caută distracţia, mai ales pe malul Mării Negre. Şi tot aşa, în fiecare sezon, câte un artist ştie să speculeze cheful lor de distracţie şi lansează câte o melodie ritmată care să condimenteze petrecerile.

În weekend, "imnul" distracţiei din acest sezon - "Vara nu dorm" - va putea fi fredonat de orădeni alături de autorul lui, Connect-R.

Spre celebritate

Connect-R, pe numele din buletin Ştefan Mihalache, este de mult cunoscut între iubitorii de muzică de club. De curând, însă, celebritatea cântăreţului în vârstă de 30 de ani a ajuns la un alt nivel.

Artistul şi-a început cariera ca dansator, abia în 1997 înregistrând prima sa melodie. În 2005 a reuşit să intre în atenţia publicului larg în urma colaborării cu trupa RACLA pentru single-ul "2 în 1", al cărui videoclip a fost regizat de bihoreanul Marian Crişan, autorul atât de premiatului "Morgen".

Un an mai târziu, Connect-R a colaborat cu Arsenium (fost component al trupei O-Zone) şi Natalia Gordienko la piesa "Loca", aleasă să reprezinte Republica Moldova la Eurovision. În 2007 a ajuns vedetă, luând cu asalt topurile ca artist solo cu melodia "Dacă dragostea dispare", la care a colaborat şi Alex Velea.

"Sunt ţigan!"

Ascensiunea lui Connect-R a continuat, iar în 2010, după ce a lansat un alt hit, "Burning love", în videoclipul căruia îşi arată atât talentul de dansator cât şi muşchii (ca bonus pentru fane), rapperul a câştigat premiul pentru "Cel mai bun cântec" la Romanian Music Awards. Când a urcat pe scenă pentru a-şi ridica trofeul, cântăreţul a dezvelit un tricou inscripţionat cu mesajul-dezvăluire "Sunt ţigan!".

De altfel, Connect-R şi-a recunoscut de mai multe ori apartenenţa la etnia romă şi a susţinut că este şi mândru de asta. "Sunt un ţigan care şi-a depăşit condiţia. Este un nonsens să foloseşti cuvântul "ţigan" ca o insultă pentru oameni ca mine, care putem face lucrurile diferit. Am vrut să arăt semenilor mei că se poate şi altfel", a spus rapperul într-un interviu, arătându-se totuşi dezamăgit de romii care "stau la marginile oraşelor europene şi ne fac de râs".

Omul care nu doarme

După ce a lansat şi alte piese de succes, precum "Ring the alarm", "Still" ori "Sunshine", realizată alături de DJ Sava (intens difuzată şi în Belgia, Franţa sau Italia), popularitatea lui Connect-R a întrecut, în această vară, orice aşteptări. La propria casă de producţie, numită Rappin' On, Connect-R a lansat în luna mai piesa "Vara nu dorm", iar odată cu deschiderea sezonului estival aceasta era deja difuzată în heavy-rotation la radio şi la posturile TV muzicale. "Instigând" la distracţie non-stop, melodia a prins în special la tinerii dornici să petreacă o vară de neuitat, astfel că hitul a devenit chiar un soi de "imn".

Pentru prima oară de la lansarea piesei, Connect-R va cânta hitul live şi la Oradea, pe 31 august, unde a fost invitat de clubul The One să dea un show alături de dansatorii din trupa sa. Cei care vor să-l vadă cântând hitul verii îşi pot face rezervări la club, preţul unui bilet fiind de 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete. Spectacolul va începe cu mult după lăsarea întunericului, după ora 23, iar petrecerea va ţine până dimineaţă. Căci, este deja ştiut faptul că în această vară... nu se doarme.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON