URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Octombrie 2012, 17:58

O manelistă din Oradea a fost acceptată la X Factor (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O cântăreaţă de manele din Oradea a fost acceptată în concursul X Factor România, transmis în fiecare duminică de Antena 1. În ediţia din 14 octombrie a fost transmisă preselecţia orădencei Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum este ea cunoscută în cercurile iubitorilor de manele.

Tânăra a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită la preselecţiile care au avut loc în Cluj Napoca şi a cântat melodia "Soarele meu", de la Mandinga. Obişnuită să facă show-uri cu dedicaţii la nunţi, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii. "Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", i-a spus manelista.

Pe toată durata melodiei, orădeanca a dansat, ajungând şi lângă Dan Bittman, dar şi lângă Delia. Fata a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi. "Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea. Clauditza le-a mai spus juraţilor că ea trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Chiar dacă şi-a transformat audiţia în bairam, orădeanca a primit trei de "da" din partea juriului şi a trecut în "Bootcamp", etapa următoare a concursului. "Se vede că ai experienţă, că eşti profesionistă", i-a spus Dan Bittman.

Clauditza este cântăreaţă cu state vechi şi are lansate mai multe manele, pentru care a şi filmat videoclipuri.

Tot în ediţia din 14 octombrie, orădeanca Alexandra Broinaş, despre care juraţii au spus că seamănă cu Inna, a trecut în etapa următoare a concursului. În urmă cu câteva săptămâni, o altă orădeancă, poliţista Natalia Selegean, a reuşit să intre în acest sezon al X Factor România.

Vezi aici prestaţia "Clauditzei" la X Factor!

Citeşte şi: "Inna de Oradea i-a vrăjit pe Dan Bittman şi Cheloo şi Poliţista X: s-a făcut remarcată la preselecţiile X Factor şi a fost aleasă de toţi cei trei juraţi pentru a continua concursul

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
ADEVAR
In cadrul Conservatorului din Bucureşti precum si la alte Facultati din tara, se studaza „Maneaua ca fenomen, maneaua ca obiect de dezbatere publica“. Maneaua este un curent muzical aparut de aroximtiv doua decenii la noi in tara, obtinand un procent de 70% in randul melomanilor. In prezent maneaua este promovata cu mandrie de majoritatea posturilor de Televiziune si Radio. Deci manaua face parte din cultura poporului nostru. Nu inteleg cum un ziar local isi permite sa denigreze imaginea unei soliste, interpreta de muzica diversificata, finalista la concursul x factor. In loc sa aprciem si sa ne mandrim cu valorile pe care le avem in judet noi le defăimam. Sa va fie rusine! Stimati redactori, dati inca o data dovada de amatorism ! Sa intelegem cu totii ca vi s-au cam epuizat subiectele de presa...................
Postat 17 Octombrie 2012, 14:13 de BARBU LAUTARU
muzica pt prosti
Ne pretindem mai civilizati si mai occidentali decat "miticii", dar avem manelisti bihoreni... Maneaua = subcultura!
Postat 17 Octombrie 2012, 10:12 de M. A. Nelu
PENTRU TOTI DOBITOCII
Voi cei care o blamati, de ce va ascundeti sub identitate necunoscuta si nu aveti curajul raspunderii de a va prezenta. Asta este cel mai josnic lucru, sa blamezi o persoana dar sa nu ai curajul sa te prezinti. Sunteti niste LASI si CACACIOSI, sunteti niste lichele. De oameni ca voi trebuie sa se scape societatea asta.
Postat 16 Octombrie 2012, 16:04 de BAICU GEORGE
"Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii oameni."
"Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii oameni." lasa ca bolile venerice sunt la barbat nu la femeie ele doar taransmit :)))) poarta microbul barbatului :))) e talentata ca e inca in puteri ca oricum ca o carpa ajunge ca toti cei ce imbatranesc .Fierare re varful, culmea lui, nimeni nu este neimplinit la ce poate oferi individual in turma nu ar avloare oricum :))))turma se destrama oricum si in rest mori sau omori.
Postat 16 Octombrie 2012, 13:31 de "Toti oamenii sunt t
groaznic
o ... din Oradea asta este Claudiza, plina de boli venerice....groaznic probabil si-a aranjat cu curu intrarea la x factor, manelista de cluburi asta este si asta va ramane...mi greata...vrea sa se afirme dar e prea TARZIU CA LUMEA O CUNOASTE CINE ESTE.
Postat 16 Octombrie 2012, 12:44 de sisi
groaznic
minunat
Postat 16 Octombrie 2012, 12:42 de sisi
felicitari!!!!
felicitari clauditza esti foarte talentata
Postat 16 Octombrie 2012, 11:18 de andreeea
felicitari!!!!
sa stii ce asta denota cat de culti sunt manelistii si nu oricine poate ajunge acolo felicitari sunt mandru de tine
Postat 16 Octombrie 2012, 11:16 de adi
bravo felicitari...
o mandrie pt oradeni
Postat 16 Octombrie 2012, 11:13 de andreea
invidiosilor
foarte tare cea mai buna
Postat 16 Octombrie 2012, 11:12 de patricia
invidiosilor
mai lasati vb nu stunteti in stare de nimik doar sa vb altceva
Postat 16 Octombrie 2012, 11:10 de patricia
invidiosilor
nu vb dak nu stii nu halii mereu ce auzi de la altii
Postat 16 Octombrie 2012, 11:07 de patricia
invidiosilor
aveti tupeu sa vb de altcineva cand voi nu stiti cine sunteti?
Postat 16 Octombrie 2012, 11:06 de patricia
invidiosilor
o manelista care a terminat un liceu de muzica sectiunea canto pian ...si care poate canta cu usurinta orice gen de muzica inclusiv manele...dak va interesati mai bine ea canta la butoiul de aur doar muzica usoara...
Postat 16 Octombrie 2012, 11:03 de patricia
aa
da va mai mirati ....la ce penibili sunt antenistii...vai ,vai
Postat 15 Octombrie 2012, 23:00 de aa
aaa
clauditza:"eu cant muzica de calitate,tangouri valsuri..."minciuni....practic era o rusine sa zica ca este manelista....pitzi
Postat 15 Octombrie 2012, 22:18 de Anonimus
ohhhoo
una dinte multele curve din oradea, asta e o curva penala numa cine nu vrea nu o fute, poate ii da ceva la bitman si la chelooo si castiga Xfactor :)))))).
Postat 15 Octombrie 2012, 20:36 de juji
ce fofofofofofofo
o fofo... il da pe sapte pe DAN BITMAN e oare prima oara !
Postat 15 Octombrie 2012, 19:50 de mama mia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON