URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Februarie 2014, 12:37

Dragobete în avans: Tinerii PDL-işti au "recăsătorit" o mireasă furată de la nuntă... chiar cu hoţul ei! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vrând să marcheze sărbătoarea Dragobetelui, tinerii PDL-işti s-au întâlnit sâmbătă seară, la Cafe Paris, în Pasajul Vulturul Negru, unde au oficiat căsătorii de-o zi şi au împărţit premii tinerilor "însurăţei".

"În final, s-au adunat 32 de perechi pe care am reuşit să le căsătorim, s-au dat şampanii şi premii", a precizat BIHOREANULUI Cristian Puşcaş, preşedintele PDL Oradea.

"Ofiţerul de stare civilă" a purtat chiar panglică tricoloră, ca primarul, şi şi-a luat rolul în serios. Inclusiv Cristian Puşcaş şi soţia sa, Bianca, au fost "recăsătoriţi".

"Am avut şi o mireasă, furată de la nuntă. Am "recăsătorit-o" din nou, în aceeaşi zi, dar cu hoţul", a mai spus Puşcaş.

Cuplurile participante au fost răsplătite cu diplome şi premii. În urma tragerilor la sorţi, Mircea Gavriluţ şi Adelina Vad Horge au primit o excursie la Arieşeni, Ionuţ Boldan şi Mădălina Maghiar - o cină romantică, iar Mihai Scarlat şi Denisa Jurcău - o sesiune la frizerie şi coafură.

De asemenea, alţi participanţi la tombolă au primit abonamente la salină, bilete la film sau sticle de şampanie personalizate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
fiti mai buni.
de ce nu luati partea buna a lucrurilor? de ce trebuie sa fie totul politizat? de ce niste tineri, dornici de un pic de distractie, ca-n viata e nevoie si de asta, nu numai de lucruri strict politice nu pot s-o faca fara sa fie acuzati? viata trebuie si traita. si daca nu si-o traiesc acum, cind sint tineri si pot s-o faca cind o vor face? cindva, nici macar nu se puteau gindi la o astfel de initiativa. tinerii de azi cum pot sa-si manifeste trairile? mai sint cumva organizatii de pionieri sau utc? si doar asa pot sa-si desfasoare activitatile de zi cu zi?
Postat 24 Februarie 2014, 14:31 de liliac
Dragobete
Pentru actiune Felicitari
Postat 24 Februarie 2014, 11:56 de Dorel
DA Dorel
Da dorel ai dreptrate. dar hai sa lasam politica si sa ne gandim ca toti care comentam ar tyrebui sa ii apreciem pe cei tineri din PDL pentru ca au facut ceva frumos pentru alti tineri , numai k statul nu incurajeaza acest lucru si atunci trebuie ca acei tineri sa se afilieze undeva sa poata face si obtine ceva asa ca hai sa ii FELICITAM. BRAVO PDL TINERET ORADEA SI BIHOR pentru actiune Felicitari
Postat 24 Februarie 2014, 11:50 de Dorel
DA Dorel
Da dorel ai dreptrate. dar hai sa lasam politica si sa ne gandim ca toti care comentam ar tyrebui sa ii apreciem pe cei tineri din PDL pentru ca au facut ceva frumos pentru alti tineri , numai k statul nu incurajeaza acest lucru si atunci trebuie ca acei tineri sa se afilieze undeva sa poata face si obtine ceva asa ca hai sa ii FELICITAM. BRAVO PDL TINERET ORADEA SI BIHOR
Postat 24 Februarie 2014, 11:41 de X
esarfa
Atentie tineri si alesi locali esarfa de ceremonii se pune cu culoarea albastra spre interior
Postat 24 Februarie 2014, 10:51 de dorel
Ceata lui Anonimus
Pacalicii astia din PDL junior fac si altceva in afara de scenete rasuflate? Nu mai bine s-ar angaja undeva?
Postat 23 Februarie 2014, 20:15 de Cordel
COCOSanel
A fost Udrea la Oradea? Ah, nu, ca nu mai e PEdeLISTA! Am gresit!
Postat 23 Februarie 2014, 15:05 de TDS
Pacalicii astia nu stiu cum sa atraga atentia
Papagalii astia juniori din pdl, manati de grasii corupti ai partidului, fac tot felu de scenete penibile, doar doar s-or mai gasi fraieri sa-i voteze. Dupa ce ati devalizat tara, ati pus prostituate pe functii de ministru si aveti si un mega mafiot in fruntea voastra, mai vreti sa va voteze cineva ? Hai mars la groapa de gunoi a istoriei.
Postat 23 Februarie 2014, 14:31 de Socola
Au ]ncercat să-l facă pe Dragobete membru PDL!
Numai că avea deja adeziune la PMP! Distraţie cât se poate, că politică ioc!
Postat 23 Februarie 2014, 12:52 de Strattera
Dap
În concluzie... POLITICA E O... femeie ușuratică. Și nu vorbim aici doar despre PDL...
Postat 23 Februarie 2014, 12:42 de V.I.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON