URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Septembrie 2013, 10:38

De fiţe sau de musai? Mihaela Bar şi-a făcut nuntă la mall, cu 600 de invitaţi (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mihaela Bar, fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, PSD-istul Mihai Bar, a închiriat un sfert din centrul comercial Oradea Shopping City, din Calea Aradului, pentru petrecerea de nuntă, desfăşurată în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce înainte cu o seară s-a cununat civil şi religios.

Pentru eveniment, prima intrare în centrul comercial a fost "împărţită" în două: partea dreaptă, care ducea fix spre scările rulante ce urcau în zona petrecerii, a fost împodobită şi s-a aşternut un covor roşu, iar la uşa rotativă au fost puse draperii, în vreme ce pe cealaltă parte, din stânga, neamenajată în vreun fel, mai intra câte un client la cumpărături.

Invitaţii au fost conduşi la etaj, pe o porţiune de câteva sute de metri pătraţi, în zona în care odinioară se desfăşurau show-urile de K1 sau alte spectcole sportive şi cu vedere la oraş. Apropiaţii spun că mireasa a ales această locaţie deoarece nu a găsit vreun alt local în oraş care să-i fi pus la dispoziţie 600 de locuri.

Oaspeţii erau întâmpinaţi, pe un fundal asigurat de o formaţie de muzică clasică, de socrul mic, Mihai Bar, care stătea în capul scării rulante şi verifica lista invitaţilor. Mireasa a sosit în jurul orei 20.30, purtând aceeaşi rochie ca la cununie (pe care apoi a schimbat-o) şi păşind radioasă la braţul proaspătului ei soţ, Adrian Matica.

În zona desfăşurării nunţii, pe porţiunea de drum de lângă mall, circulaţia maşinilor a fost interzisă. Deşi răutăcioşii ar putea cârcoti pe seama alegerii locului nunţii - un mall - zona nunţii a fost bine delimitată, cu un "poster-draperie", plus că la OSC era şi cam penurie de clienţi dornici de cumpărături...

Bihorel le urează tinerilor însurăţei, în stilul propriu, pe blog!

Citiţi pe această temă şi articolul "Mihai Bar şi-a măritat fata: Mihaela şi-a oficiat joi seară cununia civilă şi cea religioasă (FOTO)"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
?
adica MALLusca
Postat 11 Septembrie 2013, 11:00 de Io
da da
PSD-istul Mihaela Bar? :)) bun bun
Postat 09 Septembrie 2013, 10:50 de Bihorean
satra
CENZURAT
Postat 08 Septembrie 2013, 19:11 de cioroilor
SFIDATOR
acum m-am convins ca nu publicati numai articolele care va convin OARE DE CE NU APAR TOATE, DERAJEAZA???????????
Postat 08 Septembrie 2013, 09:12 de iulia
FOARTE IMPORTANT !!!!!!!!
Tinerilor le doresc fericire, dar nu pot sa inteleg de ce este nevoie de atata TAM TAM la nuntile nu stiu cui, Mihai Bar a fost si este la fel ca si ceilalti politicieni. Despre nunta unor tineri destepti si cu mari realizari prin fortele proprii nu vorbeste nimeni. Oare e corect? Sincera sa fiu chiar nu este o problema care sa intereseze pe toata lumea , familia lor si prietenii. JENANT !!!!!!!!!
Postat 08 Septembrie 2013, 09:06 de iulia
ll
Chiar parca e mama mirelui, consumata mireasa asta:(((
Postat 08 Septembrie 2013, 08:56 de iii
superb!
Eu am fost acolo si mi s-a parut foarte fain,elegant,mirii senzationali(mai ales dansul).Sunt convinsa ca multi dintre voi habar n-aveti ce vorbiti!Cainii latra ursul merge!Au iesit din tipare si le-a mers ca pe roate!Casa de piatra dragilor!
Postat 08 Septembrie 2013, 04:01 de simona
Eu
Cuvintul musai nu e din limba romana, asa este ziaristul de doi bani?
Postat 08 Septembrie 2013, 00:32 de Eu
yyyeeeeeeeeee
Minciuna sparge case de piatra, dar alteori pretuieste mai mult ca un adevar nespus la locul lui https://www.youtube.com/watch?v=3lKMb_bI7OI
Postat 07 Septembrie 2013, 22:57 de yyyeeeeeeeeeee
LOL
mari suckersi sunteti draji bihorei...ceea ce deduc eu din poze este ca v-au tinut afara...v-au aruncat macar un ciont pe geam? ...sau barem o sticla de sampanie?....chiar si goala.:)))))))))))))altfel nu imi explic reclama gratuia pe care le-o faceti...sau nu e gratuita?nu mai pricep nimic...
Postat 07 Septembrie 2013, 19:24 de clau
Parveniti...
..parca e mama mirelui..nu mireasa...cati ani are 40?Ce vrea sa demonstreze cu nunta asta de 600 de persoane??
Postat 07 Septembrie 2013, 17:40 de Viorel
smechera lui TATA :).
ne bucuram ca EA fiica lui BAR a ajuns la acest numar de nuntasi, dar ne bucuram daca da dovada si de un cetatean model nu doar rade ca e smechera lui TATA :) care tunde fraieri :).
Postat 07 Septembrie 2013, 16:52 de felicitari
?
Nu stiam cine e Mihaela Bar...Am aflat....ok
Postat 07 Septembrie 2013, 12:06 de ioana
Fain
Chiar placut locul,o idee faina.
Postat 07 Septembrie 2013, 11:46 de otto
papa bun
locatia a fost stabilita la OSC si din motive...INTERNATIONAL-e! Nasii stiu despre ce e vorba! Una peste alta cred ca nici nu a fost rau iar cununia civila si religioasa a fost mult pete altele(am vazut tinute intr-adevar elegante iar atmosfera a fost una OK). Iar la nunta propriu-zia a fost "papa bun", foarte bun chiar!
Postat 07 Septembrie 2013, 11:32 de TDS
Chiar asa a-ti ajuns?
Hai mai fratilor ... who the f*ck cares? Sa o tina si pe luna ... is probleme mai mari in judetul asta ... nu nenorociri de nunti ... Foarte rau a-ti ajuns ... imi pare rau sa renunt si la voi ...
Postat 07 Septembrie 2013, 11:31 de ...
comentariu
PE CINE INTERESEAZA ACEST EVENIMENT??????????????
Postat 07 Septembrie 2013, 11:10 de oradean
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON