URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Iulie 2013, 09:49

Coregraful orădean Emil Rengle cheamă orădenii la un workshop în paşi de dans, alături de Alex Velea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Devenit celebru după ce s-a remarcat ca fiind cel care gândeşte mişcările de scenă ale unor artişti de renume, coregraful orădean Emil Rengle va susţine la Oradea un workshop de dans la care îl va avea ca invitat special pe Alex Velea.

Evenimentul face parte din turneul naţional al coregrafului, intitulat "The Power to be Successful", organizat de Moty Dance Studio Bucureşti, care va cuprinde şi alte oraşe, precum Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti.

În Oradea workshopul se va desfăşura luni, 22 iulie, de la ora 13, la sala de evenimente a UDMR din cadrul Ştrandului Municipal (sediul fundaţiei Mecena), iar doritorii trebuie să plătească 99 lei.

Workshopul va fi alcătuit din 3 lecţii a câte o oră şi 30 de minute, fiind format din seminarii de dezvoltare personală a dansatorilor, dezvoltare creativă , artistică şi dans. Evenimentul aduce un concept nou de workshop în România, împletind dezvoltarea personală şi psihologică a dansatorilor cu pregătirea fizică şi artistică a acestora.

""POWER" este un workshop în cadrul căruia Emil Rengle va vorbi despre cariera de dansator, despre paşii spre succes pe marile scene de dans din lume, despre pregătirea mentală şi fizică necesară unui dansator, despre inspiraţie creativă şi despre evoluţia lui în showbizul naţional şi internaţional. De asemenea, toate exerciţiile teoretice vor fi puse în practică prin dans. Workshopul va porni de la o introducere în arta dansului şi va evolua progresiv până la ultimul class, un class 100% de dans, ce va aborda ca stil, fusion stage choreo şi street funk jazz", se arată în comunicatul agenţiei de PR care popularizează evenimentul.

Emil Rengle şi-a câştigat faima coregrafiind pentru Baletul Pro Tv, Inna, Antonia, Alex Velea, Corina, Bamboo Miami Beach, XL Beach Club Dubai, International Dance Academy L.A. De altfel, orădeanul a devenit cunoscut atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, predând la şcoli de dans din România, Ungaria, Spania, Elveţia  Dubai sau L.A.

In ceea ce priveşte latura competiţională, Emil Rengle a reprezentat România la campionatul mondial de hip hop, HHI Las Vegas 2008, clasând trupa The Kittens şi şcoala de dans Moty Dance Bucureşti, pe locul 33 în lume.

Alte detalii despre workshop se pot afla de la şcoala de dans All Access Oradea, tel: 0740.044.233 sau mail: alex@allaccess.ro.

Citiţi mai multe despre Emil şi pasiunea lui pentru dans, în articolul "Stăpânul mişcărilor: Orădeanul Emil Rengle este coregraful unor vedete precum Inna şi Antonia (FOTO)"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Anonimi cu stil
poate daca-mi da el 99 de lei imi fac curaj sa-l bag in seama...
Postat 20 Iulie 2013, 16:53 de Serge
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON