URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Aprilie 2017, 17:28

Car & Truck Moto Show 2k17: Motoare turate la maxim, în parcarea Oradea Shopping City (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A fost furnicar, sâmbătă, în parcarea centrului comercial Oradea Shopping City, din Calea Aradului. Zeci de maşini, motociclete şi camioane "tunate" au adunat mii de orădeni, pasionaţi ai motoarelor, în cadrul evenimentului Car & Truck Moto Show 2k17.

Spectacolul a început sâmbătă de dimineaţă. În jurul prânzului, parcarea era plină-ochi. Muzica răsuna puternic în boxe, iar grupuri de curioşi urmăreau MC-ul evenimentului la un concurs de turat motoare.

Profitând şi de vremea foarte plăcută, oamenii au ieşit din case cu mic cu mare. Cu toate că majoritatea curioşilor păreau adolescenţi şi tineri până în 30 de ani, au putut fi văzuţi inclusiv părinţi cu copilaşi mici. Fascinaţi de "tunetele" şi chiar scânteile scoase de motociclete, micuţii tresăreau, din când în când, pentru ca apoi să aplaude amuzați.

Curioșii au avut ce să vadă: de la camioane ale căror "feţe" purtau pe ele busturi de femeie sau cap de tigru, până la moticiclete și maşini de toate mărcile, modificate complet. Tinerii nu mai conteneau să filmeze cu telefoanele mobile.

De departe, cel mai tare a ieşit în evidenţă un Mitsubishi, aşezat pe un covor roşu, transformat de cunoscutul Ervin Koszta în culori albastru marin şi verde neon, astfel încât să semene unu la unu cu maşina condusă de regretatul Paul Walker în "The fast and the furious". Maşina are încrustat pe bord inclusiv un autograf al actorului.

"Este un Mistubishi Eclipse, fabricat în 1996, este un model cabrio, cel din film a fost un coupe. Pentru că am avut această maşină în momentul în care s-a întâmplat şi tragedia cu Paul Walker, am hotărât să o modific, în memoria lui, şi să fie o maşină care să semene exact cu cea din partea I din "The Fast and the Furious". Am fost la foarte multe expoziţii cu ea şi maşina s-a bucurat de foarte mulţi fani şi succes", a explicat Ervin. De altfel, artistul a expus la OSC inclusiv un Volkswagen Beetle din 1974, un VW T1, dar şi un Austin Mini cooper 1985, care are pe el pictat portretul îndrăgitul personaj Mr. Bean, dat fiind că este maşina cu care se plimbă în filmele lui de comedie.

Inedită a fost şi o maşină "tapetată" cu grenade şi măşti în formă de cranii, un BMW fără caroserie pe partea din față, dar și un Mercedes SLS Amg.

Car & Truck Moto Show 2k17 continuă, sâmbătă şi duminică, la OSC, cu fel de fel de concursuri de drifturi, tuning sau boxe. Intrarea este liberă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
de rasul curcilor ati ajuns
Cum sa lipseasca cocalaru sef cu Eclipse de la adunarea cocalarilor. Una mai penibila ca alta.
Postat 02 Aprilie 2017, 00:12 de outernational
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON