URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Iunie 2016, 16:40

Aquapark-ul Felixarium, de la Lotus Therm, se deschide şi pentru publicul larg

Aquapark-ul Felixarium, de la Lotus Therm, se deschide şi pentru publicul larg foto: arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aquapark-ul de la Lotus Therm, din Băile Felix, singurul complex termal de 5 stele din România, se deschide pentru publicul larg. Dacă până acum era accesibil doar persoanelor care se cazau, din 4 iulie, aquapark-ul Felixarium va fi accesibil şi pentru cei care vin din afara hotelului.

"Preţul unei intrări pentru un adult va fi de 80 de lei, iar pentru un copil de 40 de lei. Programul zilnic va fi de la ora 10 la ora 18, începând cu data de 4 Iulie", se arată într-un comunicat transmis joi de reprezentanţii companiei Turism Lotus Felix, deţinătorul complexului de cinci stele.

Pentru a evita supraaglomerările, accesul va fi permis doar în măsura locurilor disponibile!

Felixarium-ul se împarte în două zone distincte: zona interioară, formată din 10 piscine de relaxare cu apă termală şi hidromasaj, jacuzzi, piscine cu peşteri şi tobogane, şi zona exterioară, care cuprinde 4 bazine de relaxare şi înot şi o zonă de plajă generoasă.

Potrivit reprezentanţilor Lotus Therm, apa termală de aici are "proprietăţi unice în lume", atmosfera fiind completată de plante luxuriante, peşteri cu izvoare termale, cascade, perdele de apă, tobogane, zone de joacă pentru copii, toate "realizate la cele mai înalte standarde pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi".

"Cele 4 cupole retractabile de deasupra piscinelor interioare lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn. Lumina solară, crepusculul, adierea vântului pătrund în Felixarium, făcându-l un punct de atracţie al hotelului Lotus Therm, indiferent de momentul zilei", afirmă comunicatul.

Cei care trec pe la aquapark au la dispoziţie şi un teren de beach volei, un Tiki Bar, un local de grill şi cochetul Gold SPA cu un design modern.

"Ritualurile senzoriale pentru faţă şi corp, masajele şi saunele vă vor răsfăţa simţurile şi vă vor îmbunătăţi starea de sănătate. Veţi fi întâmpinaţi de terapeuţi profesionişti, care vor transforma şedinţa de SPA într-o experienţă unică, de neuitat. Printre facilităţile Gold Spa amintim sauna uscată finlandeză, sauna umedă, sauna uscată infraroşu, camera de gheaţă si duşul Aventura", arată reprezentanţii Turism Lotus Felix.

Lotus Therm s-a deschis în luna octombrie anul trecut, proprietarii acestuia afirmând că este "unicul complex termal de 5 stele din România". Investiţia a fost realizată prin efortul susţinut de cei cinci acţionari - SIF Transilvania Braşov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia Bucureşti şi SIF Moldova Bacău - şi s-a ridicat la 29,3 milioane euro. Lucrările au durat mai bine de trei ani, astfel că în prezent complexul e total diferit de vechiul Hotel Lotus, închis în 2006.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
///
Privat !! nu dai bani din impozite...hai bolovanisti la comentarii/.
Postat 01 Iulie 2016, 15:56 de Tinas
@anticomunist
Total de acord cu tine! Eu personal cred ca pretul biletului este chiar prea mic
Postat 01 Iulie 2016, 13:04 de xYx
@xYx
Chiar daca nu este privat, trebuie intretinut (aquaparcul Nymphea), intretinere care, ce sa vezi, costa bani, bani pe care ii obtii fie din bilete fie de la bugetul orasului. Ai dori ca din bugetul orasului sa fie sponsorizati aia care lancezesc in strand?
Postat 01 Iulie 2016, 09:08 de User anonimizat
felixarium :))))
delfinarium :))))
Postat 01 Iulie 2016, 00:12 de ADINA
diferenta
David! Felixarium este privat, Aquaparcul nu este privat!
Postat 01 Iulie 2016, 00:10 de xYx
.
acuma nu comenteaza nimeni ca intrarea pe o zi (cu mult mai scurta decat cea de la nymphaea), o sa coste 80 de lei? asta nu e mult? doar proiectele Oradiei sunt comentate de postacii de 2 lei.
Postat 01 Iulie 2016, 00:04 de David
nu incaseaza destul?
sau is nesaturabili?
Postat 30 Iunie 2016, 18:20 de ADINA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON