URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Martie 2017, 14:19

ERA Park sărbătoreşte în stil mare: Se anunţă o atmosferă incendiară, sâmbătă, în Samba Gold Show, cu Wilmark

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De aniversarea sa, ERA Park Oradea se transformă într-un adevărat paradis al dansului şi al distracţiei pentru toate vârstele. Sâmbătă, 11 martie, centrul comercial împlineşte 8 ani, 8 ani de shopping, dar şi de distracţie şi activităţi pentru întreaga familie, astfel că va marca această zi într-un mod special.

Startul evenimentelor va fi dat la ora 12, cu un festival pentru copii, ce se va desfăşura în incinta Hypermarket-ului Carrefour. Va fi distracţie în toată regula, mai cu seamă că, la ora 14:30, toata lumea va putea să guste din tortul aniversar.

Distracţia va continua pe tot parcursul după-amiezii, iar atmosfera se va încinge treptat sub cupolă, când, începând cu ora 17.30, participanţii vor asista la o prezentare de modă, pentru ca apoi să înceapă unul dintre cele mai recente şi atractive spectatole de dans.

Este vorba de Samba Gold Show, susţinut de celebrul Wilmark. Un amalgam de veselie şi mişcări exotice cu efecte speciale, create de simpaticul dansator alături de membrii Wilmark Dance Academy, îi va ţine în priză pe cei prezenţi, într-un decor impresionant, dominat de jocuri de lumini şi culoare.

Cele două reprezentaţii ale academiei vor fi completate de un super moment cu demonstraţii de Capoeira, acompaniate de muzică live specifică, de la grupul de capoeira Alto Astral.

După show-ul de samba, spectatorii vor putea participa la sesiunea de poze şi autografe, iar de la ora 20.30 se va desfăşura marea extragere a premiilor de la tombola aniversară. Toţi clienţii ERA Park vor putea câştiga, în baza unui talon care va dovedi că au făcut cumpărături de minimum 50 de lei pe un singur bon fiscal, un coş cu produse de la Carrefour, un iPhone sau, marele premiu, un mobilier pentru living!

Aşa cum îi şade bine unei petreceri aniversare, participanţii vor fi invitaţi să servească un cocktail gratuit la show bar-ul de sub cupolă, având posibilitatea să imortalizeze momentul într-o oglindă magică. Poza va fi gratuită şi va fi gata în mai puţin de un minut.

De precizat că, pe tot parcursul evenimentului, clienţii ERA vor primi vouchere valorice dacă vor răspunde corect la întrebările puse de MC, respectiv dacă vor duce la bun sfârşit mai multe provocări ale acestuia. Pentru ca toată lumea să vadă ce se întâmplă pe scenă, întreg evenimentul va fi redat pe un ecran uriaş.

"Ca de obicei, intrarea la eveniment este liberă, aşa că vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON