URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2011, 11:02

Brigitta Balogh, vocea din Sistem

Brigitta Balogh, vocea din Sistem STAR DE EXPORT. Înainte să concerteze alături de Sistem, frumoasa Brigitta Balogh a devenit star în Ungaria, unde melodia ei "A szerelem faj" (Iubirea doare) a ajuns pe locul I în topuri
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Când era mică, visa să fie dentist, actriţă, învăţătoare, florăreasă, creatoare de modă şi cântăreaţă. Dacă s-ar fi putut, toate în acelaşi timp. Alegerea ei a fost până la urmă muzica, iar timpul i-a dovedit că nu a greşit.

La doar 22 de ani, iubita chitaristului Marius Pop este solista cunoscutei trupe Sistem, cu care a cântat în multe ţări europene.

Consacrată în Ungaria

Primele concerte ale Brigittei Balogh s-au consumat acasă, la joacă în faţa blocului şi la grădiniţă. Aşa că părinţii n-au avut încotro decât să o dea la lecţii de canto, la Palatul Copiilor, iar apoi la profesoara Meda Horjean, mentorul cunoscutului grup Meda Music. Ca orice copil promiţător, şi Brigitta a participat la festivaluri. "Am avut şi concursuri de la care m-am întors doar cu experienţă, dar şi unele la care am primit felicitări, diplome şi cupe. Din toate am învăţat ceva", povesteşte orădeanca.

Mai târziu, Brigitta a vrut să-şi testeze talentul la competiţii importante, aşa că în 2007, când se afla în vizită la sora ei, stabilită în Budapesta, s-a înscris în show-ul "Se naşte o stea", difuzat de postul de televiziune RTL Klub. Deşi n-a câştigat, nu s-a dat bătută şi a încercat din nou în 2009, când i s-a oferit şansa unei viitoare cariere. "La a doua emisiune am fost văzută de un compozitor cunoscut în Ungaria, Rakonczai Viktor, care s-a oferit să îmi scrie o piesă. "A szerelem faj" (Iubirea doare) s-a difuzat pe Music Channel Ungaria, Viva şi pe mai multe posturi de radio. Am fost foarte mândră când am ajuns pe locul I în topul Viva", îşi aminteşte interpreta.

Marius Pop.jpgVocea între băieţi

În România, Brigitta era cunoscută mai degrabă de la festivaluri precum cel de la Mamaia, unde în 2008 câştigase premiul de popularitate cu o melodie compusă de Gabriel Băruţa. Fanii o mai auziseră cântând şi la ediţia din 2008 a "Megastar", concursul difuzat de Prima TV, unde s-a înscris cu trupa "Divine", formată alături de trei foste colege de la lecţiile de canto.

Deşi juriul nu le-a agreat întotdeauna reprezentaţiile, iar fetele au fost destul de rapid eliminate din competiţie, Brigitta nu are resentimente. "Am amintiri frumoase din acea perioadă. Stăteam toţi concurenţii în aceeaşi casă, făceam ore de canto, de dans, urmam diete, făceam aerobic. A fost ca o tabără", spune orădeanca.

În urmă cu aproape doi ani, Brigitta a primit o ofertă de nerefuzat: Zoli Toth, liderul formaţiei Sistem, îi propunea să devină solista trupei. "Iubitul meu (n.r. - chitaristul Marius Pop - foto) îl cunoştea pe toboşarul de la Sistem, Claudiu Purcarin. El l-a intrebat pe Marius dacă ştie pe cineva potrivit pentru trupă, iar Marius i-a arătat videoclipul meu din Ungaria. După câteva săptămâni m-am trezit că am concerte peste concerte", îşi aminteşte cântăreaţa.

Experienţe de star

Cu Sistem, Brigitta, acum în vârstă de 22 de ani, a dat spectacole în ţară, interpretând partea vocală a unor hituri precum "Soare", "Never" sau "Boca del Inferno". Dar alături de trupa de percuţionişti la butoaie, a călătorit şi în multe ţări din Europa. Anul trecut, formaţia a fost invitată la clubul Nikki Beach, din Marbella, Spania, cu ocazia deschiderii sezonului de plajă. "A fost ca o vacanţă de lux. Eram înconjuraţi de modele de la Fashion TV, cocktailuri, fructe de mare... Concertul a fost foarte profi, cu lasere, dansatoare, tot ce trebuia", povesteşte orădeanca.

Tot în cadrul "experienţei" Sistem, a avut ocazia să urce pe aceeaşi scenă cu trupe celebre. Spre exemplu, în acelaşi an 2010, la festivalul "Balcanic Party" organizat în Letonia, formaţia s-a numărat printre invitaţii speciali, alături de celebrul DJ ATB şi de The Rasmus. "A fost o experienţă remarcabilă, pentru că noi am cântat chiar după ATB", spune solista.

Iubire muzicală

De ceva vreme, Brigitta a părăsit oraşul natal pentru Capitală, acolo unde locuieşte şi iubitul ei, chitaristul Marius Pop. Spune că mulţi prieteni orădeni s-au mutat şi ei în Bucureşti, aşa că nu duce lipsă de companie. "Primele luni au fost de acomodare, stăteam mai mult pe acasă şi îmi era un pic frică. Dar am dat numai de oameni buni şi prietenoşi", zice tânăra.

Chiar dacă nu vrea să povestească prea multe despre relaţia ei, recunoaşte că îl iubeşte mult pe Marius şi că e tare mândră de el. "Nu pot să ascund faptul că sunt fericită alături de el şi sunt foarte mândră că a ajuns în finala concursului Guitar Idol de la Londra. Îl consider cel mai bun chitarist de pe Pământ", îl laudă fata. În ce priveşte propria-i carieră, Brigitta lucrează acum, cum altfel, la un nou proiect, pe care-l ţine deocamdată doar pentru ea. Spune numai că e încă un pas către împlinirea visului ei cel vechi: de a trăi în cântec...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Frumoasa fata
Seamana cu o fata de pe aici, Billie Pipper...!
Postat 11 Decembrie 2013, 12:21 de Daddy
Tineretze, tineretze
Uite ca de abia acum mi-am dat seama ca am bloggat on the wrong page. Din cite stiam eu fatiscana asta nu avea talent de compozitor. Acum ati scoso si cantareatza si compozitoare. S-o fi molipsit de la Felicity Kendal si a devenit multi-talentata asa peste noapte. In tot cazul, unguroaica sau nu, fata arata bine. Asi luao si eu in trupa la mine dar momentan caut un tobosar.
Postat 11 Iunie 2013, 20:07 de Vaca pe Miriste
O fi geaca...
O fi geaca de armani da corpul si fata sunt de Velenta, acu cati anisori avea duduia asta 22? De voce ce sa mai zic... Daca e iubita lui Marius Pop, atunci cine o sponsorizeaza, ca saracu baiat e cam lefter?
Postat 04 Ianuarie 2012, 18:39 de dorin
CICAAS
ai voce, este interesanta dar ai o tinuta vestimentara care nu sta pe tine bine, poate sa fie de marca mult si biene, nu esti sfatuita bine , mai vezi tu, nu te-am vazut in nici o formatie, cred ca e o minciuna nu am auzit de muzica ta pina acum
Postat 09 Decembrie 2011, 20:30 de MISU
bine
BINISOR
Postat 09 Decembrie 2011, 09:56 de gigi
succes
Bravo pentru voce in primul rand ! se vede ca e lucrata si ca ai f mult talent ! iti doresc succes pe mai departe si si alte clipuri sa vedem si altele-succes
Postat 06 Decembrie 2011, 15:17 de alina
Bravo
Bravo Brigi... multe felicitari, si keep going. Suntem foarte fericiti sa auzim numai de bine de tine.
Postat 06 Decembrie 2011, 09:24 de Dragos
trist
ba da ce cretini in lumea asta, mai ales cei care au scris toate jignirile la adresa ei, fandositi penibili, poate daca era o alta " Bianca Dragusanu" ati fi admirat cu totii pozele, ce [enibili, uitati-va la pozele innei de la inceput sau la pozele andrei, nu erau staruri porno si nici designeri vestimentari si tot au reusit pt ca au talent. aaa... poate nu are corpul tras printr-un inel dar asta nu o impiedica deloc sa-si arate talentul, si are cu varf si indesat, am vazut foarte multe din reprezentatiile ei, dar nici monica anghel nu are corpul printr-un inel si nici paula seling....dar pana la urma pe cine sa incerc sa conving sa prieveasca din alt unghi?!!! pe toti fanii penibili ai biancai dragusanu si ai lui cruda.
Postat 05 Decembrie 2011, 02:29 de ....
Armani
daca stergi spatiile de dupa puncte poti accesa ca sa te lamuresti..:)
Postat 05 Decembrie 2011, 00:49 de Laszlo
Armani
http: //www. polyvore. com/emporio_armani_women_outerwear_leather/thing?id=11625358
Postat 05 Decembrie 2011, 00:48 de Laszlo
Armani
Iubita Antonia, ma amuzi. Pretinzi ca ai stil si nu recunosti nici macar branduri evidente ca si Armani. Brigitta poarta o rochita simpla de la Armani si o jacheta semnata tot Giorgio Armani. Uita-te aici daca nu crezi: ?id=11625358 Nu te mai fa de ras..:) sau mai bine fa-te, ca ma amuzi!..:))
Postat 05 Decembrie 2011, 00:46 de Laszlo
xxx
Antonia, tu esti cu comentariile de mai jos cu numele false de baieti? patetic ...
Postat 04 Decembrie 2011, 22:25 de xxx
umah
"Când era mică, visa să fie dentist, actriţă, învăţătoare, florăreasă, creatoare de modă şi cântăreaţă." Si cind a crescut a devenit o ...
Postat 04 Decembrie 2011, 22:21 de haki
felicitari
Brigitta-eu sincer nu te cunosc dar imi place ff mult vocea ta !!clipul e superb !! si bravo ca ai ambitii ! puteai sa prezinti mai multe tinute ca si poze dar mai sexy adica mai senzuale si mai decente putin mai rafinate ! chiar nu inteleg de ce artistele si artistii se preocupa mai mult de imagine decat de voce ???si de multe ori imaginea esueaza ! toate tipele doresc nespus sa isi arate silueta prima data !! si numai apoi si restul ! si care nu au silueta si nu au ce arata ! ce fac?? succes pe mai departe
Postat 04 Decembrie 2011, 20:54 de claudiu
Brigitta
Termina cu prostiile Antonia!!!!!
Postat 04 Decembrie 2011, 18:03 de Ramona
invidioasele rod oasele
Ce-aveti, bah, cu fata? E chiar decenta si chiar ii vine bine fustita. Dezgustatoare e mintea voastra putreda de gelozie. Bate-n ochi de la o posta ca toate comentariile rautacioase de mai jos is scrise de aceeasi persoana, care nu mai poate de invidie ca nu e il locul fetei, pe scena sau chiar in bratele chitaristului. :) Bine faci Brighi. Da-le dracu de rautacioase!
Postat 04 Decembrie 2011, 17:01 de obiectiv
dezgustator !
Brigitta....NU ESTI DE CLASA !!! esti si tu una printre multe altele !! nu te remarci cu nimic ! iar voci ff bune de cantat au multi oameni de pe Terra !! arati jenant cu fusta atat de scurta ! tu nu remarci ca esti dezgustatoare ?? uita-te la altele sa vezi ce tinuta de clasa au si cat de frumos si cu stil se imbraca !! mai avem oradence artiste care au stil si mult bun gust si voce pe deasupra si facultate in plus !
Postat 04 Decembrie 2011, 16:06 de diana
BRAVO !
iti dau si eu un sfat prietenesc !daca vrei sa-l urmezi ca ar putea fi spre binele tau ! NU la toata lumea le sade bine cu fuste prea mini ! tie de exemplu nu iti sade deloc bine !! poate daca era ceva mai lunga ar fi fost mult mai ok !! asa apari putin vulgara ! e prea prea scurta !! si tu ai picioare mai butucanoase ! nu sunt senzuale deloc ! compara-te pe tine la bulane si pe Sharon Stone sau Tina Turner !!! sa vezi diferenta !! ele isi permit sa poarte foarte mini !! ca au ce arata ! tu nu !! dar fata si chipul ti-s sunt ok ! adica esti dragutica ! dar nu excelezi !
Postat 04 Decembrie 2011, 13:51 de radu
esti ok
pot spune ca ai voce misto !! chiar foarte buna ! si puternica ! BRAVO !!ti-am vazut si clipul e suuper misto !! BRAVO TIE !! esti chiar foarte talentata ! dar putin ai grija sa nu devii ca si Lady Gaga-care apare mai aproape tot timpul goala pe scena !putin mai jos rochita ...e un sfat prietenesc si calcata ! e putin rasucita pe tine rochita !
Postat 04 Decembrie 2011, 13:45 de noemi
ce tinuta jenanta !!
cine esti tu bre..?? tu asa arati???? acum pe bune..? nu ti-ai putut trage pe tine o fusta putin mai lunga nu atat de scurta pt ca sincer arati fff vulgar si nu te prinde deloc bine daca vrei sa ai un statut social aparte de star !! macar de ai avea picioare frumoase .......dar din pacate nu le ai !!!plus imi da impresia nu stiu de ce ca vrei sa imiti vedete adevarate si imbracate cu stil !!! vezi..? ce jenant e si acest lucru la tine !!! plus nu facultate nu ai? stii..? aproape toate vedetele din Romania in afara de muzica nu stiu nimic !! DAR NIMIC !!! SUNT PROASTE LOL !!! * se stiu numai * bine !! cu tot felul de chitaristi !! macar daca era parlamentar !!! sau altceva !!as fi mai zis !!
Postat 04 Decembrie 2011, 13:10 de paul
vai si amar de aceasta ,,vedeta" !
auzi.. ? te crezi vedeta ?? de cand...?? eu nu am auzit de tine pana acum !!! arati suuper nasol ! esti imbracata f prost !! cum nu ii sade bine unei asa-zis ,,vedete" !!! tu nu ai un stilist ?? sau te-ai imbracat asa dupa o ureche??? ** vai...ce vedeta naspa avem noi oradenii !!! plangeti-va de mila !!!
Postat 04 Decembrie 2011, 13:03 de raul
arati jenant !
Gagico..! ai voce ok dar arati .... nu te stii imbraca nicicum !! hainele iti stau naspa pe tine !! se vede ca esti o simpluta !!! si ca nu ai stil de vedeta !!! plus TU NU ARATI CHIAR DELOC SEXI !!!! dimpotriva ! ca si o fata simpluta de la tara !!! nu ai nici corp frumos !! alte artiste arata mult si mult mai bestial !!! tu nu te poti compara cu ele ! nu ti-e rusine sa apari intr-o fusta aproape ca ti se vad chilotii !!!!!!!!!!!!! *si ce e si mai jenant !! e ca te dai mare ca esti iubita nu stiu cui !!! PE CINE CREZI CA INTERESEAZA ?????? ????????????????????
Postat 04 Decembrie 2011, 12:55 de cosmin
WTF
cine mai e si asta ? apar asa peste noapte :) sau o fi participat si duduia asta la ceva mega giga star su vreu Y factor.?
Postat 04 Decembrie 2011, 12:53 de Pista
esti prost
du-te si ia-ti doza de rudotel, poate mai ai sanse sa scapi. cat nu zice nimic rau de romani, de ce te iei aiurea de ea ?
Postat 04 Decembrie 2011, 12:24 de xfiles
Suntem prosti
De ce p..la mea promovam boygoroaice, sa mearga in Bozugaria, se vede de la o posta ca *, ca de obicei toate bozgoroaicele
Postat 04 Decembrie 2011, 12:00 de ROMÂNU
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON