URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Iunie 2017, 21:05

Puţini, dar inimoşi: Horia Brenciu a făcut show în faţa a sub 100 de spectatori, în Aquaparkul Oradea (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doar câteva zeci de persoane au luat parte la concertul susţinut sâmbătă seară de artistul Horia Brenciu în Aquaparkul Oradea. Deşi a făcut show adevărat, cântăreţul nu s-a putut bucura de un public numeros. Evenimentul, desfăşurat în cadrul primei ediţii Aquakfest Nymphaea, a strâns oameni puţini, cel mai probabil din cauza preţului biletelor.

Constatând că nu au clienţi, cu toate că show-ul a fost intens promovat intens, săptămâna aceasta organizatorii au redus preţurile de la 150 la 100 lei. Ba mai mult, sâmbătă, văzând că situaţia nu se îmbunătăţeşte şi că foarte puţini orădeni au ales să meargă la aquapark, ADP a decis, chiar cu puţin înainte de startul evenimentului, să reducă preţul intrării la 50 lei. Degeaba.

De altfel, inclusiv pe reţelele de socializare, oamenii au ridicat problema preţului ridicat al biletului. E drept, au fost şi internauţi care au spus că preţul este unul corect, însă majoritatea au scris că festivalul a eşuat din cauza acestuia. "Cetăţenii vor ştrand la preţuri decente. Nu concerte la preţuri piperate şi nici cozile acelea ruşinoase la intrarea în ştrand", a scris Sergiu S. pe pagina de Facebook Bihoreanului.

Totuşi, Brenciu nu a părut intimidat de numărul mic al spectatorilor adunaţi în faţa scenei. Cunoscut ca showman adevărat, artistul a făcut să răsune tot aquaparkul şi a ştiut cum să îşi ţină în priză auditoriul, interpretând piese mai noi şi mai vechi din repertoriul său, iar spre final a cântat chiar şi "Ani de liceu" şi "Ţurai".

Artistul şi-a presărat spectacolul cu glume. La un moment dat, de exemplu, văzând că în faţa lui sunt mulţi oameni în costume de baie, a aruncat prosoape de pe scenă.

Brenciu şi-a încheiat concertul de la Oradea prezentându-şi echipa de instrumentişti, dar şi făcând pe loc un cântecel adaptat: "Oradea, vă mulţumim foarte tare / C-aţi stat în picioare / Unii au dansat la piscină / Unii-n faţă mă scot de vină / Dar data viitoare sunteţi mai aproape / Pentru că vin cu mai multe prosoape".

Brenciu şi-a încheiat concertul cântând piesa "Lângă tine", în aplauzele celor din jur. Cele mai înfocate fane s-au dovedit câteva fetiţe care, strânse mănunchi în faţa scenei, chiuau înfocate, îl aplaudau şi chiar i-au strigat artistului că îl aşteaptă să le dea autografe. Simpaticele micuţe nu l-au lăsat pe Brenciu să scape fără selfie şi să le dea autografe pe CD-uri.

Citiţi şi articolul Pustiu la Aquapark: Doar câteva sute de orădeni au mers în prima parte a zilei la Nymphaea Aquafest (FOTO / VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
@bihoreanoradean
ramane cum am stabilit.
Postat 13 Iunie 2017, 08:50 de User anonimizat
:-)
...pai...asta e Oradea...
Postat 12 Iunie 2017, 18:28 de Cleopard
@ anti
Pe mine ma obosesc banditii care se cred stapanii acestui oras si idiotii care ii sustin.
Postat 12 Iunie 2017, 10:10 de User anonimizat
@bihoreanoradean
Tu te-ai nascut obosit, asa ca ...
Postat 12 Iunie 2017, 09:09 de User anonimizat
@ sm
Ai impresia ca o sa ma obosesc sa-mi deschid calculatorul ca sa-ti descifrez hieroglifele?
Postat 11 Iunie 2017, 22:12 de User anonimizat
@bihoreanoradean
Apasa butonul caps lock si o sa intelegi mintenas totul.
Postat 11 Iunie 2017, 18:59 de SM
@ sm
Nu, nu am inteles, fii explicit :)
Postat 11 Iunie 2017, 17:23 de User anonimizat
@bihoreanoradean
"Nu e vorba de patriotism aici ". Total de acord cu tine. In rest, :)))(((( : Ai inteles ?
Postat 11 Iunie 2017, 17:10 de SM
@sm
Nu e vorba de patriotism aici. Acel strand a fost accesibil penru toti oradenii. Acolo mergean in vacante zi de zi atunci cand parintii nu-si permiteau sa mearga in concediu. Si chiar daca nu mergeam zilnic vara, cel putin in weekend-uri orice familie cu copii isi permitea. Inainte de a fi inchis de tot strandul a fost renovat si arata acceptabil doar ca primaria a hotarat ca e mai bine auapark asa ca l-au tinut inchis vreo doua veri degeaba dupa care inca doua ca sa-l transforme intr-un aqua la care nu au ce cauta "nespalatii" de oradeni (si asta la propriu pt. ca pe langa ca nu mai avem strand ne-an obisnuit si fara apa calda)
Postat 11 Iunie 2017, 17:01 de User anonimizat
@sm
Nu e vorba de patriotism aici. Acel strand a fost accesibil penru toti oradenii. Acolo mergean in vacante zi de zi atunci cand parintii nu-si permiteau sa mearga in concediu. Si chiar daca nu mergeam zilnic vara, cel putin in weekend-uri orice familie cu copii isi permitea. Inainte de a fi inchis de tot strandul a fost renovat si arata acceptabil doar ca primaria a hotarat ca e mai bine auapark asa ca l-au tinut inchis vreo doua veri degeaba dupa care inca doua ca sa-l transforme intr-un aqua la care nu au ce cauta "nespalatii" de oradeni (si asta la propriu pt. ca pe langa ca nu mai avem strand ne-an obisnuit si fara apa calda)
Postat 11 Iunie 2017, 17:00 de User anonimizat
Re:)))))))
Ai putea sa-mi explici de ce-ti bati tu capul cu supravietuirea acelui strand ? Din patriotism (local) , banuiesc. Vezi io n-am nici o problema cu supravietuirea unor stranduri , da' nici nu-s un exemplu de spirit civic, patriotism si d-astea, recunosc si ma caiesc adanc, adanc de tot. Imi plus nici nu stiu sa inot ,nu mai vorbesc ca pe topogan am fost odata in viata si ultima.
Postat 11 Iunie 2017, 16:37 de SM
@sm
Fara aia "multi" , aquaparkyk nu o sa supravietuiasca. Sau cand spui prosti te referi ls "prostii" din primarie cu afacerile lor bulgaresti ori te referi la "prostii" de oradeni care accepta mizeriile primariei?
Postat 11 Iunie 2017, 15:53 de User anonimizat
Poate data viitoare
Decat multi da' prosti, mai bine asa.
Postat 11 Iunie 2017, 11:41 de SM
Bolovani
Nu te stresa bolovane... Vine vacanta si apar turistii.. va scoateti voi comva.. Oradenii oricum nu conteaza.. Sa va plateasca turistii pentru care ati facut aquaparkul impozite si utilitati de Oradea... Si inca ceva: va recomand sa obligati toate unitatile de turism din Oradea sa devina clientii cet, fara alte alternative, ca sa vada aceeasi turisti si la iarna ce inseamna frigul de Oradea.. Mi-e scarba de voi.
Postat 11 Iunie 2017, 10:35 de User anonimizat
Nudismul (ca obiectiv)
Este primul rezultat al noii strategii a Consiliului de Administraţie numit după criteriile exigente ale primarului. Liviu se ocupă în continuare de şmanagement.
Postat 11 Iunie 2017, 08:17 de eutanasiu
Cand primaria se apuca de afaceri...
Asa se intampla, drumurile sunt praf in oradea iar primaria face afaceri care sunt atributul mediului privat. "Succesul" concertului e doar inceputul vor urma alte multe alte exemple de management...pe banii nostri. Impozitul meu pe cativa ani indirect a ajuns la brenciu, la impresari....
Postat 10 Iunie 2017, 22:55 de Traian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON