URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Iunie 2014, 19:04

Victor Ponta, spectator "incognito" la finala de baschet între CSM Oradea şi Asesoft Ploieşti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Degeaba a primit cadou la Oradea, în luna mai, o minge de baschet semnată de jucătorii CSM, că premierul Victor Ponta şi-a păstrat preferinţa pentru baschetbaliştii de la Asesoft Ploieşti.

Jurnalista Sorina Matei a publicat pe blog-ul personal imagini de la meciul cinci al finalei de baschet între Asesoft şi CSM Oradea, jucat joia trecută în Sala Olimpia din Ploieşti, poze care îl arată pe Victor Ponta printre spectatori. Asta chiar dacă participarea sa la meci nu a fost anunţată, iar cu puţin înainte de meci Ponta a făcut declaraţii în Bucureşti despre negocierile eşuate cu FMI.

Potrivit articolului cu titlul "Grupul organizat în Ploieşti. Imagini noi", premierul a ajuns în Sala Sporturilor din Ploieşti cu puţin înainte de ora 20 şi a plecat imediat după. Alături de el au stat fondatorul Asesoft Ploieşti, deputatul PSD Sebastian Ghiţă, dar şi alţi politicieni ai aceluiaşi partid, precum Vlad Alexandru Cosma (deputat PSD), Mircea Cosma (preşedintele Consiliului Judeţean Prahova), Daniel Savu (senator PSD), Iulian Bădescu (primarul PSD din Ploieşti). În acelaşi grup au mai fost văzuţi Alexandru Ghiţă, fratele lui Sebastian Ghiţă, Vlad Dumitru Iacobescu (fratele lui Alexandru Iacobescu, managerul Asesoft) şi Bogdan Padiu, CEO al firmei Teamnet Group, fondată de acelaşi Sebastian Ghiţă.

Tocmai apropierea lui Ponta de Sebastian Ghiţă şi influenţa acestuia i-a făcut pe suporteri ai baschetului românesc şi, neoficial, chiar şi pe reprezentanţi ai echipelor de baschet, să acuze arbitrii români că favorizează această echipă. De altfel, după primele două meciuri ale finalei, conducerea CSM Oradea a depus un memoriu la Federaţia Română de Baschet, acuzând peste 30 de erori de arbitraj în fiecare meci. În urma memoriului, brigada de trei arbitri din primul meci a fost suspendată de federaţie pentru următoarele etape.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
sa o ard pe mama ta
vitray tamas , sa ne pisam toti baschetbalistii oradeni ( unul dintre ei ) si toti suporterii pe morti ma-tii de frustrat . am spus si o repet , astia ca voi ar trebuii sa moara.
Postat 03 Septembrie 2014, 00:37 de pugilistu
????????Victoras burlacu...
Nu acuza,poate te cauta procuroru...Nu te vad bine victoras!!!!Alt victoras?????????????????
Postat 19 Iunie 2014, 15:53 de io
u nde esti cristiane topescule?
victor Mihalcea a fost si el "comentator incognito"! Adica a comentat ca si cum mai bine lipsa, adica asa cum obisnuieste mereu, adica foarte slab... Fara Ponta in culisele meciului alaturi de Ghita si de arbitri si fara Mihalcea la microfon, spectatorii oradeni de baschet ar fi mai pasionati de spectacol si rezultatele echipei ar fi mai bune!
Postat 19 Iunie 2014, 14:56 de vitray tamas
mucles la lei rosii
ce vreti mai mult ca asta de la Primaria Oradea si de la Ponta? Nu va ajunge locu 2, vroiati sa luati campionatul? Ce tupeisti sinteti ma... Locul unu e rezervat pe veci pentru Asesoft-Ghita_Ponta-PSD !!!
Postat 19 Iunie 2014, 14:23 de o muri
dau capac la oradeni
Ponta a primit de la viceprimarul de Oradea doar o minge! De la deputatul PSD Ghita care este proprietarul Asesoft primeste constant cate o minge bine burdusita cu de toate! Cu excursii in Dubai, cu sejururi in SUA, cu atentii in cont si cu recunostinta pentru zecile de contracte cu statul in valoare de sute de milioane de euro... Semn ca are si Ponta onoare, se duce sa sustina echipa Asesoft, nu de alta da' stie el de unde isi creste copilasii.
Postat 19 Iunie 2014, 13:14 de victoras burlacu
Te simti asa cum esti!
Valabil pentru ..soso!
Postat 19 Iunie 2014, 11:01 de Vasile
????????
Tu nu intelegi ca nu Ponta a primit mingea de la dl Muri!E vorba de primul ministru care a primit o minge simbolic de la viceprimarul orasului Oradea!Poti vota cu Udrea,probabil va primi o parasuta de la Bolojan!
Postat 19 Iunie 2014, 09:46 de Dan
@dan
Ponta se poate duce unde vrea, problema se pune daca merita sa primeasca o minge cu autografele jucatorilor CSM-ului. Eu ca suporter al echipei m-am simtit prost cand dl Muresan a facut acel gest. E dreptul meu !
Postat 19 Iunie 2014, 09:10 de soso
????????
Ploiestiul are si FOTBAL!Noi nu mai avem ,a avut Bolo grije..!Iar Ponta se duce unde vrea muschiul lui..Te oftici?????????????
Postat 19 Iunie 2014, 07:49 de Dan
ce m-a surprins , hoppa Mitica !
bravo Muresan, bravo Mang, ati reusit sa ne si umiliti, ce rost a avut sa-i dati mingea aia intr-un spectacol dambovitzean de prost gust, ca sa ce .... ?! Hai, luati-l la intrebari pe Pontulescu vostru, dar, alta surpriza, nu aveti voi atata cohones :(
Postat 19 Iunie 2014, 07:29 de Crinuletz Pontescu
nemernici
PONTA SI TOT SPECTRUL POLITIC SUNT NISTE NEMERNICI CARE N AR AVEA PUTERE FARA NISTE LINGE BLIDE SI HANDICAPATI MINTALI CARE PENTRU UN KIL DE ZAHAR SI UNUL DE FAINA DAT MITA LA ALEGERI(PROSTITUATI CU STAMPILA N MINA) N AR VOTA CU EI.
Postat 18 Iunie 2014, 19:28 de coste
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON