URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Martie 2015, 10:56

Utilaj de întreţinere a terenurilor sintetice unic în ţară la Baza Sportivă Tineretului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Terenurile sintetice de la Baza Sportivă Tineretului din Oradea pot fi întreţinute, iar suprafaţa de joc regenerată mult mai uşor, după ce administratorul arenei, Spiridon Baltsavias, a achiziţionat recent un utilaj performant Sand Matic. "Este un utilaj unic în România şi a fost achiziţionat pentru întreţinerea gazonului artificial a terenurilor sintetice de la Baza Sportivă Tineretului", a declarat Spiros, administratorul SC Timovladian, cel care s-a ocupat de realizarea acestor terenuri unde îşi desfăşoară activitatea o serie de copii şi tineri de la LPS Bihorul.

"Având în vedere că aceste terenuri sunt suprasolicitate, de copiii de la LPS Bihorul şi de amatorii dornici de mişcare, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu noi lucrări de întreţinere executate de un utilaj de ultimă generaţie din Germania. Ghidat cu o telecomandă, acesta împrăştie granule de cauciuc, perie şi ridică firul de iarbă. Practic calitatea gazonului este substanţial îmbunătăţită, iar durata sa de viaţă prelungită odată cu utilizarea acestui aparat", a mai precizat Spiridon Baltsavias.

De precizat faptul că utilajul poate fi închiriat şi de către deţinătorii altor terenuri sintetice din judeţ sau chiar din ţară.

Pe de altă parte, la Baza Tineretului este în plină desfăşurare Campionatul Judeţean de minifotbal, care a ajuns în faza play-off-ului.

Conform organizatorului, câştigătoarea turneului va juca ulterior cu învingătoarea turneului similar care se desfăşoară în sudul judeţului, la Ştei, pentru calificarea în etapa următoare. De asemenea, Spiridon Baltsavias îşi doreşte ca federaţia naţională de specialitate să atribuie organizarea turneului final al Campionatului Naţional de minifotbal la Baza Tineretului din Oradea, care dispune de opt terenuri.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
E plină piaţa românească de Sand Matic la mâna a doua !!!
Baltsavias crede că "Tineretului" e cuvânt din Georgia natală poate !!!
Postat 28 Martie 2015, 17:06 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON