URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Octombrie 2015, 16:48

Un nou meci incert pentru FC Bihor, miercuri, cu Metalul Reşiţa

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor are programate în această săptămână două jocuri pe teren propriu, în cadrul campionatului Ligii a II-a. Miercuri, în runda a VII-a, o etapă intermediară, fotbaliştii bihoreni ar urma să întâlnească echipa Metalul Reşiţa, în timp ce sâmbătă, în etapa a VIII-a au programat joc în compania celor de la Şoimii Pâncota.

Numai că, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul de sâmbătă, de la Caransebeş, şi de această dată disputarea acestor jocuri e pusă sub semnul incertitudinii, din cauza problemelor financiare. Cum cei doi investitori ai clubului, Consiliul Judeţean şi omul de afaceri Mihai Giurgiu, nu susţin echipa, preşedintele executiv Mircea Fodor este pus din nou în faţa unui moment delicat, acela de a "cerşi" câte o sponsorizare, pentru a putea acoperi cheltuielile de organizare ale celor două jocuri.

De precizat că baremul de arbitraj al unui joc de fotbal din Liga a II-a se ridică la suma de 7.000 lei. Împreună cu celelalte cheltuieli, care privesc asigurarea asistenţei medicale (ambulanţa) şi firma de pază, costurile depăşesc 10.000 de lei pentru un joc.

Cum până marţi, la ora 15, preşedintele clubului încă n-a reuşit să facă rost de această sumă de bani, rămâne de văzut dacă jocul de miercuri se va disputa.

În cadrul etapei a VII-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, formaţia orădeană ar trebui să o aibă ca adversară pe Metalul Reşiţa, ultima clasată. Meciul ar reprezenta o oportunitate bună pentru orădeni. Prin prisma ierarhiei la zi a clasamentului, "roş-albaştrii" pornesc favoriţi în această confruntare. Dacă FC Bihor se situează pe poziţia a 12-a, cu 4 puncte, reşiţenii ocupă locul al 14-lea, ultimul, cu un singur punct.

"Presupun că va fi un meci încrâncenat, între două echipe avide de puncte. Va conta foarte mult forma de moment, inspiraţia. Cel care va greşi mai puţin şi va fi mai determinat va câştiga probabil acest joc. Avem o problemă de efectiv, Maria este accidentat şi vor fi schimbări în primul unsprezece", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Silaghi, sperând că meciul se va disputa, totuşi.

Deşi şi-a exprimat dorinţa să plece încă din această săptămână, portarul Nagy Sandor a mai rămas la club şi pentru aceste două jocuri, la rugămintea colegilor săi de echipă.

Partida FC Bihor - Metalul Reşiţa este programată să debuteze de la ora 15. Preţul unui bilet costă 10 lei, doar copii sub 14 ani urmând a avea accesul gratuit.


Etapa a VII-a a Seriei a II-a din Liga II-a:

Marţi, ora 19:

Universitatea Cluj - Olimpia Satu Mare

Miercuri, ora 15:

Şoimii Pâncota - CS Mioveni

Gaz Metan Mediaş - CSM Râmnicu Vâlcea

Unirea Tărlungeni - FC Braşov

UTA Bătrâna Doamnă - FCM Baia Mare

Chindia Târgovişte - FC Caransebeş

FC Bihor Oradea - Metalul Reşiţa


Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Goool
Admite cererea creditoarei Direcţia Generală a Finanţelor Publice Cluj Napoca prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor In temeiul -art. 107 lit. C din Legea privind procedura insolvenţei; Dispune începerea procedurii falimentului debitorului CS FC BIHOR ORADEA, In temeiul art.107 alin 2 din Legea privind procedura insolvenţei, Desemnează lichidator judiciar RVA ORADEA INSOLVENCY SPECIALISTS S.P.P.I., care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.25 În temeiul art. 107 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Fixează termenul maxim de predare a gestiunii către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii la data de 21.10.2015. Dispune predarea către lichidator, în termen de 10 zile de la pronunţarea prezentei, a tabelului definitiv al creanţelor şi a listei creanţelor născute în cursul procedurii. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor născute în cursul procedurii la 20.11.2015 Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 30.11.2015 Fixează termenul limită pentru depunerea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 5 zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului suplimentar Fixează termenul pentru soluţionarea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 19.01.2016. Fixează termen de judecată pentru continuarea procedurii la data de 19.01.2016, cam. 3, ora 9. In temeiul art.113 din Legea privind procedura insolvenţei, Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. Definitivă. Cu drept de recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 06.10.2015. Document: Hotărâre intermediară 1235/2015 06.10.2015
Postat 07 Octombrie 2015, 09:33 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON