URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Septembrie 2011, 13:15

Scandal: Tengo Salonta ameninţă cu retragerea din Campionatul Naţional de Fotbal-Tenis şi din lotul naţional

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Clubul Tengo Salonta s-ar putea retrage din Campionatul Naţional de Fotbal Tenis şi chiar din lotul naţional, după ce etapa a şaptea din cadrul Campionatului a fost devansată cu o săptămână. Preşedintele clubului bihorean susţine că organizatorii, principalii contracandidaţi ai echipei pe care o reprezintă la şefia clasamentului, nici măcar nu au anunţat când se desfăşoară programul şi a aflat de la jucători legitimaţi la alte echipe, cu doar două zile înainte.

Potrivit lui Vasile Sorean, programarea iniţială, aprobată în Adunarea Generală a Federaţiei, prevedea ca această rundă să se dispute în perioada 16-18 septembrie, la Cluj-Napoca. După unele discuţii însă în care se vorbea despre Braşov ca oraş organizator al etapei, în cele din urmă, clubul Victory Cluj, principala contracandidată a clubului salontan, şi-a asumat responsabilităţile organizatorice, dar pentru perioada 9-11 septembrie.

"Am fost contactaţi de clubul organizator, de la Cluj, cu 5 zile înainte, dacă suntem de acord ca etapa să se desfăşoare cu o săptămână mai devreme, fiindcă au probleme cu locaţia. Le-am răspuns răspicat că nu suntem de acord, fiindcă noi avem programul nostru de pregătire, fiecare jucător are şi programul personal, în plus aveam şi doi jucători accidentaţi. După aceea nu am mai fost contactaţi de nimeni nici înştinţaţi că etapa se desfăşoară totuşi la Cluj în perioada 9-11. Joi, unul dintre jucătorii noştri a fost sunat de un coleg de la Ploieşti, să-l întrebe de cazare. Nu ştiam despre ce este vorba şi atunci am aflat că ei sunt în Cluj, fiindcă etapa are loc în această perioadă", a declarat preşedintele CS Tengo.

Astfel, jucătorii bihoreni au ratat-o. Înaintea etapei a VII-a, Victory Cluj şi Tengo Salonta se aflau la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului general al campionatului naţional.

Sorean a mai afirmat că a cerut deja anularea etapei de la Cluj, iar în caz contrar se va retrage din campionat şi va cere să evolueze ori în liga maghiară, ori în cea slovacă. De asemenea, jucătorii săi din lotul naţional vor fi retraşi, cu doate că aceştia formează scheletul de bază al echipei naţionale, iar doi dintre ei sunt campioni mondiali, Georgel Bobiş şi Acs Cristian.

"Nu mi-se pare corect cum au procedat, faptul că nu ne-a informat nimeni oficial, şi oricum, noi nu puteam participa, fiindcă nu se poate ca doar cu 5 zile să devansezi o etapă de campionat naţional. Am fost pe primul loc, şi noi avem pregătirea noastră, strategia noastră", a mai punctat antrenorul.

De cealaltă parte, preşedintele Federaţiei, Gheorghe Grădinaru, susţine însă că etapa nu se poate anula. "Îmi pare rău pentru Tengo Salonta, dar astfel de ameninţări sunt la ordinea zilei din partea domnului Sorean, căruia când nu-i convine ceva, îşi ia jucăria şi pleacă. Eu sper totuşi să revină şi să ţină cont că nu Tengo Salonta face ce vrea în această competiţie. Există un comitet de conducere, care ia deciziile, iar majoritatea decide. Ei chiar, dacă nu au fost anunţaţi, trebuiau să se informeze cu privire la desfăşurarea etapei, nu să aştepte, ce?", a conchis Gheorghe Grădinaru.

La competiţia naţională de fotbal tenis participă opt echipe, iar până la finalul campionatului au mai rămas doar patru etape de disputat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Hotie pe fata
Nu mi se pare corect ce sa intamplat contra echipeiTengo Salonta.Eu inca nu am auzit inca ca o etapa programata in program competitional sa fie devansata ce doar amanata .Daca e program competitional sa se respecte.
Postat 14 Septembrie 2011, 12:27 de anonim
@liga
prezenta in cupele europene e meritul cluburilor si nu al FRF sau liga,sper sa iasa la iveala mizeria din fotbalul nostru si abuzurile comise de Sandu si Dragomir,cit au luat sa promoveze sibiul si mioveni,cum au retrogadat bistrita si timisoara si sper ca toate cluburile care au intentat procese FRF si ligii profesioniste sa le cistige,au trait destul pe spatele cluburilor fara sa le sprijine cu nimic
Postat 14 Septembrie 2011, 11:27 de luky
pacat
no hai ca ii bataie si pe laptenis... ce dracu va iese din sportul asta?
Postat 13 Septembrie 2011, 23:45 de dsf
pt liga
individu' ala e kaboou, trogloditul frustrat. ungurii sunt in plop si plopul in aer.
Postat 13 Septembrie 2011, 23:20 de gmt
@luky
:)) spre deosebire de unguri si bulgari, vecini de zona, noi avem o echipa in liga campionilor si trei in liga europa (cupa uefa), in vreme ce ei se uita doar la televizor la aceste competitii, iar tu esti praf !
Postat 13 Septembrie 2011, 22:28 de liga
ca la liga si frf
asa-i in sportul de la noi,jocurile sint facute doar pt unii care trebuie sa iasa in fata cu orice pret,vedeti cum e la FRF si la liga lui Mitica,vad ca si la fotbal tenis nu se respecta programul competitiei pt a favoriza o anume echipa,sper ca salonta sa se retraga si sa nu le dea satisfactia de a se recunoaste invinsi de de gunoaiele din fotbal tenis
Postat 13 Septembrie 2011, 14:02 de luky
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON