URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Februarie 2017, 19:22

Preşedintele CSM Oradea, Şerban Sere, susţine că Rareş Paşca a fost mazilit pe motive de… "indisciplină"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce duminică seară clubul CSM Oradea a anunţat, fără explicaţii, că "a încheiat colaborarea, cu efect imediat" cu cel mai vechi component al echipei de baschet, Rareş Paşca, preşedintele clubului, Şerban Sere, a revenit, luni seară, cu o declaraţie în care susţine că ex-căpitanul campioanei României ar fi fost taxat pentru un act de "indisciplină la adresa antrenorului principal".

Anunţul dat duminică seară i-a intrigat pe mulţi dintre fanii CSM Oradea, care, inclusiv pe pagina oficială a clubului, au pus întrebări pertinente referitoare la motivele care au dus la mazilirea lui Rareş Paşca, mulţi dintre aceştia criticând măsura, în special în contextul în care rezultatele proaste ale echipei din Liga Naţională şi Cupa României nu îi pot fi imputate căpitanului.

Totodată, o parte dintre fanii vechi ai echipei au scris, tot pe Facebook, că Paşca merita mai mult respect, în condiţiile în care a ajutat echipa pe parcursul a 7 sezoane. Alţii au opinat că CSM trebuia să-l lase să termine sezonul alături de echipa pentru care a luptat, mai ales în contextul în care avea de gând să-şi încheie cariera în această vară.

Probabil şi datorită acestor critici, Şerban Sere a publicat, luni seară, pe site-ul CSM, un comunicat cu "clarificări" referitoare la această situaţie. Chit că nici acesta nu elucidează prea bine situaţia...

"Am luat decizia de a nu mai continua cu Rareş Paşca în cadrul primei echipe după incidentul consemnat la încheierea meciului cu BC Mureş, din cadrul turneului final de Cupa României. El a comis un act de indisciplină la adresa antrenorului principal, în vestiarul echipei la şedinţa tehnică ce a urmat meciului amintit", a transmis Sere, fără a explica despre ce act de indisciplină a fost vorba.

Mai mult, contrar primului comunicat, de data aceasta, Sere susţine că, de fapt, contractul fostului căpitan al CSM CSU Oradea nu a fost rezilitat şi că clubul a decis să-l pedepsească trimiţându-l la echipa a doua.

"Deoarece contractul nu a fost reziliat, decizia noastră este de a-l trimite pe jucător la echipa a doua. În cazul în care va primi o ofertă de la o altă echipă, clubul nostru nu se va opune plecării sale", a spus Şerban Sere, potrivit comunicatului publicat pe site-ul oficial.

Se pare că, deşi este invocată în comunicat "conducerea" clubului, măsurile care-l privesc pe Rareş Paşca au fost luate de preşedintele Şerban Sere şi de antrenorul Cristian Achim, din unele informaţii reieşind că nu a fost consultat şi Comitetul Director al CSM Oradea.

Contactat de BIHOREANUL, Rareş Paşca a spus că, deocamdată, nu doreşte să comenteze decizia clubului şi nici felul în care aceasta a fost prezentată.

Pe de altă parte, merită subliniat faptul că nici preşedintele Şerban Sere, şi nici antrenorul Cristian Achim nu au dat, până acum, nicio declaraţie oficială referitoare la motivele şi urmările eşecului din semifinalele Cupei României şi eventualele măsuri luate.

Citeşte şi:

Decizie şoc: Căpitanul Rareş Paşca a fost dat afară de la CSM CSU Oradea!

Andrei Mandache este noul căpitan al echipei CSM CSU Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON