URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Mai 2011, 18:20

PDL-istul Manuel Seleş a fost numit director adjunct la CS Crişul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După cum BIHOREANUL a mai relatat, şefii PDL Bihor au vrut recent să-l schimbe din funcţia de director al CS Crişul pe PDL-istul Gheorghe (Titi) Frenţ, cu un alt PDL-ist, Manuel Seleş. Cel din urmă e un tânăr de 27 de ani, absolvent de Teologie, care până acum câteva luni a ocupat funcţia de director adjunct la Direcţia pentru Tineret Bihor, comasată între timp cu Direcţia de Sport. Cum amândoi beneficiau de sprijinul foştilor şi actualilor lideri ai PDL Bihor, până la urmă, schimbarea n-a mai avut loc, pentru că mai mulţi fruntaşi au pledat pentru Frenţ.

Totuşi, în ce-l priveşte pe Seleş, s-a ajuns la o soluţie de compromis, iar pe timp de criză, CS Crişul s-a "îmbogăţit" cu un nou director.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a transmis joi un fax Clubului Sportiv Crişul în care anunţa conducerea că s-a creat un post în plus în organigramă, cel de director adjunct, care urmează să fie ocupat tocmai de Seleş, detaşat de la Primăria Olcea.

Numirea l-a afectat pe directorul Frenţ, atât pentru faptul că Seleş nu a avut până acum tangenţă cu sportul, cât mai ales pentru faptul că nu de mult a fost obligat, din raţiuni financiare, să renunţe la câţiva antrenori de la sporturile neolimpice. "În ultimele trei luni trebuit să renunţăm la şase antrenori de la unele discipline neolimpice, iar acum acum avem de achitat un salariu în plus. Cum mă pot eu uita acum în ochii acelor tehnicieni, pe care am fost constrâns să-i disponibilizăm, când se află că s-a creat un nou post în organigramă?", s-a întrebat retoric Frenţ.

Mangerul a precizat că anul acesta CS Crişul are un buget de aproximativ 800.000 de lei, cu 25% mai mic decât cel de anul trecut, şi a punctat că şi aşa îi era greu să facă faţă cheltuielilor. "Aş accepta şi să fiu schimbat, dar cu cineva cu competenţă în domeniu, care a făcut sport sau a avut tangenţă cu mişcarea sportivă. Plus că trebuie îndeplinite nişte condiţii stipulate în Legea 69 a Educaţiei Fizice şi Sportului", a mai spus Frenţ.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Doamne.....nu ne trimite diletanti
Nu am sa-l apar pe Titi, nici pe departe caci un club de talia Crisul a fost pusi pe chituci de un politruc. Dar chiat imi pun intrebarea retorica: nu exista in acest oras persoane din lumea sportului care au demonstrat capacitati manageriale in viata privata, cu studii in domeniu si cu inyrecut profesional. de ce politica impune personaje sinistre sa fie acceptati ca leaderi ? Ce cauta un teolog la managmentul unui club sportiv, sau ce ar cauta un boxer la parohia ortodoxa . Suntem bolnavi, valorile sunt date peste cap. Si nu de cei ce decid in mod defectuos , ci de cei ce accepta ca sa-si pune in valoare incompetenta. Am o veste , clubul Crisul mai are zile ca apoi bazele sportive si implicit sectiile sa fie desfiintate cu mila Domnului si prin reprezentatntul sau in club
Postat 21 Mai 2011, 11:42 de sport
titi, sarac cu... duhul
mai da ce revoltat se da FANFARONUL asta de titisor! i-e frica ca daca pleaca de la club va trebui sa-si etaleze ciocatele si costumele de manelist concepute special pentru el de stilistul personal ionel in livezile de portocali din Spania! minca-va-s diminutivele voastre!
Postat 20 Mai 2011, 20:04 de gigica
s-o punem de blat
Bietul de el a fost adus ca si copil de mingi, iar el crede ca este sef! O sa-l vedeti peste o luna la conferinta de presa, cu ceas nou si cravata cu micki-maus.
Postat 20 Mai 2011, 12:01 de printul briliant
unde-i stripteuza aia?
Rolul teologului in cadrul clubului este de a facilita inainte de fiecare meci legatura sportivilor si a conducatorilor cu cele sfinte. Astfel teologul va face el toate crucile, anafurile, agheazmele, iar sportivii vor fi mai concentrati la jocul in sine. Mai trebuie adus la club si un DJ care sa se ocupe in locul sportivilor de activitatile de club-ing din timpul noptii. Abia atunci sportivii vor avea posibilitatea sa se ocupe exclusiv de sport, pentru activitati bigote si smenariote existand cei doi vicepresedinti. Se vede clar acum cat de importanta este munca acestui teolog si a viitorului sau coleg in cadrul clubului.
Postat 20 Mai 2011, 10:22 de Dodel
aiaiai
mai teologule, cred ca daca stiai ca s-o micit bugetul cu 25%, te faceai popa, sigur castigai mai mult. ce mi-ar placea sa stiu ce lucreaza taticul sau mamica ta, de a trebuit sa ti se creeze un loc de munca de genul asta. pt ca daca ai ales teologia, sigur nu iti place munca si asta cred ca au inteles si ei. care o sa fie rolul tau ca director adjunct? rugaciunea de dimineata?
Postat 20 Mai 2011, 09:36 de huse
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON